canım araştırdım zaten heriki dr da söyledi aprılı oluyormuş formdada okudum düşüp bayılanlar olmuş benim dr 2 gün öncesinden başlamam için ilaç verdi ve yapılacağı gün 1 saat öncesinde ağrı kesici ve kas gevşetici iğne olmam için çağırdı ilkdefa rahim duvarım iyi görünüyormuş şu şehir dışı işi olmasa belkide bu ay olurdu
ayyyyyyyyyyyy kendi içime fenalık getirdim resmen neyse bu ayda olmıcak ama en azından ne olduğunu bi sorun olup olmadığını öğreneceğim hem bende annem gibi kış hamilesi olurum kışın doğururum bebişi opuyorumnanaktan
hayallere daldım yineeeeeeee boshayallersmile
insan ne ediyorsa kendine ediyor valla
sen nasılsın bugün kuzu
:sinifsinif: kıyma banaaaaaaCanım yaa inşallah canın hiiiç acımazz..
Kıyamam...
Canım demek hayallerde kış hamilesi olmak var ne güzel. Bende çok istediydim kış hamilesi olmayı nasip değilmiş.
Bende koca karınla yazın sıcağında gezicem. Bende isterdim sarılıp saklanmayı :roflol:
Maalesef sarınsamda kocaaaa karın nereye saklayacan opuyorumnanaktan
Yerim ben onu.
Ben kötüyüm yine bugünde öğlen aynı sabahki gibi. Yemekhane dönüşü yolda.
Rezil oluyorum hergün
Elimde poşet olsada insanlar yüzüme tuhaf baktıktan sonra.
Yok ya ben karar verdim. Bundan sonra yemekhaneye gitmiycem. Nede olsa hepsi yemekten sonra boşa gidiyor.
:sinifsinif: kıyma banaaaaaa
şekercim kendi kendimi teselliye çalışıyorum işte bayanssulusmile
yemekhanede yeme bitanem yaaa ne yapı kullandıkları bile belli olmuyor yap sen evde sandviç yap tostunu odanda ye eğer sadece yemekhanede yediklerini çıkarıyorsan demekki midene ağır geliyor biriki hafta kaldı az kaldı bundan sonra öğürmeler biraz daha devam eder ama kusmazsın kuzuuu
ooooooo sende iş yerinde yap salatanı şekercim evde doğra marulunu biberini salatalığı bi domates kalır onuda iş yerinde doğra al etimeği (kuru olduğu için mide asidini daha çabuk emer) ye bitanem yanında yoğurt götür hatta yoğurdun içine reçel falan yok yok illaki acılı olmalı diyorsan haydarı gibi yap ama sarımsak koyma kendine dikkat et mideni yoran şeyler yemeCanım evden de getir getir hiç canım bişe istemiyorki. Orda salata, yoğurt falan yiyip mideyi oyalamaya çalışıyordum ama napalım artık mecbur gitmiycem. mafoldumben
Arkadaşımda dedi gitmeyelim böyle olmuyor diye. Bencede olmuyor.
İnşallah geçer ya bu bulantılarr.
Ya bide dikkat ettim katı şeyleri değilse sıvıları çıkarıyorum . Mantıklı bir açıklaması vardır elbet.
Anne olmak ne zormuş derler ya,Hamile olmakda zoorrrrrr.
Canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Rahim filmini çekilen varsa ona bir sor istersen.Hiç bir fikrim yok. İstersen internetten araştır ağrılımı değilmi öğrenmiş olursun. Gerçi öğrensende eninde sonunda yaptıracaksın bebiş için. Bazen bilmekte korkutuyor. Bende araştırıyorum hep bana arkadaşlarımda bilmeden yaşa herşeyi araştırma daha çok korkarsın diyorlar. Tabi kafan nasıl rahat edicekse onu yap.
ben de 2 düşük yaptım.nedeni kan pıhtılaşması.şimdi 29 haftalık hamileyim.0.4 lük clexan iğne her gün vuruyorum doğuma kadar devam dedi doktor.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur da sıkıntılarımızı unuturuz.sevgiler
ooooooo sende iş yerinde yap salatanı şekercim evde doğra marulunu biberini salatalığı bi domates kalır onuda iş yerinde doğra al etimeği (kuru olduğu için mide asidini daha çabuk emer) ye bitanem yanında yoğurt götür hatta yoğurdun içine reçel falan yok yok illaki acılı olmalı diyorsan haydarı gibi yap ama sarımsak koyma kendine dikkat et mideni yoran şeyler yeme
zor bitanem zor boşuna denmiyor cennet annelerin ayaklarının altındadır diye hayırlısıyla bi kucağına al sana daha ne eziyetler edecek o fırlama :jeyyar:
ben de 2 düşük yaptım.nedeni kan pıhtılaşması.şimdi 29 haftalık hamileyim.0.4 lük clexan iğne her gün vuruyorum doğuma kadar devam dedi doktor.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur da sıkıntılarımızı unuturuz.sevgiler
Slm arkadaşlar. Bende yeni bir üyeyim. Konuyu inceleyince benimle aynı sorunları olan arkadaşları gördüm. Bu konuda benimde bazı sorular aklıma takıldı bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Öncelikle 1. bebek 5. haftasında hamileliğimi öğrendiğim anda düşmeye başlamıştı zaten.
