Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim rahim ağzı evhamımı okudun mu yaa : (((
şimdide onu taktım kafama güler misin ağlar mısın??
okudum okudum kafanı bulandıracak başka şeyler ne zaman bulucan onu merak ediyorum
tatlım sen sonuçta doğum yaptın dr bunu farketmez mi yaw hem rahim ağzında bi problem olsa benim bildiğim bebiş 3 ayını doldurmadan düşük oluyo
sende benim gibi meraklısın herşeyi araştırıyorsun neden oldu niye oldu acaba sebebi şu muydu bu muydu verilen yanıtlar aslında yetmiyoda ondan takıyoruz bu kadar
bi sakin ol tatlım bi relax dediğin gibi herşey yoluna girecek

evet aslında bunları da biliyorum da,amaan keşke köyde büyüseydim,hiç okula falanda gitmezdim,bilgisayar internet telefon falanda olmazdı,sabah ezanı ile kalkar,inekleri sağar,ahırı temizler,ekmek yapardım,14 ümde evlenir 15 imde anne olurdum,sonra biri karnımda biri sırtımda inekleri sağmaya devam ederdim

: ))) halim gözümün önünde geldi : ))))

:roflol: ilahi deniz yaaa güldürdün beni

Denden cnm naptın?

:teytey: melek bir kız bir oğlan yaptımmmm

ay yine bugün sıyırdım,baksana yukarda yazdıklarıma

gitti 1 ay kaldı 2 ay,Türkiye'de ne kadar kadın doğumcu varsa tanışıcam herhalde : )))

neyse yeter bu kadar geyik,iyiyim canım sen nasılsın?iyisin di mi?aman iyi ol kendine dikkat et

canım benim sayende iyiyim sen moral kaynağımsınnn.ay senden mutlu haberi duymak istiyorummm.eskiyi boşver ya düşünme artık.ben hep ağustosta hamile kalmak isterdim nisanda doğsun derdim.kısmet yaza kaldı inş.sende çok poz.enerji var yaaa.

melek canım ne güzel senden bunları duymak,senin ve oğlunun iyi olması,buradaki hamile arkadaşların iyi olduklarını okumak,doğumlarını öğrenmek o kadar sevindiriyor ki beni

inş. melek sizlere ben de iyi haberler veririm,ben 3 hamileliğimde de Eylül Ekim aylarında hamile kalmıştım,bu sene farklı olsun bakalım,tabii Allah izin verirse yaz aylarında hamile kalırım diye düşünüyorum hayırlısı ile,yaz ayları benim işlerim hep çok yoğun olurdu ama artık işe güce paydosss : ))

şimdi komşum geldi,ben ona geçiyorum biraz,zaten yarım saat sonrada eşim gelir
hepinizi öpüyorum,sevgiyle kalın.....

Hepinizi özledim kızlar.... Bugün benim kırmızılar bi geldi pir geldi... Ağrıdan duramıyorum.... Ulen bizim uterus hem bi işe yaramıyo hemde böyle kıvrandırıyo gelde isyan etme....

arkadaslar
ozellıkle ıstanbullu hamıle arkadaslar hangı dr lara gıdıyorsunuz
bızım komumuzla ılgılı kendını gelıstırmıs ıyı bır dr a ıhtıyacım var
drumdan memnunum ama kafamda hala soru ısaretlerı var
ben sormadan oylemı yapsak boylemı yapsak demeden benı yonlendırecek kafamı rahatlatacak bır dr ıstıyorum

dendencım sen bı dr a maıl atmıstın hanı aradım ama bulamadım gecmıstekı yazını
kımdı acaba ankaradamıydı ıstanbulmu canım ?

Hepinizi özledim kızlar.... Bugün benim kırmızılar bi geldi pir geldi... Ağrıdan duramıyorum.... Ulen bizim uterus hem bi işe yaramıyo hemde böyle kıvrandırıyo gelde isyan etme....
ayyyy tatlım yaa bende seni merak ediyordum tahlili yaptıracaktın tekrar diyee
napalım 1 ay daha beklicez sağlıkla gelsinde dimi güzelim

merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2.5 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.(kalbi durmuştu)ılk olduğu için doktorum kan pıhtışlaşması testine gerek yok dedi.ben de ısrar etmedim.inşallah bir daha başıma gelmez..kürtajdan sonraki bekleme sürem doldu ve bu ay tekrarçalışmalara başlayacağız..doktorum hamile kaldığın anda aspirine başlayacağız dedi ve günlerdir araştırıyorum..aspirin kullanmanın zararı varmı?sonuçta ilaç olduğu için korktum..

merhaba cnm.geçmiş olsun öncelikle.keşke test yaptırsaydın pıhtılaşma varmı diye.tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tedbir almış olurdun.aspirini her dr veriyo zararı olsa vermezlerdi zaten.amaç kanı sulandırmak.

Melekcım sagol canım.Banada bı öncekı kontrolumde banada nısan ortası aspırını bırakırız demıstı.Bu kontrolumde bellı olur galıba..Sana yazarım.öptm

teşekkür ederim..evet amaç kanı sulandırmak ama yinede bir sürü şey düşünüyor insan.bütün testlerim yapıldı pıhtılaşma olsaydı belli olurdu dedi doktor.şu genetik olandan yaptırmadık sadece onuda doktorum gerek görmedi.herşeyin hayırlısı....

desene süper anne ve ablalara sahibiz ama biz tekne kazıntıları fos çıktık kaydirigubbakcemile3

valla aynen öyle güya bu genetik bir hastalık benden başka ailemde herkes sağlam gebelik geçirdi bende tık yok kaydirigubbakcemile3 ama 16 adet yeğen var

valla aynen öyle güya bu genetik bir hastalık benden başka ailemde herkes sağlam gebelik geçirdi bende tık yok kaydirigubbakcemile3 ama 16 adet yeğen var

selam feryadddddd ve tüm kıslarrrrr....
bizde 5 kardeşiz. annem hepimizi normal doğum yapmış.teyzeler halalar herkesin 4 er 5 er çocuğu var. ablamın 2 çocuğu var hiç böyle bişey duymadık. herkes gayet sağlıklı geçirdi gebeliklerini ama işte bennnnnnnnnnnn böyleyim...
hele birde amcamın kızı var kız tekstil fabrikasında çalıştı gebeyken gece vardiyası na falanda gidiyordu. saatlerce ayakta kalıyordu. bende ayaklarımı uzatıp doğuramadım bi tanedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…