Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 14 yaşında teyze oldum : ))
bizim ablamlar erken davranmış,ablam 27 yaşında çocuk işini bitirmişti : ))

teşekkür ederim canım aydınlattığın için ben cuma günü doktora gidicem iğneyi 3 hafta önce bırakmazsam ne gibi sorun olur diye soracağım aspirini de sorayım sana da iletirim aldığım bilgileri

bende 14 yaşında teyze oldum : ))
bizim ablamlar erken davranmış,ablam 27 yaşında çocuk işini bitirmişti : ))

benim ablamda 23 yaşında çocuk işini bitirdi :))) bir kızı bir oğlu var .bende genç anne olmak isterdim hep eskiden .üniversiteydi çalışma hayatı diyince 25 şimde ancak evlendim :))) bebek işide 28 de düşünebildik ancak.askerlik falan derken geciktik.sonrası malüm.şimdi 9 yeğen var 2 side yolda .:ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım aydınlattığın için ben cuma günü doktora gidicem iğneyi 3 hafta önce bırakmazsam ne gibi sorun olur diye soracağım aspirini de sorayım sana da iletirim aldığım bilgileri

umutluyuz canım sizler öğreninde bizede yol gösterin .bende merak ediyorum.bizim için erken ama günler çabuk geçiyo( 22+2 olduk).haftaya kontrolüm var benimde salı günü.doktoruma bende soracam ne zamana kadar aspirin diye.iğne için 37.hafta demişti.eğer sakıncası yoksa bende doğuma bir gün kala bile kullanmak istiyorum iğneyi.

tamam canım ben topiğe yazarım aldığım bilgileri sen de doktoruna sorduğunda bizi de bilgilendir,,,,ben de son ana kadar kullanmak istiyorum iğneyi

desene süper anne ve ablalara sahibiz ama biz tekne kazıntıları fos çıktık kaydirigubbakcemile3

: )) şimdilik öyle görünüyor ama son gülen iyi gülermiş az kaldı az : ))
ya neden yeni hamile haberleri yok,herkes inzivaya mı çekildi???

bu arada benim doktor aspirini 32.haftada kesicez,iğneye doğuma kadar devam demişti

aslıhan nasılsın

iyi haberlerini alınca o kadar mutlu oluyorum ki,sen bizim kızımıza dua etmiştin,benim dualarımda da siz hep aklımdasınız

sağlıcakla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum,bu arada nette fazla kalmamanın nedeni radyason tehlikesi mi??

aslında bende bir dahaki gebeliğimde bilgisayarı ve cep telefonunu hayatımdan çıkarmak istiyorum,umarım başarabilirim

mrb canım
suyun azalmasının benim bildiğim senin içtiğin su yediğin sulu şeylerle bi alakası yok.benim hamileliğimin 4.ayı herşey çok güzeldi 5.ayında kontrolde suyum gitmiş ve nerdeyse 20 gün kadar su var demişlerdi.o zaman bende sordum su içim filan diye alakası yok dedi.bebek öldükten sonra genetik araştırmada emboliye yatkınlığım çıktı.geçtiğimiz ekim ayında hastanede yattım akciğer embolisi teşhisi konuldu.içini karartmak istemem ama dinlen bol bol daha iyi dururmuş suyun bana ıstarahat vermişti.

belki de ikinci gidişimde birinciden daha iyiydi.belki de dediğin gibidir ters bi zaman gelmişizdir bakalım nasipse ilerdeki zamanlarda nasıl olcak.

5.ayıma kadar herşey normaldi.5ay şeker yüklemesi için izmitteki funda hnm gittim.suyum azalmış bebeğin gelişimi 1 ay geride kalmış kan akımların bozuk gibi şeyler söledi semih beye yolladı.o da baktı aynı şeyleri söledi.aminosentez suyu aldırdık.sağlam çıktı.devamlı kontrole gittim.sonra semih beyi değiştirdim dediğim gibi ilgisizliğinden sebep.ismini bile almak istemediğim o prof gittik her hafta kontrole gidiyodum suyum daha da azaldı.zaten hiç ümit vermediler doğsada yaşaamaz dediler bizde herşeye hzırdık ama bi ihtimaldi işte.28+1de kontrole gittim ertesi sabbah kanama ile uyandım acil gittik doktora yattım 2.günün akşamı kanamam azalmıştı gecesi tekrar şiddetlendi hastanede.ultrosyana girdik tekrar bebek öldü doğuma alıyoruz dediler suni sancıyla 18 saat çektim.çok kan kaybettim diye 3 ünite kan aldım sancının yanında hediye olaraktan:)
böle işte geçtiğimiz ekimde nefes darlığı ile rahatsızlandım araştırmalarda akciğer embolisi çıktı.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum 15 günde bir tahlil yaptırıyorum.

baya uzun oldu ama en kısa şekli bu.o yüzden şimdi korkuyorum ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum.

seninkini de anlatırmısın?çok takip edemiyorum geçmişi...

