sen yinede yemene dikkat et talımama ama aldığım bütün ilaçlar kilo yapıyoooosenağlama içlerinde hormon ilaçları da var :uhm:
günaydın diloş.... feryad ve ben eğer seni üzmeyecekse biraz hikayenden bahsetmeni istiyoruz.... burda herkes acı yaşamış ve birbirini anlayabilecek durumda... anlatmak istersen dinlemeye hazır bir sürü insan bulabilirsin....
sen yinede yemene dikkat et talım
şekercim bazı meyvelerde acıktırır amaa tansiyonuna çok dikkat et sürekli ölçtürcanım elimden geldiği kadar meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum midemi ama sofradan kalkınca bile canım bişeyler istiyo dün çok tuhaftım birde sık sık midem bulanıp durdu hamiş olsam bileee çooooooooook erken henüz sanırım ara ara tansiyonum düştüü
mrb kızlar
benim 7 aylıkken ölü doğum yaptım o zaman bilinmiyordu kan pıgtısı sebe,nden old.5ayımda suyum gitti bebeğim gelişimi durduğu ortaya çıktı aminosentez suyu aldırdım. sonra devamlı doktor değiştidim.kanamailehastaneye gittim bir sabah kanam ile uyandım hstaneye yattım acil. ertesi sabaha sancım geldi kanamam durmadan. baktılar bebek öldü doğum başlıyor dediler.28+4 günlükken 500 gr bebeğim suni sancıyla doğurdum.üzerinden 1 sene geçti.ekim ayında nefes darlığı ile fenalaştım araştırıldı.akciğer embolisi çıktı bebekde o yüzden ölmüş sobnradan anlaşıldığı için bir tedavi uygulayamamışlar.doğumdan sonra genetk testimde yatkın olduğum belliymiş.doktor bunu söylemedi ve 6 ay çocuk yasakladığı için doğum kontrol hapı verdi.bu da tetikledi.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum 15 günde bir tahlil oluyorum.
benim hikayem de bu...
arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......
mrb kızlar
benim 7 aylıkken ölü doğum yaptım o zaman bilinmiyordu kan pıgtısı sebe,nden old.5ayımda suyum gitti bebeğim gelişimi durduğu ortaya çıktı aminosentez suyu aldırdım. sonra devamlı doktor değiştidim.kanamailehastaneye gittim bir sabah kanam ile uyandım hstaneye yattım acil. ertesi sabaha sancım geldi kanamam durmadan. baktılar bebek öldü doğum başlıyor dediler.28+4 günlükken 500 gr bebeğim suni sancıyla doğurdum.üzerinden 1 sene geçti.ekim ayında nefes darlığı ile fenalaştım araştırıldı.akciğer embolisi çıktı bebekde o yüzden ölmüş sobnradan anlaşıldığı için bir tedavi uygulayamamışlar.doğumdan sonra genetk testimde yatkın olduğum belliymiş.doktor bunu söylemedi ve 6 ay çocuk yasakladığı için doğum kontrol hapı verdi.bu da tetikledi.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum 15 günde bir tahlil oluyorum.
benim hikayem de bu...
şekercim bazı meyvelerde acıktırır amaa tansiyonuna çok dikkat et sürekli ölçtür
canım benim meyveden sonra acıkmıyorum ki acıkınca tok tutacak meyveler atıştırmaya çalışıyorum kuru incir ya da kayısı falan gibi hem tatlı hem metabolizmayı çalıştırır hem de enerji verir diye düşünüyorum ayyy ne bileyim ya aklım ermez oldu artık saatim saatimi tutmuyo
hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsünarkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......
kafamı şimdi nerelere vurayım beeeeeeeennnnnncanım benim meyveden sonra acıkmıyorum ki acıkınca tok tutacak meyveler atıştırmaya çalışıyorum kuru incir ya da kayısı falan gibi hem tatlı hem metabolizmayı çalıştırır hem de enerji verir diye düşünüyorum ayyy ne bileyim ya aklım ermez oldu artık saatim saatimi tutmuyo
napıym tatlım iyiyim mesaideyim işte offfff bi araba satsam rahatlıcamda o da yoookkkgülüş napıyon canım iyimisin....
feryadcım nasılsın bakemmmmm balımmmmm sıkıntılılarıma ortak, canım benimmmmmm
kıssss feryad: bişey mi var yoksaalkisalkisalkis
gülüşçüm millette para yok ya... olanda çok var olmayandada hiç yok dengesiz dağılım var.bide senin arabalar biraz pahalınapıym tatlım iyiyim mesaideyim işte offfff bi araba satsam rahatlıcamda o da yoookkk
çooooooooookkk sıkıldım çooookkk
sende ne var ne yok nası gidiyo çalışmalar
hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
allah'ım size bağışlasın
kafamı şimdi nerelere vurayım beeeeeeeennnnnnklava: kuru incir ve kayısı senin metabolizmanı öyle bir çalıştırır öylebir çalıştırır ki kendi ağzınla söylüyosun enerji verir diye bu tür gıdalar çabuk acıktırır çünkü şekerlidir şekerim kaydirigubbakcemile3
valla canım para olmayan millet kısmına biz giriyoz var maaşallah var milletimde gani para hiç merak etmegülüşçüm millette para yok ya... olanda çok var olmayandada hiç yok dengesiz dağılım var.bide senin arabalar biraz pahalısanırım onunda etkisi var.
valla çalışmalar iyi gidiyo ama sonuç ne olacak merak ediyorum. şimdi umut sevgim , dinamisin güzel haberleriyle bana çok umutt oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?