Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim de çok ağrım oluyor canım ya benim düşüğüm adet sancımdan rahat geçti biliyormusun en azından o ara ara giriyordu adet sancısı bir başladımı geçmiyo ... yanıkların için de geçmiş olsun ne kadar sıcak koymuşsun suyu bilmiyorumkismile

dilos günaydın canım hikayeni bilmiyoruz seni de üzmek istemiyoruz ama kendini üzmeden durumundan bahsedermisin bize

kızlar ben az kahvaltı etmeye gidiyorum topik açık dayanamam arada gelirim yanınıza

kurba deneyini biliyosundur... aynı onun gibi oldu.... kaynar suya kurbağı atarsan sıçrayıp kaçar.... ama normal suyun içine kurbağayı koyup yavaş yavaş ısıtırsan kurbağa farkına varamayıp haslanarak ölür.... işte benimde öyle oldu...
kas gevşetici beni gevşetti... sen karnında su torbasıyla uyu olcek işmi yani... yandım eşim çok gülüyo bana....kaydirigubbakcemile3 tabi bende kendime başıma ilk defa geldi... aslında uyuyacağımı düşünemedim. yoksa tehlikeli ayağımın altına koyardım.... kaydirigubbakcemile

kızlar ben az kahvaltı etmeye gidiyorum topik açık dayanamam arada gelirim yanınıza

beklerük benim kocacım artık uyanmaz bugün ben atıştırdım biraz artık saat 1 gibi falan yaparız biz kahvaltıyı bu hafta görev mörev yok... şükürler olsun... adam yeter bu hafta sonu uyucam diyo... uyusun kuzucum çok yoruldu kaç haftadır dinlenmeden çalıştı...

aannnıammmmmmmmmmmm gülüşüm gelmiş hoşgelmiş,,,,,,,,,,, sabah sabah ütü yapıyom dersem gülmezsin dimi.............. arada ütüyü karnıma koyuyom.... ağrımı geçirsin diye ... bu haftada evimi toplayamazsam ben evi bırakıp kaçcam üstüme üstüme geliyor ev valla....

canımıniçi güzel annee inşallah canım hayırlısıyla o günleri hep beraber görürüz bu mutluluğu benle sizlerle paylaşmayı öyle çok istiyorum kiiiii kuzu nasıl kuzuuuuu :ecrin_bebek:
ok tatlım o gün için izin alacağım sabah evden yazarım sana salı günü öğlen çekilecek
:))))))))))) şimdi o yumoşlar önce sana lazım...sonra kocişin pardon senin herifin yaramazlara lazım... 40 hafta sonrasında da bana lazımmmmm yicem işteee..... tammmıııı..........
hah taaammm o zaman 40 hafta sonraysa sorun yok yiyebilirsin kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun tatlım hep merak sorgu sual halindeyizde bazen bilmemek en iyisi gibi geliyor ne biliym işte amaaannnnn :bbo:
hayırlısıyla canım benim daha 2 ay var bu haberi vermeme gibi geliyor ama hadi hayırlısı belli de olmaz aklinialirimsmile

ok tatlım o gün için izin alacağım sabah evden yazarım sana salı günü öğlen çekilecek

hah taaammm o zaman 40 hafta sonraysa sorun yok yiyebilirsin kaydirigubbakcemile3
hah şöyle yola gel.... canım benim inşallah hsg rahat geçer... bu arada deniz kızımızın gaz sancısı dışında bi sorunu yokmuş iyilermiş ikiside.... haberin ossun....

hah şöyle yola gel.... canım benim inşallah hsg rahat geçer... bu arada deniz kızımızın gaz sancısı dışında bi sorunu yokmuş iyilermiş ikiside.... haberin ossun....
ay sağol canım ya haber verdiğin için kısss sabah sabah ne ütüsü hakkatten
çok şükür benim herif kendi işini yaptığı için gömleğe falan ayda bir ihtiyacı oluyo
bende mevsimlik yapıom ütülerimi :roflol:

ya benim herif sivil çalışıyor önceden onun ütüsüne yetişemiyodum ama ütüler tamamen bana ait sayılır......görümcem ankara da ve her an gelebilirler evimi toparlamam lazım hava yağmurlu evde kurutuyorum tüm çamaşırları o yüzden ütüleyip kaldırayım dedim....

feryadım afiyet bal şeker olsun

teşekkür ederim canım gel beraber olsun bana bu günlerde sadece lüp lüp yağ oluyor ağzım hiç durmuyor yaa bebek göbüşe gelene kadar zaten ben 9 aylık kiloyu almış olcam kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin tatlım o zaman
teşekkür ederim canım gel beraber olsun bana bu günlerde sadece lüp lüp yağ oluyor ağzım hiç durmuyor yaa bebek göbüşe gelene kadar zaten ben 9 aylık kiloyu almış olcam kaydirigubbakcemile3
kısss dikkat et alma öle kilo falan zaten hamiş olunca bol bol hhüüüpletcen yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…