öncelikle geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın... herşey gönlünce olsun.... biz hep burdayız...
teşekkür ederim.bende artık burda olacağım aranıza alırsanız beni...
feryad morluk yerini hafif kahverengi tonlara bırakıyor,o kahvelik uzun sürede geçiyor,benim öyle oldu en azından,kolonyalı pamuk tut her gün düzenli olarak,süreci iyileştiriyor
bir de morluklar için LASONİL diye bir krem var,işe yarıyor
haklısın dendencim bu topiğin farkını anlamak çok zor değil...
diğer arkadaşlara gelince keşke gelebilseler de tecrübelerinden faydalanabilsek...
tecrübe deyince hemen aklıma bir sorunum geldi kızlar 1 hafta önce yaptığım iğnenin yerinde avuç içi kadar morluk oluştu ve çok acıdı şimdi acısı gitti ama morluk hala yerinde ilk günkü gibi duruyor hatta morluğun arttığını bile düşünüyorum :)) ne zaman geçer o iz kendimi kötü hissediyorum her görmemde(
teşekkür ederim desteğin için arkadaşım kardilopin img bozuk çıktı bilgisi lon varsa lütfen cevap yazsın
korkma canım aynı benimde olmuştu hemde içinde beze oluşmuştu 20 gün kadar sürüyo o morluklar bezede yeni gitti sayılır.ben karnıma bakmaz hale gelmiştim bi süre sende bakma.benim iğne hala müthiş ağrıyo.ve yanıyo eşim yavaş yaptığı halde canımmı tatlı yoksa herkesinmi öle bilemiyorum.
angel merhaba
iyiyim sen nasılsın?oğluş nasıl?
ben belki okumuşsundur ilk reglimi oldum 32.günde çok şükür,yarın doktorcuma gidiyorum,adetin 3.gününde yapılan hormon testlerini yaptıracak galiba
başkada bir değişiklik yok bende : ))
canım bende sadece bende oluyor sanıyordum :) benim de eşim yapıyo iğne yapması o kadar uzun sürüyor ki yavaş yapıyor diye ama hala canım yanıyohemşire sonra alışırsın demişti ben hala alışamadım amabilmiyorumkismile
ne demek.... ben kendimi burda sahipli hissettim...kimseye anlatamadığım şeyleri burda anlattım ve anladım... tekrar hoşgeldim canım....:içelim::enbuyukkk:a.s.
iyi haber alacaksınız tabii ki iyi düşün iyi olsun
ah Melekcim benim iyi haberim en erken, 4 ay sonra olursa olur : ))
hayırlısı bakalım ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?