gizem merhaba
trombofili mutasyon testi yapılıyor ve evet genetik bir test
üniversitelerde ücretsiz yaptırabiliyorsun,yaklaşık bir ayda çıkıyor sonuçlar
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
teşekkür ederim..bende burda kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.inşallah burdan güzel haberleri duydukça dahada ümitleneceğim..bu arlar kafama şu aspirini taktım.hamile kalırsam aspirin kullanmaya korkuyorum..kullanmazsam tekrar kalbi durursa kendimi suçlu hissedeceğim.doktorum her ihtimali değerlendirmek istiyor..Herşeyin hayırlsıı
ayy bir o zamanı bulsak inş.kız bende 8.ayda olurum ha inş.hayırlısıyla inş.o günleride görecez beraberce.
evleneli 1 sene olmuştu.doktora gidip bebk düşünüyorum bi bakın bana dedim.gittim ve o gün başladı hastane maceraları.2 tane kistim oluşmuş.doktor biri kötü görünüyor dedi.hemen testler yapıldı.sonuç temiz çıktı.kist tedavisine başladık 6 ay kist tedavisi görmüştüm.arkasından hemen bebek denemelerine başlayacaz diye sevinirken prolaktinim 120 ye çıktığını öğrendim.doktor bu derece yüksek bir değerde beyinde adenom olabilir dedi.bir kez daha yıkıldık.Mr çekildi çok şükür oda temiz çıktı.ilaçla düşürüldü prolaktinim.2 ay sonra hamile kaldım.bebeğime nihayet bir sürü üzüntüden sonra kavuşacağım diye seviniyordum.9 hafta herşey çok güzel gitti.12.hafta doktora gidip 2 li test yaptıracaktım ki 10.hafta lekelenme oldu.doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.o an dünya başıma yıkıldı sanki.mahvoldum..1 gün sonra aldılar bebeğimi.10 gün kendime gelemedim.ilaçlar almaya başladım.sonra kendime geldim..Veren Allah alan Allah dedim..1 ay sonra tekrar doktora gittim ve prolaktinim yine tavan yapmış....yine ilaç kullanıyorum..tamyani yaklaşık 14 aydır sürekli ilaç kullanmaktan bıktım artık.şimdi tekrar bebek çalışmalarına başyacağız ve tekrar aspirin kullanman gerekiyor deyince doktorum yeterrr diye bağırmak geldi içimdenn...
: )) inşallah
doğum yaptıktan sonra buralardan gitmek yok zaten
iyi günde de kötü günde de hep birlikte :)))
buradaki hemen hemen herkes coraspin kullanıyor,bu şekilde doğum yapanlarda var ve bir zararını görmedik,kanı sulandırmak için tedbir amaçlı vermiş sana doktorun
ama bence işini şansa bırakma ve riske girme,genelde bu acıyı 3 kere yaşamamızı bekliyorlar araştırmak için, ki ne yazık ki pek çoğumuzda yaşadık,Allah sana yaşatmasın,bence git bir üniversite hastanesine gerekirse sayı ile ilgili yalan söyle ki bu testler yapılsın ve test sonuçlarına göre yol haritanı çiz
tabii ki son karar senin
geçmiş olsun
arkadaşlar yarın erken kalkıcam iyi geceler hepinize
sevgiler....
canım çok haklısın insan zaman hemen geçsin istiyor... hele bizler gibi problem yaşayanlar gebelik süreci olmadan çocuk sahibi olmayı bile hayal edebiliyorlar.... ben biri dış gebelik olmak üzere toplam 3 bebeğimi kaybettim.. şimdi dördüncü kez hamile kalmak fikri beni çıldırtıyor ama ben anne olmak istiyorsam buna katlanmalıyım diye düşünmeye başladım daha öncede yazmıştım... sonucu iyi olduğunda kesinlikle iyiki denemişim dicem... bunu bilemem bildiğim tek şey bu bebeğimi de kaybedersem bi daha denemicem... ama bi kez daha denemeye değer..
inşallah bir daha yaşamam..ben özel bir hastaneye gidiyorum.özel hastanelerde para kazanmak için bu tarz testleri yaptırırlar aslında.doktoruma bu tesi özelde yaptırabileceğimide söyledim.ama doktorum gerek yok dedi.senden kaynaklanan bir durum yok dedi.bu sözün üzerinede ne diyeyim ki...normal kan testinde belli olurdu ihtimal dedi....inşallah Allah kimseye yaşatmasın..Sağlıklı hayırlı bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Allah bir daha yaşatmasın inşşallah canım.Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin..tabiki bir kez daha denemeye değer.söylediğin herşey doğru aynı duyguları yaşıyor herkes demekki bende zamanın çok çabuk geçmesini istiyorum.
canım sana yapılan testlerini ve değerlerini bi ara özel mesaj olarak yazarmısın ben sağlık sektöründe çalışıyorum doktorlarımıza bi sorayım
tamam canım.inşallah bulabilirim testleri.doktorumda bütün sonuçlar kayıtlı diye atmışda olabilir..
bu arada son bir ayda iki taneb bebişimiz oldu... daha önceden tam 8 olumsuz gebelikten sonra bebeğini kucağına alan bi arkadaşımız da var ve o şimdi ikinci bebek planlıyor umarım bunlar bize olduğu gibi sana da umud olurlar.........
canımsın malum yarın pazartesi mesai var... allaha emanet ol yarın görüşürüz inşallah.... bulduğun zaman yaz testleri en azında şunu da yaptırsan iyi olur diyebiliriz...
olmazmı tabiki umut oluyor.inşallah bizde burdan yakın zamanda yazarız.hamileyiz...bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık diye...Ayy düşünmesi bile güzel..sen kürtajını ne zaman oldun..çalışmalara ne zaman başlıyorsun?
gülüşüm naberrrrrrrrrrr yarın görüşürüz artık cadıcım senle....
iyidir bitanecim nolsun sabah sabah toplantıya hazırlanıyorum işte hedefler satışlar vs :bbo: dün bi bakayım kızlar napmış dedim okudum çıktım malum seninde dediğin gibi erkenden mesai başlıyo buyüzden fazla duramadımcanım en son kürtaj olalı 11 ay bitti. bu ay çalışmıştık ama olmadı benim de yarım kalan işlerim vardı epilasyona falan gidiyodum yarım kalmıştı bu ay çalışmıcam onları halletcem gelcek ay başlarım artık. zaten adetlerimde daha yeni düzene girdi...
günaydınnn canım... kolay gelsin.:icecream:iyidir bitanecim nolsun sabah sabah toplantıya hazırlanıyorum işte hedefler satışlar vs :bbo: dün bi bakayım kızlar napmış dedim okudum çıktım malum seninde dediğin gibi erkenden mesai başlıyo buyüzden fazla duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?