Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın canım armut yiyorum bol bol suda içiyorum geçen hafta 105ti suyum bu hafta 90 düşmüş pazartesi tekrar kontürolüm var ama doktor bebeyin hareketlerinde azalma olursa hemen acile gel diyor bakalım hayırlısı inşallah suya hamile kaldıgın andan itibaren bakılıyor her konturolünde aklına sen getirme böyle şeyler allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin herkese benide içinden ayırmasın

günaydın tatlım Dinamiss de seni soruyordu canım armut yiyor musun bol bol dinlen aman kendini yorma

günaydın gülüşüm sagolasın dinleniyorum armutta yiyorum su inanılmaz şekilde içiyorum artık hayırlısı diyorum çok şükür gelişimiyle ilgili bir sorunumuz yok bundada vardır bir hayır

dinamis canım nasılsın denizimiz nasıl öp benim için 2010 en güzel kıznı beni sormuşsun gülüş söyledi sagolsun gine suyum azalmış dinleniyordum 90 düşmüş tekrar ama çok şükür solunumu iyi gelişimi iyi kan akışı iyi allaha binlerce kez şükür yiyecek ekmegi varsa allahım nasip ettiyse hiçbirşey olmaz allahın izniyle idolümüz sen ve kızın bizde başaracagız inşallah allahın izniyle gelelim size gaz sorununuz varmış yediklerine dikkat et ve kendini sakın üşütme ayaklarını sakın sakın üşütme patikler giy gece emzirmeye kalkarken üstüne hemen hırka giy ikinizide çok öpüyorum

günaydın arkadaşlar

dilos Semih Bey'e ben de iki kere gittim,ikisinde de çok ilgiliydi,sen böyle anatınca şaşırıyorum,belkide kötü günlerine denk gelmişsindir doktorların

senin düşük öykün nasıl?kusura bakma kaçırmışım sanırım?

canım bende ilk 8 yaşımda teyze oldum gerisi de geldi sonra... :)

günaydın gülüşüm sagolasın dinleniyorum armutta yiyorum su inanılmaz şekilde içiyorum artık hayırlısı diyorum çok şükür gelişimiyle ilgili bir sorunumuz yok bundada vardır bir hayır
ne güzel sorun yoksa iyi ya zaten 30. haftadasın hiç merak etme az kalmış birazcık daha dişini sık bol bol su içmeye devam lıklık anneeeeeeeeee :içelim:
canım bende ilk 8 yaşımda teyze oldum gerisi de geldi sonra... :)
ayyyyyy 8 mi kıss ablanla kaç yaş fark varrr

kızlar hepinize günaydın.kelebekten haberiniz varmı.çizelgesini kaldırmış acaba bişemi oldu haberi olan yazsın lütfen.kelebek eğer sen girersen yaz canım merak ediyorum

ne güzel sorun yoksa iyi ya zaten 30. haftadasın hiç merak etme az kalmış birazcık daha dişini sık bol bol su içmeye devam lıklık anneeeeeeeeee :içelim:

canım en büyük ablamla aramda 15 yaş var :)

canım iyi olmanıza sevindim yeni okuyorum hemen görünce yazayım dedim.suyunuz neden azalıyo.iğnenin etkisimi .inşallah düzene girer seninkide canım dinamis armut yedi sende bol bol ye

Canım ben en son 8 haftalıkken gittim ya o zaman fasulye kadardı. O zaman sudan bahsetmedi doktor demekki zamanı gelmemişt. 17 sinde gidecem bu ay. Belki der su şöyle böyle diye. Bende içmeye başlayayım o zaman. iyi dileklerin için teşekkürler canım. Hepimize sorunsuz hamilelilk nasip etsin Allah.

en büyük ablamla aramda 15 yaş var ve ben 3 yaşımdayken evlendi :)

denden sağol canım okudum yazdıklarını.doktoruma söylerim bakalım ne diyecek..
geçmişi hızlı okudum.doğuma girecekler olanlar varmış.şuan almışlardır kucaklarına bebişlerini .darısı bize inşallah.
gülüş bende 13 yaşında teyze oldum.hepsi benimde elimden geçti.doğumlarında bile yanlarındaydım.tecrübeliyim bebek bakımında.gazlı çocuk bakımı çok zor ama.deniz kızınında gazı varmış. düzelsin inşallah dinamis dikkat edecen artık yediklerine.
angel amniosentezi bugündü sanırım inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım.
crowford kız canın kebab istiyosa yaptırsana aaaa eksik kalma sakın.canın ne istiyosa tatmaya çalış.

vaayyy sende bizdensin o zaman kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…