Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

koca popişliiii koca popişliiiiiii :roflol:

biri bana laf atmış yine :dilcikar: ohh inşallah sizde hamile kalırda koca popişli ve de koca göbişli olursunuz.bende size derim koca popişli göbüşlü. :roflol:
ne yapam şişmeye mahkumum en yakın zamanda sizdeeeeeeeeee delikafadulden

kızlar lütfen yardım edin.
ben 6 haftalık hamıleyım.iğnelerıme basladım.ama aklımı karıştıran şeyler var.ne olur cevaplayın.!
1)kalp atışına henuz bakılmadı iğne kullanırkende atmama ihtımali var mı?
2)iğneyi nerden vurmak daha etkılıdır(göbek-kol bacak)
3bırde bı hemşıre iğnenin havasını boşalt derken,hacettepede bı hemşire yenı bı bılgıdır bız deri altına verilen iğnelerın havasını bosaltmıyoruz.hava alınınca emilim azalıyor dedı.boşaltmak mı boşaltmamak mı doğru

denden nerdesin canım ya sen iğneyi bıraktınmı aminosentez öncesi nolur yardım et
akşam 6 da olucaktım 4 gün daha bu korkuyla nasıl dururum

ufkum merhaba,öncelikle Allah sağlıcakla tamamına erdirsin,hayırlısı olsun
elimden geldiğince yardımcı olmak istedim:

1.iğne kullanırkende kalp atımı duyulamama ihtimali var,iğne ne yazık ki herşeyin garantisi değil,koruyucu ve tedbir amaçlı kullanılıyor embriyo sağlıklı değilse doğa onu tahliye ediyor bildiğin gibi,ama iğne kullanarak sağlıkla bebeğini kucağına alan pek çok arkadaşımız var

2.iğnenin özellikle etkili olduğu bir alan yok benim bildiğim,neresi daha az acıyorsa orayı kullan,dönüşümlü olarakda yapabilirsin,bir gün kol ertesi gün diğer kol gibi

3.hava boşaltmanın emilimle ne gibi bir ilgisi olduğunu bilmiyorum ??!!! abimi eşi kardiyoloji yoğun bakım hemşiresi ve iğnemi yaparken havasını alıyordu,ki bizde alıyorduk,daha az acıyor,ama almadan yaptığıda çok oldu

umarım faydam olmuştur

diğer arkadaşlarda yazarlar emini

sağlıcakla kalın

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
1) Kalp atışıyla iğne vurulmanın hiç alakası yok.Bende kalp atışı duyulmadan başlamıştım. Daha sonra attı(zamanı gelince atar yani)
2) İğneyi göbekten koldan vurmanın etkisi farketmez sonuçda deri altına yapıldığı için.iki yerden de aynı etkisi olur.
3) Havasını boşaltmak doğru. yoksa iğne yapıldıktan sonra beze oluşur. Canım ,benim eşim sağlıkçı olduğu için biliyorum oda bana yaparken hep havasını alıyor. Yani havayı boşaltmak doğru.

yooooooooooo kim atmış aaa ayıp yaw ah ah sırf onun için deli gibi kilo verdim du bakalım göbişli olunca popişli olcam mı bu sefer benim normalde popişim düz ve yere yakındı şimdi kalkık ve yuvarlak oldu kaydirigubbakcemile3
ben gesmeye gidiyom komşuya görüşürüz kızlar.
sen git git gesmelere ye börekleri pastaları sonra popişliyim de :umursamaz:
angel arayacağım seni biraz işim var da
ama ben iğneyi kesmemiştim,ne öncesinde ne de o gün
tatlım nasılsın

gülüs iyiyim sen nasılsın
karar vermişsin rahim filmine hadi bakalım,en az acı ile atlatırsın inşallah

2 gün sonra doğum yapalı 1 ay bitecek,zaman ne çabuk geçiyor yaa

gülüs iyiyim sen nasılsın
karar vermişsin rahim filmine hadi bakalım,en az acı ile atlatırsın inşallah

2 gün sonra doğum yapalı 1 ay bitecek,zaman ne çabuk geçiyor yaa
inşallah canım az vukuatla biter gider
bi bakmışsın 6 ay geçmiş ve çalışmalar sonuç vermiş olur bize güzel haberlerle gelirsin yine

amin inş. hepimiz hepimiz
3 ay mı olur,6 ay mı,1 yıl mı hiiç bilemiyorum şimdi,bakalım kendimi ne zaman tekrar hazır hissedicem : ))

arkadaşlar bu aralar topice girip yazdıklarınızı okuyamıyorum.. kayınvalidem bizde anjiyo oldu dün ve ankara aile hekimliğine geçiyor o yüzden ciddi bi çalışmanın içindeyiz ama aklım hep sizlerde umarım heryşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir görüşmek dileğiyle hoşçakalın....

amin inş. hepimiz hepimiz
3 ay mı olur,6 ay mı,1 yıl mı hiiç bilemiyorum şimdi,bakalım kendimi ne zaman tekrar hazır hissedicem : ))
tabiki hem bedenen hemde ruhen ne zaman kendini hazır hissedersen...... 6 ay dedim çünkü drlar 6 ayda rahim toparlanıyor diolar zamanını bekliyorlar işte bebişler

tekrar geçmiş olsun canım bu arada sen nasıl oldun kan tahlilini tekrar yaptıracaktın

pıhtılaşma ile ilgili konularda prof gibi oldum arkadaşlar iğneye rağmen bebek kaybeden kişiler var ama ben ancak iğne ile doğum yaptım

ayrıca iğnenin havası alınmazsa top yapıyor olayı kesinlikle doğru 2 gün önceki iğne top yaptı
ayrıca çooooooook acı

BU YAZIYI ıNTERNETTEN BULDUM, SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM.

