Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nilüferşah Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almaya nasip etsin

inşallah doğumun ve sonrasındaki iyileşme sürecin çok rahat geçer

seni ilk sayfalardan tanıyorum,sen de bizlere dua et olur mu doğuma giderken,sizler gibi bizlerde mutlu sona ulaşalım : ))

selam kızlar

denden öncelikle paylaştığın bilgiler banada ışık tuttu canım çünkü bende 3 gende heterozigotum senin gibiama sen iğneyi 0,4 kullanmışsın ve yeterli diyorlar kadın doğum dr bana 0,6 önerdi aslında hemetoloğa gittiğimde o bana 0,8 lik önermişti canım kadın doğumcu 0,6lik yeter dedi bilemiyorum henüz hamile değilim fakat ayarlanır galiba iğne dozu ayrıca senin kilon kaç belki o yüzden 0,4 yeterlidir ben kiloluyum 85 kiloyum hemotolog her 10 kiloda 0,1 veriyoruz demişti bana fakat bence öle değil dinamiss 0,2 doğum yaptı mesela
baharçelik canım nerelerdesin özlettin kendini gel artık aramıza
ipekçim allah hayırlısını versin canım fazla kurcalamamak gerek birazda drlara güvenmek istiyorum bende pimpirikliyim ama bu bizi daha beter yapıyor keşke böle olmasam diyorum ama 3. gebeliğimde bırakacam herşeyi dra fazla umursamıcam çünkü her şekilde allahın dediği oluyor bırakalım kendi haline tabi önlem almayalım demiyorum ama biraz rahat olalım değilmi?
nilüferşahh dualarım seninle canım yolun sonuna geldin demek allahım bir avazda doğurmayı nasip etsin ağrısız acısız inş

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSıKLıĞı..........CORASPıRıN100,CL EKSAN 0.4,FOLBıOL0.5 BEMıKSC,ELEVıT

(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZıGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLıK+CORASPıN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. ınnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))

(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak

(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol

( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZıGOT, B FıBRıNOJEN-455G-A HETEROZıGOT VE GPIIIaL33P HETEROZıGOT .................................................t edavi şekli belli değil.karyotip sonucları bekleniyor

(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne

(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )

(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak

( ELıFıM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.

( SıMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan

( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan

( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek)

(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4

(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8

(ufkummm) faktörün nedir???.....................................................folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3

(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot………………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne

(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….

(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

bu arada listeyi güncelledim

Kızlar bana verilen bilgi de kilodan ziyade değerlerle ilgili olduğuydu iğne dozunun..
Hem ben 0,2 lik kullandım, hamileliğe 68 kilo ile başlamıştım.
Bir de benim kuzenimin eşinde de aynı sorun var, şu an hamile iğne kullanıyor ve 0,6 lık kullanıyormuş ama kendisi 46-47 kilo bir kızdı hamile kalmadan, 6. ayında şimdi ve sadece 5-6 kilo almış ama 0,6 lık kullanıyor..

dinamiss gelmiş hoşgelmiş : ))

sonuyok benim kilom gebe kaldığımda 49 du,aslında iğne dozu nasıl ayarlanıyor sorusunu sormadım hiç bir doktora (hemen sorucam)

ama bencede değerlere göre ayarlanıyordur sanırım,genetik uzmanı doktor bana yine 0,4lük doz uygun olacaktır dedi çünkü

canım paı 4g/4g unutmuşum onu valla nasıl olduysa onuda ekledim listeye

NİLÜFERSAHHH canım benım rabbım saglıcakla kucaına almayı nasıp etsın ınsalllahh kolay degıl zor gunler atlatttık....

Kzlar bende yarın sezeryan olcamm hayırlısıyla bı mkucagıma alasaydım ıste ozaman ınanacam sızler ıcın hep dua ettım ve yarında dua edecem sızınde dularınız bızımle olsun guzel haberlerle donmek nasıp ınsalllah rabbım ısteyen herkese cıfter cıfter bebeıs nasıp etsınnnn IYIKI VARSINIZZZZZ........

teşekkürler cnm
bende ilk numan beye gitmiştim faruk beye acil kanam olmuştu 1,5 saat acil olduğu halde bekletti öylece bizde hemen başka doktor bulduk ona gitmedim.bende aminosentez semih beye aldır mıştım sonra izmitte bir doktor ile semih bey ve başka prof arasında gittim geldim devamlı.çünkğ gölcükteki doktorlar için herkes bişey diyor aklımı karıştırıp onlara kafa takmak istemedim o yüzden burdaki bi doktora gitmiyorum.
cevabın için teşekküler

bu arada sende gölcükte misin?:dance:

selam
ya bu iğneler kiloya göre mi ayarlanıyor dozları?nasıl bişey bu hiç anlamadım...

kızlar dün birde bugün kahverengi lekelenmem oldu neden acaba offf valla hiç rahat olmıcakmıyım ben hamiledede değilimki durdurk yerde ne bu şimdi anladım

Niluferşahh , umut - sevgim , Allah sağlıkla bebeğinizi kucaklamanızı nasip etsin .Yarın bu zamanlar bebeğinizin mis kokusunu duyacaksınız ne güzel :)

Kızlar bu arada asprini ve iğneyi ne zaman kestiğinizi öğrenebilirmiyim...

