Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude teşekkür ederim

iyiyim gerçekten , yaşanması gerekiyormuş yaşadık, Allah beterinden saklasın hepimizi

sanada çok geçmiş olsun,inş. hayırlı haberlerini alırız : )

ben bu arada 584.sayfaya geldim,ilk sayfalar çok faydalı,bilgi dolu,umut dolu : ))

gerçi ben ümidimi hiç kaybetmedim,kaybetmeyede niyetin yok,hayat sürprizlerle dolu,her an herşey olabilir,bunu bir kez daha öğrendim,tecrübe ile sabittir : ))

canım hakkında hayırlısı olsun ben dua ederken öyle ediyorum

haklısın canım hicbirşey elimizde değilki.... ol derse oluyor... bunu kabullenmem baya zamanımı aldı. artık biraz daha rahatım... inşallah herşey iyi olur tekrar aynı acıları yaşamayız...

bence de spor hamilelikler güzel.bir de elbise altına taytla harika oluyo.azıcık da boy uzun olunca.bu arada zehra demi adın öyle yazdım ama.benim de tülay.site kabul etmedi diye öyle kaydettim.bakalım herşeyin hayırlısı.inşallah hayırlı hamilelikler yaşarız.kaydirigubbakcemile3

canım benim.... iyi olmana çok sevindim... bazen düşünüyorumda hep ağlayacak değilizya elbet bizede gül diyecektir rabbim diye... herşeyin hayırlısı geçmiş olsun dileklerin için çok sağol bu nasıl bişeyse anlamadım 2,4 lük deposilin yaptırdım ama banamısın demedi... boğazım hala çok kırmızı ve öksürükten mahvoldum...bide stres bastı hamilemiyim değilmiyim diye ilaç kullancam kullanamıyorum.. ama doktorcumla konuştum zinnat başlayabililiriz diyor...yarın durumum ne olcak bakem....

sen güçlü bi kadınsın... ben böyle değildim hayranım sana allah sana sabır vermesin ama çünkü sabrın artarsa sıkıntında artar diye korkarım...sabrın bu halde kalsın...:) artmasın da eksilmesinde....

canım hakkında hayırlısı olsun ben dua ederken öyle ediyorum

mucocum bemiks ampul günlük kullanılıyormuş ve içinde b1 ve b2 vitaminide varmış
dodex kullanmak daha mantıklı bence.... sen bilirsin gerçi ama.... ilk kutu gün aşırı sonra 15 günde bir yaptırılıyor

canım evet doktor günlük yazmış üstüne bende sen 15 günde bir dediğin için onu almıştım ikisi arasında ne fark varki

Aysudecim özel mesaj açılmıyo yine sorun mu var acaba burda yaaaa bilmiyorumkismile

canım özelden sana cevap yazmıştım alabildinmi yaaa bugün net acayip yavaşşş kocacım görevde sabaha kadar uyuyamam artık ben bugün. ortalık karışık malum işçilerin direnişi yüzünden...

canım özelden sana cevap yazmıştım alabildinmi yaaa bugün net acayip yavaşşş kocacım görevde sabaha kadar uyuyamam artık ben bugün. ortalık karışık malum işçilerin direnişi yüzünden...

ek görev mi yazmışlar canım Allah iki tarafada yardım etsin benim eşimde işte de o önce gitmişti ek göreve

ek görev mi yazmışlar canım Allah iki tarafada yardım etsin benim eşimde işte de o önce gitmişti ek göreve
evet canım ek görev akşam gitti sabaha kadar ordalar inşallah bi aksilik olmaz... inan böyle ek görevler oldumu şu koca ev bana dar geliyor... sabah olmuyo bi türlü...

eşleriniz emniyet görevlisi galiba arkadaşlar,anladığım kadarıyla

zor meslekler Allah yardımcıları olsun ve de korusun

canım benim dr um folbiol ve bebe aspirini iç dedi 3 ay içmiştim sonmra bıraktım.içmediğim zaman hamile kalmışım.hastalanmam gereken gün kan tah.yaptırdım hamile çıkınca hemen dr gittim iğneme aspirin ve folbiole başladım.şimdi 17 haftalık hamileyim.inş.en yakın zamanda sendende müjdeyi alalım.inş.sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza.

eşleriniz emniyet görevlisi galiba arkadaşlar,anladığım kadarıyla

zor meslekler Allah yardımcıları olsun ve de korusun
allah razı olsun canım...zor meslek onlara zor bizede ayrı zor... 2008 de 26 nisan da düğünümüz oldu... düğün ertesi balayı na gittik eşim de yeni başlamıştı o zaman 5 gün evlilik izni verdiler işte... 30 nisan da döndük ertesi gün 1 mayıs gösterisinde görev yazmışlardı bizimkine sırtına bi sopa yiyip gelmişti eve.... çok sinirim bozulmuştu o zaman sonra yavaş yavaş durumu kabullendim ama alışamadım....

benim ki başlayalı 1 yıl oldu henüz öyle bir olay yaşamadı çok şükür yaşamasın diye de dua ediyorum ama tabi sürekli diken üstündeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…