ooffffffffffff be güzelim çoğu insanın sağlıklı midesine dokunur niye içtin kiiiiiiiiinaparsınız kızlar. ben yine kötüyüm mafoldumben
öff azaldı diyorum ama bitmiyor vukuatlar :gitme:
Adanalıyım diye bir acılı şalgam içeyim dedim yaramadımı ne hepsini istifra ettim. sildim yerleri karolar masmavi oldu. Geçmedi sempatiksalakcinni
Arkadaşlar merhaba;
Herkesin kandili mübarek olsun.gönlünden geçen her dileği gerçek olsun.Hamile kalmak isteyenlerin göbişleri bebiş,hamişlerin kucakları bebiş dolsun.Allah günahlarımızı af,dualarımız kabul eylesin.
Bir arkadaş söyledi.Bu gece Yusuf suresinin okunması çok iyiymiş,evlatlarımız hayırlı olurmuş.
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiii
naparsınız kızlar. ben yine kötüyüm mafoldumben
öff azaldı diyorum ama bitmiyor vukuatlar :gitme:
Adanalıyım diye bir acılı şalgam içeyim dedim yaramadımı ne hepsini istifra ettim. sildim yerleri karolar masmavi oldu. Geçmedi sempatiksalakcinni
biraz gerilere baktım umutluyuzCOLOR]senin doktorunda kesmeni önermiş ne yapmaya karar verdin
umut-sevgim nasılsın canım doğum yaptınmı ?
umutluyuz sende izmirdesin dr kim ayrıca neden iğneyi o kadar erken kesecek acaba ?
feryadcım tedavi şeklin nedir yazarsan listeye ekleyelim canım
umutluyuz allah tamamına erdirsin canım bebeğinin cinsiyeti ne?
Öncelikler herkesin kandilini kutluyorum , herkesin duaları kabul olur inşallah .Kandilimizi kutlayan , iyi dileklerde bulunan herkes için de içtenlikle aminnnnnn diyorum...
Arkadaşlar , kontrolüm vardı bugün biliyosunuz...Her şey yolundaymış , bebeğin beslenmesi , gelişimi , kan akışı vs.
Asprini nisan ayının ortasında , iğneyi 20 nisan gibi , bebeğin doğumunun da 37+0 da olmasının uygun olacağını söyledi doktorum.Çünkü bebeğimin gelişimi zaten 1,2 hafta öncesinden gidiyor , önceki kaybımda 37+5 de idi.Bu pazarteside 8 hafta öncesi doğum iznimi kullanmaya başlayacağım çok şükür , 1 mart itibariyle işe gitmek yok :) Bu arada bir aksilik çıkmazsa doğum tarihide inşallah 27 nisan da...
Gobetecim , doğum konusunu konuştum , size söylediklerini söyledi , hrs ile konuşun , sgk ile anlaşması var , uygun olabilir dedi...Tabi isterseniz hacettepede de olabilir dedi , kendisi girmiyor ama...Acil bir durumda da hemşiremi ararsanız o bana hemen ulaşır dedi.Böyle diyince de tel numarasını istemedim...
Çalıkuşum , ben iyiym canım , sen nasılsın ? Neler yapıyorsun ? Güzel gelişmeler varmı canımcım ?
Sonuyokcum , canım içime doğmuştur belkide :) 2 ayın kaldııı , 2 ay ...
dinamiscim kavuştun bebeğine demek sana eşin ve bebeğinle mutluluklar diliyorum canım daha henüz bende çıt yok bu gidişle çocuğum olmasını hayal de etmiyorum zaten sanki olmucakmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?