kızlar bu ne sessizlik? :enbuyukkk:
teşekkür ederim canım sizleri gördüm daha iyi oldum ya biliyomusunuz bizim topikdeki dostluk başka yerde yok siz yokken başka topiklere girdim örnek vereyim klomen kullandım ben bu ay onunla ilgili topiklere girdim birsürü var ve bir çok kişi yazmış regl günüm henüz olmadım falan ilerleyen sayfalara baktım kimse hamileyim ya da değilim yazmamış bunu diyen gitmiş topikten sanırım herkes kendi gemisini kurtarma derdinde okudum okudum sıkıldım ben de :)) ama burası öyle değil çok güzel arkadaşlıklarımız var olumunekankayizsmile
öyle canım ya inan bizi bizden başkası anlamıyor.birine derdini anlatamıyosun.nebileyim işte.
arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......
vallah bağımlısı gibi oldum sitenin.bazen bende test yapıyorum belki olur diye biliyorum olmadığını ama olsun istiyorum diye.çünkü ilk doktoruma gitmem gerekiyor yasağı kaldırması için.:)
yok ya ben kalp atışiını hareketini kendini herşeyini gördüm tamamen elşme almadığıma bile pişman oldum.hep aklımda o son hali o kadar tatlıydı ki kaybetmiş de olsam...
mrb kızlar
benim 7 aylıkken ölü doğum yaptım o zaman bilinmiyordu kan pıgtısı sebe,nden old.5ayımda suyum gitti bebeğim gelişimi durduğu ortaya çıktı aminosentez suyu aldırdım. sonra devamlı doktor değiştidim.kanamailehastaneye gittim bir sabah kanam ile uyandım hstaneye yattım acil. ertesi sabaha sancım geldi kanamam durmadan. baktılar bebek öldü doğum başlıyor dediler.28+4 günlükken 500 gr bebeğim suni sancıyla doğurdum.üzerinden 1 sene geçti.ekim ayında nefes darlığı ile fenalaştım araştırıldı.akciğer embolisi çıktı bebekde o yüzden ölmüş sobnradan anlaşıldığı için bir tedavi uygulayamamışlar.doğumdan sonra genetk testimde yatkın olduğum belliymiş.doktor bunu söylemedi ve 6 ay çocuk yasakladığı için doğum kontrol hapı verdi.bu da tetikledi.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum 15 günde bir tahlil oluyorum.
benim hikayem de bu...
merhaba arkadaşlar geçmiş mesajları okuyorum ara ara bende aranıza yeni katıldım.30 yaşındayım.öğretmenim.İstanbulda yaşıyorum.İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.(Allah kimseye yaşatmasın) sizin hikayelerinizi de okudum.gerçekten burada olan dostluklar hiç bir yerde yok.Çünkü bizi ancak bu durumu yaşayanlar anlıyor.Yaşamayan insanlara bazı şeyleri teselli sözlerini söylemek okadar kolay geliyorki..Allah hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldurur inşallah..Doktorum artık bebek için çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.yani başladık:))bu aydan itibaren beklemeler başlayacak...benim başımdan da bir buçuk yıldır okadar çokşey geçtiki ama çok şükür Allahım hep sonunu güzel yaptı.İnşalah bununda sonu güzel olacak.
evet canım çok zor günler geçirdim. ama hepsi geride kaldı. şimdi çok güzel günler için umutluyum....geçmiş olsun cnm
baya zormuş senin de 3 kere.ben 1 kere de bu hale geldiysem zaten diğereri seni düşünemşiyorum.
Inşallah mutlu haberi alırsın hayırlıyla...
feryad nergis inşallah güzel haberler alırız
kıssllaaar hadi ben çalışıyorum ctesi ctesi siz neden evdesiniz çıkın gezin alışveriş yapın ben ne imreniyorum var ya ctesileri boş olanlara :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?