Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım herşey normal görünüyor çok az bir kan pıhtılaşman var mthfr 677 heterozigotsun korkulacak bişiyin yok fakat gebe kalınca iğne kullanacaksın sakın korkma ben 3 gende mutasyonum ve ben bile hamile kalmaya cesaret ettim düşün yani ayrıca bu 9 ay nasıl geçer hiç bilmiyorum

sağol bitanem alıyorum ilaçlarımı yarın tam gün izin aldım eve gelince hhooooooopp yatak merak etme sen yarın senden de güzel haberlerini bekliyorum
gülüş yarın rahim filmi çekilecek galiba ben 2 kere çekildim sadece ilacı encekte ettiğinde canın biraz yanıyo ama hamilelik şansın rahim filminden sonra artıyo ben filimden sonraki ay hamile kalmıştım
mucocum bakalım artık hakkımıza hayırlısı olur inşallah bi 10 dk sabır çekecem artık
kuzuuuu :teselli: umarım alışırsın bak 9 ay boyunca arkadaşlar oldular ve sonunda bebişlerini sağlıkla kucaklarına aldılar miniş için sıkıcaz dişimzi biraz ben hiç iğne olmadım buyüzden bişi diyemiyorum

canım bende başlayalı çok olmadı ama sana göre tecrübeli sayılırım onun için yardımcı olayım :)))çok acımadan şöyle yapılıyor yavaaaaaş yavaaaaaaaaş ayrıca bende yapamıyorum henüz benim eşimde polis ama onun çalışma saatlerine göre ayarlıyoruz iğneyi

Saol canım.Peki bu iğnelerle 9 ay boyunca sağlıklı kalabiliyormu bebek anne karnında?Korkuyorum ben...

merhaba arkadaşlar
hızlı hızlı okudum sizleri

azdalar geçmiş olsun 99 Gölcük depremini bizzat yaşamış biri olarak korkularınızı çok iyi anlyorum,büyük geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın

gülüs,canım yarın rahim filmin çok rahat çekilir inşallah,çabucak atlatırsın,bizi haberdar et olur mu,Allah'a emanet ol canım

SONUYOK o kadar sevindim ki;sana sağlıklı bir gebelik,bebeğini sağlıkla ve zamanında kucağına almanızı,ve analı babalı büyütmenizi diliyorum,Allah'a emanet olun,iğnelerden de hiç korkma,bende ilk yaptırdığımda çok yanmıştı,ama ondan sonra göbişimden kendim bile yaptım,ben en çok göbekte rahat ettim canım,bebeğini düşün,kucağında olduğunu,öpüp kokladığını bak o zaman o iğne hiç acıtıyor mu,yakıyor mu : ))

benimde bugün kontrolüm vardı,çok şükür herşey yolunda,B12 düşük çıkmış,DODEX verdi 3 günde bir,onun dışında FOLBıOL e devam,CORASPıN e ise gebe kalınca ya da bir ay önce başlıycam sanırım

çok yorgunum yarında işlerim var hepinizi öpüyorum

bu arada AYSUDE m o arkadaşım CELEN35 ti ve 7 kayıptan sonra (ki bir kaç tanesi dış gebelikti) 8.gebelikte kızını kucağına aldı,düzeltmek istedim,ilk sayfaları okuyorum ya ve sizlerede tavsiye ediyorum : ))

aysude mir ne ne oldu canım,hemen çalışmalara ara verilir mi hiç : )) beni bekleme benim daha çoook var,bu sefer önden sizi alalım : ))

sonu yok tebrik ederim arkadaşım allah gönlüne göre verir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
dendenim güzel arkadaşım B12 düşük çıkmasının nedeni 677 sen heteroydun dimi folic ve B12 eksikliği oluyor kontrolünün iyi geçmesine sevindim

kızlar iğne yapılan yer morarmış
off ne yapayım sice hepmi morartacak bu meret yaaa kolony falan ovsammı acaba nasıl geçecek bu morluk dahada morarmasa bari
sanki iğne olan yerin etrafıda hafif acıyor gibi

ewet o benim :gitme: 4 dış gebelik 3 tanede kan pıhtılasması sorunundan kayebttim meleklerimi senağlama allahıma bin şükür şimdi mis kokulu kuzu var kollarımda :Saruboceq: tükendiğim bittiğim tamam dediğim anda gönderdi rabbim onu bana.şimdi sıra sizlerde..yılmak yok..tükenmek yok..allah cok buyuk dualarım sizlerle :Saruboceq:

kızlar iğne yapılan yer morarmış
off ne yapayım sice hepmi morartacak bu meret yaaa kolony falan ovsammı acaba nasıl geçecek bu morluk dahada morarmasa bari
sanki iğne olan yerin etrafıda hafif acıyor gibi

oncelıkle saglıkla gelsın bebısın ınsallah canım
bende 3..5 aydır vuruyorum morarmaya sertlesmeye care bulamadım
kolonyalı pamukla bastırıyorum ıyı gelıyor
gun ıcınde bı kac kez yap
ben bazen pamugu yapıstırıyorum
gobegımde yer kalmadı nerdeyse dra soyledım kola gecelım dedı
esım koldan yapıyor artık daha fazla acıyor ama yapcaz bıey yo sabır canım

kol cok can yakıor ipekcim.bende cok beze olusmutu koldan.ki 1 senede ancak gecti o bezeler.tavsiyem göbek sonra bacak a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…