Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gelevera, Baharçelik sağolun kızlar:)) Özlettiniz kendinizi, inşallah bundan sonra en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alırız.

Zehrayede[/B] canım bolca dinlen canım, inşallah krampların daha da artmaz.

Melekcim sen de izme ayrılmışsın, tadını çıkar, uyuyabildiğin kadar uyu tatlım, zira 8 hafta sonra uykuya hasret kalacaksın :))

Melekcım,
selam canım.Nasılsın?Bebısımızde ıyıdır ınsallah..Iznının tadını cıkar.Canım aspırınle ılgılı yazdıgın kafama takıldı.Hoca bana hıc kes demedı ne yapmalıyız acaba?Sen kestın mı aspırını?

iyi geceler kizlar, nasilsin ?opuyorumnanaktan
feryadcigim ben geldim sen ciktin canim, neyse baska zaman görüsürüz insallah.
opuyorumnanaktan

canım benim bu aralar benim burda durumlar karışık o nedenle fazla giremiyorum da fazla kalamıyorum da nette bilmiyorumkismile

iyiyim canım , bebek de iyi çok şükür.Canım , aşağıda papatyasüreyyadan alıntı yaptım , 34. haftada bırakmış asprini.Lütfü bey şu an bıraktırmadı , bir sonraki randevuda tam tarihi verecek,nisan ortası gibi dedi ama , nisan ortasında 35. haftam bitmiş oluyor benim.
Sana da bu randevunda asprini bırakacağı tarihi söyler kesin...

aaaa melekcim burda değilsin galibaaa neyse herkese sevgiler görüşürüz yine
Geleveracım seni gördüğüme çok sevindim canım , bizde seni çok özledikkk...demek Ankaradasın :) Ne zamana kadar burdasın canım , ayarlayabilirsek görüşmeyi çok isterim...

Melekcim sen de izme ayrılmışsın, tadını çıkar, uyuyabildiğin kadar uyu tatlım, zira 8 hafta sonra uykuya hasret kalacaksın :))
evet canım çok şükür izne ayrıldım , önerini dikkate alıcam ve bol bol uyuyacağım...Bebişini öp benim için canım...

Vermiş olduğun tüm bilgilerden dolayı teşekkür ederim. İçim rahatladı inş sizlerle bebeğimi sağlıklı olduğunda paylaşırım.

merhaba arkadaşlar
evet gülüs ben de anlamadım : ))

zehra sanada epey uzun bir açıklama yapmıştım o da gitmiş : ((
canım trombofili mutasyon testleri ile hangi genlerde hangi tip mutasyon olduğuna bakılıyor (homozigot,heterozigot),yani iğne dahil hiçbir ilacın genleri değiştirme etkisi olamayacağı için,bu testlerde genetik testler olduğu için ve hamilelikte de genler değil hormonlar değiştiği için gönül rahatlığı ile bu analizi yaptırabilirsin.

Zira bu konuda uzman iki Prof. ve bir Yrd. Doç.tan bilgi aldım.

Senin doktorunun değişebilir dediği aşağıdaki değerler olabilir,zaten onlarda genetik test değil,kan analizi ile anlaşılıyor.
''Gebelik sırasında total protein S seviyesi değişmezken serbest protein S seviyesi düşmektedir. Gebelikte Aktive protein C direncinin (yanlış olarak faktör V Leiden mutasyonunu düşündürür) arttığı unutulmamalıdır. Bu testlerin gebelik olmayan dönemde yapılması gerekir. Fonksiyonel ve antijenik protein C seviyelerinde gebelikte değişme olmaz.''

Ben değerlerimi yazmıştım,heterozigotum,toplumun %50 si zaten bu durumda imiş.

Zehra,canım,kafamda karışmadı içimde rahat,sen de rahat ol,çünkü bu konuda en doğru bilgileri topladım,yanlış bilgi kafa karıştırır.

Doktorunun (hiçbir doktorun) ilaçla genler değişir diyebileceğini düşünmek dahi istemiyorum.Zira tıp okumadığım halde bunun olma ihtimalinin bile olmadığını ben de biliyorum : ))

Umarım açıklayıcı olmuştur,sevgiler

dilos merhaba

öncelikle geçmiş olsun canım,yaşadığın acı bununla kalsın

ben Gölcük Aile Tıp'ta Faruk Karakaya'ya gidiyorum,Semih Bey benim amniyosentezimi yapmıştı,ama bir sonraki gebeliğimde Faruk Bey ve Semih Bey'e birlikte devam etmeyi düşünüyorum.

noldu yaaa anlamadım sabah bi rüya mıydı... ben yoksa yeni mi uyandım nerde mavişler nereye gittiler...allahım bana bişeyler oluyo galiba...:)))))))) neydi o sabahki kabus ya...

denden,crawfort bitanesiniz çok tesekkür ederim bilgileriniz için,çok rahatladım.

Ne demek canım. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ne zaman kafana soru takılırsa burda sor, bilen herkez yardımcı olur merak etme. Kendine ve bebeğine iyi bak canım.

dinamiscim amin bitanem
meleğim canım nisanın ortalarına kadar burdayım evvet görüşelim çok istiyorum arayıp haberleşelim ama havanın güzel olduğu bir gün olsunki siz üşümeyin aklinialirimsmile

SELAMLAR arkadişler,.tanıyan arkadaşlar var,tanımayanlarda,.ama önemli değil,.sizden bi ricam olacaktı,.ALLAH nasip ederse yarın 09.00 DA doğuma gidiyorum,.dualarınızı eksik etmeyin..yolun sonuna geldim,.İNŞALLAH sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma alırım,.9 ay boyunca kan pıhtılaştırıcı iğne kullandım,.iğneleri kendim yaptım,.ALLAHA şükür sorunsuz bi şekilde bugüne kadar geldik..dileğim ALLAH bebik sahibi olmak isteyen herkese verir,:Saruboceq: :Saruboceq: ..öpüyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…