evet aslında bunları da biliyorum da,amaan keşke köyde büyüseydim,hiç okula falanda gitmezdim,bilgisayar internet telefon falanda olmazdı,sabah ezanı ile kalkar,inekleri sağar,ahırı temizler,ekmek yapardım,14 ümde evlenir 15 imde anne olurdum,sonra biri karnımda biri sırtımda inekleri sağmaya devam ederdim
: ))) halim gözümün önünde geldi : ))))
dilos benim doğum yapalı henüz 1 ay oldu,doktorum zaten en az 3 ay dinlen dedi,Semih Bey de eşime öyle demiş,biraz kendinize gelin ondan sonra yeniden başlayalım
bizimki sebepsiz ölüm,bebeğimizin patoloji raporunda da herşey normaldi,yapılan tedavi öncesi ve sonrası doğru,bu konuda pek çok Prof.dan ve bir de genetik uzmanından görüş aldım,bizim başımıza gelen talihsizlik %1-2 vakada görülürmüş
iğne dozu yeterli gelmese bebeğimiz gelişemezdi,gelişimi normaldi,hatta Faruk Bey kalp atımını alamayınca çok yeni durmuş kalbi dedi,2 gün falan olmuş dedi
genetik uzmanı iğne tedavisine rağmen bu olayı yaşamış olmanız bundan sonrası için lütfen sizi endişelendirmesin dedi,her gebelik aynı olmaz,gebe kalır kalmaz benide arayın ve doktorunuz ile koordineli gebelik takibinizi yapalım dedi,daha da rahatladım
bizim gibi hastaların üniversitede takibini daha doğru buluyorlar ama,Semih Bey üniversiteden ayrılmış olasada bağlantısı var,ve de bu konuda çok bilgili,o yüzden mutlaka Semih Bey'e de gidicem gelecek sefere Faruk Bey'in yanında
bu arada Faruk Bey de İstanbul ile koordineli çalışıyor,o da benim durumum ile ilgili görüş aldı ve bir dahaki gebelikte daha sıkı takip,kan akışı kontrolü ve belkide iğne dozunda artış olacak
ben en son bir de hemotoloğa gitmeyi düşünüyorum,başkada yapabilcek birşeyim yok sanırım,Allah'a emanetiz kısaca : ))
diloş canım tekrar tekrar geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de dr hatası oldu denden biliyor benim durumumu 28+0 ken doğum yaptım bende preeklamsi oldu benimde suyum azalmıştı bak senin dr en azından söylemiş benimki aaa ben size onu söylemedim miiii diye abuk sabuk konuşmuş ve beni başından atmıştı hastane hastane gezerek hiç tanımadım bi dr doğumumu yaptırdı
demem o ki hepimizin başına çeşitli zamanlarda çeşitli şekilde talihsizlikler geldi umarım bundan sonra yaşamayız bende geçen sene 7 ocakta doğum yapmıştım Ecrinim 10 gün yaşayabildi
Hepinizi özledim kızlar.... Bugün benim kırmızılar bi geldi pir geldi... Ağrıdan duramıyorum.... Ulen bizim uterus hem bi işe yaramıyo hemde böyle kıvrandırıyo gelde isyan etme....
selam feryadddddd ve tüm kıslarrrrr....
bizde 5 kardeşiz. annem hepimizi normal doğum yapmış.teyzeler halalar herkesin 4 er 5 er çocuğu var. ablamın 2 çocuğu var hiç böyle bişey duymadık. herkes gayet sağlıklı geçirdi gebeliklerini ama işte bennnnnnnnnnnn böyleyim...
hele birde amcamın kızı var kız tekstil fabrikasında çalıştı gebeyken gece vardiyası na falanda gidiyordu. saatlerce ayakta kalıyordu. bende ayaklarımı uzatıp doğuramadım bi tanedelikafadulden
Allahım yaaa... denden cim varya gerçekten süper ya tamda benim hayalim.... kaydirigubbakcemile3
nergis hoşgeldin canım pc deki sorun halloldu mu?
evet canım ya halloldu canım....
aysude-mir canım sende dün yazmışın şimdi gördüm.. çok sık olmasada arada girip okuyorum sizleri....
angel nasılsın amniyosentez yapıldımı
amin canım hiç sorma aslında bende uzuuuun uzun yazarım ya neyse...mrb cnm
sana da çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.ilk doktorlarım iyiydi sonuncu doktor problemdi.
vallah seninki tam problemmiş böyle konuşan doktoru atlayacaksın üstüne o an.ne demek söylemedim mi.
