Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet her doktor için bişey söleniyor ben bunları duymamak için iyi şeyler duyfuğum doktora gittim.
semih beye konusunda kararsızım ama öyle görünüyor.izmitteki doktorum kesinlikle onu önerdi riskli gebeliklerin uzmanı olduğu için ve devamlı takipte olmam için hastanede çalışmasının da yararı olur diye ama konuşması ilk igttiğimde sıcak gelmemişti. tekrar aynı soğukluktamı olur bilemiyorum.zaten korkuyorum hamilelikten iğneden neyin ne olacağından belirsizlikten.ücreti de çok yüksek ama beni rahatlatacaksa tatmin edecekse sorun değil.ilkininde sıcak bir ilgiyi göremedik.belki çok görüşmedik belki baştan beri hastası değildim bilemiyorum.o yüzden semih beyi değiştirdim. bebeğim son gittiğimde doktorda o hastanede öldüğü gün benim son doktorun yanımdan geçtiği halde kaç defa aramamıza rağmen bir kere bile yanımıza gelmediğini görünce haftasonu olmasına rağmen semih beyin hastasını elinden tutup doğumuna gelmesini görünce pişman oldum değiştirdiğime. bilemiyorum bu konuda kafam çok karışık...kararsızım...

canım çok iyi anlıyorum senii.yalnız bunun testi var canım öle kafadan çoğalıp azaltılmazki.sen öncelikle bu testi yaptır bence.hem kafanda rahat eder cnm.

canım illaki bi şekilde gaz sorunu yaşar bebekler... acı elma yağını alıyosun denizimizin ayaklarını alıyosun eline topuğuna masaj yaparak elmayı yediriyosun... aynı şekilde karın bölgesinede masaj yapıyosun yağla baya bi rahatlatıyor fıstıkımı bide annesi 2. kez topuk kanını aldırdınmı kızımızın.... eğer aldırmadıysan en yakın sağlık ocağına 1 ayını doldurmadan gitmeni ve tekrar topuk kanı vermenizi tavsiye ederim... yeni anneler bu hepiniz için geçerli hastanede alındı çocuğumun canı yanmasın diye düşünmeyin ikinci topuk kanını aldırmayı unutmayın...

umut sevgim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canlarım ayyy kızlar nilüferşahh ve umutsevgim bu gece heyecandan uyuyamazsınızda siz allah kolaylık versin ben bile heyecanlandım sanki ben doğurcamhihoyyythihoyyyt

Aysude cim sağlık ocağına da verdik biz kanı, hastaneden uyarmışlardı ikinci kez vermeniz gerek diye..Elma yağını da bugün denemeye başladık bakalım umarım etkili olur..
Kendine iyi bak tatlım, görüşürüz :)

Günaydın kızlar

umutsevgim.[sibel]..........39 haftalık (kız) ( 4 mart sezeryan tarihi , dualarımız sizlerle )
nilüfersahh.......................38 haftalık (erkek) (4 mart sezeryan tarihi , dualarımız sizlerle )

Ne güzel onlarda allahın izniyle bugün anne olucak. Darısı hepimize olsun kızlar.

Gulus bugün hiiç sabah istifra etmedim midemde az bulandı geçti hemen. Ne dersin kaybolur bu gidişle dimi? Sen tecrübelisin ondan soruyom. Hoş bilmediğin birşey yok tecrübeli olmasanda bilgi kurdusun. Aysude_mir de öyle maşallahınız var. Baksana bebeğin gazı nasıl çıkar onuda biliyor. tü tü tü maşallah.

şeker anne yavaş yavaş geçer bitanem bianda hoooop diye bitivermez miden arada bir yine sinyal verir ama istifraların gün geçtikçe azalır
kısss napıym 12 yaşında teyze oldum 3 yiğenim var ablam her bebişte bifiil 2 sene bizim evde kaldı ondan yani.. zemuszemus bayanssulusmile

Allah bağışlasın yiğenlerini. Çok erken teyze olmuşsun maşallah.
Ya geçsin bende yemekleri yiyim yediğim yerde dursunlar istiyom. Dün yemek borum nasıl yandı kaynadı adeta akşam. Yatarken yastığımı yükselttim biraz rahatlattı. Bu safra yokmu fazla salgılanıyor ya mideyi hallediyor. Bide şey sorucam şimdi ben hep az ve sık yemeliymişim ya bu tüm hamilelik dönemi boyuncamı geçerlii bilmiyorumkismile
Yani şöyle eskiden yediğim gibi yemekleri bir defada bitiremeyecekmiyim?

