Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cokacimcoook yemek de varmı yemek

olmazmı ne istersen hazırlarım bacım
tatlım ben zaten memurdum evlendiğimizde eş durumundan zaten gelebiliyordu bizimki buraya ama şanslıdır kerata kura da çekti ankarayı şark daha yapmadık.. hayırlısı bakalım nereye gitcez... 4 yıl kadar daha burdayız bu gidişle

birindede bu göbekten vurulan iğnelerden vuruldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum o gün anlarsınızya evde o işi yapmamız gerekiyodu adam bi gitti ek göreve 48 saat gelmedi

:)) aynen öyle canım aslen sınıf öğretmeniydi ama kısmet burdan ekmek yemekteymiş :) doğu görevine nereyi düşünüyorsunuz canım

valla hiç düşünmedik geçen yazı geldi ipka mı ne diyolarya ondan yazdılar.. benim herif dilekçeye eşimin hastalığı demiş iyi güldüm valla...4 yıl kadar daha erteleme durumumuz var... ben daha önce doğu gördüğüm için pek sıkıntım yok.... hayırlısı

birindede bu göbekten vurulan iğnelerden vuruldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum o gün anlarsınızya evde o işi yapmamız gerekiyodu adam bi gitti ek göreve 48 saat gelmedi

kıyamam ben sana yaaa.... sendeki şansta kimsede yokmuş....bu arada seninkide polis anlaşılan... benim jeton geç düşüyor

bizim burda 2. yıl dolmadı henüz hazırlık geldi canım ya birde tedaviye başladık söyledik bakalım tedavi görüyoruz diye ne olacak kısmet aynı şehirleri yazalım mı doğuya :))

ayy bende çok korktum ondan çatlatma iğnesi oldum allahtan eşim normal çalıştı ama evde ailem var çok zor oldu çalışmalar doktor önerisine pek uyamadık ama olsun çalıştık yinede :))

kızlar doğu olarak sivası tavsiye debilirim yani soğuğu hariç bi şeyi yok yani terör yönünden ama hastane yönünden baya zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…