Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arkadaşıma ulaşamadım onunla görüşüp seni arıcam onun doktoru hacettepedeydi diye hatırlıyorum...

canım benim yaaa.... o dediğin bazen bana da oluyor aklıma geliyo bişeyler başlıyorum gülmeye sonra da çık işin içinden çıkabilirsen... deli olduğun yanına kar kalıyor...:kaydirigubbakcemile

Dünyadaki tüm güzelliklerin mimarı ve temsilcisi, İlahi güzelliklerin tecelligâhı hanımefendilerin zarif temsilcileri tüm bayanların (bize diyo bize diyoo:kedi:)kadınlar günü kutlu olsun

arkadaşlar mrb bende de kan pıhtılaşması olduğundan bende clexane 0,4ml verdi doktorum 2 düşük yaptım bu 3.gebeliğim profa gittim bu iğneyi verdi ancak iğğneyi ilk 2 gün hemşirelere yaptırdım onların yaptığı çok fazla morardı ve beze gibi kaldı ancak benim yaptıklarımda okadar norarma ve bezelenme yok aklıma takıldı benmi doğru yaptım yoksa onlarmı bu iğneyi göbekten bacaktan ve koldan yapıyorum inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma almak nasip olur

canım geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin güzel geçer... aklına böyle şeyler getirerek canını sıkma ... vücudun doğuma kadar çiçek tarlası gibi olacak muhtemelen hemşirelerin yaptığı damara denk gelmiştir. yanlışı doğrusu yok yani anlayacağın yap denk gelen yere.... ben deneyimli değilim bu konuda deneyimli arkadaşlar mutlaka yanıtlayacaktır sorunu.. geçmiş olsun tekrar

merhaba canım bebişini Allah'ım bağışlasın kaç haftalık pıhtılaşma için genetik testler yapıldı mı dr neye göre böle bi teşhis koydu

merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...

evet yapıldı canım mthfr 677 +1298 hetigerazot çıktı

bu iğneler hamilelik sırasında fazla kilo aldırıyormu
meraba canım,öncelikle çok geçmiş olsun , inşallah bebeğini bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın...
Canım ben de mthfr667 heterozigotum , 0.3 ml fraxaparine kullanıyorum.Ben ilk günden beri iğnemi kendim vuruyorum , ara ara bende bezeler oluyor ,ama genelliikle morarma ya da beze oluşmuyor .Ben bacağımdan yapıyorum baştan beri.Öyle çok iz filan da olmadı endişelenme...
Ayrıca bu iğne hamilelikte kiloda aldırmıyor.Ben 30 haftalık oldum çok şükür , şu ana kadar da 8,5 civarında kilo aldım , inşallah 11,12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum...Aslında hedefim 10 kiloyu geçmemekti ama bunu başaramicam galiba...Neyse bebişler sağlıkla gelsin de önemli olan bu canım...

merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
Canım benim , endişelenme lütfen , çoğu bebekte sarılık oluyor , bebeğin sağlıkla evinize gelecek tatlım , dualrım sizinle...

ARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERİ AYAKTAYIZ.ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATİL.İNANIN O DEPREM ANINDA HİÇBİŞEY AKLINA GELMİYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BİR DE EVİM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR İLÇESİNİN KÖYLERİNDE.((Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…