maşallah Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
haklısın aslında her doktor hakkında olumlu olumsuz pek çok şey söyleniyor,ama Faruk Bey benimle çok ilgileniyor sağolsun,serumum,açlığımla tokluğumla bizzaat ilgilendi sağolsun doğum sancısı çekerken,o yüzden doktoruma devam ediyorum
ben Bahçecik'teyim,2006 yılına kadar Gölcük'teydim,ailem hala orada
Sen Semih Bey'e devam etmeyi düşünmüyor musun peki
merhaba arkadaslar
bu doz konusunda kafam o kadar karısık kı
ben tek gende heterozıgıtum
0.6 fraxıparınle basladık
14 haftadayız bacaklarımda morluklar olustu dr a soyledım
damar catlamasıymıs doz fazla gelmıs kı doz konusunda hıcbır tahlıl yapmamıstı bana
dahılıyecıyle yanımda konustu 03 e ındırın hemen dedı oda
bızde .03 yapmaya basladık
bunun teshısı tahlılı bıseyı yokmu anlamadımkı bırı dıyor yeter brı dıyr az
boyle devam edıyoruz bakalım haırlısı artık hıcbıseyı dusunmek ıstemıyorum 3 ayda omrumden rahat bı 3 yıl gıtmıstır
Umutsevgi ve Nilüferşahh hayırlısı ile sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza:Saruboceq:
İnşallah doğumlarınızda sonrası da kolay olur:))
Bu arada bizim kızın sanırım gaz problemi başladı, dün gece dikti bizi ayağa...Yediklerime de çok dikkat ediyorum, rezene kimyon çayları içiyorum ama gene de kurtulamadık gazdan
İnşallah bu akşam rahat uyur meleğim..
şeker anne yavaş yavaş geçer bitanem bianda hoooop diye bitivermez miden arada bir yine sinyal verir ama istifraların gün geçtikçe azalırGulus bugün hiiç sabah istifra etmedim midemde az bulandı geçti hemen. Ne dersin kaybolur bu gidişle dimi? Sen tecrübelisin ondan soruyom. Hoş bilmediğin birşey yok tecrübeli olmasanda bilgi kurdusun. Aysude_mir de öyle maşallahınız var. Baksana bebeğin gazı nasıl çıkar onuda biliyor. tü tü tü maşallah.
şeker anne yavaş yavaş geçer bitanem bianda hoooop diye bitivermez miden arada bir yine sinyal verir ama istifraların gün geçtikçe azalır
kısss napıym 12 yaşında teyze oldum 3 yiğenim var ablam her bebişte bifiil 2 sene bizim evde kaldı ondan yani.. zemuszemus bayanssulusmile
öyle oldu tatlım ablamla aramızda 13 yaş var ondan şimdi yiğenim 18 yaşında delikanlı oldu bana teyza deyince arkadaşları öööllleee bakıyo bayanssulusmileAllah bağışlasın yiğenlerini. Çok erken teyze olmuşsun maşallah.
Ya geçsin bende yemekleri yiyim yediğim yerde dursunlar istiyom. Dün yemek borum nasıl yandı kaynadı adeta akşam. Yatarken yastığımı yükselttim biraz rahatlattı. Bu safra yokmu fazla salgılanıyor ya mideyi hallediyor. Bide şey sorucam şimdi ben hep az ve sık yemeliymişim ya bu tüm hamilelik dönemi boyuncamı geçerlii bilmiyorumkismile
Yani şöyle eskiden yediğim gibi yemekleri bir defada bitiremeyecekmiyim?
öyle oldu tatlım ablamla aramızda 13 yaş var ondan şimdi yiğenim 18 yaşında delikanlı oldu bana teyza deyince arkadaşları öööllleee bakıyo bayanssulusmile
tatlım şu hassas dönemin geçsin zaten ondan sonra seni tutana aşkolsun cokacimcoook sürekli ben açııımmm şunuda yicem bunuda yicem diye gezinirsin miden yemekten dolar dolar şişko olursun sende
şimdi yiyemediğin herşeyi canın o kadar çok ister ki canım benniiimm azar azar da olsa ye bir iki lokma yiyemiyorsan avucunun içini yala kaydirigubbakcemile3Aaaa ne güzel. Yerim istediğim herşeyi. Yaşasın ya. Bende eşime bana kebap yap diyip duruyorum bulantıların geçsin yapıcam diyor ya. Bende biran önce geçsede mantı falan hep şuan dokunan yiyeceklere hasret kaldım kızzz. Aslında öyle boğazına düşkün biri değilim azıcık yesem doyarım. Şimdi niyeyse yiyemeyince kıymete bindi sanırım.
Rahim filmi ne zaman çektirecen canım. Tarihi belli mi?
Kendini hazır hissediyormusun? Napıcan? Duygularını alalım güzel bayan. hihoyyyt
şimdi yiyemediğin herşeyi canın o kadar çok ister ki canım benniiimm azar azar da olsa ye bir iki lokma yiyemiyorsan avucunun içini yala kaydirigubbakcemile3
nefsin kalmasın
haftaya salı günü öğlen çekilecek öğleden önceden diişçiye gidicem yine bir dolgum kaldı bide dişlerim temizlenecek
uffff bilmiom yaa netten sürekli araştırıyorum nolcak diye eşimde kızıyo kafanı daha çok karıştıracaksın evhamlanacaksın diyo kafama bisürü şey takılıyo mesela filmden sonra deneyelim mi acaba olur mu nette bazı yerlerde yapmayın yumurta zarar görebilir diyo bazı yerler sorun yok diyo :sm_confused:
sevindiğim tek şey o gün izin almış olacağım evde kalacağım :dance:
tatlım rahim filminde yumurta zarar görürmüş dişte diill hay allah mustakımını versin emi delikafaduldenAman ya kadın olmak ne zor iş. Vallahi bende bazen düşünüyorum çok araştırmakda iyi olmuyor açıkçası. Bilincede korku çoğalıyor sanki. Olumsuz birşey oldumu birine acaba bendemi aynı şeyleri hissederim diyor insan. Herkezin ağrı eşiği farklıda olsa insan yinede kafasında önyargı oluşturdu mu o zaman acı çekmeyecekse de çeker sanırım. Herkezin hikayesi farklı,bünyesi de. Böyle düşün. Kendini rahatlatmaya çalış. Eğer yumurta zarar görür diyorsa öce filmi çektir sonra dişi yaptır. Buda bir fikir. Hem zoru atlattınmı diş çerez gibi kolay olur.
tatlım rahim filminde yumurta zarar görürmüş dişte diill hay allah mustakımını versin emi delikafadulden
doğru söylüyorsun aslında düşündükçe insanın kafası bulanıyo oysa bianlık acı devamı olmıcak ki girip çıkıcam bitcek sonra gelecek bebişlerrrrr
SELAMLAR arkadişler,.tanıyan arkadaşlar var,tanımayanlarda,.ama önemli değil,.sizden bi ricam olacaktı,.ALLAH nasip ederse yarın 09.00 DA doğuma gidiyorum,.dualarınızı eksik etmeyin..yolun sonuna geldim,.İNŞALLAH sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma alırım,.9 ay boyunca kan pıhtılaştırıcı iğne kullandım,.iğneleri kendim yaptım,.ALLAHA şükür sorunsuz bi şekilde bugüne kadar geldik..dileğim ALLAH bebik sahibi olmak isteyen herkese verir,:Saruboceq: :Saruboceq: ..öpüyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?