Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

24 şubat tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:24 şubat 2010 çarşamba)

(celen35)............. CEMRE'MıZ .... ( ?? 2008 )
(şen)................... Pelinsu............(10 kasım 2008)
yaren76)..............Ecesu ..............( ?? 2009 )
(lal82)...................Ege..................(17nisan 2009 )
(Marguerite)..........Azat.................. (?? nisan 2009 )
güneş5.................Selin ................(?? nisan 2009 )
(gelgit)...................Yağız............... (27 temmuz 2009 )
nazlı03..................Efe................... ( ?? 2009 )
seybay................... ikiz bebeklerimiz..........( ?? 2009 )
29selvihan.............ıpek selin.........(20 ağustos2009 )
ecesem................Bora ................. (10 eylül 2009)
sido .....................Doruk ...............(11 eylül 2009)
eserizmir...............Poyraz .............(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.....Hakan ............. (25 eylül2009 )
çiçeklara...............Ecrin Naz...........(8 Ekim 2009)
funda1980............. Efe Berk.............(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... Doğa ................ (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya......Bıhter................(12 kasım 2009) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
sılaya...........................(erkek)................( ?? 2009 )
smmm06.....................(erkek).................( ?? 2009 )
cimen.3........................??
Dinamiss.........Deniz..............(17 şubat 2010) ( Hoşgeldin Deniz... )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

umutsevgim.[sibel]........38 haftalık (kız) ( Bebeğimizi heyecanla bekliyoruz , sağlıkla gel güzel bebek )
nilüfersahh....................37 haftalık (erkek)
kardelen86....................34 haftalık
simge...........................34 haftalık (kız)
aslgkh..........................33 haftalık (erkek)
gülsummmm.................33 haftalık
_beray_........................31 haftalık (kız)
göbete..........................30 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................30 haftalık (erkek)
gülay30.........................29 haftalık (erkek)
melek76........................29 haftalık (kız)
kelebek01......................27 haftalık (erkek)
Cherry76........................25 haftalık (kız)
hummu85.......................25 haftalık
elifim...............................19 haftalık
esraben...........................19 haftalık
esterya............................17 haftalık
irazmetin.........................17 haftalık
angel34...........................17 haftalık
eylületik..........................16 haftalık
aslıhan1806.....................16 haftalık

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;
Crawford bulantılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum.

Teşekkür ederim canım sağolasın. Bende dört gözle bekliyorum bugünlerin geçmesini.
Sen naptın nasıl oldun? Hamilelik nasıl gidiyor tadını çıkartabiliyormusun şikayetin varmı?
Ben hiç tadını çıkarmıyorum inan. Karnımda bir bebek olduğu bile aklıma gelmiyordu dün geldi aklıma. Sürekli bulantılardan off çekmekten tadına varamadım. İnşallah en kısa zamanda geçerde bende Zehrayede gibi girer çıkar yerim kaydirigubbakcemile3
Biliyorsun Zehrayede boğazına düşkün maşallahı var. Bense normal yediğimi bırak, azıcık yesem şişkinlik oluyor midem bulanıyor :gitme: Sonrası malum.
Herkeze sağlıklı hamilelik, Hamile olmayanlarada en kısa zamanda hamile kalmalarını diliyorum.
Bu arada Dinamiss kızının iyi olmasına sevindim canım. Ne güzel böyle haberler bize umut oluyor.

:Saruboceq:MELEK76---çok sağol canım sanırım sen hamilesin inşallah sağlıklı bi şekilde güzel kızını kucağına alırsınn....

sağol teşekkür ederim canım,,,,Ankaraya gidince karar veririm artık

selam kızlar.bende de kan pıhtılaşması çıktı.eylül ayında ikinci bebeğimide 8+2 de kaybettim.ilk bebeğim tüp bebekti sonrada kendiliğimden hamile kaldım ama malasef oda olmadı.ankarda bu konularda hangi doktoru tavsiye edersiniz.

