Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryad ailenle birliktemi yaşıyosun ankaralısın ozaman

yok canım tokatlıyım ben ailem şuan yanıma geldi tam da doktorun bize bugün çalışmaya başlayın dediği gün ayyy çok zor oldu çalışmalar adam gece işe gidiyo gündüz ev dolu stres oldum iyice

kıyamam yaaa.... inşallah hayırlısı olur ve gelir yeğenimiz...

aslında öyle bir başlık var ama ben girmedim pek :)

face de var polis eşleri yardımlaşma ve dayanışma derneği bide polis esleri buraya diye ama burda olduğunu bilmiyodum valla açıkcası bakmadım da..pıhtılı gacılarla sohbet etmeyi tercih ediyorumm...

feryad sende tedaviyele hamile kalıyon galiba pıhtılaşma faktörlerin neydi kaç düşüğün var biraz bahset canım ben birbirine hep karıştırdım

feryad sende tedaviyele hamile kalıyon galiba pıhtılaşma faktörlerin neydi kaç düşüğün var biraz bahset canım ben birbirine hep karıştırdım

canım aslında tedaviyle hamiş kalmıyordum ama 4. haftada kaybettiğim için bebişimi doktor gebeliği biz planlayalım dedi ondan tedavi görüyoruz şimdi

kızlar beni azad edermisiniz evi toplamam lazım... yarın kayınvalidem anjiyo olcak onun yanına gitcem hastaneden de benim eve geçeriz...hepinizi kocaman öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…