calıkusu seni daha iyi tanıyorum artık ilk sayfaları okuyorum ya,iyi misin?
: ))
sonuyokcugum bendede durumlar ayni izinden sonra tekrar tüp bebek deneyecegiz.çalıkuşum hoşbuldum sen nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyorsun bebek çalışmların ne alemde ben hala gebeş değilim ama dr başladım bakalım hayırlısı
:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar....
sonuyok canım ben geçen ay çalıştım ama bebiş gelmedi... bu ay yeniden çalışıyoruz ... artık kısmet ne zamansa o zaman olur heralde...
çalıkuşum bende artık sık giremiyorum inşallah güzel haberim olursa haber veririm.ve sizden güzel haberler okumak için girerim.
feryadcım bu arada bizden bir arkadaşımız normal doğum yaptı.sanırım gelgit ti ismi yanlış hatırlıyor olabilirim
kızlar meraba bişey sorucam size...bu ay hamileyim inş günüm gelmeden öğrendik 2haftalık hamileyim ve çarşamba doktoruma gidicem iğne başlamak için o zamana kadar geç kalmış olurmuyum 2aydır aspirin b12 folbiol ve elevit ve çinko kullanıyorum lütfen bi cevap verin rahatlayayım şimdiden teşekkürler
:tomato: biri bana laf atmışşşş.duyan duymayan herşeyi yiyen anne olarak bilecek beni ohaoldumsmile ama yiyorum dimi delikafadulden ... korka korka yiyorum ama kilo alacam diye canım.yemeklere fazla ilgim yok kısır ve mercimekli köfte bide yaprak sarması olsun yeter :kedi: tatlı istiyo canım hep ne yapmalıyım avcumu yalıyom hep.haftada birle sınırladım .kilo alacam yoksa bu ay 2 kilo aldım çok şükür.kısınca işe yaradı.ama bir hafta daha var doktora gitmeme bu hafta hiç almamam gerek.Allahımm güneş açsın :Saruboceq: bende bol bol yürüyeyim lütfennn
kusmuk teyseee inşallah seninde istahın açılır kilo alırsın.unutma hepimiz şişmeye mahkumuz :roflol:
günacumadan beri çok kötüydüm
günaydın kızlar,cumadan beri çok kötüydüm.2li testim iyi çıkmıştı dörtlü testimde ama üçlü testim kötü çıktı aminosentez dedi dr.offf öle zorki.yarın yaptırıcaz bakalım nasıl olucak.nolur dua edin.hiç beklemiyoduk testler iyi çıktı demişkensonradan hadi üçlüde olsun dedik oda kötü çıktı.allahım sizlere yaşatmasınnn
hakkınıza hayırlısı tatlım umarım birşey çıkmaz çıksa bile kolay tedavisi olan bişeyler çıkarda hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın artık heryolu deneyeceğiz başka çaremiz yokgeçmiş olsun canım benim de çok boğazım şişer adaçayı ıhlamur , kuşburnu karışımı yap iç bitkiler baya rahatlatıyor canım ... benim işler biraz karıştı eşimde ki sorun için tüp bebek yaptırmanız gerek falan dediler canımız biraz sıkıldı tabi bu ay çalışma önümüzde ki ay da eşim incelenecek ona gçre yeni bir tedavi uygulanacak işte hakkımızda hayırlısı
maaşallah maaşalllahİyi akşamlar kızlar:))
Çocuk doktorumuzu çok sevdik, zaten hep güzel şeyler söyledi bizim de hoşumuza gitti:)) Gazi Üniversitesi'nde doktorumuz, üniversite hastanesi ile bağlantısı olsun istedim ben..Ne de olsa çocuk, ateşlenir hastalanır doktorumuzun üniversite hastanesinde çalışıyor olması acile falan gitmemiz gerekirse umarım gerekmez ama iyi olur dedik..
Bebeğim 2990 gram ve 48 cm doğmuştu, 10 günde 3230 gram ve 50 cm olmuşMaşallah benim kuzuma :))
Melekcim umarım dediğin gibi olur ama artık ümitleniyorum ben de şimdiden fark etti çünkü göbeğim.
Eve geldiğim gün ile bugün arasında bariz fark var.
