Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay canım bende hamilelikte spor giyimleri seviyom birde kısa elbiseleri güzel oluyo.ama ben sadece pantolon aldım hamilelik.üstüme göre buluz alıyom.hep jile tarzı var hamilelik..ben iki kat giyinmeyi hiç sevmiyom.baharı bekliyom.gömlek modeli çizdim ondan diktirtecem.göbek büyüyünce buluzlarım kısa kısa oldu.kirli gibi görünüyom :roflol: helede atletlerim çok komik oldu.hepsini kaldırdım şimdilik.inşallah sende burdaki herkeste yaşayacak buna inanıyorum .zor ama güzel hamilelik.kaybetme korkusuda kötü oluyo canım ister istemez.yaşayamıyo insan tam anlamıyla.bizi bizden başkasıda anlamıyo.Hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız.:Saruboceq:
korunmayı bırak korkma tatlım.kaçmakla elimize bişe geçmiyo.ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoz.

MELEKKKK cok tesekkur ederım ya cok duygulandım lısteyı gorunce ay gunler gecmek bılmıyo hayırlısıyla bı dogsaydı kocaman bı ohhhh cekecem rabbım yuregınde hasretle bebeısı bekleyen herkese nasıp eder ınsalllah............

inşanlahhhhhhhhhhhhh demeden geçmek istemedim.bende kucağıma alınca ohhhh çekecem

kızlar meraba bişey sorucam size...bu ay hamileyim inş günüm gelmeden öğrendik 2haftalık hamileyim ve çarşamba doktoruma gidicem iğne başlamak için o zamana kadar geç kalmış olurmuyum 2aydır aspirin b12 folbiol ve elevit ve çinko kullanıyorum lütfen bi cevap verin rahatlayayım şimdiden teşekkürler

gözünaydın öncelikle çinkoyu hemen kes.... bide son adet tarihin neydi

Canım benim , inşallah bebişin doğduğunda seni üst tarafa eklicem , bizi habersiz bırakma emi...

Canım ben iğneye 6+3 te kalp atışlarını duyduktan sonra başlamıştım...Burada en erken 3+5 gibi başlayanlar var bildiğim kadarıyla...

:Saruboceq:MELEK76---çok sağol canım sanırım sen hamilesin inşallah sağlıklı bi şekilde güzel kızını kucağına alırsınn....
Sağol canım , inşallah sağlıkla gelir bebişim...

sağol teşekkür ederim canım,,,,Ankaraya gidince karar veririm artık
Rica ederim canım , dinamiste doktorundan çok memnundu , aklında bulunsun...

Sonuyokcum , malesef ravzanın bebeği erken doğdu ,28. hafta idi galiba , bu haberi vermek istemezdim ama bebeğimiz melek oldu İnşallah ravza en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alır...

canım malasef ben bebeğimi kaybettim 7 aylık erken doğum oldu kızım 6 gün yaşadı ve hayata gözlerini yumdu solunum yetmezliğinden kaybettim bu yüzden iyi bi doktor aryorum banada sermet beyi önerdiler bizim gibi hastalar üstünde uzmanmış bana biraz bilgi verirmisin nasıl bi doktor ücreti ne kadar allaha emanet ol canım

iyi olmana sevindim ravzacım , bebişim iyi çok şükür , yarın doğum iznine ayrılıyorum , bol bol dinlencem inşallah...8 hafta sonra 37+0 da sezeryan düşünüyor doktorum...

melekcim senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah iyice dinlen minik yaramazın gelince dinlenmeye vaktin olmayacak kısmetse nisanın kaçında gelecek senin yaramaz ismini ne düşünüyorsunuz canım allahım tez zamanda bana ve diğer kardeşlerimide nasip etsin inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün rabbim

amin canımm ,inşallah en kısa zamanda herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur...

Canım 26,27 nisan gibi düşünüyor doktorum...İsim de düşünmedik henüz , eşimle geleceğe yönelik konuşamıyoruz. yaşadıklarımızdan dolayı...Sağlıkla gelsinde ismini öyle düşünürüz diyoruz...Kıyafet almayı da düşünmüyorum , zaten alınacak pek bişey de yok , her şeyimizi hazırlamıştık ilk bebeğimizde , evimde bebek eşyası adına hiç bir şey yok , her şey annemde , bebek doğduktan sonra getir dedim anneme...Allahım hepimizin yüzünü güldürür de böyle bir acıyı tekrar yaşamayız inşallah...aminnn...

melekcim canım çok doğru düşünüyorsun bencede öle yap bende hiç bişey almamıştım iyikide almamışım hepsi elimde kalacaktı sağlıkla gelsinde doğumdan sonra eteğine sarsınlar bacım ya hepsi alınır yerine getirilir yeterki sağlık olsun inşallah canım rabbim bi daha öle acılar yaşatmasın

amin Allah benzer acıları bir daha hiç birimize yaşatmasın
aminn arkadaşlar...

canım dinamisin doktoru kimdi senin dediğin dokktor mu

bu arada canım sen bebeğini neden kaybetmiştin pıhtılaşmadan mı yoksa kilosu falan mı düşüktü solunum yetmezliğimiydi Allah bu bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah hepimizinkini de,,, :Saruboceq:

selam denden nasıl oldun canım....gerçi yazılarını takip ediyorum iyisin ama kendine dönüp bu soruyu sorduğunda gerçekten iyiyim diyebiliyor musun... içine atmıyosun değil mi hayatım....

aysude nasıl oldunn adet gördünmü

canım baya kötüydüm bugün sanki biraz açıldım... ama öksürük beni mahvetti... adette olmadım.. eğer haftaya pazar da olmazsam kesinleşmiş olur gebelik... hayırlısı bugün tam 28 gün tamamlandı benim adetler çok düzenli olmadığı için bilemiyorum ne zaman gelcek.. ama göğüslerime dokunamıyorum.... yani sanki hamile olma ihtimalim daha yüksek gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…