kızlar merba nasılsınız bende doktora gidecem bugün burdaki doçent düşüklerimin sebebini romatoit artrite bağladı romatoit faktör 0 -20 arası olması gerekirken 70 çıktı umarım bu bebeği etkilemiyodur yapılması gereken testler varmış sizler neler yaptınız
kısss napıym bende bide bu hastalık var ne söylenirse söylensin direkt gözümde canlanıyor hayal ediyom balık burcuda değilim ama işte bazen çok komik oluyo bi ortamda bakıolar ben kıkır kıkır gülüyom anlamıolar tabii benim gözümün önüne geleni bilemiolar kiiiii aklinialirimsmile
yaaa naparsın işte bize diyoo bayanssulusmile zemuszemusDünyadaki tüm güzelliklerin mimarı ve temsilcisi, İlahi güzelliklerin tecelligâhı hanımefendilerin zarif temsilcileri tüm bayanların (bize diyo bize diyoo:kedi:)kadınlar günü kutlu olsun
arkadaşlar mrb bende de kan pıhtılaşması olduğundan bende clexane 0,4ml verdi doktorum 2 düşük yaptım bu 3.gebeliğim profa gittim bu iğneyi verdi ancak iğğneyi ilk 2 gün hemşirelere yaptırdım onların yaptığı çok fazla morardı ve beze gibi kaldı ancak benim yaptıklarımda okadar norarma ve bezelenme yokaklıma takıldı benmi doğru yaptım yoksa onlarmı bu iğneyi göbekten bacaktan ve koldan yapıyorum inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma almak nasip olur
merhaba canım bebişini Allah'ım bağışlasın kaç haftalık pıhtılaşma için genetik testler yapıldı mı dr neye göre böle bi teşhis koyduarkadaşlar mrb bende de kan pıhtılaşması olduğundan bende clexane 0,4ml verdi doktorum 2 düşük yaptım bu 3.gebeliğim profa gittim bu iğneyi verdi ancak iğğneyi ilk 2 gün hemşirelere yaptırdım onların yaptığı çok fazla morardı ve beze gibi kaldı ancak benim yaptıklarımda okadar norarma ve bezelenme yokaklıma takıldı benmi doğru yaptım yoksa onlarmı bu iğneyi göbekten bacaktan ve koldan yapıyorum inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma almak nasip olur
merhaba canım bebişini Allah'ım bağışlasın kaç haftalık pıhtılaşma için genetik testler yapıldı mı dr neye göre böle bi teşhis koydu
hımmm ok o zaman hoşgeldin pıhtıdaş :1hug:evet yapıldı canım mthfr 677 +1298 hetigerezot çoktı
hımmm ok o zaman hoşgeldin pıhtıdaş :1hug:
ben neden kim var kim yok göremiyorum !!!
evet yapıldı canım mthfr 677 +1298 hetigerazot çıktı
arkadaşlar mrb bende de kan pıhtılaşması olduğundan bende clexane 0,4ml verdi doktorum 2 düşük yaptım bu 3.gebeliğim profa gittim bu iğneyi verdi ancak iğğneyi ilk 2 gün hemşirelere yaptırdım onların yaptığı çok fazla morardı ve beze gibi kaldı ancak benim yaptıklarımda okadar norarma ve bezelenme yokaklıma takıldı benmi doğru yaptım yoksa onlarmı bu iğneyi göbekten bacaktan ve koldan yapıyorum inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma almak nasip olur
evet yapıldı canım mthfr 677 +1298 hetigerazot çıktı
meraba canım,öncelikle çok geçmiş olsun , inşallah bebeğini bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın...bu iğneler hamilelik sırasında fazla kilo aldırıyormu
Canım benim , endişelenme lütfen , çoğu bebekte sarılık oluyor , bebeğin sağlıkla evinize gelecek tatlım , dualrım sizinle...merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
canım çok üzgünüm cevap veremedim öğleden sonra bi yoğunluk bi yoğunluk ( çok şükür )gülüş naber off canım çok sıkıldı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?