Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlarr,çok şükür leke bugün henüz gelmedi biraz moralim yükseldi gelmezse tabi.3lü testte çıkmış eşim dr a gösteriyomuş.ay öle sıkıldımki yat yat.bir normale binseydim hemen dışarı çıkıcam

TOPLANTIYA BENİM YERİME GİTTİ TOPLANTI BİTTİ HATUN EVİNE GİTTİ
SANA NİYE SİNİRLENEYİM.. SİNİR ETME ADAMI...kötükedihüso
yaaaaaaa söyleyen gittiiiiiiiiiiii :tomato:
tamam tamam az kaldı seninde çıkmana azıcık sabır
Aman be kızlar sıkıldım haaaa.
güzel anne sen neye sıkıldın bak yarın iş yookkkk gitmicen yemekhane önlerine istifra etmicen opuyorumnanaktan

melekcim inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınada güzel bir isim bulursun adıyla sağlıkla yaşar
angel leke gelmemesine çok sevindim ayyy canımsın yaa senden de güzel haberler alalım hep

gulus27 , inşallah canım , güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...ınşallah senin bebişinde en kısa zaman da göbüşüne konar ve sağlıkla doğar...

Melekcım, Hrs hastanesınde sgk ıle anlasması var dogum masraflarını karsılıyor.Ama Lütfü bey doguma gırerse normal dogum 4000,sezeryan 3000 hekım ücretı alıyor.Ben sekreterınden ögrendım.Yanı hastane sadece senın dogum masraflarını karsılıyormus.Ama hepsını yuzde kacı onu bılmıyorum.Ben hacettepede düsündügüm ıcın arastırmadım.Bılgı alırsan benıde haberdar edersın canım.Kontrolüm 2 hafta sonra.Bende hacettepeyı hocadan tam ögreneyım sana yazarım.

yaaaaaaa söyleyen gittiiiiiiiiiiii :tomato:
tamam tamam az kaldı seninde çıkmana azıcık sabır

güzel anne sen neye sıkıldın bak yarın iş yookkkk gitmicen yemekhane önlerine istifra etmicen opuyorumnanaktan
4 de artık isyan ettim... doktorum valla bağlasan durmam ben gidiyom dedim... kocişim geldi.... aldı attı beni eve... adam akşam göreve gitcek diye nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bi çorba pişirdim... attım kendimi yatağa uyuyakalmışım... yazık kuzuşumda kendi kendine yemiş yemeğini gitmiş....

Son düzenleme:

yazık sana canım ya kıyamam :))

yazık sana canım ya kıyamam :))

canım bugün kabus gibiydi... dün boğazlarım çok kötüydü iğne yaptırdım falan ama pek farketmedi... bugünü eğer dinlenerek geçirebilseydim belki iyileşebilirdim... bugün toplantı var diye işe gittim mecbur baktım toplantıya falan katılamıcam benim yerime diğer arkadaş gitti.. tabi ben bi heves hatun öğleden sonra gelir bende evime giderim diye bekledim durdum saat 13 30 gibi telefon.... ya ben eve gitsem hiç gelesim yok olur mu diye.... benim sinir katsayısı fırladı gitti... saat 4 e kadar zor durdum.... sonra eşim aldı bıraktı eve iyi uyumuşum biraz kendime geldim şimdi ıhlamur koydum ocağa içecem bakalım inşallah iyi gelir.... sen hastaneye falan gitcem diyodun naptın hastaların iyimi inşallah bi sorun yoktur canım....

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benim de çok boğazım şişer adaçayı ıhlamur , kuşburnu karışımı yap iç bitkiler baya rahatlatıyor canım ... benim işler biraz karıştı eşimde ki sorun için tüp bebek yaptırmanız gerek falan dediler canımız biraz sıkıldı tabi bu ay çalışma önümüzde ki ay da eşim incelenecek ona gçre yeni bir tedavi uygulanacak işte hakkımızda hayırlısı

tatlım hiç canını sıkma bence bak ben bu sitede de geçen yıl okumuştum ama neresi hatırlamıyom.keçiboynuzu alın kocan sabah akşam yesin .hergün düzenli ama.spermin hem kalitesini hemde sayısını arttırıyo inan arkadaşlardan da deneyen çok oldu hemen kocişleri düzeldi ve hamile kaldılar.hemen yarın aldır kocişin yemeye başlasın.bende çarşıdaydım herşeyim kısa gelmeye başladı göbekten dolayı.giyecek bişeler aldım.giremedim nete şimdi melekler korusunu izliyorum arada yazayım dedim.
aysude canım çok geçmiş olsun tekrar tatlım.gözü açık insan çok.canını sıkma bitkisel çaylara devam. yerimseniben hadi iyi akşamlar herkese reklam aralarında bakarım nete

ıyi akşamlar kızlar:))

Çocuk doktorumuzu çok sevdik, zaten hep güzel şeyler söyledi bizim de hoşumuza gitti:)) Gazi Üniversitesi'nde doktorumuz, üniversite hastanesi ile bağlantısı olsun istedim ben..Ne de olsa çocuk, ateşlenir hastalanır doktorumuzun üniversite hastanesinde çalışıyor olması acile falan gitmemiz gerekirse umarım gerekmez ama iyi olur dedik..