şimdi varmı bebiş filan son durumun ne?
oh oh maaşallah 16 tane ha biz çürük çıkmışız işte benim kocişte diyo evlenmeden önce seni dr kontrolünden sonra alsaydım bari diyo kaydirigubbakcemile3valla aynen öyle güya bu genetik bir hastalık benden başka ailemde herkes sağlam gebelik geçirdi bende tık yok kaydirigubbakcemile3 ama 16 adet yeğen var
ay napalım işte feryadın dediği gibi nazlıyız işte öleee ha deyince doğurmuyoruzselam feryadddddd ve tüm kıslarrrrr....
bizde 5 kardeşiz. annem hepimizi normal doğum yapmış.teyzeler halalar herkesin 4 er 5 er çocuğu var. ablamın 2 çocuğu var hiç böyle bişey duymadık. herkes gayet sağlıklı geçirdi gebeliklerini ama işte bennnnnnnnnnnn böyleyim...
hele birde amcamın kızı var kız tekstil fabrikasında çalıştı gebeyken gece vardiyası na falanda gidiyordu. saatlerce ayakta kalıyordu. bende ayaklarımı uzatıp doğuramadım bi tanedelikafadulden
ayyyy tatlım yaa bende seni merak ediyordum tahlili yaptıracaktın tekrar diyee
napalım 1 ay daha beklicez sağlıkla gelsinde dimi güzelim
bende burda bi doçent vardı ona gittim bugün iğneye rağmen düştüğü için benim son gebeliğimi ilk çocuktada bi problem olmadığiçin romatizmaya bağladı asprini kes folik aside devam et dedi romatizma içinde gebelikte sıkı takip edeceğiz dedi şimdi kime inanacağımı şaşırdım romatizmadan düşüyosa bendeki romatizma geçmeyeceğine göre hepsi düşecek demekmi bu ne anlamam gerektiini bilemedim üzüleyimmi sevineyimm
ok tamam stres yok sıkıntı yok hayırlısıyla vaktıinde gelecek inşallah daaaaa sinirin bozulmasın bitanem çok şükür gününde oluyoruz kırmızıları en azından öyle problemlerimiz yok bebişimiz oluyor çok şükür sadece daha dikkatli olcaz o kadaryok be kuzu bi ay daha beklemicem... vazgeçtim bu stresi tekrar yaşamak istemiyorum... hasta oluyosun ilaç alamıyosunnn sinir im bozuldu valla... epilasyona gitcem bu ay bi kere daha gidersem tamamdır... bide asprini gebe olduğunu öğrenince başla dedi bizim doktor... yumurtlama üzerine olumsuz etki edebiliyomuş böle işte yani gelcek ay haber falan yok size bi gaza geldim işte öyle...
gel anacım senlede kaynatalım çok bilmek gerçekten iyi değil bazı konularda cahil olmak gerek ama işte duramıyoruz merak ediyoruz sorguluyoruz yoksa bu drlar bizi iyi kafalıyorlar ezbere iş yapıolar biz olayın üstüne gittikçe onlarda araştırma yapıp ona göre değerlendiriyorlar offf ne kaderimiz varmışumutluyuz canım drun kim? erken değilmi doğumdan 3 hafta önce iğneyi kesmek seybayı hatırlıyormusun üçüz gebeydi iğneyi yanlış hatırlamıyorsam dru 28 haftada kesti ve bebeğin biri öldü hadi son 5 gün yada 1 hafta dese neyse tam 3 hafta çok değil mi?
denden gülüş diloş anacım ne kaynatmışsınız bakim aslında bende sizlerle hemfikirim artık koyverdim herşeyi hiç birşey araştırmak istemiyorum drum ne derse onu yapmak istiyorum belki o zaman daha rahat doğururuz herşeyi bilmek herzaman iyi değil çok şey bilen daha çok korkuyor ama hiç birşeyden haberi olmayan korkusuz
bende korkusuz olmak istiyorum o yüzden nete yazıp araştırmıyorum kafama takmıyorum oyun oynuyorum nette ohh be dünya varmış
kıss ben haftaya izmire geliyorum 14-15-16 sında orda olacağım kaydirigubbakcemile2 hihoyyytumutluyuz canım drun kim? erken değilmi doğumdan 3 hafta önce iğneyi kesmek seybayı hatırlıyormusun üçüz gebeydi iğneyi yanlış hatırlamıyorsam dru 28 haftada kesti ve bebeğin biri öldü hadi son 5 gün yada 1 hafta dese neyse tam 3 hafta çok değil mi?
denden gülüş diloş anacım ne kaynatmışsınız bakim aslında bende sizlerle hemfikirim artık koyverdim herşeyi hiç birşey araştırmak istemiyorum drum ne derse onu yapmak istiyorum belki o zaman daha rahat doğururuz herşeyi bilmek herzaman iyi değil çok şey bilen daha çok korkuyor ama hiç birşeyden haberi olmayan korkusuz
bende korkusuz olmak istiyorum o yüzden nete yazıp araştırmıyorum kafama takmıyorum oyun oynuyorum nette ohh be dünya varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?