Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben geçen ay tam 28 günde adet oldum. bi değişiklik olmazsa bu ayın 13 ü beklenmeyen adet tarihim. bakalım na olacak... bu kez aceleci değilim. ne zaman isterse o zaman gelsin minik kelebeğim ama gelince beni bırakmasın istiyorum.

vurma yapma tmmbenneyaptımki:tomato: şimdi canım ağı yemekler isteyince gidip onları mı yiyim ya açmı kalayım yoksasenağlama kaydirigubbakcemile3
ay yok kıyabilir miyim ben sana hiç güzel arkadaşım 4-5 tane incir ve kayısı yiyeceğine 1 dilim kepek ekmek ve yağsız peynir ye daha iyi hem tok tutar hemde acıktırmaz ama arada incir ve kayısı ye tabide 1-2 taneyle sınırlı kalsın canın ağır yemekler isteyince yeşillikleri doğra limon ve sirke koy ye bide acıkırsan dere otu ye iştahı kapatır

GEÇMİŞ OLSUN CNM SENİN HEPTEN ZOR VALLAH.BEN NE DÜŞÜNÜYOSAM BU YAZILANLARI OKUDUKÇA.ASLINDA İYİ DE OLUYR CESARETLENİYORUM.:)kaydirigubbakcemile3

senle benim günler yakın 15 mart da benim günüm bakalım inş. birlikte müjde veririz siteye kim bilir kısmet :)

tmm canım elimden geldiği kadar uyacağım önerine :)

geçmiş olsun cnm
baya zormuş senin de 3 kere.ben 1 kere de bu hale geldiysem zaten diğereri seni düşünemşiyorum.
Inşallah mutlu haberi alırsın hayırlıyla...

GEÇMİŞ OLSUN CNM SENİN HEPTEN ZOR VALLAH.BEN NE DÜŞÜNÜYOSAM BU YAZILANLARI OKUDUKÇA.ASLINDA İYİ DE OLUYR CESARETLENİYORUM.:)kaydirigubbakcemile3

:)) sana iyi gelmesine sevindim bu sitenin zaten özelliği bu buranın başkasını teselli ederken insan bir bakıyor kendisi de teselli olmuş...
benim durumuma gelince tahlil sonuçları ve doktor yorumları olmasa psikolojik hamilelik geçirdiğimi düşünecem doktor bana günün 5 gün geçince gel dedi bana artık öyle geliyorduki günüm 5 gün geçse bebeğim kendiliğinden kalacak benle sanıyordum ben ne kese gördüm ne kalp atımı o nedenle psikolojim yaşadıklarımı çoğu kez reddetti psikolojim çok bozulmuştu ama toparladım artık ..

feryad nergis inşallah güzel haberler alırız
kıssllaaar hadi ben çalışıyorum ctesi ctesi siz neden evdesiniz çıkın gezin alışveriş yapın ben ne imreniyorum var ya ctesileri boş olanlara :1ninca:

feryad nergis inşallah güzel haberler alırız
kıssllaaar hadi ben çalışıyorum ctesi ctesi siz neden evdesiniz çıkın gezin alışveriş yapın ben ne imreniyorum var ya ctesileri boş olanlara :1ninca:

canım içimden hiç çıkmak gelmiyo dışarıda yağmurlu ve kasvetli bir hava var evde kalmayı tercih ettim ama temizlik yapmam gerek onuda istemiyor canım kaydirigubbakcemile3

vallah bağımlısı gibi oldum sitenin.bazen bende test yapıyorum belki olur diye biliyorum olmadığını ama olsun istiyorum diye.çünkü ilk doktoruma gitmem gerekiyor yasağı kaldırması için.:)

yok ya ben kalp atışiını hareketini kendini herşeyini gördüm tamamen elşme almadığıma bile pişman oldum.hep aklımda o son hali o kadar tatlıydı ki kaybetmiş de olsam...

allah hiçbirimize aynı şeyleri ve daha beterini yaşatmasın bundan sonra herşey güzel olsun inşallah...

arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......

Canım , çok sevindimBebeğine uzun ömür,sağlık,başarı ve mutluluk diliyorum.Dediğin gibi darısı başımıza inşallah:)

merhaba arkadaşlar

umutsevgim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,çok şükür kavuştunuz bebişinize

feryad nergis inş.güzel haberler ile gelirsiniz

ben de size güzel bir haber vereyim,doğumdan sonra ilk reglimi oldum 32.günde,regli olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi : )))

ağrım oldu dayanamadım ilaç içtim,zaten ağrı eşiğim çok düşük : ((

yaşasın döngüm başladı,pazartesi doktorcuma gidicem,baksın bakalım durumlara

ooooooooo maşallah kızlar herkesler burda umut sevgim bebeğine kavuşmuş evine gelmiş ne güzel umut sevgim çok zorlu yollardan geçti mutluluğu haketti inş darısı bizim başımıza

siz kaynatın kızlar bende ablama gidicem biraz bizde kaynatalım iki bacı değilmi

sağolasın canım inş. güzel haber veririz ama içimden bir ses bu ay değil diyo genelde böyle demez ama :)) senin için de hayırlı olur inş. bundan sonra Rabbim yardımcımız olsun inş.

Canım , çok sevindimBebeğine uzun ömür,sağlık,başarı ve mutluluk diliyorum.Dediğin gibi darısı başımıza inşallah:)
melekcim nasılsın inşallah inşallah darısı hayırlısıyla başına
kırmızıların hayırlı olsun canım yaaa çok sevindim
sen bize ikide bir kaynatın diyosun sonra gidiyosun ama olmaz ki canım gel bereaber kaynatalım
canım geçen seferde söylemiştim haftaya izmirdeyim hava durumu nasıl oralarda nasıl kıyafetler almalıyım yanıma

Allah bizlere de yaşatır inş. :)) git bakalım canım kaynat ablanla bizden de selam söyle :))

melekcim nasılsın inşallah inşallah darısı hayırlısıyla başına

Canım benim çok teşekkür ederim , hep birlikte inşallah...

İyiyim çok şükür , gün saymaya başladım , gerçi daha zaman var ama heyacan şimdiden bastırdı , yaklaşık 7 haftam kaldı...Canım senin de iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum , öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…