Bebeğim 2990 gram ve 48 cm doğmuştu, 10 günde 3230 gram ve 50 cm olmuş Maşallah benim kuzuma :))

Melekcim umarım dediğin gibi olur ama artık ümitleniyorum ben de şimdiden fark etti çünkü göbeğim.
Eve geldiğim gün ile bugün arasında bariz fark var.
Kaç kilonun gittiğini sormuşsun canım ben 13 kilo almıştım, ilk eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmiş görünüyordu ama bugün itibari ile 5 kilo olmuş giden..Geriye kaldı 8 onları da yediklerime dikkat ederek vereceğim inşallah:))

Selam yazan, bizi soran sormayan tüm arkadaşları öpüyorum, görüşürüz kızlar:))

canım aldım hemen sen merak etme 2 gündür kullanıyoruz ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uyguluyorum eşime :)

kuzummm maşallah annesi büyümüş hemencecik.güzel haberlerini almak çok güzel canım.inşallah bizlerde verriz.inan doğum yapana kadar diken üzerinde olacam.kiloları takma gider annesi.az aldın zaten.heleki emziriyorsun çabuk gidiyo.20 kilo alıp 7 ayda verenleri gördüm üstelik yediği halde.çok öpüyorum canım seni ve deniz kızını.

canım aldım hemen sen merak etme 2 gündür kullanıyoruz ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uyguluyorum eşime :)

yap yap canım.ihmal etme bak çok faydası var.gerisi duayla gelir canım.ben çıkacam şimdi.çok gezdiğimden hafif sancım var.dinleneyim biraz.iyi geceler canım

Maşallah canım hem sana hem kuzuna :)

canım benım kafamada cok takılıyo ıgne konusu dr bana 36 bırak dedı ama ben bebeıse bısey olur dıye bırakamıyorum rabbım korusun bebıslerımızı ne dıyeyeı sagsalım kucagımıza alamayı nasıp etsın ınsallahhh........

DİNAMİSSSS kız masallah bebeısıne ayy bende bı heyacan gunler gecmek bılmıyo yatsam kalksam o gun gelse dıyorum opuyorum ıkınızıdeee.......darısı bana ve tum arkadslara......

Merhaba aranıza yeni katılıyorum bende ikitane düşük yaşadım ve çok pisikolojim bozuldu sizinle paylaşmak istedim çünki beni iyi anlarsınız

hoşgeldin musemma diyeceğim ama keşke gelmeseydin keşke bu kayıpları yaşamasaydın çok zor burdaki herkes seni anlar canım hepimizin kayıpları var ama mutlu haberlerde var bebeklerine kavuşanlar var işte onlar bizim umudumuz senin de umudun olsun
insanız hepimiz karamsarlığa düşüyoruz ama yılma sonuna kadar iste bebeğini allahım muhakkak senin çabalrını boşa çıkarmayacaktır

bu arada pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı canım eğer birşey sormak istersen bildiğimiz kadarıyla sana buradaki herkes yardımcı olacaktır zaten hepimiz prof olduk başımıza gelenler sayesinde

bu arada kendi hikayem şöyle kısaca iki kaybım var iki kürtaj kalbi durdu bebeklerimin hiçbir dr bana genetik test pıhtılaşma testi yaptır demedi onlar sadece gebe kal deneye deneye göreceğiz dediler bende çok araştırdım netten drlara sordum ısrar ettim ve bu testleri kendi çabalarımda yaptırdım ve sonuç heterozigot kanda pıhtılaşma çıktı şimdi bu veriler ışığında tekrar gebe kalıp iğne kullanarak bir defa daha deneyeceğim ve bu sefer inanıyorum ki bebeğime kavuşacağım biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır derler yani yarısı gitti yarısı kaldı

drlara güvenme demiyorum ama yinede kendin de iyice araştır en mantıklı olanı seç canım

bu arada ne kadarda konuşmak istiyormuşum da haberim yokmuş çenem açıldı yabilmiyorumkismile

Zehrayede canım sağolasın, inşallah sen de sağlıkla alacaksın kuzunu kucağına, stres yapma, hep olumlu düşünmeye çalış canım benim.

Feryad cım canım benim inşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler alaca:Saruboceq:ğız

Umutsevgim canım benim, seninde az zamanın kaldı, inşallah kolaylıkla sağlıkla göreceksin sen de bebişini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…