Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allahım yaaa... denden cim varya gerçekten süper ya tamda benim hayalim.... kaydirigubbakcemile3

pardon cnm ben geçen sene sandım benimkiyle aynı sandım.doktorlar sayesinde rahatlamana sevindim çok önmeli doktorun seni rahatlatması.
allah bir daha yaşatmasın kimseye böyle birşey.üzerinden atması çok zor.
ben bugün ınr tahlilimi yaptırdım doktorla görüşecektim bebek için ne zaman izin veriri taramalara ne zaman girebilirim diye ama kapısına gidip döndüm kaç sefer.izin veirrse diye korkuyorum.millet izin çıksın diye bayılır ben korkuyorum tekrar aynı şeylerin olmasından.çok kararsızım.3-5 ay sonra bebeiş haberi çok istiyorum artık evde sessizlik çok bunalttı.ama cesaretsizim...

hayırlısı olur inşallah...

mrb cnm
sana da çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.ilk doktorlarım iyiydi sonuncu doktor problemdi.
vallah seninki tam problemmiş böyle konuşan doktoru atlayacaksın üstüne o an.ne demek söylemedim mi.
şimdi varmı bebiş filan son durumun ne?

Hepinizi özledim kızlar.... Bugün benim kırmızılar bi geldi pir geldi... Ağrıdan duramıyorum.... Ulen bizim uterus hem bi işe yaramıyo hemde böyle kıvrandırıyo gelde isyan etme....

offf ben nefret ediyorum o ağrıdan yaaaaaaa geçen ay bende psikoloji falan bırakmadı

slm hoşgeldin canım :)
kız biz nazlıyız biz bebeklerimiz değil,ayy eşim üstüme titredikçe bişey çıkıyor kaydirigubbakcemile3 adam yakında vazgeçecek benden kaydirigubbakcemile3

angel nasılsın amniyosentez yapıldımı

yok canım başbuğa gittim.oda yapmam dedi.ben 4lü testi baz alırım dedi.haftaya detaylı ult.tarihin geldi,onda bakarım kötübişi görürsem yaparım dedi.zatende yapmadan önce aspirini ve iğneyi kesicem enaz 4 gün dedi.onada canımız sıkıldıydı.şimdi çarşambayı bekliyorum.ama moralim düzeldi kötü düşünmek istemiyorum.sağol canım.sen napıyosun?

amin canım hiç sorma aslında bende uzuuuun uzun yazarım ya neyse...
şimdi bebiş yok tatlım haftaya rahim filmi çekilecek ondan sonra puregonla denicez oda olmazsa aşılama yapılacak bakalım artık
valla aynen öyle güya bu genetik bir hastalık benden başka ailemde herkes sağlam gebelik geçirdi bende tık yok kaydirigubbakcemile3 ama 16 adet yeğen var
oh oh maaşallah 16 tane ha biz çürük çıkmışız işte benim kocişte diyo evlenmeden önce seni dr kontrolünden sonra alsaydım bari diyo kaydirigubbakcemile3
ay napalım işte feryadın dediği gibi nazlıyız işte öleee ha deyince doğurmuyoruz
:umursamaz:

bende burda bi doçent vardı ona gittim bugün iğneye rağmen düştüğü için benim son gebeliğimi ilk çocuktada bi problem olmadığiçin romatizmaya bağladı asprini kes folik aside devam et dedi romatizma içinde gebelikte sıkı takip edeceğiz dedi şimdi kime inanacağımı şaşırdım romatizmadan düşüyosa bendeki romatizma geçmeyeceğine göre hepsi düşecek demekmi bu ne anlamam gerektiini bilemedim üzüleyimmi sevineyimm

ipek canım ben Ankara'dan genetik uzmanı bir doktor ile görüştüm en son
mail adresini vereyim sende iletişime geç istersen,telefon numaranıda yaz mailine ki sana geri dönebilsin canım

serdarceylaner@intergen.com.tr

işin özü kıslar iğne doktor bahane ALLAH izin verdiği vakti geldiği zaman olacak,ondan ötesi bence boş

ayyyy tatlım yaa bende seni merak ediyordum tahlili yaptıracaktın tekrar diyee
napalım 1 ay daha beklicez sağlıkla gelsinde dimi güzelim

yok be kuzu bi ay daha beklemicem... vazgeçtim bu stresi tekrar yaşamak istemiyorum... hasta oluyosun ilaç alamıyosunnn sinir im bozuldu valla... epilasyona gitcem bu ay bi kere daha gidersem tamamdır... bide asprini gebe olduğunu öğrenince başla dedi bizim doktor... yumurtlama üzerine olumsuz etki edebiliyomuş böle işte yani gelcek ay haber falan yok size bi gaza geldim işte öyle...

canım ya romatizma olan dolu insanın bebeği var bilemem ama.canım ya bi sende başbuğa gelsen konuşsan kafana yatıcakmı bi baksan.tüm tahlillerini göstersen bakalım ne diycek.şehirdışından çok hastası var.bide buna baksan ne diycek.

umutluyuz canım drun kim? erken değilmi doğumdan 3 hafta önce iğneyi kesmek seybayı hatırlıyormusun üçüz gebeydi iğneyi yanlış hatırlamıyorsam dru 28 haftada kesti ve bebeğin biri öldü hadi son 5 gün yada 1 hafta dese neyse tam 3 hafta çok değil mi?

denden gülüş diloş anacım ne kaynatmışsınız bakim aslında bende sizlerle hemfikirim artık koyverdim herşeyi hiç birşey araştırmak istemiyorum drum ne derse onu yapmak istiyorum belki o zaman daha rahat doğururuz herşeyi bilmek herzaman iyi değil çok şey bilen daha çok korkuyor ama hiç birşeyden haberi olmayan korkusuz
bende korkusuz olmak istiyorum o yüzden nete yazıp araştırmıyorum kafama takmıyorum oyun oynuyorum nette ohh be dünya varmış

ok tamam stres yok sıkıntı yok hayırlısıyla vaktıinde gelecek inşallah daaaaa sinirin bozulmasın bitanem çok şükür gününde oluyoruz kırmızıları en azından öyle problemlerimiz yok bebişimiz oluyor çok şükür sadece daha dikkatli olcaz o kadar
gel anacım senlede kaynatalım çok bilmek gerçekten iyi değil bazı konularda cahil olmak gerek ama işte duramıyoruz merak ediyoruz sorguluyoruz yoksa bu drlar bizi iyi kafalıyorlar ezbere iş yapıolar biz olayın üstüne gittikçe onlarda araştırma yapıp ona göre değerlendiriyorlar offf ne kaderimiz varmış
yaw ben şu pc işinde çok geride kaldım ne oyun biliom nede face de bişiler yapmayı

kıss ben haftaya izmire geliyorum 14-15-16 sında orda olacağım kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Bende burdayım ama karnım ağrıyo midem bulanıyo... Su kokuyorrrr... Vs. Vs.. çok mutsuzum cooookkkk canım acımasın artık nolur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…