Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüs iyi haberlerini bekliyoruz
hadi bakalım hayırlısı
yeni dr.yeni umutlar
bende yarın Düzce Tıp Fak.ne gidiyorum,karyotip için,orada çocuk doktoru arkadaşım var,ayarladı sağolsun

angel sen Lütfü Hocaya mail at bakalım o ne diyecek,testten anlarsın az çok sende,artık bizlerde uzman olduk sayılır,sonuç normal aralığın dışında mı çıkmış canım

çok haklısın cnm artık bizde anlar hale geldik.fakat 2 aralık var birine göre değerim iyi diğerine göre sınırınaltı dr un biri düşüğü biri iyi olanı alıyo.benim dr da kanama olursa plesentada felan midahele edemeyiz kan çok cıvırsa kanı durduramayız diyo oda mantıklı geliyo.sen hiç yaptırdınmı bu tstten?destek olduğun için çok sağol cnm.

gözün aydın canım rabbim bu sefer kucağına almak kısmet etsin

çok tesekkur edrım canım.daha once bı arkadasa daha solemiştım.necıp fazılın bı sözünü:rabbım vermek ıstemeseydı,istemeyı vermezdi,
Kul istemekten vazgeçmedıkçe rabbım ona verıyo.tabı bıraz sabır gerekıyo

canım çok tesekkur ederım.rabbım sanada nasıp etsın inşallah

haklısın canım bir kpss ye ya da üniv. sınavına o kadar emek verdikten sonra dünyanın en büyük tadı olan bebeklerimizde neden pes edelim ki :uhm:

ben geldimm hepinizin yazdklarını okudum önce.gülayım hadi az kaldı sanada.iki ay çabuk geçer canım.kızlar perşembe akşamı mevlüt kandilini o gece hep dua edelim birbirimize.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.isim sayarak hepinizi anacamda aklımda kalmadı ne yazacağım.benim gibi troit hastası olan var sanırım bir tane.bende ilaç alıyorum .hatta bir ömür içeçem levatironu yda tefor .ikisinide kullanıyom.hamilelikte ilacı arttırrız dediler .her ay troitime bakılıyo.dün yaptırdım tahlil.her şey normal.ben zaten ilacı 4 -5 yıldır kullanıyom.yarım içiyorum şimdilik.kanım 13 dü sadece o 12 ye düşmüş.demir hapı kullanıyorum halbuki 1.5 aydır.demekki yeterli gelmedi.pekmez içeçem artık.hepinizi öpüyorum hatim için cüz aldım onu bitirmem gerek.görüşmek üzere

canım bişey sorcam bizim rahatsızlığımızda normal dogum yapamıyosun gıbı bışey duydum dogru mu

canım normal doğum bizim için riskli ben hiç duymadım bizden normal doğum yapan çünkü kanımızı sürekli sıvılaştırdığımız için normal doğumda doktorların kanı durduramama riskleri çok yüksek... umarım yardımcı olabildim mi

canım duanda beni unutma tpo lar yüksekti benim yazışmıştık senle :)

herkese iyi akşamlar..
uzun süredir giremiyorum..geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çokk birikmiş
kızım ve biz iyiyiz şükürr
tayin çıktı onlarla uğraşıyorumm.yarın evi taşıyacağız,internet olmaz sanırım bikaç gün
ZEYNOMMM kısss gözün aydın hamileymişsinnn :lepi::lepi::lepi:inann çok sevindim canım
DİNAMİSSS CANIM DOĞUM YAPMIŞ OLMAN LAZIM Allah analı babalı büyütsün
ANGELL canım merak edip msj atmışsın çok saol..hoşuma gitti :))) sen de bebişinde iyidir umarım öptümyerimsenibenyerimseniben

saol esracımmmm ewt canım allaha şükürler olsunki hamileyim hergün iğneleri yeyip oturuyorum sen napiosunn minik kızımız nasılllarrrr

canım o roselenda olmasın sakın?

evet evet oydu sanırım.oda benim gibi bir ömür ilaç kullanacağını yazmıştı.seninki bizimkinden biraz farklı oluyodu.dua etmem mi canım.sitedeki herkese ediyorum inşallah göbüşleriniz bebişlenir sizinde.sizde bize dua edin sağ sağlim kucaklarımıza alalım.:Saruboceq:

dua etmem mi canım hemde nasıl ediyorum Allah hiç birimizi hüsrana uğratmasın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…