Kaç kilonun gittiğini sormuşsun canım ben 13 kilo almıştım, ilk eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmiş görünüyordu ama bugün itibari ile 5 kilo olmuş giden..Geriye kaldı 8 onları da yediklerime dikkat ederek vereceğim inşallah:))
Selam yazan, bizi soran sormayan tüm arkadaşları öpüyorum, görüşürüz kızlar:))
aslıhancım canım iyiyim inşallah senden de hep güzel haberler alırız sağlıkla alırsın minişi kucağınaArkadaşlar merhaba;
Dinamiss cim iyi haberlerini almak beni çok mutlu ediyor,umudum artıyor,bizlerde bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Aysudecim geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.Hafta sonu dinlenmek için iyi bir fırsay umarım gribin geçer.
Gülüş nasılsın?
Crawford bulantılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum.
Melekcim iyi haberlerine çok sevindim,az kalmış,inşallah kucağına sağlıkla alırsın.
Feryadcım keçiboynuzu gerçekten iyi geliyor.Ayrıca ben tüp bebekle hamile kaldım.Bizim durmumuzdakiler için tüp bebeği öneriyorlar zaten.En sağlıklı sperm ve yumurta seçilerek yapıldığı için.Sağlıklı gebelik olma şansı artyor.Üzme kendini.
Öpüyorum herkesiiiiiiiiiiii.
geçmiş olsun tatlım bu arada senin kociş beni eklemiş merak etti herhalde e meslek icabı karısı kimlerle görüşüyo bilmek ister kaydirigubbakcemile3kızlar beni azad edermisiniz evi toplamam lazım... yarın kayınvalidem anjiyo olcak onun yanına gitcem hastaneden de benim eve geçeriz...hepinizi kocaman öptüm....
günaydın tatlım yok yok ne kaldı şurda kusmukluğun biter meraklı teyseeeeeeee olursun yine senBiride bana y,ne kusmuk teyze demişş kaydirigubbakcemile3 aman kız üstüme yapışacak bu kelime. Bak bidaha deme kusasım geliyor aklinialirimsmile
Psikolojik olarak etkileniyorum. Hem az kaldı geçecek bu günler bayanssulusmile en azından öyle inanırsam geçer diye umut ediyorum.
Keşke bende iştahım olsa diyorum. Eski günleri özledim. Zaten dün gece hiiç uyuyamadım midem debir hazımsızlık ve bulantım vardı. Sabah olmak bilmedi inan. Sabah da oldu yine vukuatlar başladı. Tam dışarı çıkacaktım allahın sevgili kuluymuşum evden çıkmadan oldu allahtan. Buna şükrediyorum.
Bu arada dizimin yan tarafına ağrı girdi bugün. Bacağımdaki ağrı geçti sıra bunamı geldi :umursamaz:
Aman sabah sabah da maşallah çok yazmışım.
Günaydın herkeze.
angel canım moralini hiç bozma bak dendenin druda istemişti amniyosentezi sonuç temiz çıkmıştı bir sorun yoktu o konuda talihsizlik şans yada kader de diyebiliriz bebişi başka konulardan dolayı kaybetti tatlı arkadaşımız ama demek istediğim amniyosentezinde bir sorun çıkmamıştı kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek tamam mı güzelimgünacumadan beri çok kötüydüm
günaydın kızlar,cumadan beri çok kötüydüm.2li testim iyi çıkmıştı dörtlü testimde ama üçlü testim kötü çıktı aminosentez dedi dr.offf öle zorki.yarın yaptırıcaz bakalım nasıl olucak.nolur dua edin.hiç beklemiyoduk testler iyi çıktı demişkensonradan hadi üçlüde olsun dedik oda kötü çıktı.allahım sizlere yaşatmasınnn
canım bak benim çevremde tek örnek denden de değil yine bir akadaşıma da öyle dediler amniyosentez yapıldı sonuç temiz şimdi 2,5 yaşında bir oğlu vargülüşcüm,crawford çok sağolun inş bi atlatsan iyi şekilde şu günleri.çok zor ya zaten heran bebeğim yaşıyomu korkusuyla yaşarken bide bu üstüne öle zor geldiki diğer iki test nasıl iyide bu böle onuda anlamadık normalde 4 lü test baz alınırmış ama bendekide şans işte.inş.sonuç iyi olsunda tek.sağolun desteğiniz için.
