kızlarrrr bana yardım edin ya off çıldırcamm aminosentez olmak için 4 gün iğneyi bırakıcakmışım ölemi bilen varmı?4 günü nasıl riske ederim yaaa
koca popişliiii koca popişliiiiiii :roflol:
angel arayacağım seni biraz işim var da
ama ben iğneyi kesmemiştim,ne öncesinde ne de o gün
kızlar lütfen yardım edin.
ben 6 haftalık hamıleyım.iğnelerıme basladım.ama aklımı karıştıran şeyler var.ne olur cevaplayın.!
1)kalp atışına henuz bakılmadı iğne kullanırkende atmama ihtımali var mı?
2)iğneyi nerden vurmak daha etkılıdır(göbek-kol bacak)
3bırde bı hemşıre iğnenin havasını boşalt derken,hacettepede bı hemşire yenı bı bılgıdır bız deri altına verilen iğnelerın havasını bosaltmıyoruz.hava alınınca emilim azalıyor dedı.boşaltmak mı boşaltmamak mı doğru
kızlar lütfen yardım edin.
ben 6 haftalık hamıleyım.iğnelerıme basladım.ama aklımı karıştıran şeyler var.ne olur cevaplayın.!
1)kalp atışına henuz bakılmadı iğne kullanırkende atmama ihtımali var mı?
2)iğneyi nerden vurmak daha etkılıdır(göbek-kol bacak)
3bırde bı hemşıre iğnenin havasını boşalt derken,hacettepede bı hemşire yenı bı bılgıdır bız deri altına verilen iğnelerın havasını bosaltmıyoruz.hava alınınca emilim azalıyor dedı.boşaltmak mı boşaltmamak mı doğru
yooooooooooo kim atmış aaa ayıp yaw ah ah sırf onun için deli gibi kilo verdim du bakalım göbişli olunca popişli olcam mı bu sefer benim normalde popişim düz ve yere yakındı şimdi kalkık ve yuvarlak oldu kaydirigubbakcemile3biri bana laf atmış yine :dilcikar: ohh inşallah sizde hamile kalırda koca popişli ve de koca göbişli olursunuz.bende size derim koca popişli göbüşlü. :roflol:
ne yapam şişmeye mahkumum en yakın zamanda sizdeeeeeeeeee delikafadulden
sen git git gesmelere ye börekleri pastaları sonra popişliyim de :umursamaz:ben gesmeye gidiyom komşuya görüşürüz kızlar.
tatlım nasılsınangel arayacağım seni biraz işim var da
ama ben iğneyi kesmemiştim,ne öncesinde ne de o gün
inşallah canım az vukuatla biter gidergülüs iyiyim sen nasılsın
karar vermişsin rahim filmine hadi bakalım,en az acı ile atlatırsın inşallah
2 gün sonra doğum yapalı 1 ay bitecek,zaman ne çabuk geçiyor yaa
tabiki hem bedenen hemde ruhen ne zaman kendini hazır hissedersen...... 6 ay dedim çünkü drlar 6 ayda rahim toparlanıyor diolar zamanını bekliyorlar işte bebişleramin inş. hepimiz hepimiz
3 ay mı olur,6 ay mı,1 yıl mı hiiç bilemiyorum şimdi,bakalım kendimi ne zaman tekrar hazır hissedicem : ))
tekrar geçmiş olsun canım bu arada sen nasıl oldun kan tahlilini tekrar yaptıracaktınarkadaşlar bu aralar topice girip yazdıklarınızı okuyamıyorum.. kayınvalidem bizde anjiyo oldu dün ve ankara aile hekimliğine geçiyor o yüzden ciddi bi çalışmanın içindeyiz ama aklım hep sizlerde umarım heryşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir görüşmek dileğiyle hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?