okudum okudum kafanı bulandıracak başka şeyler ne zaman bulucan onu merak ediyorumbenim rahim ağzı evhamımı okudun mu yaa : (((
şimdide onu taktım kafama güler misin ağlar mısın??
:roflol: ilahi deniz yaaa güldürdün benievet aslında bunları da biliyorum da,amaan keşke köyde büyüseydim,hiç okula falanda gitmezdim,bilgisayar internet telefon falanda olmazdı,sabah ezanı ile kalkar,inekleri sağar,ahırı temizler,ekmek yapardım,14 ümde evlenir 15 imde anne olurdum,sonra biri karnımda biri sırtımda inekleri sağmaya devam ederdim
: ))) halim gözümün önünde geldi : ))))
Denden cnm naptın?
:teytey: melek bir kız bir oğlan yaptımmmm
ay yine bugün sıyırdım,baksana yukarda yazdıklarıma
gitti 1 ay kaldı 2 ay,Türkiye'de ne kadar kadın doğumcu varsa tanışıcam herhalde : )))
neyse yeter bu kadar geyik,iyiyim canım sen nasılsın?iyisin di mi?aman iyi ol kendine dikkat et
ayyyy tatlım yaa bende seni merak ediyordum tahlili yaptıracaktın tekrar diyeeHepinizi özledim kızlar.... Bugün benim kırmızılar bi geldi pir geldi... Ağrıdan duramıyorum.... Ulen bizim uterus hem bi işe yaramıyo hemde böyle kıvrandırıyo gelde isyan etme....
merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2.5 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.(kalbi durmuştu)İlk olduğu için doktorum kan pıhtışlaşması testine gerek yok dedi.ben de ısrar etmedim.inşallah bir daha başıma gelmez..kürtajdan sonraki bekleme sürem doldu ve bu ay tekrarçalışmalara başlayacağız..doktorum hamile kaldığın anda aspirine başlayacağız dedi ve günlerdir araştırıyorum..aspirin kullanmanın zararı varmı?sonuçta ilaç olduğu için korktum..
merhaba cnm.geçmiş olsun öncelikle.keşke test yaptırsaydın pıhtılaşma varmı diye.tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tedbir almış olurdun.aspirini her dr veriyo zararı olsa vermezlerdi zaten.amaç kanı sulandırmak.
desene süper anne ve ablalara sahibiz ama biz tekne kazıntıları fos çıktık kaydirigubbakcemile3
valla aynen öyle güya bu genetik bir hastalık benden başka ailemde herkes sağlam gebelik geçirdi bende tık yok kaydirigubbakcemile3 ama 16 adet yeğen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?