toplantıya giriyorum öptüm şimdilikgünaydınnn canım... kolay gelsin.:icecream:
çalışmayı seviyorum ama bi de mecburiyet olmasa... keşke sadece kendimi eğlendirmek için çalışıyor olsaydım... sıkıldım ben yaaa......
toplantıya giriyorum öptüm şimdilik
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
toplantı bitti ama savaş başladı
kim daha çok vede karlı satacak
dırınınınnnnnnn
offf içim sıkıldı dilim şişti
kıslaarrrr napıyosunuz keyifler nasıl
benim korkudan ödüm patlıyo
yarın film çekilecek
bide siz şu iğne işini anlatıyorsunuz yaaaa ayyyy gözümün önüne geliyo böyle
pörsümüş heryeri öbek öbek şiş morlu kırmızılı alacalı rekli ay gökkuşağı gibi bir göbek iyyyyyy
yaaaa kusuruma bakmayın düşündükçe ve üstüne güzel(!) bir toplantı geçirince beynim sulandı sempatiksalakcinni :bbo: bana kısmayın tamam mı arada geliyolar bana da sağdan sağdan laelaelaelaelae
dırınınınnnnnnn
yarın film çekilecek
pörsümüş heryeri öbek öbek şiş morlu kırmızılı alacalı rekli ay gökkuşağı gibi bir göbek iyyyyyy
yaaaa kusuruma bakmayın düşündükçe ve üstüne güzel(!) bir toplantı geçirince beynim sulandı sempatiksalakcinni :bbo: bana kısmayın tamam mı arada geliyolar bana da sağdan sağdan laelaelaelaelae
sağol tatlım teşekkür ederim sen ne zaman böle desen bi satış yapıyorumcanım benim yarınki film iyi geçer inşallah.aprı kesici içte git mutlaka.antibiyotikte iç önceden demiştir zaten doktorun.biz oğluşla heyecanlı bekleşiyoz yarın şeker tahlilim var bide renkli ultrasona girecem oğluşu görecem çok özledim kıpırcığımı.büyüdükçe hareketleri çok hızlı oldu bazen zıplatıyo resmen karnımı.bakalım yaramaz oğlum nekadar oldu.şimdi geri çıkacam misaifirm gelecek.elazığdada deprem olmuş onada üzüldüm büsürü insan ölmüş 50 küsürlerde şimde.Allah beterinden korusun hepimizi.çok öptüm yarın inşallah güzel heberlerle gelirim.akşam geç girrim yanlız.eşimin dersi var akşam geç bitiyo ben annemlere geçerim büyük ihtimalle doktordan sonra.bye bye hayırlı işler sanada tatlım bol kazançlar....gamyoncuiremsu
sağol bitanem inşallah iyi geçer ay ne bileyim bezeler falan diyosunuz ya böyle irili ufaklı tepeli kaydirigubbakcemile3 rengarenk bir göbek geliyor aklıma eyvahedigeldismilecanım allah yardımcın olsun inş. iyi geçicektir.dualarım seninle.
göbeğe ve iğneye gelince haklısın mor bi göbek pek hoş durmuyoda pörsüme yok korkma.morlukta zamanla kalmıyor.
sağol bitanem inşallah iyi geçer ay ne bileyim bezeler falan diyosunuz ya böyle irili ufaklı tepeli kaydirigubbakcemile3 rengarenk bir göbek geliyor aklıma eyvahedigeldismile
AZDALAR canım büyük geçmiş olsun Elazığdaki depremden dolayı.haberlerde izliyorum şuan .çok üzüldüm.umarım ölü sayısı çok artmaz.depremden önce burda da oldu deprem demekki fay hareketlendi.sen karakoçanamı atanmıştın tam hatırlayamadım canım.dikkat et kendine ve Allaha emanet ol tatlım. :Saruboceq: Allahım daha büyük felaketlerden hepizimi korusun
yaşıym dimi kaydirigubbakcemile3 orası öyle canım ya zaten ne caılar çektik çekiyoruz varsın acıııcık daha acı çekelim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım minişlerikız sen çok yaşa emiii.bezeler bastırınca eline öle hissediyosun çok değil oda geçiyo zaten.ama iğne can yakıyo.tek bebişleri kucağımıza alalımda onada razıyım ben yeterki sonu iyi mutlu bitsin iğnelerin.
feryad cım naber... nasılsın... canım ben kaçırdım galiba sen iğnelere ne zaman başladın....
ay evet canım ya normal gripte felan hayatta iğne olmam ama bebişler için değerrrr.ben 18 haftadır alışamadım.dahada en za göbek acıyomuş kol ve bacağı napcam bilemiyom.neyse tek sağlıkla kucağımıza alalımda iğne oluruz nasılsa sayılı sonuçta dimi?
dırınınınnnnnnn
yarın film çekilecek
canım benim 4. haftada düştüğü için bebekler tedaviye erken başladık bu ay başladım ben iğnelere... doktorum önce vücudunu bebeğe hazırlayalım ki düşmesin dedi çünkü biz hamiş olduğunu anladığımızda çoktan düşük başamış oluyor dedi bende ona güvendim başladık işte
sağol bitanem inşallah iyi geçer ay ne bileyim bezeler falan diyosunuz ya böyle irili ufaklı tepeli kaydirigubbakcemile3 rengarenk bir göbek geliyor aklıma eyvahedigeldismile
aynen öyle çekilişi hoş değil ohaoldumsmile bende kendimi bu şekilde telkin etmeye çalışıyorum gül diyorum bi 10 dk sabredeceksin sen ne ameliyatlar oldun canın acıdı (kıs ben hem fistül ameliyatı oldum hemde kistermoid a bide sezeyan) bu yanında sivrisinek ısırıııııı diyom kendi kendimeinşallah herşey güzel geçecek kolay bi işlem değil bi defa çekiliş şekli hoş değil ama olduda bitti maşallah.... olcakkk tamam mı tatlım... kendini sıkma stres yapma... ilacını almayı unutma..
kısss napıym bende bide bu hastalık var ne söylenirse söylensin direkt gözümde canlanıyor hayal ediyom balık burcuda değilim ama işte bazen çok komik oluyo bi ortamda bakıolar ben kıkır kıkır gülüyom anlamıolar tabii benim gözümün önüne geleni bilemiolar kiiiii aklinialirimsmilecadı seni muzur... bugün yine iyisin bakıyom rahim filmi korkusu kızın aklını almış belli oldu....kaydirigubbakcemile2 kötülük öyle yapılmaz böyle yapılııı haaaaaaaaaaaakafamçokkarıştılaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?