Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dün kan vermiştim... beta hcg için negatif çıktı.... umudumuz gelcek aya kaldı gibi....

Daha zamanı gelmemiş demekki. O kadar belirti psikolojikmiş desene.
Aman olsun sağlık olsun daha önünde aylar çok elbet birinde olur.

Guluscum sağol moral verdin canım ama inşallah 3 aylık olunca sona erer. Daha uzun sürenlerde varmış ya ondan korkum.

Ayyyyyyyy canım benim topiğimizin taze annesi gelmiş özledik kız valla olsun özlem gideririz ara ara Denizimiz nasıl annesi hala naz yapıyor mu :) nazlı kızımız..

canım sağlıkla olsun gelecek ay olsun hem dün kaçıncı günündüki

daha günüm geçmedi ama hesaplarımıza göre implantasyon (yerleşme) olmuştur bi verelim bakalım demiştik... ama negatif henüz eğer kırmızılar gelmezse bu hafta sonuna gelcek hafta bi daha bakarız kanda... bakalım hayırlısı...

canım göğüslerime hala dokunamıyorum bomba gibi oldular patlayacak sanıyorum... uyku halim hala devam ediyor... yorgunlukta ama şu an çok hastayım yorgunluk ve uyku bu yüzden de olabilir.. aman boşver bende şans olsaydı 3 ünden birini doğururdum herhalde...

hayırlısı tatlım yaaa hiç belli olmaz bak göğüslerinde de ağrı varmış hiçç belli olmaz

maşallahyüce rabbim seni ve bebeğini nazarlardan korusun benim bebeğimde kız ..........ben zaten kesmeyi düşünmediğimi söyledim oda iğnenin yarısını bu gün yarısını ertesi gün vur dedi ama ben ne yapacağımı şaşırdım bir dahaki kontrolüme kadar tam doz vurmaya devam edeceğim tekrar soralım bakalım ne diyecek

sevgili aktar teyze... tavsiyelerini not ettim eve gitmeyi başarabilirsem hemen uygulayacağım... toplantıya da benim yerine başkasını postaladım... ama ne fayda bu seferde burda kaldım...

Ya kızlar ben öğlen yeöekhaneye gittim. Midme çokkötü bulandı.
Maalesef bahçede istfira ettim. Yolda arkadaşla gelirken gülmekten öldük. Tam yemekhanenin girişi ya yemekte merak edenler ha yoğurt, salata varmış derler dedi. kaydirigubbakcemile3
Aman işte ağlanacak halime gülüyorum.

ya sen en azından yemişsin yaaaaaaaaa
ben yiyemedim müşteri geldi daha kaşığı yeni elime almıştım
ben açkaldımmmmmmmmm
cokacimcoook

ya sen en azından yemişsin yaaaaaaaaa
ben yiyemedim müşteri geldi daha kaşığı yeni elime almıştım
ben açkaldımmmmmmmmm
cokacimcoook

Ah canım imrenecek başka birini bulamadınmı yazık sana.
Bende sana kıyamam. Dur bende sana imreneyim. Hiç değilse sen eninde sonunda yiyeceksin ve çıkarmayacaksın. kaydirigubbakcemile3

Ah canım imrenecek başka birini bulamadınmı yazık sana.
Bende sana kıyamam. Dur bende sana imreneyim. Hiç değilse sen eninde sonunda yiyeceksin ve çıkarmayacaksın. kaydirigubbakcemile3
:roflol: valla bu hızla yemek yapmaya devam edersem akşam 9dan önce yiyemeyeceğim için sende bana imrenme canımcım
burası dağın başı yiyecek hiçbişi yooookkkkk senağlama

:roflol: valla bu hızla yemek yapmaya devam edersem akşam 9dan önce yiyemeyeceğim için sende bana imrenme canımcım
burası dağın başı yiyecek hiçbişi yooookkkkk senağlama

Yazııık sana. Ah canııım. Ne farkımız kaldı ikimizde açız. kaydirigubbakcemile3

hah işte bende onu diyom açız biz açııızzzzzzz delikafadulden

siz açlıktan kudurun ben sinirden... Benim yerime toplantıya giden arkadaş (arkadaş demeye bin şahit lazım) pişkin pişkin ya aslında işe gelesim yok ama geliyimmi bi sana sorayım dedim... Demezmi ne halin varsa gör deyip kapattım telefonu suratına pazartesi hakkından gelcem ama... Terbiyesiz...

çokkk sinirliyim çoookkkk......geri arkadaşım.. Sen niye gittin o toplantıya ben hastayım diye ayyy düşündükçe sinirim bozuluyor...

çokkk sinirliyim çoookkkk......geri arkadaşım.. Sen niye gittin o toplantıya ben hastayım diye ayyy düşündükçe sinirim bozuluyor...
canımm sakin ol da ben anlamadım şimdi bu toplantıya gitti geri mi gelmedi yoksa toplantıya gitmemek için mırınkırın mı ediyooo :uhm:
(ay şimdi bu banada sinirlenir)
yok yoooooooooookkkk ben bişi demedimmm :tomato:

TOPLANTIYA BENİM YERİME GİTTİ TOPLANTI BİTTİ HATUN EVİNE GİTTİ
SANA NİYE SİNİRLENEYİM.. SİNİR ETME ADAMI...kötükedihüso

Canım gerçekten doğumlarımız aynı hafta olacak galiba.Büyük ihtimalle ben de hacettepede doğururum , hrs ye gidip sormayı düşünüyorum ama doğum fiyatlarını , belki uygun olur , devlet memurlarıyla anlaşması varmışya...O zaman netleşir.Benim sonraki randeum 22 mart gibi , senin 2 hafta sonra değilmi?

Canım evet hemşireye muayenehaneden ulaşacağız.Ama olur da gece bir problem olursa direk hacettepeye gitmek lazım , lütfü beyin hastası olduğunu söyleyince ilgileniyorlar...Ben 16. haftamda endişelenip hafta sonu olmasına rağmen hacettepeye gitmiştim bebeğin kalp atışlarını duymak için , direk doğum katına çıkmıştım , orada lütfü beyin hastası olduğumu söyleyince ilgilenmişlerdi , ultrasonla bakmışlardı bebeğime , aklında bulunsun canım...

Melekcım, DOGUM KONUSUNDA sen neye karar verdın?Hanı hacettepede yaparsak rasgele bı doktormu gırıyor yaksa hocanın orda bı ekıbı falan varmı kı?Bılgın varmı canım?
Canım bildiğim kadarıyla hacettepede emanet ettiği birileri var , benim kafamda doğum yapacağım yer net olmayınca çokta ayrıntı sormadım , hrs yi araştırıp öyle sormayı düşünüyorum...

Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim , sezeryanın da iyi geçmiş ne güzel , darısı başımızaa inşallah.

Doktorundan memnun kaldığın kadar , çocuk doktorundan da memnun kalırsın inşallah...

40 gün geçtikten sonra göbekte bariz bir şekilde inme oluyor merak etme , henüz çok erken , organların eski yerine yerleşmedi henüz , 6 ay da organlar eski yerine tam olarak yerleşiyormuş...

Canım bu arada aldığın kiloların kaçı gitti , 13 kilo almışştın galiba...

Biz isim konusunu kanuşamıyoruz eşimle , ilk yaşadığımız şeyden sonra korkar olduk gelecekle ilgili hayaller kurmaya , bebeğimiz sağlıkla doğsun da sonrasında koyarız ismini diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…