tatlım yeni doğan bebişlerin % 80-85 i sarılık olur hiç canını sıkmamerhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
tatlım tekrar geçmiş olsun yapabileceğimiz bişeyler var mıARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERİ AYAKTAYIZ.ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATİL.İNANIN O DEPREM ANINDA HİÇBİŞEY AKLINA GELMİYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BİR DE EVİM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR İLÇESİNİN KÖYLERİNDE.(( Saruboceq:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
canım çok sevindimmm...hemn nazar boncuğunu takayımkızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
ARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERİ AYAKTAYIZ.ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATİL.İNANIN O DEPREM ANINDA HİÇBİŞEY AKLINA GELMİYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BİR DE EVİM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR İLÇESİNİN KÖYLERİNDE.(( Saruboceq:
canım her bebekte olur sarılık sadece biraz daha ağır geçiyo galiba üzme kendini... artık hastalana hastalana büyüyeceksiniz her hastalığında böyle koyverirsen kendini kızın nasıl büyücek....merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
:teytey::teytey::teytey:ayyy gözümüz aydın... allah tamamına erdirsin inşallah.... kendine dikkat et yorma kendini..hihoyyythihoyyythihoyyytkızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
:gitme:canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.... :gitme:ARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERı AYAKTAYIZ.ÇOK ŞıDDETLı SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATıL.ıNANIN O DEPREM ANINDA HıÇBıŞEY AKLINA GELMıYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BıR DE EVıM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERıNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR ıLÇESıNıN KÖYLERıNDE.(( Saruboceq:
kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
ARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERİ AYAKTAYIZ.ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATİL.İNANIN O DEPREM ANINDA HİÇBİŞEY AKLINA GELMİYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BİR DE EVİM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR İLÇESİNİN KÖYLERİNDE.(( Saruboceq:
kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
feryadddd nasılsın canımmmm iyimisin..?? geçtimi morlukların....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?