iyi geceler kizlar, nasilsin ?opuyorumnanaktan
feryadcigim ben geldim sen ciktin canim, neyse baska zaman görüsürüz insallah.
opuyorumnanaktan
iyiyim canım , bebek de iyi çok şükür.Canım , aşağıda papatyasüreyyadan alıntı yaptım , 34. haftada bırakmış asprini.Lütfü bey şu an bıraktırmadı , bir sonraki randevuda tam tarihi verecek,nisan ortası gibi dedi ama , nisan ortasında 35. haftam bitmiş oluyor benim.Melekcım,
selam canım.Nasılsın?Bebısımızde ıyıdır ınsallah..Iznının tadını cıkar.Canım aspırınle ılgılı yazdıgın kafama takıldı.Hoca bana hıc kes demedı ne yapmalıyız acaba?Sen kestın mı aspırını?
Canım , aspirini 34. haftada bırakmak kadın-doğumcumun kararıydı. Sebebi de bebeğin organ gelişimi ile ilgiliymiş. Bu haftadan itibaren bebeğin kalbindeki delik doğuma kadar yavaş yavaş kapanıyormuş , aspirin bırakılmazsa kapanma süresi uzuyormuş. O yüzden bıraktırdılar. Bir de 11. haftada kanama yaşayınca 1 hafta süreyle aspirini bırakmıştım , ama iğneyi hiçbir şekilde bırakmadım , hem Lütfü bey hem buradaki hoca kanama olsa dahi iğneyi bıraktırmadı. B u arada MTHFR de homozigotum ben senin gibi . Bir de PAI-1 de heterozigotum.
selam canlarım özledim sizi uzun zamandır bayağı karışık durumlar içindeyim ev taşıdım ve internetim yoktu geçmişe bakmadan ilk iş olarak selam vereyim istedim
meleğim öptüm bitanem biliyormusun ankaradayım canımmmmm
Geleveracım seni gördüğüme çok sevindim canım , bizde seni çok özledikkk...demek Ankaradasın :) Ne zamana kadar burdasın canım , ayarlayabilirsek görüşmeyi çok isterim...aaaa melekcim burda değilsin galibaaa neyse herkese sevgiler görüşürüz yine
evet canım çok şükür izne ayrıldım , önerini dikkate alıcam ve bol bol uyuyacağım...Bebişini öp benim için canım...Melekcim sen de izme ayrılmışsın, tadını çıkar, uyuyabildiğin kadar uyu tatlım, zira 8 hafta sonra uykuya hasret kalacaksın :))
öncelikle hoşgeldin kayıpların için çok üzgünüm fakat bende kaybettim elden birşey gelmiyor ve burada bir çok kişi kaybetti bebeğini
sorularına gelince:
1 aspirinin bizim için faydası var zararı yok bana göre ki çoğu arkadaşta katılırlar bana sanırım
2 iğneye gerek olmayanlar aspirin kullanıyorlar
3 evet çünkü kanımızı sulandırdığımız için drlar doğumda kanamayı durduramayacakları endişesiyle yapıyorlar bunu fakat burda bir arkadaşımız normal doğum yaptı sorun olmadı
4 önemli olan hareket etmek ve aspirin kullanmak deniyor ki bizim durumumuzdakiler için kalbe akciğerlere veya beyne giden damarlardan biri pıhtılaşıp tıkanırsa sonuçlar kötü olur ani felç inme gibi fakat bizim gibi hastalarında normal yaşam standardında yaşadıkları biliniyor yani zayıf ihtimal
angel bu arada inş amniyosentez iyi çıkar canım telaş yapma
dendenim süpersin senin mühendislik alanın neydi merak ettim
denden,crawfort bitanesiniz çok tesekkür ederim bilgileriniz için,çok rahatladım.
evet canım genetik benimde ilgimi çekiyo bu yüzden sordumgülüsüm sende süpersin
Gıda Mühendisiyim ben : )) Sende Su Ürünleri'ydin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?