Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar gecenin bu saatinde uyanığım çünkü moralim bozuk ağlamaktan gözlerim şişşti,,,eşimin ankarada 4 ay kursu çıktı ve haftaya cumartesi ankaraya gidecek bana sen de gel ben yanında olayım acil birşey olursa diyor hem gatada doğum yaparsın tam teşekküllü orası diyor ben ise çok kararsız kaldım
Ya bu arada ANKARA da bildiğiniz kan pıhtılaşması üzerine iyi bir kadın doğumcu veya hematolog var mı muayene ve doğum ücretleri nasıl

merhaba arkadaşlar ben tahlılımı marmara üniversitesınde dr uma gösterdim benım homozigot c677t mutasyonu saptanmıştı dr um dedi kanda pıhtılaşma hamıle kalır kalmaz igne ve hamılelıkten sonra 4 hafta kadar olana kadar vurulcan clexan 0.4 verdi rapor çıkattırdı hakkımızda hayırlısı olsun inş. burda benımle aynı durumda olan varmı yanı homozigot c677t yazışmak isterim teşşekürler....

slm canım bende aynı dertteyim yani 677 homozigot.banada dr um clexan o.4 verdi.şimdi hamileyim hergün oluyorum.anlamadığım doğumdan sonra 4 hafta dahamı olucaz bu iğneyi ve neden?

inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider.Allah bize de sorunsuz hamilelikler nasip etsin.bir de bakacaksın ki genç kız olmuş.hayat çok çabuk geçiyo...

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım tüp bebekte daha kaliteli spermlerle yumurtaları birleştiriyolar.olumlu düşün.bizim bir arkadaş dört düşükten sonra tüp bebek yaptı.normal hamilelik olurken.hamileliği sorunsuz geçti.

inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider.Allah bize de sorunsuz hamilelikler nasip etsin.bir de bakacaksın ki genç kız olmuş.hayat çok çabuk geçiyo...

zehracım giyin güzel güzel hamilelikler bayılıyorum hamile kıyafetlrine.çok hevesliydim karnım büyüyünce ben de alırım diye.ama olmadı işte.biraz cesaretsizim şimdi.toparlandım ya bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bir türlü korunmayı bırakamıyorum .inşallah yenerim bunu ne diyeyim.

aman canım ya neden moralını bozup bebeısınıde uzuyosunkii hayırlısı olsun lütfü önderoğlu ve timur gurgan var ama muana ucretlerı pahalı bıraz uzme tatlı canını yetrkı bebısıne saglıcakla kavus dimiiiii........

evet haklısın canım yeterki bebeğim sağlıklı bir şekilde kucağıma gelsin,,,,lütfü önderoğlunun muayenehanesi nerde canım tam adresini verebilir misin bir de kadın doğumcu mu kendisi ve ne kadar civarında muayene ücreti

sonuyok canım merhaba nasılsın umarım iyisindir bende sermet beye giden bi arkadaş arıyordum demek sen ona gidiyorsun canım banada sermet beyi önerdiler ama daha ben gitmedim bizim gibi hastalar üstünde uzmanmış nasıl doktor güzel ilgileniyormu sen memnunmusun doktordan ben kara veremedim birde emre diye bi doktor varmış oda çok iyiyimiş bana biraz bilgi verirmisin doktor hakkında ne kadar ücret alıyo nasıl biri diye öpüyorum canım allaha emanet olŞenizolumunekankayizsmile

Arkadaşlar merhaba;
Dinamiss cim iyi haberlerini almak beni çok mutlu ediyor,umudum artıyor,bizlerde bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Aysudecim geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.Hafta sonu dinlenmek için iyi bir fırsay umarım gribin geçer.
Gülüş nasılsın?
Crawford bulantılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum.
Melekcim iyi haberlerine çok sevindim,az kalmış,inşallah kucağına sağlıkla alırsın.
Feryadcım keçiboynuzu gerçekten iyi geliyor.Ayrıca ben tüp bebekle hamile kaldım.Bizim durmumuzdakiler için tüp bebeği öneriyorlar zaten.En sağlıklı sperm ve yumurta seçilerek yapıldığı için.Sağlıklı gebelik olma şansı artyor.Üzme kendini.
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiii.

hım bnde şimdi özelden sana yazzdım aslıhan ben ankarda lütfü önderoğluna gittim onunda takıbi ile burda fakultede mihraci beye gidiyorum

merhaba melek76 bana durumunu anlatabilirmisin aynı hastalık bendede var 3 bebeğimi kaybettim hamile kalmak istiyorum doktorun kim

Gobetecim , hrs ile konuştuktan sonra ben de sana buradan bilgi veririm...Ama benim doğum da hacettepede olacak gibi görünüyor...
Aslıhancım , teşekkür ederim canım.Sen de büyütmüşsün bebeği bayağı , inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
umut-sevgim , kaç gün kaldı canım doğuma , tarih netleştimi?
Dinamiscim , doktorundan memnun kalmana sevindim.Bebeğine de maşallah...Canım bence şu an sen de şişlik var.Çünkü Deniz bebek zaten 3 kilo , plesentası , suyu filan derken doğum sonrası senden en az 6,7 kilo gitmesi gerekiyordu.Şişlikler de yakında gider heralde...Zaten kilonunda hiç ama hiç önemi yok...
umutluyuz,canım ben lütfü beye gidiyorum.Muayenehanesi gazi osman paşada , muayene ücreti 300 tl , her seferinde 3 boyutlu ultrasonla bakıyor ve dopler ile kan akışını kontrol ediyor.Hacettepede doğuma girmiyor.Mesa hastanesinde ve hrs de doğuma giriyor.Hacettepede özgür deren ve sinan beksaç var ayrıca , onların muayenesi hastane içinde...Bunların üçüde riskli gebelik uzmanı ve alanında gerçekten iyiler...

dinamiss iyilik haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum
bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum : ))

arkadaşlar tüp bebek mi düşünsem yoksa yaa : )) sağlıklı embriyolar için,doktoru bu konuda görüş bildiren var mı?

merhaba melek76 bana durumunu anlatabilirmisin aynı hastalık bendede var 3 bebeğimi kaybettim hamile kalmak istiyorum doktorun kim
Öncelikle geçmiş olsun canım , ınşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
Canım ben mthfr c677t heterozigorum , diğer değerlerim normal...
ılk bebeğimi 37+5 de kaybettim...Sonrasında testler yapıldı...Doktorum ,bebeğin kan pıhtılaşmasından kaybedildiğini düşünmüyorum dedi...Ama bu gebeliğimde önlem amaçlı olarak 0,3 ml fraxaparine iğne ve 100 mg coraspin kullanmam gerektiğini söyledi...Şu ana kadar bir problem yaşamadıM çok şükür , inşallah sonuna kadar böyle devam eder...Soracağın sorular varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım...
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı lütfü önderoğlu...

yok canım daha netlesmedi dr biraz daha beklıyelım dıyo bende de bı stres sorma pazertesı gunu tekrar gıdcem ozaman soyleyecek rabbım hepımıze saglıklı hayırlı bebeısler nasıp etsın ınsalllahhhhh
amin canım...Sanırım doğum sırası sende ,senden önce kimse yok galiba :) Stres yapma canım , her şey çok güzel olacak inşallah...Kahvelokumun listesini bir güncelleyeyim ve seni ilk sırada görelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…