Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

calıkusu seni daha iyi tanıyorum artık ilk sayfaları okuyorum ya,iyi misin?
: ))

canim benim cok saol bende iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin

çalıkuşum hoşbuldum sen nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyorsun bebek çalışmların ne alemde ben hala gebeş değilim ama dr başladım bakalım hayırlısı
:Saruboceq::Saruboceq:
sonuyokcugum bendede durumlar ayni izinden sonra tekrar tüp bebek deneyecegiz.
Tabi bu sira icinde Insallah ben kendiliginden hamis kalirim diyede dua ediyorum.
Insallah sende tez vakitte kalirsin canim arkadasim benim

nergiscigim Insallah canim Insallah Rabbim tüm bebek yolu bekleyenlerin yüzünü güldürür
Allahim bu yolda kimseyi ümitsiz birakmasin.
Herseyin hayirlsini versin

iyi geceler kizlar, nasilsin ?opuyorumnanaktan
feryadcigim ben geldim sen ciktin canim, neyse baska zaman görüsürüz insallah.
opuyorumnanaktan

öncelikle hayırlı olsun inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bence geç kalmış olmazsın ama iğne dozun belliyse içimde şüphe kalmasın diyorsan başlamanda bence bir sakınca yok ama dozunu dr a gittiğinde belli olcaksa bekle canım ayrıca çinkoyu kesmen gerekiyor diğerlerini kullanmaya devam edebilirsin tekrar hayırlı olsun

Biride bana y,ne kusmuk teyze demişş kaydirigubbakcemile3 aman kız üstüme yapışacak bu kelime. Bak bidaha deme kusasım geliyor aklinialirimsmile
Psikolojik olarak etkileniyorum. Hem az kaldı geçecek bu günler bayanssulusmile en azından öyle inanırsam geçer diye umut ediyorum.
Keşke bende iştahım olsa diyorum. Eski günleri özledim. Zaten dün gece hiiç uyuyamadım midem debir hazımsızlık ve bulantım vardı. Sabah olmak bilmedi inan. Sabah da oldu yine vukuatlar başladı. Tam dışarı çıkacaktım allahın sevgili kuluymuşum evden çıkmadan oldu allahtan. Buna şükrediyorum.
Bu arada dizimin yan tarafına ağrı girdi bugün. Bacağımdaki ağrı geçti sıra bunamı geldi :umursamaz:
Aman sabah sabah da maşallah çok yazmışım.
Günaydın herkeze.

Son düzenleme:
günacumadan beri çok kötüydüm

günaydın kızlar,cumadan beri çok kötüydüm.2li testim iyi çıkmıştı dörtlü testimde ama üçlü testim kötü çıktı aminosentez dedi dr.offf öle zorki.yarın yaptırıcaz bakalım nasıl olucak.nolur dua edin.hiç beklemiyoduk testler iyi çıktı demişkensonradan hadi üçlüde olsun dedik oda kötü çıktı.allahım sizlere yaşatmasınnn

Sıkma canını bak belkide bir sorun çıkmayacak. Bu durumu daha önce kimdi hatırlamıyorum oda yaşamıştı ve anlatmıştı ve bir sorunda çıkmamıştı. İyi düşünmeye çalış. Dua ederiz elbet, sende et ve içini ferah tut canım.

kızlar iki kuzenim ve birçok arkadaşım kullandı ve sıfır çatlakla bebeklerini kucaklarına aldılar
kakao yağı
susam yağı
jojoba yağı
badem yağı

bunları bir şişede karıştırın . kakao yağı katı olduğu için ılındıktan sonra karışıma ekleyin ve karışımı kalorifer peteğinin üstünde saklayın.sabah akşam göbek bacak ve basenlerinize bu karışımla masaj yapın.
hem muhteşem kokuyor hem tamamen doğal ve kesin çözüm..
bugün 20 liraya hepsini aldım ablam için 12 haftalık hamile oda başladı bakalım herkese çatlaksız selülitsiz gebelik dilerim kızlar