GDO’lu diyet tarifleri Haliyle panik halindesiniz... “Nasıl anlarız? Genetiği değiştirilmiş organizma yemekten nasıl kurtuluruz?” filan.
Şöyle...
Anneanneniz öpülesi elleri parçalanırcasına, ovalaya ovalaya tarhana yaparken, siz, “Aman annane be, boş versene” deyip, marketten hazır çorba alıyordunuz ya... Anneanne rahmetli oldu ve siz, o tarhananın tarifini anneanneden alıp, bir kenara yazmadınız ya... ışte o nedenle, siz, genetiği değiştirilmiş organizma yemekten kurtulamazsınız maalesef. Ne verirlerse...
Onu yiyeceksiniz.

Kız evlat yetiştiriyorsunuz, en iyi okullara gönderiyorsunuz... Piyano çalıyor, ıngilizce konuşuyor, Grammy alanları tek tek biliyor. Bilmeli... Ama alt tarafı limon, şeker ve su kullanıp, limonata yapmasını bilmiyor! Yoğurdu çırpıp, ayran yapamıyor, ayran... ışte o nedenle, kızınız, genetiği değiştirilmiş meşrubat içmeye mahkûm maalesef... Torunlarınız da.

Zahmet edip sütlaç yapmadığınız için, kek yapmaya üşendiğiniz için... ıçinde ne olduğunu bilmediğiniz gofretleri, mısır patlaklarını kemiriyor sizin oğlan! Hamur tutmayı, şöyle mis gibi ıspanaklı bi börek yapıp, çantasına koymayı bilmediğiniz için, hamburger bağımlısı oldu. Tahin-pekmezi “köylü işi”, vıcık vıcık yağ fışkıran kremaları “modernite” sandığınız için, daha 10 yaşında ayıya döndü, yuvarlana yuvarlana yürüyor, tıkanıyor, merdiven çıkamıyor.

Size zor geliyor ama, zor mu evde yoğurt yapmak? ıstanbul’un güneşi müsait değil, anlarım, zor mudur ızmir’de, Antalya’da, Adana’da evde salça yapmak?

Şikâyet edip duruyorsun, içine katkı maddesi konuyor, zorla beyazlatılıyor diye... ıster tam buğday unundan, ister çavdardan, hakikaten zor mudur evde ekmek yapmak? Bütün ailen kabız... Tonla para verip, abuk sabuk ambalajlı-meyveli saçmalıklardan medet umacağına, niye öğrenmiyorsun kabak tatlısı yapmayı?

Güya, çoluğunu çocuğunu düşünüyorsun, taze taze yesinler diye, pazara gidiyorsun... Eğri büğrü biberlere, doğal olduğu için tuttuğunda ezilen domateslere ağız burun kıvırıyorsun, hormonlu, tornadan çıkmış gibilerini alıyorsun... Ne işe yaradı senin pazara gitmen?

Kocanız da, bu satırları okuyup, size akıl verecek şimdi... Söyleyin ona, ukalalık etmesin, götürün aktara, hatmi çiçeğiyle zencefili birbirinden ayırt etsin, ondan sonra konuşsun!

Enginar, börülce, radika, cibes pişirmekten haberin yok; gazetelerin tiraj almak için kıçından uydurduğu kıçımın uzmanlarından fıldır fıldır brokoli tarifleri öğreniyorsun... Brüksel lahanası yiyerek mi AB’ye gireceğini sanıyorsun?

Çin’den bal getiriyorlar mesela... Taaa Arjantin’den, Meksika’dan bal getiriyorlar. Neymiş efendim, içinde genetiği değiştirilmiş organizma olabilirmiş falan... ıçinde tavuk ibiği, maymun kulağı olmadığına şükredin! Ben iddia ediyorum... Kaşla göz arasında frankeştayn ürünlere kapıları açan arkadaşlarla, Amerikan çiftçilerinin avukatı profesörlerimiz, sırf kara kovan balına sahip çıksa, Şemdinli’de, Pervari’de terör bile azalır, terör bile.

Uzatmayayım.

Mutfak genetiğimizi kaybettik biz. Elin adamı, mısırdan, soyadan, domatesten önce beynimizin DNA’sını değiştirdi!

Hurrraaa diye köyden kente göçerken, dışarıda tıkınmayı şehirleşme zannettik. Ambalajlı ürün tüketmeyi, zenginleşme zannettik.

Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz... Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.

Merhaba kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz ama kızım hiç fırsat vermiyor ki iki satır geçmişe bakayım...

Umarım hepiniz iyisinizdir..Crawford canım bulantıların azaldı mı biraz?
Gulus, zehrayede, angel sizler de iyisiniz değil mi?
Bu arada Gülaydan haber var mı onu çok merak ediyorum, inşallah suyu doğuma kadar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…