dilos çok geçmiş olsun tekrar, acın ve sıkıntıların bununla kalsın,Allah bir daha yaşatmasın
benim ilk gebeliğim 2007 6+4 de anembriyonik gebelik olduğu için küretaj ile sonlandırıldı,2008 de ben evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5 gün sonra regl oldum,Faruk Bey düşük yaptığımı söyledi,bir dahaki gebeliğinde iğne kullanıcaz dedi ama test yaptırmadı

ben tabii 1 yıl yine bekledim iş güç derken,2009 da yine hamile kaldım ve hemen iğnelre başladık,5.haftada hafif bir leke dışında sıkıntı yaşamadım,ikili testim kötü çıkınca Semih Bey e gittim,iğneden bahsedince bana trombofili paneli testlerini yaptırdı ve sonuç malum,amnyosentez ve sonrası hiçbir problemim yoktu,5 Ocak ta amniyosentez yaptırdım,ki Semih Bey sonuç iyi çıkacak ama sizin rahat bir gebelik dönemi geçirmeniz için yapabiliriz amniyosentezi demişti,bende yapılmasını istedim.

neyse,22 Ocak'ta test sonucunu aldık ailece bayram yaptık,ama 8 gün sonra rutin kontrolde kızımızın kalbinin durduğunu öğrendik.

normal doğum ile kızımız alındı 2 Şubatta,doğum sürecini anlatmıyorum 24 saatten fazla sürdü,zaten sen nasıl olduğunu biliyorsun

Allah kimseye yaşatmasın,bizleride beterinden korusun diyorum

yalnız arkadaşlar ben ilk sayfaları okuyorum ya

orada bir de rahim ağzı yetmezliği sorunu yşayanlar var,sonrakinde ben de yaşar mıyım diye korkmaya başladım yaa

kötü düşünmemek gerek,yoksa kötü şeyler oluyor

ama elimde değil,korktum walla,ki benim rahim ağzı 20 saatte ancak açılmıştı,böyle bir sorunum olaını sanmıyorum ama off : (( amma evham yaptım yaaa,beynim bana ne oyunlar oynuyor

dilos bu arada diğer prof. A.Ç mi canım??

amin amin inşallah bizde alacağız kucağımıza.benim bebeğim de 8 şubatta doğmuştu.erkek adamımdı benim.
neyse allah bir daha yaşatmasın böyle acı.

iğne vurulduğun halde bebğin kalbi neden durdu?araştırılmadı mı kesin sebep?

doktorun adı a.ç. doğru hatta adını son kez söyleyeyim aydın çorakçıoğlu.yanıma 1 bir kere bile gelmeyen.neyse yaa

şimdiler de bebiş filan varmı düşündüğün.son durum ne?

dilos benim doğum yapalı henüz 1 ay oldu,doktorum zaten en az 3 ay dinlen dedi,Semih Bey de eşime öyle demiş,biraz kendinize gelin ondan sonra yeniden başlayalım

bizimki sebepsiz ölüm,bebeğimizin patoloji raporunda da herşey normaldi,yapılan tedavi öncesi ve sonrası doğru,bu konuda pek çok Prof.dan ve bir de genetik uzmanından görüş aldım,bizim başımıza gelen talihsizlik %1-2 vakada görülürmüş

iğne dozu yeterli gelmese bebeğimiz gelişemezdi,gelişimi normaldi,hatta Faruk Bey kalp atımını alamayınca çok yeni durmuş kalbi dedi,2 gün falan olmuş dedi

genetik uzmanı iğne tedavisine rağmen bu olayı yaşamış olmanız bundan sonrası için lütfen sizi endişelendirmesin dedi,her gebelik aynı olmaz,gebe kalır kalmaz benide arayın ve doktorunuz ile koordineli gebelik takibinizi yapalım dedi,daha da rahatladım

bizim gibi hastaların üniversitede takibini daha doğru buluyorlar ama,Semih Bey üniversiteden ayrılmış olasada bağlantısı var,ve de bu konuda çok bilgili,o yüzden mutlaka Semih Bey'e de gidicem gelecek sefere Faruk Bey'in yanında

bu arada Faruk Bey de ıstanbul ile koordineli çalışıyor,o da benim durumum ile ilgili görüş aldı ve bir dahaki gebelikte daha sıkı takip,kan akışı kontrolü ve belkide iğne dozunda artış olacak

ben en son bir de hemotoloğa gitmeyi düşünüyorum,başkada yapabilcek birşeyim yok sanırım,Allah'a emanetiz kısaca : ))

diloş canım tekrar tekrar geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de dr hatası oldu denden biliyor benim durumumu 28+0 ken doğum yaptım bende preeklamsi oldu benimde suyum azalmıştı bak senin dr en azından söylemiş benimki aaa ben size onu söylemedim miiii diye abuk sabuk konuşmuş ve beni başından atmıştı hastane hastane gezerek hiç tanımadım bi dr doğumumu yaptırdı
demem o ki hepimizin başına çeşitli zamanlarda çeşitli şekilde talihsizlikler geldi umarım bundan sonra yaşamayız bende geçen sene 7 ocakta doğum yapmıştım Ecrinim 10 gün yaşayabildi

ah Gülüs canım benim
ben de ismini bulmuştum kızımızın ama teleffuz edemiyorum,kalbim fısıldıyor arada

ah Gülüs canım benim
ben de ismini bulmuştum kızımızın ama teleffuz edemiyorum,kalbim fısıldıyor arada
canım ismini çok önceden bulmuştuk canlı doğduğu için ve bir umut işte yaşar diye nüfus cuzdanını çıkartmıştık bile ama şunu çok iyi anladım aynı isminin anlamı gibi kızım gerçekten Allah'ın hediyesi oldu bana eğer yaşasaydı ve özürlü olsaydı inan onu kaybetmenin acısı sürekli gözümün önünde erimesinin verdiği acıdan daha az olurdu
acılarımız umarım bununla sınırlı kalır herbirimiz sağlıkla hayırlısıyla beişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…