Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım yaa inşallah canın hiiiç acımazz..
Kıyamam...
Canım demek hayallerde kış hamilesi olmak var ne güzel. Bende çok istediydim kış hamilesi olmayı nasip değilmiş.
Bende koca karınla yazın sıcağında gezicem. Bende isterdim sarılıp saklanmayı :roflol:
Maalesef sarınsamda kocaaaa karın nereye saklayacan opuyorumnanaktan
Yerim ben onu.
Ben kötüyüm yine bugünde öğlen aynı sabahki gibi. Yemekhane dönüşü yolda.
Rezil oluyorum hergün
Elimde poşet olsada insanlar yüzüme tuhaf baktıktan sonra.
Yok ya ben karar verdim. Bundan sonra yemekhaneye gitmiycem. Nede olsa hepsi yemekten sonra boşa gidiyor.

:sinifsinif: kıyma banaaaaaa
şekercim kendi kendimi teselliye çalışıyorum işte bayanssulusmile
yemekhanede yeme bitanem yaaa ne yapı kullandıkları bile belli olmuyor yap sen evde sandviç yap tostunu odanda ye eğer sadece yemekhanede yediklerini çıkarıyorsan demekki midene ağır geliyor biriki hafta kaldı az kaldı bundan sonra öğürmeler biraz daha devam eder ama kusmazsın kuzuuu

canım benim teşekkürler ama ben hala sonuç kötü olabilir diye bakıyorum inşallah iyi olacak
ESTERYA' CIM kusura bakma bilgisayara otur kalk yapıyorum terarlamam gerekti mesajı bende çok korkmuştum hareketleri duymuyorum diye ama Allah Can takdir edince gerisi ıvır zıvır oluyormuş endişelenme iyi olucak

Esterye benim hastalığıma ne prof Dr. lar sebeb bulamadı genetik bakıldı bir genetik farklılık varmış herkes ona yordu 4. bebekte kanama başlayınca DR.IŞIK AKIN bey (Şu anda İSTANBUL da ) adam yüzüme baktı test filan yapmadan sen pıhtılşma problemi var dedi sonra test yapıldı sonucu doğruladı o adam burda bir efsane idi ama tayinle gitti,

Canım evden de getir getir hiç canım bişe istemiyorki. Orda salata, yoğurt falan yiyip mideyi oyalamaya çalışıyordum ama napalım artık mecbur gitmiycem. mafoldumben
Arkadaşımda dedi gitmeyelim böyle olmuyor diye. Bencede olmuyor.
İnşallah geçer ya bu bulantılarr.
Ya bide dikkat ettim katı şeyleri değilse sıvıları çıkarıyorum . Mantıklı bir açıklaması vardır elbet.
Anne olmak ne zormuş derler ya,Hamile olmakda zoorrrrrr.

ooooooo sende iş yerinde yap salatanı şekercim evde doğra marulunu biberini salatalığı bi domates kalır onuda iş yerinde doğra al etimeği (kuru olduğu için mide asidini daha çabuk emer) ye bitanem yanında yoğurt götür hatta yoğurdun içine reçel falan yok yok illaki acılı olmalı diyorsan haydarı gibi yap ama sarımsak koyma kendine dikkat et mideni yoran şeyler yeme
zor bitanem zor boşuna denmiyor cennet annelerin ayaklarının altındadır diye hayırlısıyla bi kucağına al sana daha ne eziyetler edecek o fırlama :jeyyar:

slm canım ben 2 kere rahim filmi çekildim.1cisi çok ağrılıydı çünkü kendimi çok kastım benden önce çekilenin halini görünce baya korkmuştum.2cisinde daha rahattım ve o kadarda ağrılı değildi. zaten çok kısa sürüyo 3-5dakika kadar adet sancısının biraz daha fazlası. sıvıyı verdikleri zaman karnına çok baskı yapıyo sana tavsiyem sabah mutlaka wc çıkmaya çalış.o zaman dah az ağrı oluyo

gülüs canım rahim filmini istersen hafif anestezi alıpta çektirebiliyorsun bildiğim kadarı ile,ben çektirmedim ama ilk sayfalarda çektiren arkadaşlar var

