canım hakkında hayırlısı olsun ben dua ederken öyle ediyorum
ay canım bende hamilelikte spor giyimleri seviyom birde kısa elbiseleri güzel oluyo.ama ben sadece pantolon aldım hamilelik.üstüme göre buluz alıyom.hep jile tarzı var hamilelik..ben iki kat giyinmeyi hiç sevmiyom.baharı bekliyom.gömlek modeli çizdim ondan diktirtecem.göbek büyüyünce buluzlarım kısa kısa oldu.kirli gibi görünüyom :roflol: helede atletlerim çok komik oldu.hepsini kaldırdım şimdilik.inşallah sende burdaki herkeste yaşayacak buna inanıyorum .zor ama güzel hamilelik.kaybetme korkusuda kötü oluyo canım ister istemez.yaşayamıyo insan tam anlamıyla.bizi bizden başkasıda anlamıyo.Hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız.:Saruboceq:
korunmayı bırak korkma tatlım.kaçmakla elimize bişe geçmiyo.ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoz.
aysude teşekkür ederim
iyiyim gerçekten , yaşanması gerekiyormuş yaşadık, Allah beterinden saklasın hepimizi
sanada çok geçmiş olsun,inş. hayırlı haberlerini alırız : )
ben bu arada 584.sayfaya geldim,ilk sayfalar çok faydalı,bilgi dolu,umut dolu : ))
gerçi ben ümidimi hiç kaybetmedim,kaybetmeyede niyetin yok,hayat sürprizlerle dolu,her an herşey olabilir,bunu bir kez daha öğrendim,tecrübe ile sabittir : ))
canım hakkında hayırlısı olsun ben dua ederken öyle ediyorum
canım evet doktor günlük yazmış üstüne bende sen 15 günde bir dediğin için onu almıştım ikisi arasında ne fark varki
Aysudecim özel mesaj açılmıyo yine sorun mu var acaba burda yaaaa bilmiyorumkismile
canım özelden sana cevap yazmıştım alabildinmi yaaa bugün net acayip yavaşşş kocacım görevde sabaha kadar uyuyamam artık ben bugün. ortalık karışık malum işçilerin direnişi yüzünden...
evet canım ek görev akşam gitti sabaha kadar ordalar inşallah bi aksilik olmaz... inan böyle ek görevler oldumu şu koca ev bana dar geliyor... sabah olmuyo bi türlü...ek görev mi yazmışlar canım Allah iki tarafada yardım etsinbenim eşimde işte de o önce gitmişti ek göreve
evet canım ek görev akşam gitti sabaha kadar ordalar inşallah bi aksilik olmaz... inan böyle ek görevler oldumu şu koca ev bana dar geliyor... sabah olmuyo bi türlü...
slm canım benım sana soracagım hamile kalmadan sana bişey başlattımı dr un ve bu konu hakkında neler söyledı benım dr dedıgı hamıle kaldıgını ögrendıgın gün igneye başlayaz ve dogumdan sonrasına kadar devam neden devamıyla ilgili konuşmadık açıkcası bırde folıbol gunde 1 tane içeceksın dedi ben 4 aydır başladım içiyorum artık ne zamana kadar devam ettırırse ve bu ay korunmayı baraktık hayırlısı olsun inş. hepimizin hakkında. canım sen kaç aylıksın rabbım hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. aminnn..
eşleriniz emniyet görevlisi galiba arkadaşlar,anladığım kadarıyla
zor meslekler Allah yardımcıları olsun ve de korusun
allah razı olsun canım...zor meslek onlara zor bizede ayrı zor... 2008 de 26 nisan da düğünümüz oldu... düğün ertesi balayı na gittik eşim de yeni başlamıştı o zaman 5 gün evlilik izni verdiler işte... 30 nisan da döndük ertesi gün 1 mayıs gösterisinde görev yazmışlardı bizimkine sırtına bi sopa yiyip gelmişti eve.... çok sinirim bozulmuştu o zaman sonra yavaş yavaş durumu kabullendim ama alışamadım....eşleriniz emniyet görevlisi galiba arkadaşlar,anladığım kadarıyla
zor meslekler Allah yardımcıları olsun ve de korusun
kızlar bizimkide gecede bugün
allah razı olsun canım...zor meslek onlara zor bizede ayrı zor... 2008 de 26 nisan da düğünümüz oldu... düğün ertesi balayı na gittik eşim de yeni başlamıştı o zaman 5 gün evlilik izni verdiler işte... 30 nisan da döndük ertesi gün 1 mayıs gösterisinde görev yazmışlardı bizimkine sırtına bi sopa yiyip gelmişti eve.... çok sinirim bozulmuştu o zaman sonra yavaş yavaş durumu kabullendim ama alışamadım....
hadi pijama partisi yapalım kocaları göndermişiz bugün hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?