Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryad morluk yerini hafif kahverengi tonlara bırakıyor,o kahvelik uzun sürede geçiyor,benim öyle oldu en azından,kolonyalı pamuk tut her gün düzenli olarak,süreci iyileştiriyor

bir de morluklar için LASONıL diye bir krem var,işe yarıyor

canım çok sağol henüz işin başındayken böyle olunca canım iyice sıkıldı aslında hemşire bana iğneyi vurunca buz koy demişti hergün koyuyordum bişey olmuyordu ama bir günde misafir olduğum yerde vurdum orda da buz yokmuş sonuç böyle işte insanın başına ilk gelince de korkuyor ... ne olduğunu bilmiyordum sonuçta ama herkeste oluyormuş keşke hiçbiirimiz bunları yaşamasak

korkma canım aynı benimde olmuştu hemde içinde beze oluşmuştu 20 gün kadar sürüyo o morluklar bezede yeni gitti sayılır.ben karnıma bakmaz hale gelmiştim bi süre sende bakma.benim iğne hala müthiş ağrıyo.ve yanıyo eşim yavaş yaptığı halde canımmı tatlı yoksa herkesinmi öle bilemiyorum.

angel merhaba

iyiyim sen nasılsın?oğluş nasıl?

ben belki okumuşsundur ilk reglimi oldum 32.günde çok şükür,yarın doktorcuma gidiyorum,adetin 3.gününde yapılan hormon testlerini yaptıracak galiba

başkada bir değişiklik yok bende : ))

teşekkür ederim desteğin için arkadaşım kardilopin img bozuk çıktı bilgisi lon varsa lütfen cevap yazsın

hoş buldum zaten doktora güvenim kalmadı artık dua şuanki güvenim cesaret edemiyorum üçüncüye gene düşer diye sanada çok geçmiş olsun inşallah bizlerde güleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim desteğin için arkadaşım kardilopin img bozuk çıktı bilgisi lon varsa lütfen cevap yazsın

bağışıklık sistemiyle ilgili olduğunu biliyorum... senin durumun tromboz riskini artırıyor ve spontan düşüklere yani kendiliğinden sebep oluyor.. böyle bi tanıdığım var ondada bu tür bir bozukluk var ve ramatoid artrit denen bi hastalık mevcut ceşitli tedavilerle bebeğini dünyaya getirdi umudunu kırma ben dördüncü gebeliğimi denicem olmazsa o zaman bi daha denemicem demek istiyorum... sadece bir tek şey söylüyorum artık kendime uyarsa kendine uyarla ... sonu güzel olursa denediğime kesinlikle değecek..... sonuç olumsuz olursada kısmet yapacak hiçbirşey yok elimden gelmiyo ben vesileyim yaratıcı değil haşa....
diyeceksinki bu kadar kolaymı.... değil elbet ama emin ol bu cümleleri kurabilmek için tam 11 ay bekledim.............

canım bende sadece bende oluyor sanıyordum :) benim de eşim yapıyo iğne yapması o kadar uzun sürüyor ki yavaş yapıyor diye ama hala canım yanıyo hemşire sonra alışırsın demişti ben hala alışamadım amabilmiyorumkismile

feryad cım naber... nasılsın... canım ben kaçırdım galiba sen iğnelere ne zaman başladın....

sağol tatlım bende iyiyim.oğluşumda inş.iyidir.çarşambaya az kaldı umutla bekliyoruz inş.sonuç iyi olursa dünyalar benim olacak.
tatlım seninde inş.iyi haberini en yakın zamanda alırız öle çok istiyorumki.

ay evet canım ya normal gripte felan hayatta iğne olmam ama bebişler için değerrrr.ben 18 haftadır alışamadım.dahada en za göbek acıyomuş kol ve bacağı napcam bilemiyom.neyse tek sağlıkla kucağımıza alalımda iğne oluruz nasılsa sayılı sonuçta dimi?

iyi haber alacaksınız tabii ki iyi düşün iyi olsun

ah Melekcim benim iyi haberim en erken, 4 ay sonra olursa olur : ))

hayırlısı bakalım ; )

ne demek.... ben kendimi burda sahipli hissettim...kimseye anlatamadığım şeyleri burda anlattım ve anladım... tekrar hoşgeldim canım....:içelim::enbuyukkk:a.s.

teşekkür ederim..bende burda kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.inşallah burdan güzel haberleri duydukça dahada ümitleneceğim..bu arlar kafama şu aspirini taktım.hamile kalırsam aspirin kullanmaya korkuyorum..kullanmazsam tekrar kalbi durursa kendimi suçlu hissedeceğim.doktorum her ihtimali değerlendirmek istiyor..Herşeyin hayırlsıı

arkadaşlar ilk düşükten sonra doktorum kan testleri istedi ama sanırım bu pıhtılaşma testi farklı değilmi genetik bi testmi bu...

: )) inşallah

doğum yaptıktan sonra buralardan gitmek yok zaten

iyi günde de kötü günde de hep birlikte :)))

gizem merhaba
trombofili mutasyon testi yapılıyor ve evet genetik bir test

üniversitelerde ücretsiz yaptırabiliyorsun,yaklaşık bir ayda çıkıyor sonuçlar

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…