2. Bebek ise kalbi geç attı (maalesef bunun sebebini uzman olduğunu söyleyen doktorlar anlayamadılar).8. haftada normal kontrolümü yaptırdım. Gayet iyi dediler. 1 ya sonra 12-13. haftada kontrole gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi hissetmiştim zaten. ultrasonda kalbinin durmuş olduğunu bebek ile kese arasında 15-20 günlük fark olduğunu söylediler. Yapılacak şey kürtajla bebek alındı. Ünlü doktorlardan bahsedildi gittim onlarda fos çıktı. Sonrasında Tıp fak. doktorlarından bir hocaya gittim. Çok basit bir testle kan pıhtılaşması sorunu tespit edildi. Şuan rapor yanımda değil bunu da sonra paylaşacağım. Doktorum 2 ay cor-aspirin kullanmamı hamile kalınca da hemen kendisine gitmem gerektiğini iğne olup olmayacağıma karar vereceğini söyledi. Şimdi burada aklıma takılan bazı sorularım olacak?
1-) Hamile olduğumu öğrenmem için gebe kaldığımdan 15-20 gün sonra oluyor malum. bu süre içinde bu aspirin bebek oluşumunda zararlı olur mu diye düşünüyorum?
2-) İğneye gerek olmayanlar bunun yerine aspirine devam mı ediyorlar acaba yada başka ilaç mı veriyorlar?
3-) İğne tedavisi olanların normal doğum yapamayacakları gibi bir yazı okudum ilk sayfalarda bu konuda bilgisi olan var mı? yada normal doğum yapan var mı?
4-)Bu hastalıkta önemle dikkat edilmesi gereken bir şey var mı arkadaşlar?
Cevap verecek herkese teşekkür ediyorum. Allah herkese evlat sevgisini yaşamayı nasip etsin. Hastalıklara şifa versin rabbim.
Canım dinamisin doktorunun ismini hatırlayamıyorum ama çok iyi olduğunu söylüyordu,Özelden yaz istersen ona , o doktoruda değerlendirirsin.
Canım ben bebeğimi karnımda kaybetmiştim , kalp atışları durmuş , araştırldı fakat sebep bulunamadı , tabi o zaman iğne filan kullanmıyordum , ilk hamileliğimde , şimdi önlem amaçlı iğne verdi doktorum ,...
Canım , hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
sağol tatlım yaaa beni tedirgin eden hastanede değilde bir laboratuarda oluşu Allah'tan drum da benle gelecekslm canım ben 2 kere rahim filmi çekildim.1cisi çok ağrılıydı çünkü kendimi çok kastım benden önce çekilenin halini görünce baya korkmuştum.2cisinde daha rahattım ve o kadarda ağrılı değildi. zaten çok kısa sürüyo 3-5dakika kadar adet sancısının biraz daha fazlası. sıvıyı verdikleri zaman karnına çok baskı yapıyo sana tavsiyem sabah mutlaka wc çıkmaya çalış.o zaman dah az ağrı oluyo
canım dr ağrı kesici ve kas gevşetici iğne yaptır dedi filmden 1 saat önce anestezi olmıcak herhalde yaa sonuçlar güzel çıksın önümüzü görelimde razıyım napıymm :sm_confused:gülüs canım rahim filmini istersen hafif anestezi alıpta çektirebiliyorsun bildiğim kadarı ile,ben çektirmedim ama ilk sayfalarda çektiren arkadaşlar var
bu arada benim doğumdan sonra 10-12 gün kadar kanamam oldu,sonra bitti,bu soğan kürü nasıl bişey,soğanıda hiç sevmem ama : ))
benden başka herkese pratik çözümler bulurumda terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime hayrım yok bilmiyorumkismile güzel anneeeeeeeeeeeKız senin herşey bir çözüm bulmana hayranım.
Maşallah. İnşallah kendinle ilgili sorunlarada bize bulduğun gibi pratik çözümler bulursun.
Baksana senin bu ağrılı oluyormuş dediğin yöntemi uyutsalar seni keşkee. Madem ağrdan bayılanlar varmış olmazmı acaba uyurken bu işlem??
Aklıma geldi de bir fikir işte (sanmada da yinede attım ortaya)
Dediğin gibi anne olmak da zor iş. Anneliğe giden yol bile zor bazılarımız için. Benim mide beni artık off dedirtti. Geçsee bu günler yaaaaaaaaaaaaaaa. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?