Tamam canım , havanın güzel olduğu bir günde görüşelim :) Ne güzel bayağı kalacakmışsınız burada , bol bol gez ,şu günlerin tadını çıkar , bebiş geldiğinde buna pek vaktin olmayacak:)

3 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:3 mart 2010 çarşamba)

celen35................. CEMRE'MıZ ...................... ( ?? 2008 )
şen....................... Pelinsu................................(10 kasım 2008)
yaren76..................Ecesu ................................( ?? 2009 )
lal82.......................Ege.....................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat.................................... (19 mayıs 2009 )
güneş5...................Selin ...................................(?? 2009 )
gelgit......................Yağız................................ .(27 temmuz 2009 )
nazlı03....................Efe.................................... .( ?? 2009 )
seybay.................. .ikiz.. bebeklerimiz................( ?? 2009 )
29selvihan...............ıpek selin.............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora ................................. (10 eylül 2009)
sido .......................Doruk .................................(11 eylül 2009)
eserizmir.................Poyraz ...............................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.......Hakan .............................. (25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz...........................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bıhter.................................(12 Kasım 2009) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
sılaya......................(erkek)................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3..............................................................??
Dinamiss.................Deniz..................................(17 şubat 2010) ( Hoşgeldin Deniz bebek... )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

umutsevgim.[sibel]..........39 haftalık (kız) ( 4 mart sezeryan tarihi , dualarımız sizlerle )
nilüfersahh.......................38 haftalık (erkek) (4 mart sezeryan tarihi , dualarımız sizlerle )
kardelen86......................35 haftalık
simge...............................35haftalık (kız)
aslgkh...............................34 haftalık (erkek)
gülsummmm....................34 haftalık
_beray_............................32haftalık (kız)
göbete..............................31 haftalık (erkek)
umutluyuz .........................31haftalık (erkek)
gülay30.............................30 haftalık (erkek)
melek76...........................30 haftalık (kız)
kelebek01........................28 haftalık (erkek)
Cherry76..........................26 haftalık (kız)
hummu85.........................26 haftalık
zehrayade........................22haftalık (erkek)
elifim.................................20 haftalık
esraben............................20 haftalık
esterya.............................18haftalık
irazmetin..........................18 haftalık
angel34............................18 haftalık
eylületik............................17 haftalık
aslıhan1806.....................17 haftalık
elif_fidan..........................16haftalık (kız)
iipekk................................14haftalık
crawford...........................10haftalık

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bu doz konusunda kafam o kadar karısık kı
ben tek gende heterozıgıtum
0.6 fraxıparınle basladık
14 haftadayız bacaklarımda morluklar olustu dr a soyledım
damar catlamasıymıs doz fazla gelmıs kı doz konusunda hıcbır tahlıl yapmamıstı bana
dahılıyecıyle yanımda konustu 03 e ındırın hemen dedı oda
bızde .03 yapmaya basladık
bunun teshısı tahlılı bıseyı yokmu anlamadımkı bırı dıyor yeter brı dıyr az
boyle devam edıyoruz bakalım haırlısı artık hıcbıseyı dusunmek ıstemıyorum 3 ayda omrumden rahat bı 3 yıl gıtmıstır

Umutsevgi ve Nilüferşahh hayırlısı ile sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza:Saruboceq:

ınşallah doğumlarınızda sonrası da kolay olur:))

Bu arada bizim kızın sanırım gaz problemi başladı, dün gece dikti bizi ayağa...Yediklerime de çok dikkat ediyorum, rezene kimyon çayları içiyorum ama gene de kurtulamadık gazdan
ınşallah bu akşam rahat uyur meleğim..

umutsevgi nilüferşahh kızlar sağlıkla inşallah minişleri kucağınıza alırsınız
bizede güzel haberlerinizi gönderirseniz mutlu edersiniz
eh nede olsa meraklanıyoruz.... opuyorumnanaktan
güzel anneeeeeeee bebişlerde şimdi kolit diye bi rahatsızlık çıktı bebişlerin %90ı oluyor merak edilecek bişi diil umarım bu akşam sende minişde rahat rahat uyursunuz olumunekankayizsmile

haklısın aslında her doktor hakkında olumlu olumsuz pek çok şey söyleniyor,ama Faruk Bey benimle çok ilgileniyor sağolsun,serumum,açlığımla tokluğumla bizzaat ilgilendi sağolsun doğum sancısı çekerken,o yüzden doktoruma devam ediyorum

ben Bahçecik'teyim,2006 yılına kadar Gölcük'teydim,ailem hala orada

Sen Semih Bey'e devam etmeyi düşünmüyor musun peki

umut sevgim sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum:Saruboceq:

SLm kızlar herkes iiidiir umarıım ben çok iim bu gün 4ayımıza girdik ve kızımız olucağını öğrendiik allahımm herkese nasip etsin

kızlar dün birde bugün kahverengi lekelenmem oldu neden acaba offf valla hiç rahat olmıcakmıyım ben hamiledede değilimki durdurk yerde ne bu şimdi anladım

sonuyok ben 2007 de ilk gebelik kaybımı yaşadığımdan beri (anembriyonik gebelikti) adetime 7-10 gün kala kahverengi leke gelirdi,doktorum tahlillerde enfeksiyon çıkmadığı için normal olduğunu söylemişti

bu durumun bana bir zararı olmadı,aksine adetimden önce kahverengi leke gelmediğinde hamile olduğumu anlıyordum : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…