Ankara kızılayda kocatepe cami yanında Emine sernur yorulmaz var canım..

kesinlikle ankara tüp bebek merkezi görüşmeye gittiğinizde bile farkı göreceksinz...

slm canım bende aynı dertteyim yani 677 homozigot.banada dr um clexan o.4 verdi.şimdi hamileyim hergün oluyorum.anlamadığım doğumdan sonra 4 hafta dahamı olucaz bu iğneyi ve neden?

angel cim bazı doktorlar doğumdan 6 hafta sonrakan sulandırıcıyı ilaç olarak. bazıları ise iğne olarak devam ettiriyo hatta bazıları asprinle devam ediyolar antikoagülan kullanmak yerine.. yani doğumdan sonra kısa bi süre daha sulu sulu gezmek gerekkkk....

ravzacım yanlış bişi söylemek istemem hamile değilmiydin sen doğum yapmış olmalısın şimdiye kadar kötü bişimi oldu canım korkutma beni

kızlar ravzanın durumunu bilen yazabilirmi çok meraktayım geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım doğum yapmadımı ne oldu?

Son düzenleme:
slm canım bende aynı dertteyim yani 677 homozigot.banada dr um clexan o.4 verdi.şimdi hamileyim hergün oluyorum.anlamadığım doğumdan sonra 4 hafta dahamı olucaz bu iğneyi ve neden?
slm canım benım sana soracagım hamile kalmadan sana bişey başlattımı dr un ve bu konu hakkında neler söyledı benım dr dedıgı hamıle kaldıgını ögrendıgın gün igneye başlayaz ve dogumdan sonrasına kadar devam neden devamıyla ilgili konuşmadık açıkcası bırde folıbol gunde 1 tane içeceksın dedi ben 4 aydır başladım içiyorum artık ne zamana kadar devam ettırırse ve bu ay korunmayı baraktık hayırlısı olsun inş. hepimizin hakkında. canım sen kaç aylıksın rabbım hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. aminnn..

canım öncelikle geçmiş olsun... kısaca kendi durumumdan bahsedeyim... 2 yıllık evliyim ve evliliğimin ilk yılında biri dış gebelik olmak üzere toplamda 3 gebelik kaybım var...yapılan araşırmalar neticesinde mthfr a 1298 c geninde homozigot mutasyon ve paı allelinde 4g/4g mutasyon saptandı...
mthfr c 677 ile a 1298 arasında sadece enzim aktivitesi yönünde farklılık var ama kullanılan tedavi aynı.... folik asit doğru bi tedavi ancak b 12 vitaminini de mutlaka alman lazım... ben yaklaşık 3 aydır megadyn pronatal (multivitamin), dodex ampul (b 12 vitamini), folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum....

geçmiş olsun burda herkes hemen hemen aynı durumda.ben de iki düşük yaşadım.inşallah doğru tedaviyle bir daha yaşamayız.

canım benım dr aspırıne yumurtlama dönemın bıttıkten sonra başlayacaz dedi çünkü yumurtlamayı etkılıyo dedi dedıgın multı vıtamınlere hamıle kaldıgında başlıyaz dedi ben hem marmara üniversitesine gıdıyorum hemde özel dr muyenesine gidiyorum 2 sıde bu kanıda hatta marmaradakı hemotolojıye de gönderdi benı oda aynı şeylerı söyledı bılemıyorum ya hayırlısı rabbıme sıgındım böyle işte........

asprin konusunda bişey diyemem çünkü bu konuda bişey bilmiyorum ama b 12 başlasan iyi olur... folik asit te bi b vitamini b 9 ve bizim mutasyonumuz b vitaminini kullanamadığı için sorun çıkıyor....

:tomato: biri bana laf atmışşşş.duyan duymayan herşeyi yiyen anne olarak bilecek beni ohaoldumsmile ama yiyorum dimi delikafadulden ... korka korka yiyorum ama kilo alacam diye canım.yemeklere fazla ilgim yok kısır ve mercimekli köfte bide yaprak sarması olsun yeter :kedi: tatlı istiyo canım hep ne yapmalıyım avcumu yalıyom hep.haftada birle sınırladım .kilo alacam yoksa bu ay 2 kilo aldım çok şükür.kısınca işe yaradı.ama bir hafta daha var doktora gitmeme bu hafta hiç almamam gerek.Allahımm güneş açsın :Saruboceq: bende bol bol yürüyeyim lütfennn
kusmuk teyseee inşallah seninde istahın açılır kilo alırsın.unutma hepimiz şişmeye mahkumuz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…