günaydın bitanem iyiyim sen nasılsınGünaydın guluscum nasılsın? Herkeze günaydın.
günaydın canım kramp başladığı an eşini uyandır ayağının altına ve ayak parmaklarına masaj yapsın sen o sırada ağrıdan kıvranırken senin yapabileceğin bişi olmuyo bide kramplar için kalsiyum ve magnezyum alman gerek dr verdi dimigünaydınnnn gülüş crawford.nasılsınız bugün bakalım.benim kramlar başlıyacak kızlar gece sağ alt baldırım resmen ikiye katlandı gibi oldu zor açtım bacağımı.kramp denen şey bu değilmi .vukuatlı anne daha neler yaşayacaz dur bakalım .sonu güzel olcak inşallah bebeklerimiz kucaklarımızda tüm sıkıntılarımızı unutacaz.ozamanda sanırım ilk 6 ay uykuuuuuuuuuuuu diyecez :)))))))
tatlım artık 4 defa sezeryan olunabiliyormuş ancak benim çevremde daha olan yok ama olan mutlaka vardırbu arada kızlar kızkardeşimde hamile dün idrar testi yaptık çıktı.4.bebeği olcak.korunduğu halde kaldı.sezeryan olduğu için korkuyor.hiç duydunuzmu 4. sezeryan olanı
kalsiyumda magnezyumda verdi.ama kalsiyumu süt içtiği gün içmesin demiş bende haftada 2 yada 3 kere alıyom .magnezyumu hergün içiyorum.günaydın canım kramp başladığı an eşini uyandır ayağının altına ve ayak parmaklarına masaj yapsın sen o sırada ağrıdan kıvranırken senin yapabileceğin bişi olmuyo bide kramplar için kalsiyum ve magnezyum alman gerek dr verdi dimi
tatlım artık 4 defa sezeryan olunabiliyormuş ancak benim çevremde daha olan yok ama olan mutlaka vardır
kalsiyumda magnezyumda verdi.ama kalsiyumu süt içtiği gün içmesin demiş bende haftada 2 yada 3 kere alıyom .magnezyumu hergün içiyorum.
kızkardeşimede ay inşallah canım bişe olmaz biraz kilosuda var.diyetle sürdümesi gerek sanırım hamileliğini.
ilginc ... banada dr kalsiyum hapı verdi her gece yatmadan iciyrum ama sabahta sutumu iciorum bana sut icme demedi..
bilmiyorum canım ben yoktum ozaman eşime demiş.ama ben içecem artık.felaket bişeydi ağrı.Allahtan hemen ayağımı ters yönde hareket ettirdim açıldı.magnezyumu günde kaç kere alıyosun peki bana sabah akşam yazmış .
ipekk canım varis olabilir o morluklar.çok oturmamak gerek sanırım varisler için.ikili testinede sevindim canım.inşallah sorun yaşamadan devam eder hamileliklerimiz
vallahi tatlım bende hergün kalsiyumumu alıyodum ama bilmiyorum drunun bildiği bişi vardır o zaman sen eşine ayak masajını öğrenmesini söle başka çare yok kaydirigubbakcemile3kalsiyumda magnezyumda verdi.ama kalsiyumu süt içtiği gün içmesin demiş bende haftada 2 yada 3 kere alıyom .magnezyumu hergün içiyorum.
kızkardeşimede ay inşallah canım bişe olmaz biraz kilosuda var.diyetle sürdümesi gerek sanırım hamileliğini.
tatlım tahilil sonuçlarına sevindim darısı diğer tahlillerinin başına artıkgunaydın arkadaslar nasılsınız nasıl gıdyor
bız ıyıyız cok sukur ıkılı test sonuclarımız guzel cıktı
bırazdan dr a gıdecegım yıne
bısey soracagım
benım bacaklarımın ust kısımlarında hafıf morluklar olusuyor ve bu benı cok korkutuyor sızdede oldumu
dr a soracagım ama duyacagım cevaptan korkuyorum
acaba hareketsızlıkten olabılırmı yenı hamıleyım dıye pek dısarı cıkmıyorum ıs yapmamaya calısıyorum
bırde tup bebek oldu bızımkısı daha fazla dıkkat etmem gerekıyor ma bu morluklar benım canımı sıktı ıyıce
çok şükür bitanem yakında hissetmeye başlarsın 20. hafta gibiGunaydın kızlar nasılsınız..
Biz iyiyiz 18. haftamızın icindeyiz :)
Halen daha net olarak bebegimin hareketlerini hissetmiyorum.
cmtesi gunu dra a gittik ve cok sukur hersey yolunda dedi :)
crawfordcum sen naılsın nasıl gidiyor guzelim..
canım vucüt kendini normal doğuma hazırlamaya başlıyor hani derler ya doğumdan sonra kalça genişler hatta bir kadının evli olup olmadığını kalça genişliğinden anlarlarmış bir rivayete göre kaydirigubbakcemile3 kemiklerin genleşmeye başlıyor daha esnek olmaları lazım çünkü onunda ağrısı olur tabigülüş canım sanada bişe soracam benim iç gündür alt tarafımda kemiklerim ayrılıyo gibi ara ara ağrı yapıyo.nette baktım rahim kendini 6.ayda artık doğuma hazırlarmış .sende de olmuşmuydu canım hatırlıyormusun
tatlım tabiki sürekli yatarsan olmaz dinlenerek kısa yürüyüşlere çıkman lazım merak etme bişicikler olmaz annemde çok varmış ki hala varguluscum hıc ayakta kalmıyorum ınan cok dınlenıyorum
artık ev ısı cok az yapıyorum acaba fazla dınlenmekten fılanmı oluyor kan hareket etmıyor fılan dıye usundum
bırde o damarlar bebegıme gıden yerlerdede olursa Allahım dusunmesı bıle kotu
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun
canım vucüt kendini normal doğuma hazırlamaya başlıyor hani derler ya doğumdan sonra kalça genişler hatta bir kadının evli olup olmadığını kalça genişliğinden anlarlarmış bir rivayete göre kaydirigubbakcemile3 kemiklerin genleşmeye başlıyor daha esnek olmaları lazım çünkü onunda ağrısı olur tabi
koca popişliiii koca popişliiiiiii :roflol:desene popo genişliyo akannehir ne yapalım çekcez artık.
ipek canım damar patlaması gibi bişedir oda pıhtılaşma ile alakalı sanırım o.doktoruna sor mutlaka bugün canım.ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?