öyle oldu tatlım ablamla aramızda 13 yaş var ondan şimdi yiğenim 18 yaşında delikanlı oldu bana teyza deyince arkadaşları öööllleee bakıyo bayanssulusmile
tatlım şu hassas dönemin geçsin zaten ondan sonra seni tutana aşkolsun cokacimcoook sürekli ben açııımmm şunuda yicem bunuda yicem diye gezinirsin miden yemekten dolar dolar şişko olursun sende

Aaaa ne güzel. Yerim istediğim herşeyi. Yaşasın ya. Bende eşime bana kebap yap diyip duruyorum bulantıların geçsin yapıcam diyor ya. Bende biran önce geçsede mantı falan hep şuan dokunan yiyeceklere hasret kaldım kızzz. Aslında öyle boğazına düşkün biri değilim azıcık yesem doyarım. Şimdi niyeyse yiyemeyince kıymete bindi sanırım.

Rahim filmi ne zaman çektirecen canım. Tarihi belli mi?
Kendini hazır hissediyormusun? Napıcan? Duygularını alalım güzel bayan. hihoyyyt

şimdi yiyemediğin herşeyi canın o kadar çok ister ki canım benniiimm azar azar da olsa ye bir iki lokma yiyemiyorsan avucunun içini yala kaydirigubbakcemile3
nefsin kalmasın
haftaya salı günü öğlen çekilecek öğleden önceden diişçiye gidicem yine bir dolgum kaldı bide dişlerim temizlenecek
uffff bilmiom yaa netten sürekli araştırıyorum nolcak diye eşimde kızıyo kafanı daha çok karıştıracaksın evhamlanacaksın diyo kafama bisürü şey takılıyo mesela filmden sonra deneyelim mi acaba olur mu nette bazı yerlerde yapmayın yumurta zarar görebilir diyo bazı yerler sorun yok diyo :sm_confused:
sevindiğim tek şey o gün izin almış olacağım evde kalacağım :dance:

Aman ya kadın olmak ne zor iş. Vallahi bende bazen düşünüyorum çok araştırmakda iyi olmuyor açıkçası. Bilincede korku çoğalıyor sanki. Olumsuz birşey oldumu birine acaba bendemi aynı şeyleri hissederim diyor insan. Herkezin ağrı eşiği farklıda olsa insan yinede kafasında önyargı oluşturdu mu o zaman acı çekmeyecekse de çeker sanırım. Herkezin hikayesi farklı,bünyesi de. Böyle düşün. Kendini rahatlatmaya çalış. Eğer yumurta zarar görür diyorsa öce filmi çektir sonra dişi yaptır. Buda bir fikir. Hem zoru atlattınmı diş çerez gibi kolay olur.

tatlım rahim filminde yumurta zarar görürmüş dişte diill hay allah mustakımını versin emi delikafadulden
doğru söylüyorsun aslında düşündükçe insanın kafası bulanıyo oysa bianlık acı devamı olmıcak ki girip çıkıcam bitcek sonra gelecek bebişlerrrrr

hanımlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir benim gine suyum azalmış dinleniyorum o yüzden kaç gündür giremedim

Ha şöyleeee.
Bir anlık acı. Geçer gider. Neleri atlatıyoruz, yaşıyoruz.Acılar unutulmasaydı kimse 2. çocuğu yapmazdı bide öyle düşün. Biz bide bebek istiyoz dimi acıya mecbur dayanacaz çünkü eninde sonunda acı var. Yeterki elimiz boş çıkmayalımda değilmi çektiğimiz acıya değer.

Günaydın gulay. Suyun azaldıysa Dinamissin dediği gibi armut ye. Bol su içiyormusun? Bende az su içen biriyim benimde mi suyum az olur acaba. Acaba bu su olayına ne zaman (kaçıncı aydan itibaren) bakmaya başlıyorlar?

allah tamamına erdirsin allahım saglıkla sıatle büyütmek nasip etsin allah anasına babasına bagışlasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…