Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb kızlar
benim 7 aylıkken ölü doğum yaptım o zaman bilinmiyordu kan pıgtısı sebe,nden old.5ayımda suyum gitti bebeğim gelişimi durduğu ortaya çıktı aminosentez suyu aldırdım. sonra devamlı doktor değiştidim.kanamailehastaneye gittim bir sabah kanam ile uyandım hstaneye yattım acil. ertesi sabaha sancım geldi kanamam durmadan. baktılar bebek öldü doğum başlıyor dediler.28+4 günlükken 500 gr bebeğim suni sancıyla doğurdum.üzerinden 1 sene geçti.ekim ayında nefes darlığı ile fenalaştım araştırıldı.akciğer embolisi çıktı bebekde o yüzden ölmüş sobnradan anlaşıldığı için bir tedavi uygulayamamışlar.doğumdan sonra genetk testimde yatkın olduğum belliymiş.doktor bunu söylemedi ve 6 ay çocuk yasakladığı için doğum kontrol hapı verdi.bu da tetikledi.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum 15 günde bir tahlil oluyorum.
benim hikayem de bu...

sen yinede yemene dikkat et talım

canım elimden geldiği kadar meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum midemi ama sofradan kalkınca bile canım bişeyler istiyo dün çok tuhaftım birde sık sık midem bulanıp durdu hamiş olsam bileee çooooooooook erken henüz sanırım ara ara tansiyonum düştüü

arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......

şekercim bazı meyvelerde acıktırır amaa tansiyonuna çok dikkat et sürekli ölçtür

canım Allah bir daha yaşatmasın benim hikayem ise 2 kez bebeğimi kaybettim ama çok küçüktü daha 5. haftayı tamamlayamadık bende tesadifen öğrendim hamiş olduğumu aynı gün hem sevinçten hem de üzüntüden ağladım ikisinde de sonra arştırıldı doktor günün geçince tahlil yaptır iğneye başlayalım dedi ama 10 ay boyunca hiç günüm gemedi bende doktorumu değiştirdim çünkü yeterli değildi açıklaması yeni gittiğim doktor ayrıntılı araştırdı sorunumun tahmin ettiğim gibi yalnızca kan pıhtılaşması olmadığını öğrendik antikorlarımda düzensizlik varmış bebeği vücudumdan onlarda atıyorlarmış şimdi tedaviya başladık hem düşükleri engellemeye çalışıyorz hem de yumurtlama günü takibi yapıyoruz bu nedenle iğnelere ben şimdiden başladım uzun oldu biraz ama benim hikayem de bu...

arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......

canım benim Allah bağışlasın ,nazarlardan korusun rabbim ...inş. bizlere de yaşatır bu duyguyu Allahım...

merhaba diloşşş....
ben 23 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim.benim 3 düşüğüm oldu. en son düşüğüm iğne kullanmama rağmen düştü. ağustosta düşük yapmama rağmen kendimi toparlamam zaman aldı. ama yeniden cesaretimi topladım. mtfhrc677t heterezigot ve paı heterezigot değerlerim.
yaklaşık 6 aydır folic asit+ bebe aspirini+becozym c içiyorum ve artık bebiş çalışmalarına yeniden başladık. geçen ay olmadı. bu ay bakalım ne olacak......
işte bu da benim hikayemmmm

şekercim bazı meyvelerde acıktırır amaa tansiyonuna çok dikkat et sürekli ölçtür

canım benim meyveden sonra acıkmıyorum ki acıkınca tok tutacak meyveler atıştırmaya çalışıyorum kuru incir ya da kayısı falan gibi hem tatlı hem metabolizmayı çalıştırır hem de enerji verir diye düşünüyorum ayyy ne bileyim ya aklım ermez oldu artık saatim saatimi tutmuyo

kıssss feryad: bişey mi var yoksaalkisalkisalkis

hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
allah'ım size bağışlasın
kafamı şimdi nerelere vurayım beeeeeeeennnnnn klava: kuru incir ve kayısı senin metabolizmanı öyle bir çalıştırır öylebir çalıştırır ki kendi ağzınla söylüyosun enerji verir diye bu tür gıdalar çabuk acıktırır çünkü şekerlidir şekerim kaydirigubbakcemile3

feryadcım nasılsın bakemmmmm balımmmmm sıkıntılılarıma ortak, canım benimmmmmm

canım benim nasıl olayım bende senin gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorum 12 mart ı bekliyorum doktor kan tahlili yaptır dedi yoksa birşey yeniden tedaviye devam işte gülüm ..
sen nasılsın peki?

kıssss feryad: bişey mi var yoksaalkisalkisalkis

inşallah vardır canım ama varsa bile bu belirtiler için çok erken ben ilaçların yaptığını düşünüyorum 12 martta belli olacak ama bu ay beklemiyorum doktor çalışın dediği gün annemler burdaydı birde eşim gece nöbete gitti anlayacağınız zor bir dönem oldu doktorun takvimine de uyamadık bu nedenlerden ötürüdür ki beklemiyorum bu ay kısmet önümüzdeki aya

napıym tatlım iyiyim mesaideyim işte offfff bi araba satsam rahatlıcamda o da yoookkk
çooooooooookkk sıkıldım çooookkk
sende ne var ne yok nası gidiyo çalışmalar
gülüşçüm millette para yok ya... olanda çok var olmayandada hiç yok dengesiz dağılım var.bide senin arabalar biraz pahalı sanırım onunda etkisi var.
valla çalışmalar iyi gidiyo ama sonuç ne olacak merak ediyorum. şimdi umut sevgim , dinamisin güzel haberleriyle bana çok umutt oldular.

vurma yapma tmmbenneyaptımki:tomato: şimdi canım ağı yemekler isteyince gidip onları mı yiyim ya açmı kalayım yoksasenağlama kaydirigubbakcemile3

valla canım para olmayan millet kısmına biz giriyoz var maaşallah var milletimde gani para hiç merak etme
hadi hayırlısı inşallah sendende güzel haberler alırız evet ya dinamiss ve umutsevgim bize cidden umut oldular ve olabileceğine artık daha çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…