KIZLAR BU YAZDIKLARIM KADINLAR KLUBUNDEN ALINTIDIR. (Gebelikte çatlağa kesin çözüm) başlığından kopyaladım.
ışinize yarar diye paylaşmak istedim.

hakkınıza hayırlısı tatlım umarım birşey çıkmaz çıksa bile kolay tedavisi olan bişeyler çıkarda hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın artık heryolu deneyeceğiz başka çaremiz yok
maaşallah maaşalllah minişimiz sağlıklıymış kendine iyi bak hep güzel haberlerle gel tamam mı canım
aslıhancım canım iyiyim inşallah senden de hep güzel haberler alırız sağlıkla alırsın minişi kucağına
kızlar beni azad edermisiniz evi toplamam lazım... yarın kayınvalidem anjiyo olcak onun yanına gitcem hastaneden de benim eve geçeriz...hepinizi kocaman öptüm....
geçmiş olsun tatlım bu arada senin kociş beni eklemiş merak etti herhalde e meslek icabı karısı kimlerle görüşüyo bilmek ister kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım yok yok ne kaldı şurda kusmukluğun biter meraklı teyseeeeeeee olursun yine sen
angel canım moralini hiç bozma bak dendenin druda istemişti amniyosentezi sonuç temiz çıkmıştı bir sorun yoktu o konuda talihsizlik şans yada kader de diyebiliriz bebişi başka konulardan dolayı kaybetti tatlı arkadaşımız ama demek istediğim amniyosentezinde bir sorun çıkmamıştı kalbini ferah tut herşey yolunda gidecek tamam mı güzelim

gülüşcüm,crawford çok sağolun inş bi atlatsan iyi şekilde şu günleri.çok zor ya zaten heran bebeğim yaşıyomu korkusuyla yaşarken bide bu üstüne öle zor geldiki diğer iki test nasıl iyide bu böle onuda anlamadık normalde 4 lü test baz alınırmış ama bendekide şans işte.inş.sonuç iyi olsunda tek.sağolun desteğiniz için.

canım bak benim çevremde tek örnek denden de değil yine bir akadaşıma da öyle dediler amniyosentez yapıldı sonuç temiz şimdi 2,5 yaşında bir oğlu var

canım bak benim çevremde tek örnek denden de değil yine bir akadaşıma da öyle dediler amniyosentez yapıldı sonuç temiz şimdi 2,5 yaşında bir oğlu var

ay canım ya inş.benimde öle olur 3 gecedir uyku uyumadım zaten lekem durdu bu çıktı ya biri bitiyo biri başlıyo bunada çok şükür tabide.bu kadar büyümüşken kaybetme düşüncesi çok zor.kelebek naptı biliyomusun onun sonuç noldu aceba yazdım ama cvp vermedi.seni çok öpüyorum rabbim inş.seninde kucağına hemen nasip etsin

angel bir de amniyon sıvısının hangi lab.a gideceğini sor,bizimki Ankara Microgene gitmişti,iyi bir lab. diye biliyorum

ben 5 Ocak ta yaptırmıştım,22 sinde sonucu almıştık,Kocaeli de de pek çok doktor artık ne ikili ne de üçlü yaptırıyor,4 lüyü baz alıyor ama

gülüs merhaba,nasılsın?
bugün benden çok açık sütlü kahve renginde akıntı geldi sabah,doktorum her ihtimale karçı 4 günde bir alacağım vagial fitil vermişti ama bu akıntı neden oldu ki acaba,doğumun üzerinden 27 gün geçti,kasıklarımda ağrıyor az az,acaba döngüm mü başladı??

