ay yok kıyabilir miyim ben sana hiç güzel arkadaşım 4-5 tane incir ve kayısı yiyeceğine 1 dilim kepek ekmek ve yağsız peynir ye daha iyi hem tok tutar hemde acıktırmaz ama arada incir ve kayısı ye tabide 1-2 taneyle sınırlı kalsın canın ağır yemekler isteyince yeşillikleri doğra limon ve sirke koy ye bide acıkırsan dere otu ye iştahı kapatırvurma yapma tmmbenneyaptımki:tomato: şimdi canım ağı yemekler isteyince gidip onları mı yiyim ya açmı kalayım yoksasenağlama kaydirigubbakcemile3
canım Allah bir daha yaşatmasın benim hikayem ise 2 kez bebeğimi kaybettim ama çok küçüktü daha 5. haftayı tamamlayamadık bende tesadifen öğrendim hamiş olduğumu aynı gün hem sevinçten hem de üzüntüden ağladım ikisinde de sonra arştırıldı doktor günün geçince tahlil yaptır iğneye başlayalım dedi ama 10 ay boyunca hiç günüm gemedi bende doktorumu değiştirdim çünkü yeterli değildi açıklaması yeni gittiğim doktor ayrıntılı araştırdı sorunumun tahmin ettiğim gibi yalnızca kan pıhtılaşması olmadığını öğrendik antikorlarımda düzensizlik varmış bebeği vücudumdan onlarda atıyorlarmış şimdi tedaviya başladık hem düşükleri engellemeye çalışıyorz hem de yumurtlama günü takibi yapıyoruz bu nedenle iğnelere ben şimdiden başladım uzun oldu biraz ama benim hikayem de bu...
ben geçen ay tam 28 günde adet oldum. bi değişiklik olmazsa bu ayın 13 ü beklenmeyen adet tarihim. bakalım na olacak... bu kez aceleci değilim. ne zaman isterse o zaman gelsin minik kelebeğim ama gelince beni bırakmasın istiyorum.
ay yok kıyabilir miyim ben sana hiç güzel arkadaşım 4-5 tane incir ve kayısı yiyeceğine 1 dilim kepek ekmek ve yağsız peynir ye daha iyi hem tok tutar hemde acıktırmaz ama arada incir ve kayısı ye tabide 1-2 taneyle sınırlı kalsın canın ağır yemekler isteyince yeşillikleri doğra limon ve sirke koy ye bide acıkırsan dere otu ye iştahı kapatır
merhaba diloşşş....
Ben 23 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim.benim 3 düşüğüm oldu. En son düşüğüm iğne kullanmama rağmen düştü. Ağustosta düşük yapmama rağmen kendimi toparlamam zaman aldı. Ama yeniden cesaretimi topladım. Mtfhrc677t heterezigot ve paı heterezigot değerlerim.
Yaklaşık 6 aydır folic asit+ bebe aspirini+becozym c içiyorum ve artık bebiş çalışmalarına yeniden başladık. Geçen ay olmadı. Bu ay bakalım ne olacak......
Işte bu da benim hikayemmmm
GEÇMİŞ OLSUN CNM SENİN HEPTEN ZOR VALLAH.BEN NE DÜŞÜNÜYOSAM BU YAZILANLARI OKUDUKÇA.ASLINDA İYİ DE OLUYR CESARETLENİYORUM.:)kaydirigubbakcemile3
feryad nergis inşallah güzel haberler alırız
kıssllaaar hadi ben çalışıyorum ctesi ctesi siz neden evdesiniz çıkın gezin alışveriş yapın ben ne imreniyorum var ya ctesileri boş olanlara :1ninca:
:)) sana iyi gelmesine sevindim bu sitenin zaten özelliği bu buranın başkasını teselli ederken insan bir bakıyor kendisi de teselli olmuş...
Benim durumuma gelince tahlil sonuçları ve doktor yorumları olmasa psikolojik hamilelik geçirdiğimi düşünecem doktor bana günün 5 gün geçince gel dedi bana artık öyle geliyorduki günüm 5 gün geçse bebeğim kendiliğinden kalacak benle sanıyordum ben ne kese gördüm ne kalp atımı o nedenle psikolojim yaşadıklarımı çoğu kez reddetti psikolojim çok bozulmuştu ama toparladım artık ..
vallah bağımlısı gibi oldum sitenin.bazen bende test yapıyorum belki olur diye biliyorum olmadığını ama olsun istiyorum diye.çünkü ilk doktoruma gitmem gerekiyor yasağı kaldırması için.:)
yok ya ben kalp atışiını hareketini kendini herşeyini gördüm tamamen elşme almadığıma bile pişman oldum.hep aklımda o son hali o kadar tatlıydı ki kaybetmiş de olsam...
arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......
allah hiçbirimize aynı şeyleri ve daha beterini yaşatmasın bundan sonra herşey güzel olsun inşallah...
merhaba arkadaşlar
umutsevgim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,çok şükür kavuştunuz bebişinize
feryad nergis inş.güzel haberler ile gelirsiniz
ben de size güzel bir haber vereyim,doğumdan sonra ilk reglimi oldum 32.günde,regli olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi : )))
ağrım oldu dayanamadım ilaç içtim,zaten ağrı eşiğim çok düşük : ((
yaşasın döngüm başladı,pazartesi doktorcuma gidicem,baksın bakalım durumlara
melekcim nasılsın inşallah inşallah darısı hayırlısıyla başınaCanım , çok sevindimBebeğine uzun ömür,sağlık,başarı ve mutluluk diliyorum.Dediğin gibi darısı başımıza inşallah:)
kırmızıların hayırlı olsun canım yaaa çok sevindimmerhaba arkadaşlar
umutsevgim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,çok şükür kavuştunuz bebişinize
feryad nergis inş.güzel haberler ile gelirsiniz
ben de size güzel bir haber vereyim,doğumdan sonra ilk reglimi oldum 32.günde,regli olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi : )))
ağrım oldu dayanamadım ilaç içtim,zaten ağrı eşiğim çok düşük : ((
yaşasın döngüm başladı,pazartesi doktorcuma gidicem,baksın bakalım durumlara
sen bize ikide bir kaynatın diyosun sonra gidiyosun ama olmaz ki canım gel bereaber kaynatalımooooooooo maşallah kızlar herkesler burda umut sevgim bebeğine kavuşmuş evine gelmiş ne güzel umut sevgim çok zorlu yollardan geçti mutluluğu haketti inş darısı bizim başımıza
siz kaynatın kızlar bende ablama gidicem biraz bizde kaynatalım iki bacı değilmi
ooooooooo maşallah kızlar herkesler burda umut sevgim bebeğine kavuşmuş evine gelmiş ne güzel umut sevgim çok zorlu yollardan geçti mutluluğu haketti inş darısı bizim başımıza
siz kaynatın kızlar bende ablama gidicem biraz bizde kaynatalım iki bacı değilmi
melekcim nasılsın inşallah inşallah darısı hayırlısıyla başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?