dün kan vermiştim... beta hcg için negatif çıktı.... umudumuz gelcek aya kaldı gibi....
Gulus,gülay, umutluyuz, melek, crawford, zehrayede, aysude, feryad, angel ve adını şimdi yazamadığım tüm arkadaşlar hepinize iyi geceler ve yarın sabah gömeniz için şimdiden kocaman bir GÜNAYDIN diyorum, görüşmek üzeree, öpüldünüzopuyorumnanaktan
canım sağlıkla olsun gelecek ay olsun hem dün kaçıncı günündüki
Daha zamanı gelmemiş demekki. O kadar belirti psikolojikmiş desene.
Aman olsun sağlık olsun daha önünde aylar çok elbet birinde olur.
Guluscum sağol moral verdin canım ama inşallah 3 aylık olunca sona erer. Daha uzun sürenlerde varmış ya ondan korkum.
hayırlısı tatlım yaaa hiç belli olmaz bak göğüslerinde de ağrı varmış hiçç belli olmazdaha günüm geçmedi ama hesaplarımıza göre implantasyon (yerleşme) olmuştur bi verelim bakalım demiştik... ama negatif henüz eğer kırmızılar gelmezse bu hafta sonuna gelcek hafta bi daha bakarız kanda... bakalım hayırlısı...
maşallahMerhaba canım inşallah sağlıkla gelir bebişlerin sana :)
Ben 17 Şubatta sabah 09:25 de sezeryan ile doğum yaptım, ve 16 sı akşamı 16:00 da son iğnemi vurdum. 0,2 lik clexane kullanıyordum.
Benim doktorum kanamayı durduramamak gibi bir riskin olmadığını söylemişti, eğer istersem iğne olarak normal doğumu bile bekleyebileceğimi de demişti. Ama ben cesaretsizliğimden sezeryane karar verdim iyi ki de vermişim gerçi :)
Bence doktorunla bir daha görüş, 32 hafta çok erken geldi bana iğneyi kesmek için.
hımmm ok o zaman eski yöntemlere başvurmak lazım eğer tansiyon problemin yoksa sarımsak ye sade yiyemiyorsan yoğurda karıştır ye haa koku yapar diyosan naneli şekeri ve sakızı ağzına attın mı hem koku gider hem boğazın yumuşar sonra ıhlamur ve kuşburnu çayı içiyorsun eve gidincede demliğin üstüne su koyuyorsun içine ıhlamur yeşil elma bir dilomu doğrayıp bol bol şeker atıp kaynatıyorsun ve içiyorsun akşam yatarkende boğazını karabiberli yağ ile ovup sarıp yatıyorsun şeker ok mi
ya sen en azından yemişsin yaaaaaaaaa
ben yiyemedim müşteri geldi daha kaşığı yeni elime almıştım
ben açkaldımmmmmmmmm
cokacimcoook
:roflol: valla bu hızla yemek yapmaya devam edersem akşam 9dan önce yiyemeyeceğim için sende bana imrenme canımcımAh canım imrenecek başka birini bulamadınmı yazık sana.
Bende sana kıyamam. Dur bende sana imreneyim. Hiç değilse sen eninde sonunda yiyeceksin ve çıkarmayacaksın. kaydirigubbakcemile3
:roflol: valla bu hızla yemek yapmaya devam edersem akşam 9dan önce yiyemeyeceğim için sende bana imrenme canımcım
burası dağın başı yiyecek hiçbişi yooookkkkk senağlama
hah işte bende onu diyom açız biz açııızzzzzzz delikafaduldenYazııık sana. Ah canııım. Ne farkımız kaldı ikimizde açız. kaydirigubbakcemile3
hah işte bende onu diyom açız biz açııızzzzzzz delikafadulden
canımm sakin ol da ben anlamadım şimdi bu toplantıya gitti geri mi gelmedi yoksa toplantıya gitmemek için mırınkırın mı ediyooo :uhm:çokkk sinirliyim çoookkkk......geri arkadaşım.. Sen niye gittin o toplantıya ben hastayım diye ayyy düşündükçe sinirim bozuluyor...
canımm sakin ol da ben anlamadım şimdi bu toplantıya gitti geri mi gelmedi yoksa toplantıya gitmemek için mırınkırın mı ediyooo :uhm:
(ay şimdi bu banada sinirlenir)
yok yoooooooooookkkk ben bişi demedimmm :tomato:
Canım gerçekten doğumlarımız aynı hafta olacak galiba.Büyük ihtimalle ben de hacettepede doğururum , hrs ye gidip sormayı düşünüyorum ama doğum fiyatlarını , belki uygun olur , devlet memurlarıyla anlaşması varmışya...O zaman netleşir.Benim sonraki randeum 22 mart gibi , senin 2 hafta sonra değilmi?Melekcım, bebısının ıyı olmasına cok sevındım.Masallah kızımız gelmek ıcın acele edıyor haftası önde gıdıyor demek.Hayırlısı bakalım..Banada nısan sonu dogum olur demıstı.Bu gıdısle dogumlarımız aynı zamanda olcak.Ben hacettepede dogurmaya karar verdım.Bu ay kontrole gıdınce hocaya söyleyecegım hanı hacettepeden dogum ıcın falan gün almam gereklımı dıye soracam.Hemsıreye muayeneden mı ulasacagız acaba?
Canım bildiğim kadarıyla hacettepede emanet ettiği birileri var , benim kafamda doğum yapacağım yer net olmayınca çokta ayrıntı sormadım , hrs yi araştırıp öyle sormayı düşünüyorum...Melekcım, DOGUM KONUSUNDA sen neye karar verdın?Hanı hacettepede yaparsak rasgele bı doktormu gırıyor yaksa hocanın orda bı ekıbı falan varmı kı?Bılgın varmı canım?
Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim , sezeryanın da iyi geçmiş ne güzel , darısı başımızaa inşallah.Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Melekcim..İnşalah sağlıkla kucağına alacaksın güzel kızını:))
İsim düşünmeye başladınız mı, ne olacak prensesin adı?
Ben allaha şükür iyiyim kızlar, sezeryan sonrası çok çabuk toparlandım..Çevremde 1 hafta 10 gün yatanlar görmüştüm sezeryan olup ama ben 2. gün ayaktaydım:))
Cadı kızımda iyi, yarın doktor kontrolüne götüreceğiz kendisini, çok heyecanlıyım bakalım çocuk doktorumuzla da ilk kez tanışacağız..Gerçi kendisi aynı zamanda ablamın çocuklarının doktoru ama biz karşılaşmamıştık, umarım elektriklerimiz tutar:))
Ama göbeğim tam inmedi, daha çok yenisin iner diyolar ama insan korkuyor valla ya böyle kalırsa diye...Bakalım önümüz haftada benim kontrolüm var, doktrumla bir konuşacağım egzersizlere ne zaman başlayabilirim diye..
Yaz gelmeden bu göbek sorununu halletmek istiyorum, allahtan genel olarak vücudum değişmedi ama işte göbiş şu an için 4 aylık falan hamile gibi(
Neyse tek derdim göbek olsun gerçi..Bu günlere şükür şikayet ediyorum sanmayın, öyle yazıyorum işte düşüncelerimi..
Geçmişi tam okuyamıyorum, umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?