bu arada benim doğumdan sonra 10-12 gün kadar kanamam oldu,sonra bitti,bu soğan kürü nasıl bişey,soğanıda hiç sevmem ama : ))

ben de 2 düşük yaptım.nedeni kan pıhtılaşması.şimdi 29 haftalık hamileyim.0.4 lük clexan iğne her gün vuruyorum doğuma kadar devam dedi doktor.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur da sıkıntılarımızı unuturuz.sevgiler

iyi akşamlar herkese , kimse yok ama yazayım dedim.
angel canım inşallah bir sorun çıkmaz tatlım.
crawford kusmuk teyse kusmuk teyseeee geçeçek canım inşallah.ozaman şeker anne diyecem sana
gülüşüm rahim filmi çekilecen sanırım tam okuyamadım .ben iki kere üst üste çektirdim.ilkinde hiç acı hissetmedim film iyi çıkmamış dedi doktor hurra geri yat masaya birdaha çekil.biraz acıdı adet sancısı gibi oldu.ama korkulacak bişe yok canım.norkozda veren var.benim doktor boşyere alma norkoz saniyelik acı dedi.almadım bende.yaparsın sen inan buna.
denden soğan kürünü sabah aç karna içiyorsun ilk günler miden bulantıdan ölüyoooo .ben marol yedim bulantısını alıyo biraz.kilo verdiriyo yalnız benden söylemesi.senin içmene gerek yokki sen hemen kalıyon sanırım hamile değilmi
aysude feryad sizde akşam kaynatmışsınız.kayınvalidene aysudecim geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

amin inşallah canım.bende 22 haftamı dolduruyorum yarın.bende 0.4 celaxan kullanıyorum.birde bebe aspirini yarım içiyorum.

Kız senin herşey bir çözüm bulmana hayranım.
Maşallah. İnşallah kendinle ilgili sorunlarada bize bulduğun gibi pratik çözümler bulursun.
Baksana senin bu ağrılı oluyormuş dediğin yöntemi uyutsalar seni keşkee. Madem ağrdan bayılanlar varmış olmazmı acaba uyurken bu işlem??
Aklıma geldi de bir fikir işte (sanmada da yinede attım ortaya)
Dediğin gibi anne olmak da zor iş. Anneliğe giden yol bile zor bazılarımız için. Benim mide beni artık off dedirtti. Geçsee bu günler yaaaaaaaaaaaaaaa. :gitme:

inşalaah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.en de iki düşük yaptım.şimdi hamile deilim.1.5 ay oldu düşük yapalı.bakalım.belki yakında tekrar olur ve rabbim bir daha hiçbirimize yaştmasın inşallah...

Slm arkadaşlar. Bende yeni bir üyeyim. Konuyu inceleyince benimle aynı sorunları olan arkadaşları gördüm. Bu konuda benimde bazı sorular aklıma takıldı bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Öncelikle 1. bebek 5. haftasında hamileliğimi öğrendiğim anda düşmeye başlamıştı zaten.
2. Bebek ise kalbi geç attı (maalesef bunun sebebini uzman olduğunu söyleyen doktorlar anlayamadılar).8. haftada normal kontrolümü yaptırdım. Gayet iyi dediler. 1 ya sonra 12-13. haftada kontrole gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi hissetmiştim zaten. ultrasonda kalbinin durmuş olduğunu bebek ile kese arasında 15-20 günlük fark olduğunu söylediler. Yapılacak şey kürtajla bebek alındı. Ünlü doktorlardan bahsedildi gittim onlarda fos çıktı. Sonrasında Tıp fak. doktorlarından bir hocaya gittim. Çok basit bir testle kan pıhtılaşması sorunu tespit edildi. Şuan rapor yanımda değil bunu da sonra paylaşacağım. Doktorum 2 ay cor-aspirin kullanmamı hamile kalınca da hemen kendisine gitmem gerektiğini iğne olup olmayacağıma karar vereceğini söyledi. Şimdi burada aklıma takılan bazı sorularım olacak?

1-) Hamile olduğumu öğrenmem için gebe kaldığımdan 15-20 gün sonra oluyor malum. bu süre içinde bu aspirin bebek oluşumunda zararlı olur mu diye düşünüyorum?

