Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben balık yağını gebelikte kullanmamıştım,ama şimdi kullanıyorum,sana hangi tableti verdi doktorun Melek,ne zamandan beri kullanıyorsun??

bu arada bak kendine dokunan şeyleri biliyosun,dikkat et kendine

ben 1 aydır içiyorum balık yağını adı marincap tablet hap olunca yutuyosun iyi ama üzerine bişi yersem içimden balık kokuyo sanıyorum.omega 3 diye verdi canım ben ceviz felanda yemiyorum bulantı yapıyo bana.

2 yıldır ne ilacı içiyon canım ya?
canım ilkönce haöileyim diye folic maltofer vs içtim doğumdan sonra yok antibiyotik ağrı kesici yok vitamin falan sonra kist oldu kisti eritmek için ilaç sonra rahimi kuvvetlendirmek için ve döllenme için ilaç bebiş ha oldu olacak diye tekrar corasprin ve folic sonra olmayınca bu sefer hormon ilaçları ayyyyyyyyy yazmaktan bile sıkıldım ilaç almadığım bigün olmadı
şimdide rahim filminden öncesi için ilaç verdi laelaelaelaelae oldduuuuuuuuuuuummm

off canımsın ya.ben aspirin ve folbiolü 3 ay içtim sonra bıraktım.hamile kaldığımdada içmiyodum.hamile kalınca başlattı dr.bişi olurmu ben hiç içmedim aylardır dedim yok bişi olmaz.şimdi başla dedi.önce korkmuştum ama.amann ne deseler içiyoz inş.sonumuz iyi olur canım.

ya bende 2 haftadır bende hiçbişi içmiyorum sıkıldım ööggggg geldi
bu ay kendime izin veriyorum nasıl olsa yumoş tarihinde kocişle olamıcam
bende bu ay ilaç içmicem kendimi protesto ediyorum kaydirigubbakcemile3

ay ben yerim senin yumoşlarını.... çok tatlısın sen yaaa.... benim yumoşlarda bu ay çatlamaktan beni çatlattı sinir oldum hala çok ağrım varrrrrrrrrrrrr
izin aldım evdeyim

öğğğ oldun biliyorum ama rahim filminden çok önce değilde çekildiği gün ilaca başlaman yeterli aslında niye çok önce verdiki amaaaannnnnnnnnnn
rahim filmi çektireceğin gün sabah tan 1 tane ağrı kesici al bide çekilmeden 1 saat önce al unutma tamam mı...
antibiyotik olmazsa olmaz tabi....

duramıyorum yaaaa......... ben yatcam... hadi öptüm hepiciğinizi........
aman evdesin şükür bu sefer tatlım filmden 2 gün öncesinden antibiyotik verdi
çekileceği günde kas gevşetici ve ağrı kesici inne ol dediiiiiiii
benimde çocuk gibi konuşasım tuttu iyi mi kaydirigubbakcemile3

Guluscüm yalnız kalmışsın kıyamam sana, ben işe başlayana dek sen hamiş olursun, hem de hamileliği yarılamış olursun inşallah, senin hamileliğinde de buradan doyasıya yazışırız canım benimm :))

canım benim iyi demiş .. ama sen yinede işlem sonrası hemen bi ağrı kesici daha iç rahat edersin... benim rahim arkaya dönükmüş biraz o yüzden baya ağrım olmuştu ama normal yapıda olanlar hoplaya zıplaya çıktılar... mutlaka görüşelim canım hsg öncesi ve sonrası haberdar et beni tamam mı....

feryadcım ara ara girebiliyorum acayip ağrım var... görüşmek üzere............. bugünlük kendine iyi bak allaha emanet ol...

öe diyon da elin gitmese kafamız hep orda.ister istemez bir yerde bişeyler sorular sormuyor mu bize?

şahsen benim ki öyle hiç durmuyor bu kafa yeter ki bebek göreyim yeter...

gülüşüm bu arada inşallah hayırlıs olur senin için.iyi haberlerini alırız inş...

feryadcım ara ara girebiliyorum acayip ağrım var... görüşmek üzere............. bugünlük kendine iyi bak allaha emanet ol...

çok geçmiş olsun canım geçen reglimde benim de öyle oldu doktor kistimin patladğını söyledi acaba sende mi kist patlatıyorsun kiibilmiyorumkismile

hepinize günaydın kızlar ben yine erkenciyim rahatsızım yine yaa uykuya hasret oldum hadi sizde uyanın bakim saat 9 oldu aklinialirimsmile

çok geçmiş olsun canım geçen reglimde benim de öyle oldu doktor kistimin patladğını söyledi acaba sende mi kist patlatıyorsun kiibilmiyorumkismile

günaydın canım.... geçmiş olsun neyin var.........
bu arada maalesef benim her adetim böyle sıkıntılı geçer.... hatta ilk düşüğümü yaparken 5 gün boyunca o sancıya katlandım... yani her zaman öyle ağrı çekiyorum ki düşük sancısıyla aynıydı çektiğim sancı....velhasıl son kürtajdan sonra da hem doğru düzgün adet olamıyodum hemde bi ağrılı bi ağrısız falan oluyodu... geçen ay sıkıntı olmadı düzeliyo galiba diye düşünürken bu ayda böyle yerden yere vurdu beni.... benimde sinir bozuldu tabi...ilk gün sıcak su torbasını koydum karnımın üstüne bide güzel yatakta ağrıdan sızmışım karnımı yakmışım yaaa haberim yok...karnım su toplamış hafif hafif çok güldüm kendime....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…