zehracım giyin güzel güzel hamilelikler bayılıyorum hamile kıyafetlrine.çok hevesliydim karnım büyüyünce ben de alırım diye.ama olmadı işte.biraz cesaretsizim şimdi.toparlandım ya bir daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bir türlü korunmayı bırakamıyorum .inşallah yenerim bunu ne diyeyim.
MELEKKKK cok tesekkur ederım ya cok duygulandım lısteyı gorunce ay gunler gecmek bılmıyo hayırlısıyla bı dogsaydı kocaman bı ohhhh cekecem rabbım yuregınde hasretle bebeısı bekleyen herkese nasıp eder ınsalllah............
kızlar meraba bişey sorucam size...bu ay hamileyim inş günüm gelmeden öğrendik 2haftalık hamileyim ve çarşamba doktoruma gidicem iğne başlamak için o zamana kadar geç kalmış olurmuyum 2aydır aspirin b12 folbiol ve elevit ve çinko kullanıyorum lütfen bi cevap verin rahatlayayım şimdiden teşekkürler
Canım benim , inşallah bebişin doğduğunda seni üst tarafa eklicem , bizi habersiz bırakma emi...MELEKKKK cok tesekkur ederım ya cok duygulandım lısteyı gorunce ay gunler gecmek bılmıyo hayırlısıyla bı dogsaydı kocaman bı ohhhh cekecem rabbım yuregınde hasretle bebeısı bekleyen herkese nasıp eder ınsalllah............
Canım ben iğneye 6+3 te kalp atışlarını duyduktan sonra başlamıştım...Burada en erken 3+5 gibi başlayanlar var bildiğim kadarıyla...kızlar meraba bişey sorucam size...bu ay hamileyim inş günüm gelmeden öğrendik 2haftalık hamileyim ve çarşamba doktoruma gidicem iğne başlamak için o zamana kadar geç kalmış olurmuyum 2aydır aspirin b12 folbiol ve elevit ve çinko kullanıyorum lütfen bi cevap verin rahatlayayım şimdiden teşekkürler
Sağol canım , inşallah sağlıkla gelir bebişim...:Saruboceq:MELEK76---çok sağol canım sanırım sen hamilesin inşallah sağlıklı bi şekilde güzel kızını kucağına alırsınn....
Rica ederim canım , dinamiste doktorundan çok memnundu , aklında bulunsun...sağol teşekkür ederim canım,,,,Ankaraya gidince karar veririm artık
ravzacım yanlış bişi söylemek istemem hamile değilmiydin sen doğum yapmış olmalısın şimdiye kadar kötü bişimi oldu canım korkutma beni
kızlar ravzanın durumunu bilen yazabilirmi çok meraktayım geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım doğum yapmadımı ne oldu?
ravzacım yanlış bişi söylemek istemem hamile değilmiydin sen doğum yapmış olmalısın şimdiye kadar kötü bişimi oldu canım korkutma beni
kızlar ravzanın durumunu bilen yazabilirmi çok meraktayım geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım doğum yapmadımı ne oldu?
melekcim senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah iyice dinlen minik yaramazın gelince dinlenmeye vaktin olmayacak kısmetse nisanın kaçında gelecek senin yaramaz ismini ne düşünüyorsunuz canım allahım tez zamanda bana ve diğer kardeşlerimide nasip etsin inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün rabbim
melekcim canım çok doğru düşünüyorsun bencede öle yap bende hiç bişey almamıştım iyikide almamışım hepsi elimde kalacaktı sağlıkla gelsinde doğumdan sonra eteğine sarsınlar bacım ya hepsi alınır yerine getirilir yeterki sağlık olsun inşallah canım rabbim bi daha öle acılar yaşatmasın
aminn arkadaşlar...amin Allah benzer acıları bir daha hiç birimize yaşatmasın
Canım benim , inşallah bebişin doğduğunda seni üst tarafa eklicem , bizi habersiz bırakma emi...
Canım ben iğneye 6+3 te kalp atışlarını duyduktan sonra başlamıştım...Burada en erken 3+5 gibi başlayanlar var bildiğim kadarıyla...
Sağol canım , inşallah sağlıkla gelir bebişim...
Rica ederim canım , dinamiste doktorundan çok memnundu , aklında bulunsun...
Sonuyokcum , malesef ravzanın bebeği erken doğdu ,28. hafta idi galiba , bu haberi vermek istemezdim ama bebeğimiz melek olduİnşallah ravza en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alır...
aysude nasıl oldunn adet gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?