canım inşallah bir sorun çıkmaz kelebeği bilmiyorum tatlım ya zehrayadeydi galiba kelebeğin sonuçları temiz çıktı demişti yanlış hatırlamıyorsam
merhaba bitanem kusuruma bakma hemen yazamadım döngünün hemen başladığını sanmıyorum çünkü doğumdan sonra kanaman devam etmedi mi? rahmin içinde kalan parçaları atıyordur bence rahim kendini temizliyordur merak etme soğan kürünü deneyebilirsin rahimi temizliyor ve toparlıyor iyi gelebilir ben doğumdan sonra yapmıştım koyu kahve lekeler gelmişti

kızlar dün kanamam oldu dra gittim bugün buay yumurtlama zamanında şehir dışında eşimden ayrı olacağım için puregona gelecek ay başlayalım dedi bende zaman kaybetmeyelim rahim filmi çekilsin önümüzü görelim ne yapmamız gerekiyorsa ona göre yapalım dedim tamam dedi gelecek hafta salı günü yapılacak ondan sonra belki kendiliğinden olur olmazsa puregona başlayacağız ondada olmazsa aşılama yapalım zaman kaybetmeyelim dedi kızlarrrr ben bu rahim filminden kokuyoruuummmm eyvahedigeldismile akannehir

Canım dinamisin doktorunun ismini hatırlayamıyorum ama çok iyi olduğunu söylüyordu,Özelden yaz istersen ona , o doktoruda değerlendirirsin.
Canım ben bebeğimi karnımda kaybetmiştim , kalp atışları durmuş , araştırldı fakat sebep bulunamadı , tabi o zaman iğne filan kullanmıyordum , ilk hamileliğimde , şimdi önlem amaçlı iğne verdi doktorum ,...
Canım , hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

Canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Rahim filmini çekilen varsa ona bir sor istersen.Hiç bir fikrim yok. İstersen internetten araştır ağrılımı değilmi öğrenmiş olursun. Gerçi öğrensende eninde sonunda yaptıracaksın bebiş için. Bazen bilmekte korkutuyor. Bende araştırıyorum hep bana arkadaşlarımda bilmeden yaşa herşeyi araştırma daha çok korkarsın diyorlar. Tabi kafan nasıl rahat edicekse onu yap.

arkadaşlar ben yenilerdenim başlığı görünce dayanamadım kan pıhtılaşmasından 3 bebeğim öldü 4. bebekte ölmek üzereyken Allah'ımın izniyle cin gibi bir dr hastalığı fark etti ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık 9 ay boyunca ağladım ha şimdi ölecek ha yarın ölecek diye.. haftada bazen 2 bazen 3 kere dr gittim panikten, sonuçta oğlum doğdu şimdi kazayla 2. ye hamileyim yeniden iğnelere başladk hala şoktayım,

Canım cok sevindim bebegini kucagına almana , benimde 16 yaında bir oglum var ilk evliligimden ikinci esim bebek istedi denedik ve 2 defa dusuk yaptım sonra kan sorunu ortaya cıktı simdi tekrar hamileyim ve ignelerle su an hersey yolunda fakat bende surekli panik haldeyim acaba kalbi atiyormu diye.. her hafta dr a gidiyorum.. 17 hafta 3 gunluk olmamıza ragmen halen hareketlerini net olarak hissetmedigimden cok panik yapiyrum..

yeni bebeginde hayırlı olsun insallah bir tanede kızın olur :) saglıkla sıhhatle insallah

canım araştırdım zaten heriki dr da söyledi aprılı oluyormuş formdada okudum düşüp bayılanlar olmuş benim dr 2 gün öncesinden başlamam için ilaç verdi ve yapılacağı gün 1 saat öncesinde ağrı kesici ve kas gevşetici iğne olmam için çağırdı ilkdefa rahim duvarım iyi görünüyormuş şu şehir dışı işi olmasa belkide bu ay olurdu
ayyyyyyyyyyyy kendi içime fenalık getirdim resmen neyse bu ayda olmıcak ama en azından ne olduğunu bi sorun olup olmadığını öğreneceğim hem bende annem gibi kış hamilesi olurum kışın doğururum bebişi opuyorumnanaktan
hayallere daldım yineeeeeeee boshayallersmile
insan ne ediyorsa kendine ediyor valla
sen nasılsın bugün kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…