Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

denden, gülüş merhabalar.dendencim zaman herşeye iilaç.insan pozitif düşündükçe herşey daha iyi oluyor.ki sen bunu en iyi şekilde yapıyosun.benim de tayinim çıktı yeni okula alışmaya çalışıyorum.insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi zor biraz.bu ayın 15inden sonra başlıycaz bebek çalışmalarına.bakalım hayırlısı.Rabbim bir daha yaşatmasın

teşekkür ederim canım sizleri gördüm daha iyi oldum ya biliyomusunuz bizim topikdeki dostluk başka yerde yok siz yokken başka topiklere girdim örnek vereyim klomen kullandım ben bu ay onunla ilgili topiklere girdim birsürü var ve bir çok kişi yazmış regl günüm henüz olmadım falan ilerleyen sayfalara baktım kimse hamileyim ya da değilim yazmamış bunu diyen gitmiş topikten sanırım herkes kendi gemisini kurtarma derdinde okudum okudum sıkıldım ben de :)) ama burası öyle değil çok güzel arkadaşlıklarımız var olumunekankayizsmile

öyle canım ya inan bizi bizden başkası anlamıyor.birine derdini anlatamıyosun.nebileyim işte.

merhaba arkadaşlar geçmiş mesajları okuyorum ara ara bende aranıza yeni katıldım.30 yaşındayım.öğretmenim.ıstanbulda yaşıyorum.ılk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.(Allah kimseye yaşatmasın) sizin hikayelerinizi de okudum.gerçekten burada olan dostluklar hiç bir yerde yok.Çünkü bizi ancak bu durumu yaşayanlar anlıyor.Yaşamayan insanlara bazı şeyleri teselli sözlerini söylemek okadar kolay geliyorki..Allah hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldurur inşallah..Doktorum artık bebek için çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.yani başladık:))bu aydan itibaren beklemeler başlayacak...benim başımdan da bir buçuk yıldır okadar çokşey geçtiki ama çok şükür Allahım hep sonunu güzel yaptı.ınşalah bununda sonu güzel olacak.

arkadaşlar şükürler olsun bebeğimizi kucağımıza aldık. evimizdeyiz.rabbim isteyen herkese versin ..darısısızlerın basına ınsallah......

çok sevindim.... allah nazarlardan saklasın canım.... allah ikinize de uzun ve sağlıklı ömür nasib etsin.... annesi kuzumuzun 5 gün sonra topuğundan tekrar kan aldırmayı unutma tamam mı.... sağlık ocağına git güzelce bebek ve loğusa izlemleriniz yapılsın orda arkadaşlar sana detaylı bilgiler vereceklerdir....

diloş okudum yazdıklarını... şu an ne desem havada kalcak bunu bildiğimden sadece allah tekrar yaşatmasın diyebiliyorum... zor şeyler yaşadık belkide yaşıyoruz.... biri dış gebelik olmak üzere toplam 3 gebelik yaşadım. ikisini 8 ve 9 haftada kalp atımı durduğundan sonnlandırdılar... son bebek kromozom anomalili . 11 ay oldu cesaret edebilirsem tekrara gebe kalmaya bakalım... bu ay denedim olmadı ama cesaretim tekrar kırıldı vs... böyle gelgitlerdeyim yani...

Son düzenleme:

çok büyük talihsizlik yaşamışsın... bebeğini kaybetmen emboli atması gerçekten çok büyük talihsizlik ama doktora çok kızdım nasıl olurda tahlil sonuçlarını bile bile sana doğum kontrol ilacı önerir ... çok kızdım çokkk.... ama tatlım herşey olacağına varıyor... akciğer embolisini gebe ikende geçirebilirdin en azından sorununun ne olduğunu artık biliyosun...

iyi geceler bana bide iki misafir var topici okuyan onlara... yarın görüşürüz millet..........

öncelikle geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın... herşey gönlünce olsun.... biz hep burdayız...

azdalar teşekkür ederim canım sağol

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizi

feryad ben de seninle aynı fikirdeyim,başka topicler burası gibi değil : ((

ama keşke şen,celen,çalıkuşu,reisdevrim,kahvelokum,limburg,ravza ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar keşke daha çok girseler

haklısın dendencim bu topiğin farkını anlamak çok zor değil...
diğer arkadaşlara gelince keşke gelebilseler de tecrübelerinden faydalanabilsek...
tecrübe deyince hemen aklıma bir sorunum geldi kızlar 1 hafta önce yaptığım iğnenin yerinde avuç içi kadar morluk oluştu ve çok acıdı şimdi acısı gitti ama morluk hala yerinde ilk günkü gibi duruyor hatta morluğun arttığını bile düşünüyorum :)) ne zaman geçer o iz kendimi kötü hissediyorum her görmemde (

geçmiş olsun cnm
baya zormuş senin de 3 kere.ben 1 kere de bu hale geldiysem zaten diğereri seni düşünemşiyorum.
Inşallah mutlu haberi alırsın hayırlıyla...
evet canım çok zor günler geçirdim. ama hepsi geride kaldı. şimdi çok güzel günler için umutluyum....
feryad nergis inşallah güzel haberler alırız
kıssllaaar hadi ben çalışıyorum ctesi ctesi siz neden evdesiniz çıkın gezin alışveriş yapın ben ne imreniyorum var ya ctesileri boş olanlara :1ninca:

dün dışarı çıktık eşim ve akadaşlarla. eyvah eyvah gelmiş tokat sinemasına ona gittik. havada yağmurluydu. yağmurda yürüdük. çok güzeldi dün tokat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…