canım bak benim çevremde tek örnek denden de değil yine bir akadaşıma da öyle dediler amniyosentez yapıldı sonuç temiz şimdi 2,5 yaşında bir oğlu var
canım inşallah bir sorun çıkmaz kelebeği bilmiyorum tatlım ya zehrayadeydi galiba kelebeğin sonuçları temiz çıktı demişti yanlış hatırlamıyorsamay canım ya inş.benimde öle olur 3 gecedir uyku uyumadım zaten lekem durdu bu çıktı ya biri bitiyo biri başlıyo bunada çok şükür tabide.bu kadar büyümüşken kaybetme düşüncesi çok zor.kelebek naptı biliyomusun onun sonuç noldu aceba yazdım ama cvp vermedi.seni çok öpüyorum rabbim inş.seninde kucağına hemen nasip etsin
merhaba bitanem kusuruma bakma hemen yazamadım döngünün hemen başladığını sanmıyorum çünkü doğumdan sonra kanaman devam etmedi mi? rahmin içinde kalan parçaları atıyordur bence rahim kendini temizliyordur merak etme soğan kürünü deneyebilirsin rahimi temizliyor ve toparlıyor iyi gelebilir ben doğumdan sonra yapmıştım koyu kahve lekeler gelmiştiangel bir de amniyon sıvısının hangi lab.a gideceğini sor,bizimki Ankara Microgene gitmişti,iyi bir lab. diye biliyorum
ben 5 Ocak ta yaptırmıştım,22 sinde sonucu almıştık,Kocaeli de de pek çok doktor artık ne ikili ne de üçlü yaptırıyor,4 lüyü baz alıyor ama
gülüs merhaba,nasılsın?
bugün benden çok açık sütlü kahve renginde akıntı geldi sabah,doktorum her ihtimale karçı 4 günde bir alacağım vagial fitil vermişti ama bu akıntı neden oldu ki acaba,doğumun üzerinden 27 gün geçti,kasıklarımda ağrıyor az az,acaba döngüm mü başladı??
Canım dinamisin doktorunun ismini hatırlayamıyorum ama çok iyi olduğunu söylüyordu,Özelden yaz istersen ona , o doktoruda değerlendirirsin.canım dinamisin doktoru kimdi senin dediğin dokktor mu
bu arada canım sen bebeğini neden kaybetmiştin pıhtılaşmadan mı yoksa kilosu falan mı düşüktü solunum yetmezliğimiydi Allah bu bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah hepimizinkini de,,, :Saruboceq:
kızlar dün kanamam oldu dra gittim bugün buay yumurtlama zamanında şehir dışında eşimden ayrı olacağım için puregona gelecek ay başlayalım dedi bende zaman kaybetmeyelim rahim filmi çekilsin önümüzü görelim ne yapmamız gerekiyorsa ona göre yapalım dedim tamam dedi gelecek hafta salı günü yapılacak ondan sonra belki kendiliğinden olur olmazsa puregona başlayacağız ondada olmazsa aşılama yapalım zaman kaybetmeyelim dedi kızlarrrr ben bu rahim filminden kokuyoruuummmm eyvahedigeldismile akannehir
arkadaşlar ben yenilerdenibaşlığı görünce dayanamadım kan pıhtılaşmasından 3 bebeğim öldü 4. bebekte ölmek üzereyken Allah'ımın izniyle cin gibi bir dr hastalığı fark etti ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık 9 ay boyunca ağladım ha şimdi ölecek ha yarın ölecek diye.. haftada bazen 2 bazen 3 kere dr gittim panikten, sonuçta oğlum doğdu şimdi kazayla 2. ye hamileyim yeniden iğnelere başladk hala şoktayım,
canım araştırdım zaten heriki dr da söyledi aprılı oluyormuş formdada okudum düşüp bayılanlar olmuş benim dr 2 gün öncesinden başlamam için ilaç verdi ve yapılacağı gün 1 saat öncesinde ağrı kesici ve kas gevşetici iğne olmam için çağırdı ilkdefa rahim duvarım iyi görünüyormuş şu şehir dışı işi olmasa belkide bu ay olurduCanım hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Rahim filmini çekilen varsa ona bir sor istersen.Hiç bir fikrim yok. İstersen internetten araştır ağrılımı değilmi öğrenmiş olursun. Gerçi öğrensende eninde sonunda yaptıracaksın bebiş için. Bazen bilmekte korkutuyor. Bende araştırıyorum hep bana arkadaşlarımda bilmeden yaşa herşeyi araştırma daha çok korkarsın diyorlar. Tabi kafan nasıl rahat edicekse onu yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?