2-) İğneye gerek olmayanlar bunun yerine aspirine devam mı ediyorlar acaba yada başka ilaç mı veriyorlar?

3-) İğne tedavisi olanların normal doğum yapamayacakları gibi bir yazı okudum ilk sayfalarda bu konuda bilgisi olan var mı? yada normal doğum yapan var mı?

4-)Bu hastalıkta önemle dikkat edilmesi gereken bir şey var mı arkadaşlar?

Cevap verecek herkese teşekkür ediyorum. Allah herkese evlat sevgisini yaşamayı nasip etsin. Hastalıklara şifa versin rabbim.

öncelikle hoşgeldin kayıpların için çok üzgünüm fakat bende kaybettim elden birşey gelmiyor ve burada bir çok kişi kaybetti bebeğini
sorularına gelince:

1 aspirinin bizim için faydası var zararı yok bana göre ki çoğu arkadaşta katılırlar bana sanırım
2 iğneye gerek olmayanlar aspirin kullanıyorlar
3 evet çünkü kanımızı sulandırdığımız için drlar doğumda kanamayı durduramayacakları endişesiyle yapıyorlar bunu fakat burda bir arkadaşımız normal doğum yaptı sorun olmadı
4 önemli olan hareket etmek ve aspirin kullanmak deniyor ki bizim durumumuzdakiler için kalbe akciğerlere veya beyne giden damarlardan biri pıhtılaşıp tıkanırsa sonuçlar kötü olur ani felç inme gibi fakat bizim gibi hastalarında normal yaşam standardında yaşadıkları biliniyor yani zayıf ihtimal

angel bu arada inş amniyosentez iyi çıkar canım telaş yapma

SONUYOK sağol cnm inş.bir 15 gün sonra olsada stresten kurtulsam çok mutlu olucam.gerçi o zaman da ne çıkıcak.neyse bugünümede hamd olsun çok şükür inş.bundan sonra heğimizi rahat sağlıklı günler beklesin

canım Allah bir daha böyle bir acı yaşamasın bebişlerimize sağ salim kavuşalım,,,,benimde 2 düşüğüm var bende de pıhtılaşmayla ilgili kesin bir bulgu yok sadece protein s değerim yüksek oda pıhtılaşma olduğu anlamına gelmiyormuşp protein s düşük olmadığı için,,,,,bana da doktorum önlem Amaçlı verdi iğneyi ve aspirini sen iğneyi kaçlık kullanıyorsun ben 035lik kullanıyorum ve ayrıca coraspin kullanıyorum coraspini doğuma ne kadar süre kala bırakacaksın.....

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben ankaraya gitmiyorum evimde olmak istiyorum doğumumda annemin yardımcı olmasını istiyorum çünkü,,,,eşim gidiyor 4 ay yok sağlık olsun diyorum yeterki bebişimize sağlıkla kavuşalım bu şuanda herşeyden önemli,,,,,

sağol tatlım yaaa beni tedirgin eden hastanede değilde bir laboratuarda oluşu Allah'tan drum da benle gelecek
canım dr ağrı kesici ve kas gevşetici iğne yaptır dedi filmden 1 saat önce anestezi olmıcak herhalde yaa sonuçlar güzel çıksın önümüzü görelimde razıyım napıymm :sm_confused:
soğan kürü illaki hamile kalmak için değil en büyük özelliği rahmi temizlemesi çalıkuşu uygulamıştı kanamadan 7 günsonra 7 gün boyunca aç karnına günde 2 defa içiyorsun yemeklik kuru soğanı 2-4e böl kaynamış suya at 20 dk kaynat ve soğuduktan sonra iç şekercim tadı ilk başlarda garip geliyor ama sonra alışıyorsun zehranın dediği gibi birazcık zayıflatıyor rahmin işte kendi kendini temizliyor koyu akıntılar bundan oluyordur
benden başka herkese pratik çözümler bulurumda terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime hayrım yok bilmiyorumkismile güzel anneeeeeeeeeee
doğru söylüyorsun canım bayıltıp yapıolarmış ama benim dr yapmıcak galiba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…