aysude geçmiş olsun
2.sayfaya düşmüşüz nayır nolamaz : ((((
günaydın canım.... geçmiş olsun neyin var.........
bu arada maalesef benim her adetim böyle sıkıntılı geçer.... hatta ilk düşüğümü yaparken 5 gün boyunca o sancıya katlandım... yani her zaman öyle ağrı çekiyorum ki düşük sancısıyla aynıydı çektiğim sancı....velhasıl son kürtajdan sonra da hem doğru düzgün adet olamıyodum hemde bi ağrılı bi ağrısız falan oluyodu... geçen ay sıkıntı olmadı düzeliyo galiba diye düşünürken bu ayda böyle yerden yere vurdu beni.... benimde sinir bozuldu tabi...ilk gün sıcak su torbasını koydum karnımın üstüne bide güzel yatakta ağrıdan sızmışım karnımı yakmışım yaaa haberim yok...karnım su toplamış hafif hafif çok güldüm kendime....kaydirigubbakcemile3
benim de çok ağrım oluyor canım ya benim düşüğüm adet sancımdan rahat geçti biliyormusun en azından o ara ara giriyordu adet sancısı bir başladımı geçmiyo ... yanıkların için de geçmiş olsun ne kadar sıcak koymuşsun suyu bilmiyorumkismile
kızlar ben az kahvaltı etmeye gidiyorum topik açık dayanamam arada gelirim yanınıza
canımıniçi güzel annee inşallah canım hayırlısıyla o günleri hep beraber görürüz bu mutluluğu benle sizlerle paylaşmayı öyle çok istiyorum kiiiii kuzu nasıl kuzuuuuu :ecrin_bebek:Guluscüm yalnız kalmışsın kıyamam sana, ben işe başlayana dek sen hamiş olursun, hem de hamileliği yarılamış olursun inşallah, senin hamileliğinde de buradan doyasıya yazışırız canım benimm :))
ok tatlım o gün için izin alacağım sabah evden yazarım sana salı günü öğlen çekilecekcanım benim iyi demiş .. ama sen yinede işlem sonrası hemen bi ağrı kesici daha iç rahat edersin... benim rahim arkaya dönükmüş biraz o yüzden baya ağrım olmuştu ama normal yapıda olanlar hoplaya zıplaya çıktılar... mutlaka görüşelim canım hsg öncesi ve sonrası haberdar et beni tamam mı....
hah taaammm o zaman 40 hafta sonraysa sorun yok yiyebilirsin kaydirigubbakcemile3:))))))))))) şimdi o yumoşlar önce sana lazım...sonra kocişin pardon senin herifin yaramazlara lazım... 40 hafta sonrasında da bana lazımmmmm yicem işteee..... tammmıııı..........
doğru söylüyosun tatlım hep merak sorgu sual halindeyizde bazen bilmemek en iyisi gibi geliyor ne biliym işte amaaannnnn :bbo:öe diyon da elin gitmese kafamız hep orda.ister istemez bir yerde bişeyler sorular sormuyor mu bize?
şahsen benim ki öyle hiç durmuyor bu kafa yeter ki bebek göreyim yeter...
gülüşüm bu arada inşallah hayırlıs olur senin için.iyi haberlerini alırız inş...
günaydın kıslar...
hah şöyle yola gel.... canım benim inşallah hsg rahat geçer... bu arada deniz kızımızın gaz sancısı dışında bi sorunu yokmuş iyilermiş ikiside.... haberin ossun....ok tatlım o gün için izin alacağım sabah evden yazarım sana salı günü öğlen çekilecek
hah taaammm o zaman 40 hafta sonraysa sorun yok yiyebilirsin kaydirigubbakcemile3
ay sağol canım ya haber verdiğin için kısss sabah sabah ne ütüsü hakkattenhah şöyle yola gel.... canım benim inşallah hsg rahat geçer... bu arada deniz kızımızın gaz sancısı dışında bi sorunu yokmuş iyilermiş ikiside.... haberin ossun....
ay sağol canım ya haber verdiğin için kısss sabah sabah ne ütüsü hakkatten
çok şükür benim herif kendi işini yaptığı için gömleğe falan ayda bir ihtiyacı oluyo
bende mevsimlik yapıom ütülerimi :roflol:
feryadım afiyet bal şeker olsun
kolay gelsin tatlım o zamanya benim herif sivil çalışıyor önceden onun ütüsüne yetişemiyodum ama ütüler tamamen bana ait sayılır......görümcem ankara da ve her an gelebilirler evimi toparlamam lazım hava yağmurlu evde kurutuyorum tüm çamaşırları o yüzden ütüleyip kaldırayım dedim....
kısss dikkat et alma öle kilo falan zaten hamiş olunca bol bol hhüüüpletcen yemekleriteşekkür ederim canım gel beraber olsun bana bu günlerde sadece lüp lüp yağ oluyor ağzım hiç durmuyor yaa bebek göbüşe gelene kadar zaten ben 9 aylık kiloyu almış olcam kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tatlım o zaman
kısss dikkat et alma öle kilo falan zaten hamiş olunca bol bol hhüüüpletcen yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?