merhaba arkadaşlar ben tahlılımı marmara üniversitesınde dr uma gösterdim benım homozigot c677t mutasyonu saptanmıştı dr um dedi kanda pıhtılaşma hamıle kalır kalmaz igne ve hamılelıkten sonra 4 hafta kadar olana kadar vurulcan clexan 0.4 verdi rapor çıkattırdı hakkımızda hayırlısı olsun inş. burda benımle aynı durumda olan varmı yanı homozigot c677t yazışmak isterim teşşekürler....
ıyi akşamlar kızlar:))
Çocuk doktorumuzu çok sevdik, zaten hep güzel şeyler söyledi bizim de hoşumuza gitti:)) Gazi Üniversitesi'nde doktorumuz, üniversite hastanesi ile bağlantısı olsun istedim ben..Ne de olsa çocuk, ateşlenir hastalanır doktorumuzun üniversite hastanesinde çalışıyor olması acile falan gitmemiz gerekirse umarım gerekmez ama iyi olur dedik..
Bebeğim 2990 gram ve 48 cm doğmuştu, 10 günde 3230 gram ve 50 cm olmuşMaşallah benim kuzuma :))
Melekcim umarım dediğin gibi olur ama artık ümitleniyorum ben de şimdiden fark etti çünkü göbeğim.
Eve geldiğim gün ile bugün arasında bariz fark var.
Kaç kilonun gittiğini sormuşsun canım ben 13 kilo almıştım, ilk eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmiş görünüyordu ama bugün itibari ile 5 kilo olmuş giden..Geriye kaldı 8 onları da yediklerime dikkat ederek vereceğim inşallah:))
Selam yazan, bizi soran sormayan tüm arkadaşları öpüyorum, görüşürüz kızlar:))
geçmiş olsun canım benim de çok boğazım şişer adaçayı ıhlamur , kuşburnu karışımı yap iç bitkiler baya rahatlatıyor canım ... benim işler biraz karıştı eşimde ki sorun için tüp bebek yaptırmanız gerek falan dediler canımız biraz sıkıldı tabi bu ay çalışma önümüzde ki ay da eşim incelenecek ona gçre yeni bir tedavi uygulanacak işte hakkımızda hayırlısı
inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider.Allah bize de sorunsuz hamilelikler nasip etsin.bir de bakacaksın ki genç kız olmuş.hayat çok çabuk geçiyo...
tatlım hiç canını sıkma bence bak ben bu sitede de geçen yıl okumuştum ama neresi hatırlamıyom.keçiboynuzu alın kocan sabah akşam yesin .hergün düzenli ama.spermin hem kalitesini hemde sayısını arttırıyo inan arkadaşlardan da deneyen çok oldu hemen kocişleri düzeldi ve hamile kaldılar.hemen yarın aldır kocişin yemeye başlasın.bende çarşıdaydım herşeyim kısa gelmeye başladı göbekten dolayı.giyecek bişeler aldım.giremedim nete şimdi melekler korusunu izliyorum arada yazayım dedim.
aysude canım çok geçmiş olsun tekrar tatlım.gözü açık insan çok.canını sıkma bitkisel çaylara devam. yerimseniben hadi iyi akşamlar herkese reklam aralarında bakarım nete
kızlar gecenin bu saatinde uyanığım çünkü moralim bozuk ağlamaktan gözlerim şişşti,,,eşimin ankarada 4 ay kursu çıktı ve haftaya cumartesi ankaraya gidecek bana sen de gel ben yanında olayım acil birşey olursa diyor hem gatada doğum yaparsın tam teşekküllü orası diyor ben ise çok kararsız kaldım
Ya bu arada ANKARA da bildiğiniz kan pıhtılaşması üzerine iyi bir kadın doğumcu veya hematolog var mı muayene ve doğum ücretleri nasıl
aman canım ya neden moralını bozup bebeısınıde uzuyosunkii hayırlısı olsun lütfü önderoğlu ve timur gurgan var ama muana ucretlerı pahalı bıraz uzme tatlı canını yetrkı bebısıne saglıcakla kavus dimiiiii........
dinamiscim kavuştun bebeğine demek sana eşin ve bebeğinle mutluluklar diliyorum canım daha henüz bende çıt yok bu gidişle çocuğum olmasını hayal de etmiyorum zaten sanki olmucakmış gibi geliyor
umutluyuz canım ben ege ünv dr sermet sağol a gidiyorum lsancakta özeli var ona devam ediyorum şimdilik burda nazlı diye bi arkadaşımızda ona gidiyordu ve oğlu oldu hatta benim net dışında tanıdığım biride geçen yıl doğum yaptı yine bu dediğim dr gitti ayrıca kan pıhtılaşması konusunda uzman bir dr istersen git görüş gitmek istersen bilgilerini veririm sana canım
elif fidan merhaba sen samsundaydın di mi?
evet canım sen de neresınden?
Gobetecim , hrs ile konuştuktan sonra ben de sana buradan bilgi veririm...Ama benim doğum da hacettepede olacak gibi görünüyor...
Aslıhancım , teşekkür ederim canım.Sen de büyütmüşsün bebeği bayağı , inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
umut-sevgim , kaç gün kaldı canım doğuma , tarih netleştimi?
Dinamiscim , doktorundan memnun kalmana sevindim.Bebeğine de maşallah...Canım bence şu an sen de şişlik var.Çünkü Deniz bebek zaten 3 kilo , plesentası , suyu filan derken doğum sonrası senden en az 6,7 kilo gitmesi gerekiyordu.Şişlikler de yakında gider heralde...Zaten kilonunda hiç ama hiç önemi yok...
umutluyuz,canım ben lütfü beye gidiyorum.Muayenehanesi gazi osman paşada , muayene ücreti 300 tl , her seferinde 3 boyutlu ultrasonla bakıyor ve dopler ile kan akışını kontrol ediyor.Hacettepede doğuma girmiyor.Mesa hastanesinde ve hrs de doğuma giriyor.Hacettepede özgür deren ve sinan beksaç var ayrıca , onların muayenesi hastane içinde...Bunların üçüde riskli gebelik uzmanı ve alanında gerçekten iyiler...[/QU
yok canım daha netlesmedi dr biraz daha beklıyelım dıyo bende de bı stres sorma pazertesı gunu tekrar gıdcem ozaman soyleyecek rabbım hepımıze saglıklı hayırlı bebeısler nasıp etsın ınsalllahhhhh
Öncelikle geçmiş olsun canım , ınşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...merhaba melek76 bana durumunu anlatabilirmisin aynı hastalık bendede var 3 bebeğimi kaybettim hamile kalmak istiyorum doktorun kim
amin canım...Sanırım doğum sırası sende ,senden önce kimse yok galiba :) Stres yapma canım , her şey çok güzel olacak inşallah...Kahvelokumun listesini bir güncelleyeyim ve seni ilk sırada görelim :)yok canım daha netlesmedi dr biraz daha beklıyelım dıyo bende de bı stres sorma pazertesı gunu tekrar gıdcem ozaman soyleyecek rabbım hepımıze saglıklı hayırlı bebeısler nasıp etsın ınsalllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?