herkesin kandili mübarek olsun..........bende kan pıhtılaşması var ve şu anda 32 haftalık hamileyim................geçen hafta doktor iğneyi kesmemiz gerektiğini söyledi doğum sezeryan olacak eğer iğneyi kesmezsek kanamayı durduramayabiliriz dedi......................ben kesmek istemedim oda o zaman yarım doz kullanmamı söyledi................yarın yarım doza geçeceğim bu arada clexan 04lük kullanıyorum ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye çünkü daha önce ikizlerimi bu yüzden kaybetmiştim..........hamile arkadaşlar ve doğum yapanlar sizede doktorlarınız böyle birşey dedimi veya iğneyi böyle kesen yada yarım doza geçen oldumu lütfen cevap yazın kafayı yiyeceğimkafamçokkarıştı
Gulus,gülay, umutluyuz, melek, crawford, zehrayede, aysude, feryad, angel ve adını şimdi yazamadığım tüm arkadaşlar hepinize iyi geceler ve yarın sabah gömeniz için şimdiden kocaman bir GÜNAYDIN diyorum, görüşmek üzeree, öpüldünüzopuyorumnanaktan
Gulus,gülay, umutluyuz, melek, crawford, zehrayede, aysude, feryad, angel ve adını şimdi yazamadığım tüm arkadaşlar hepinize iyi geceler ve yarın sabah gömeniz için şimdiden kocaman bir GÜNAYDIN diyorum, görüşmek üzeree, öpüldünüzopuyorumnanaktan
kızlar sabh yine hastaneye tahlil vemeye gidicem yumurtlama varmı diye bird troide bakılıcak inanın bıktım bu hastane işlerinden artık rabbim artık versin bebeğimi ne dr görmek ne hastaneye gitmek istiyorum öyle bıktım ki sormayın
kalabalık hastane ortamı sıra telaşı yıldırdı beni offf off ne bitmez çilem varmış benim uykuda tutmuyo sabah 5 te kalkmam lazım
canımmmm canımın içi güzel anne seninde tüm günlerin kızınla eşinle aydın olur kendine hep dikkat et bak 40 gün önemli derler gerçi şimdi seni ve Deniz'i el üstünde tutuyorlardır ne mutlu size opuyorumnanaktanGulus,gülay, umutluyuz, melek, crawford, zehrayede, aysude, feryad, angel ve adını şimdi yazamadığım tüm arkadaşlar hepinize iyi geceler ve yarın sabah gömeniz için şimdiden kocaman bir GÜNAYDIN diyorum, görüşmek üzeree, öpüldünüzopuyorumnanaktan
canım hepimizde aynı dert randevu al işten izin al git sıra bekle randevu saati gelir ama araya birileri girer tahlilini sormak için vs vs bu çilemiz hayırlısıyla güzel haberlerle biter inşallah bozma moralinikızlar sabh yine hastaneye tahlil vemeye gidicem yumurtlama varmı diye bird troide bakılıcak inanın bıktım bu hastane işlerinden artık rabbim artık versin bebeğimi ne dr görmek ne hastaneye gitmek istiyorum öyle bıktım ki sormayın
kalabalık hastane ortamı sıra telaşı yıldırdı beni offf off ne bitmez çilem varmış benim uykuda tutmuyo sabah 5 te kalkmam lazım
hoşgeldiiiinnn ve kendine dikkat et bize anlatabilirsin pıhtılaşma testi yapıldımı hangi genlerde sorun var dr tedavi için ne dedi hamiş kalırsan vs anlat anlat için rahatlarMerhaba aranıza yeni katılıyorum bende ikitane düşük yaşadım ve çok pisikolojim bozuldu sizinle paylaşmak istedim çünki beni iyi anlarsınız
günaydın kusmuk deyseeeeee bugün nasılsınGünaydıııın Dinamiss
Kız maşallah sana. Yeni doğum yapıp de senin gibi ayaklanan pek azdır. Nazar değmesin.
Valla bende seni örnek alıcam inşallah.O günleri görürüsek :Saruboceq:
Dün kandildi herkezin duaları kabul olur inşallah.
Günaydın kızlarrrrr.
günaydın gülaycımayyyyyyyyyyyy canımya seni çok özledik nasılsın bebeyin denizin nasıl umarım sende kızında çok iyisinizdir seni ve denizimi çok öpüyorum görüşmek üzere kızımıza çok iyi bakŞeniz
oyyyyyyy kuzuuuuuu kıyamam ben sana sen ağlama kuzuYaaa guluuss yaa adımı kusmuk teyze koydunuz haa mafoldumben
Siz böyle dedikçe ben nasıl iyileşeceğim. alsanaalsanasmile
Aynıyım işte demekten bıktım, yaşamaktanda.
Zehir oldu gençlik yıllarım sempatiksalakcinni
Sen nasılsın canım? (Şaka bir yana)
Merhaba aranıza yeni katılıyorum bende ikitane düşük yaşadım ve çok pisikolojim bozuldu sizinle paylaşmak istedim çünki beni iyi anlarsınız
canımcım iyilik ya o iğnelere 10 gün devam etmek lazım canım yoksa bi işe yaramaz kigülüşüm naber canım... ben çok hastayımmmm yaaa.. iğneyi yedim hala topallıyorum ama bi türlü iyileşeemedim...
canımcım iyilik ya o iğnelere 10 gün devam etmek lazım canım yoksa bi işe yaramaz ki
benim drum 2 iğneyi karıştırırdı ama ne olduğunu hatırlamıyorum :uhm:
şu boğaz spreylerinden kullansan yada naneli şeker al süreli boğazını yumuşatır
a.s. çoookkk geçmiş olsun
oyyyyyyy kuzuuuuuu kıyamam ben sana sen ağlama kuzu
tamam tamam senin adın kusmuk deyseee değil
GÜZEL ANNE
az kaldı az kaldı ama bak sen demiyomuydun giderek azalıyor diye
hımmm ok o zaman eski yöntemlere başvurmak lazım eğer tansiyon problemin yoksa sarımsak ye sade yiyemiyorsan yoğurda karıştır ye haa koku yapar diyosan naneli şekeri ve sakızı ağzına attın mı hem koku gider hem boğazın yumuşar sonra ıhlamur ve kuşburnu çayı içiyorsun eve gidincede demliğin üstüne su koyuyorsun içine ıhlamur yeşil elma bir dilomu doğrayıp bol bol şeker atıp kaynatıyorsun ve içiyorsun akşam yatarkende boğazını karabiberli yağ ile ovup sarıp yatıyorsun şeker ok miahhh ahhh.... gebelik şüphesi varya o yüzden bi halt kullanamıyorum... sadece parol aldım ama ateşime de ağrımada tın demedi... penesilinde gebelikte kullanılabilen nadir ilaçlardanmış doktor bi tane yapalım hele gebelik varmı yokmu kesinleşsin ona göre tedavi başlayayım dedi....
oy oy oy azalır kıs şurda 3 ayın dolmasına ne kaldı azalır azalırDedim ama azalmıyoooo :gitme:
canım sağlıkla olsun gelecek ay olsun hem dün kaçıncı günündükidün kan vermiştim... beta hcg için negatif çıktı.... umudumuz gelcek aya kaldı gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?