benim ki başlayalı 1 yıl oldu henüz öyle bir olay yaşamadı çok şükür yaşamasın diye de dua ediyorum ama tabi sürekli diken üstündeyim ...
anlaşıldı seninki de pomem
cokacimcoook yemek de varmı yemek
bizimki düğüne bir gün kala gelmişti memelekete bende hiç gelmesydin ne zahmet ettin demiştim
:)) aynen öyle canım aslen sınıf öğretmeniydi ama kısmet burdan ekmek yemekteymiş :) doğu görevine nereyi düşünüyorsunuz canım
bizimki düğüne bir gün kala gelmişti memelekete bende hiç gelmesydin ne zahmet ettin demiştim
birindede bu göbekten vurulan iğnelerden vuruldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum o gün anlarsınızya evde o işi yapmamız gerekiyodu adam bi gitti ek göreve 48 saat gelmedi
olmazmı ne istersen hazırlarım bacım
tatlım ben zaten memurdum evlendiğimizde eş durumundan zaten gelebiliyordu bizimki buraya ama şanslıdır kerata kura da çekti ankarayı şark daha yapmadık.. hayırlısı bakalım nereye gitcez... 4 yıl kadar daha burdayız bu gidişle
birindede bu göbekten vurulan iğnelerden vuruldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum o gün anlarsınızya evde o işi yapmamız gerekiyodu adam bi gitti ek göreve 48 saat gelmedi
valla bekleriz ama buranında ek görevleri çok oluyo işte tek sıkıntı bubizde ankarayı düşünüyoruz aysude ama hayırlısı olsun sadece tedavi amaçlı
bizim burda 2. yıl dolmadı henüz hazırlık geldi canım ya birde tedaviye başladık söyledik bakalım tedavi görüyoruz diye ne olacak kısmet aynı şehirleri yazalım mı doğuya :))
kızlar doğu olarak sivası tavsiye debilirim yani soğuğu hariç bi şeyi yok yani terör yönünden ama hastane yönünden baya zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?