günaydın tatlım Dinamiss de seni soruyordu canım armut yiyor musun bol bol dinlen aman kendini yormahanımlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir benim gine suyum azalmış dinleniyorum o yüzden kaç gündür giremedim
Ha şöyleeee.
Bir anlık acı. Geçer gider. Neleri atlatıyoruz, yaşıyoruz.Acılar unutulmasaydı kimse 2. çocuğu yapmazdı bide öyle düşün. Biz bide bebek istiyoz dimi acıya mecbur dayanacaz çünkü eninde sonunda acı var. Yeterki elimiz boş çıkmayalımda değilmi çektiğimiz acıya değer.
Günaydın gulay. Suyun azaldıysa Dinamissin dediği gibi armut ye. Bol su içiyormusun? Bende az su içen biriyim benimde mi suyum az olur acaba. Acaba bu su olayına ne zaman (kaçıncı aydan itibaren) bakmaya başlıyorlar?
günaydın tatlım Dinamiss de seni soruyordu canım armut yiyor musun bol bol dinlen aman kendini yorma
şeker anne yavaş yavaş geçer bitanem bianda hoooop diye bitivermez miden arada bir yine sinyal verir ama istifraların gün geçtikçe azalır
kısss napıym 12 yaşında teyze oldum 3 yiğenim var ablam her bebişte bifiil 2 sene bizim evde kaldı ondan yani.. zemuszemus bayanssulusmile
ne güzel sorun yoksa iyi ya zaten 30. haftadasın hiç merak etme az kalmış birazcık daha dişini sık bol bol su içmeye devam lıklık anneeeeeeeeee :içelim:günaydın gülüşüm sagolasın dinleniyorum armutta yiyorum su inanılmaz şekilde içiyorum artık hayırlısı diyorum çok şükür gelişimiyle ilgili bir sorunumuz yok bundada vardır bir hayır
ayyyyyy 8 mi kıss ablanla kaç yaş fark varrrcanım bende ilk 8 yaşımda teyze oldum gerisi de geldi sonra... :)
ne güzel sorun yoksa iyi ya zaten 30. haftadasın hiç merak etme az kalmış birazcık daha dişini sık bol bol su içmeye devam lıklık anneeeeeeeeee :içelim:
ayyyyyy 8 mi kıss ablanla kaç yaş fark varrr
dinamis canım nasılsın denizimiz nasıl öp benim için 2010 en güzel kıznı beni sormuşsun gülüş söyledi sagolsun gine suyum azalmış dinleniyordum 90 düşmüş tekrar ama çok şükür solunumu iyi gelişimi iyi kan akışı iyi allaha binlerce kez şükür yiyecek ekmegi varsa allahım nasip ettiyse hiçbirşey olmaz allahın izniyle idolümüz sen ve kızın bizde başaracagız inşallah allahın izniyle gelelim size gaz sorununuz varmış yediklerine dikkat et ve kendini sakın üşütme ayaklarını sakın sakın üşütme patikler giy gece emzirmeye kalkarken üstüne hemen hırka giy ikinizide çok öpüyorum
günaydın canım armut yiyorum bol bol suda içiyorum geçen hafta 105ti suyum bu hafta 90 düşmüş pazartesi tekrar kontürolüm var ama doktor bebeyin hareketlerinde azalma olursa hemen acile gel diyor bakalım hayırlısı inşallah suya hamile kaldıgın andan itibaren bakılıyor her konturolünde aklına sen getirme böyle şeyler allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin herkese benide içinden ayırmasın
hey maşşallah annene desene sende benim gibi tekne kazıntısısın delikafaduldencanım en büyük ablamla aramda 15 yaş var :)
ne güzel sorun yoksa iyi ya zaten 30. haftadasın hiç merak etme az kalmış birazcık daha dişini sık bol bol su içmeye devam lıklık anneeeeeeeeee :içelim:
ayyyyyy 8 mi kıss ablanla kaç yaş fark varrr
hey maşşallah annene desene sende benim gibi tekne kazıntısısın delikafadulden
vaayyy sende bizdensin o zaman kaydirigubbakcemile5denden sağol canım okudum yazdıklarını.doktoruma söylerim bakalım ne diyecek..
geçmişi hızlı okudum.doğuma girecekler olanlar varmış.şuan almışlardır kucaklarına bebişlerini .darısı bize inşallah.
gülüş bende 13 yaşında teyze oldum.hepsi benimde elimden geçti.doğumlarında bile yanlarındaydım.tecrübeliyim bebek bakımında.gazlı çocuk bakımı çok zor ama.deniz kızınında gazı varmış. düzelsin inşallah dinamis dikkat edecen artık yediklerine.
angel amniosentezi bugündü sanırım inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım.
crowford kız canın kebab istiyosa yaptırsana aaaa eksik kalma sakın.canın ne istiyosa tatmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?