Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende burdayım ama karnım ağrıyo midem bulanıyo... Su kokuyorrrr... Vs. Vs.. çok mutsuzum cooookkkk canım acımasın artık nolur....
offffff kuzuuuu canımıniçi yaaaa iştesin dimi yine :teselli: canım sen benden daha iyi bilirsin ama yinede söyleyeyim ayacıklarını sıcak tut eğer imkanın varsa beline sıcaksu torbası koy ve böğürtlen çayı iç kramplarını azaltır belini atkımatkı ne bulursan sar terlemeye çalış

gunaydın kızlar

tesekkurler dendencım maıl atayım bende

muco naber cnm.ben çok kötü uyandım ya.mide bulantısı baş dönmesi.tansiyonum 9-6 ya düşmüş uykuda.rüyamda valdemi gördümmmmm.neyse şimdi 10 a çıktıda gözüm açıldı birazz.

muco naber cnm.ben çok kötü uyandım ya.mide bulantısı baş dönmesi.tansiyonum 9-6 ya düşmüş uykuda.rüyamda valdemi gördümmmmm.neyse şimdi 10 a çıktıda gözüm açıldı birazz.
canım geçmiş olsun seni telaşlandırmak istemem ama tansiyon çok önemli sürekli kontrol et
yataktan çıkma şişlik ödem vvar mı güzelim ya

merhaba arkadaşım bende bursada yaşıyorum 1 kızım var 2 hamileliğim 8 haftalıkken düşükle sonlandı, bir yıl sonra tekrar hamile kaldım yine 6 haftalıkken anne karnında ölmüş, doktorum kürtajla sonlandırdı sebebini öğrenmek istiyorum bursada hangi hastaneye veya doktor önerirmisin, siz nasıl bir testler yaptırdınız düşüklerin kan pıhtılaşması sonucu olduğunu nasıl anladınız biraz bilgi verirseniz memnun olurum hoşçakalın

canım dün kas gevşetici içtim... sonra bide ağrı kesici sonra sıcak su torbası (termofor) koydum karnımın üstüne sonra bi güzel sızmışım karnım yanmış su toplamış yani anlayacağın eşşekten düşmüş gibiyim... yazık bana.... yaaaaa cokkkk yazık...

geçmiş olsun canım kızını Allah bağışlasın butür konularda tıp fakültesi daha çok yardımcı taliller orada yapılıyor zaten 3 düşük yaşamışsın orda yardımcı olurlar
oooooooooo o kadar ağrılımı geçiyor tatlım yaaa bide temoforun karnının üstüne koyma be tatlıcım beline koy

günaydın arkadaşlar
eşim 4 gündür hastaydı bende de başladı hafif hafif,şu gripten nefret ediyorum

biraz takılıp yine yatıcam : ((

öpüldünüz

canım geçmiş olsun seni telaşlandırmak istemem ama tansiyon çok önemli sürekli kontrol et
yataktan çıkma şişlik ödem vvar mı güzelim ya

sağol cnm bazen yani çok ayakta durursam ayaklarında ellerimde şişlik oluyor.dr aradık ortakulak iltihabı olabilir bulanmaması lazım demiş.dr da üşüttümü diye sordu yook dedik.off bilmiyorum.gece tansiyon niye düşerki?

angel meraba canım bence sen bu ara çok kafana taktın böyle şeyleri o yüzden rüyana kadar girdi lütfen bira sakin olmaya çalış diyene bakarmısın

tatlım bende suyum azalınca preeklamsi olduğunda tansiyonum yükselmişti ve heryerim şişmişti bu yüzden sordum sende ara ara şişlikler normal yani hamileliğin getirisi
olabilir drun dediği gibi kulak olabilir

MELEEEEEEEEEK

benim mide bulantılarım 12.haftada başladı 18.haftanın sonuna kadar sürdü,nasıl mide bulanmaması lazım anlamadım

9 ay boyunca bulantı çekenler var

tansiyonun düşmesine gelince,yükselmesinden iyidir bence,ama su tüketimini fazlalaştır ve de dinlen,evi falan temizleme,zaten maşallah senin ev temizle temizle bitmez

tabii ki doktorunla görüş ama sakin ol,kendi kendini telkin et

selam arkadaşlar biliyorsunuz sitede yeniyiym biraz acemiyim sizlere birşey soracağım konya da yaşıyorum ve konya da kan pıhtılaşması için hangi kadın doğumcuya gideyim bir önerisi olan var mı ? birde doktor en son bana iki ay aspirin kulan hamile olunca gel demişti, ama eşim askere gidince bu süre uzadı şimdi tekrar dr gidip tahliller yaptırmalımıyım, özellikle idrar yollarımda enfeksiyon çok oluyor ne yapayım sizce öptüm hepinizi....

çok haklısın canım acıkıncada bulanıyom çok yiyincede.kız eve kız bulmuştu eşim haftada 3 gelecekti 1 kere geldi sadece süpürdü sildi toz aldı ve mutfak dolabının yüzünü sildi.ve ertesi gün işi bıraktı.KAÇTI.şimdi gene arıyorum bulursam.lekeden beride iş yapamıyorum.şimdi biraz daha iyiyim sabaha göre.akşam yemek yememiştim ondan diyo eşimde.

tatlım bende suyum azalınca preeklamsi olduğunda tansiyonum yükselmişti ve heryerim şişmişti bu yüzden sordum sende ara ara şişlikler normal yani hamileliğin getirisi
olabilir drun dediği gibi kulak olabilir

en son dr suya iyi demişti çarşambada detaylı ult.gircem orda belli olur heralde demi.amann dr lardanda bıktım artık ha.bir avuç vitamin içiyom zaten.hele şu balık yağı öldürüyo içimden balık kokusu geliyo sanki.tabi iştahta o biçim.

ben balık yağını gebelikte kullanmamıştım,ama şimdi kullanıyorum,sana hangi tableti verdi doktorun Melek,ne zamandan beri kullanıyorsun??

bu arada bak kendine dokunan şeyleri biliyosun,dikkat et kendine

ilaç içmekten artık bende sıkıldım hamile kaldığım günden beri sürekli ilaç içiyorum yaaaa 2 senedir durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…