Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
tatlım yeni doğan bebişlerin % 80-85 i sarılık olur hiç canını sıkma
tatlım tekrar geçmiş olsun yapabileceğimiz bişeyler var mı

kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum

kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsun güzelim Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar.bütün gün çalıştığım için ancak girebiliyorum.Elazığdaki arkadaşlara geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.bu arada sonuyok inan çok ama çok sevindim hamileliğine inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder....

canım çok sevindimmm...hemn nazar boncuğunu takayımsonuna kadar güzel bir hamlilelik diliyorum ve de bebeğini sağlıkla kucağına almanı...

Geçmiş olsun canım , çok zordur eminim , Allah hepimizi korusun...

Gobetecim , nasılsın canım ? Bu hafta kontrolün var değilmi?Güzel haberlerini bekliyorum canımm...

merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
canım her bebekte olur sarılık sadece biraz daha ağır geçiyo galiba üzme kendini... artık hastalana hastalana büyüyeceksiniz her hastalığında böyle koyverirsen kendini kızın nasıl büyücek....

:teytey::teytey::teytey:ayyy gözümüz aydın... allah tamamına erdirsin inşallah.... kendine dikkat et yorma kendini..hihoyyythihoyyythihoyyyt
:gitme:canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.... :gitme:

kızlar hepinize iyi akşamlar yarını bekliyorum heyecanla.sabah 9 da şeker yüklemesi 10 da ultrasona girecem.öpüyorum hepinizi.gülüşüm sende inşallah acı çekmeden kurtulursun.adet ağrısı gibi zaten.ben iki kere 15 dakka arayla çekildim .ilkinde hiç bir şey hissetmedim.sonrakinde adet ağrısı gibiydi.dinlen yarın eve gidince yat mikrop kapmamaya çalış.ilaçlarını düzenli al. olumunekankayizsmile

merabalar kızlar nasılsınız sonuyok tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin azdalar sanada geçmiş olsun angel bi problem yok değilmi canım herşey yolundamı

gülüş yarın rahim filmi çekilecek galiba ben 2 kere çekildim sadece ilacı encekte ettiğinde canın biraz yanıyo ama hamilelik şansın rahim filminden sonra artıyo ben filimden sonraki ay hamile kalmıştım

canım çok geçmiş olsun sizin durumlarınız nasıl bir yapabileceğimiz birşey var mı?

canım bu negüzel haber ay heyecan yaptım şimdi :))):teytey:hihoyyythihoyyyt

so nuyok tebrik ederim. allah tamamına erdirmek nasip etsin. kucağına aldığın günleride görürüz inşallah.....
azdalar geçmiş olsun. gerçekten zor günler bu günler..allah yardıcınız olsun

homosistein:5.48
s.protein S:106
protein C:95
antitronbin IIIaktivitesi:90
factör V leiden(G1691A):normal
factör V R2(H1299R):normal
protrombin(G20210A):normal
mthfr(C677T):heterezigot mutasyon
mthfr(A1298C):normal
factör XIII(V34L):normal
PaI-1(4G/5G):5G/5G
epcr(A4600G-G4678C):A1/A1
Arkadaşlar sonuçları benimle aynı olan varmı aranızda ben daha doktorada göstermedim...

gülüş27 gizem79 melek76 aysude-mir muco 509 feryad nergis60
canlarım tşk ederim hepinize şoktayım hala çünkü bu ay hiç beklemiyordum
ayrıca bugün ilk iğnemi oldum 0,6 clexan ayy ölüyordum çok yakıyo tansiyonum düştü midem bulandı mahvoldum nasıl yapıcam ben bu iğne işini lütfen yardım edin bide evde eşim nasıl yapacak zaten polikk. beni öyle görünce korktu ben sana nasıl yapıcam bu iğneyi diyor bide ben kolay bi iğne deri altından kendim yaparım diyodum şimdi bana bi akıl verin çok acımadan nasıl yapılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…