angel sen Lütfü Hocaya mail at bakalım o ne diyecek,testten anlarsın az çok sende,artık bizlerde uzman olduk sayılır,sonuç normal aralığın dışında mı çıkmış canım
gözün aydın canım rabbim bu sefer kucağına almak kısmet etsin
ufkum hayırlı olsun
sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum öncelikle
bebeğini hayırlı zamanda kucağına alıp, analı babalı uzun ve sağlıklı bir ömürle büyütürsünüz inşallah
calıkusu seni daha iyi tanıyorum artık ilk sayfaları okuyorum ya,iyi misin?
crawford sen üzülme bana,ben iyiyim,daha da iyi olucam,Allah kuluna çekemeyeceği acı vermezmiş,bu günümüze şükür diyoruz,herşeyin vakti zamanı var ne yapalım,O OL demeden olmuyor
Sizler bebişlerinizi düşünüp tasa keder yapmayın sakın : ))
çok tesekkur edrım canım.daha once bı arkadasa daha solemiştım.necıp fazılın bı sözünü:rabbım vermek ıstemeseydı,istemeyı vermezdi,
Kul istemekten vazgeçmedıkçe rabbım ona verıyo.tabı bıraz sabır gerekıyo
haklısın canım bir kpss ye ya da üniv. sınavına o kadar emek verdikten sonra dünyanın en büyük tadı olan bebeklerimizde neden pes edelim ki :uhm:
canım bişey sorcam bizim rahatsızlığımızda normal dogum yapamıyosun gıbı bışey duydum dogru mu
ben geldimm hepinizin yazdklarını okudum önce.gülayım hadi az kaldı sanada.iki ay çabuk geçer canım.kızlar perşembe akşamı mevlüt kandilini o gece hep dua edelim birbirimize.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.isim sayarak hepinizi anacamda aklımda kalmadı ne yazacağım.benim gibi troit hastası olan var sanırım bir tane.bende ilaç alıyorum .hatta bir ömür içeçem levatironu yda tefor .ikisinide kullanıyom.hamilelikte ilacı arttırrız dediler .her ay troitime bakılıyo.dün yaptırdım tahlil.her şey normal.ben zaten ilacı 4 -5 yıldır kullanıyom.yarım içiyorum şimdilik.kanım 13 dü sadece o 12 ye düşmüş.demir hapı kullanıyorum halbuki 1.5 aydır.demekki yeterli gelmedi.pekmez içeçem artık.hepinizi öpüyorum hatim için cüz aldım onu bitirmem gerek.görüşmek üzere
esraben feryad slm esraben nasıl gidiyo ?
canım duanda beni unutma tpo lar yüksekti benim yazışmıştık senle :)
seni bilmemmi canım biliyom senin tpo ları .başka biri daha yazmış onu söyledim adı aklıma gelmedi.
esracım canım evet merak ettik seni.iyi olmana sevindim.habersiz bırakma bizi
canım o roselenda olmasın sakın?
evet evet oydu sanırım.oda benim gibi bir ömür ilaç kullanacağını yazmıştı.seninki bizimkinden biraz farklı oluyodu.dua etmem mi canım.sitedeki herkese ediyorum inşallah göbüşleriniz bebişlenir sizinde.sizde bize dua edin sağ sağlim kucaklarımıza alalım.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?