homosistein:5.48
s.protein S:106
protein C:95
antitronbin IIIaktivitesi:90
factör V leiden(G1691A):normal
factör V R2(H1299R):normal
protrombin(G20210A):normal
mthfr(C677T):heterezigot mutasyon
mthfr(A1298C):normal
factör XIII(V34L):normal
PaI-1(4G/5G):5G/5G
epcr(A4600G-G4678C):A1/A1
Arkadaşlar sonuçları benimle aynı olan varmı aranızda ben daha doktorada göstermedim...
sağol bitanem alıyorum ilaçlarımı yarın tam gün izin aldım eve gelince hhooooooopp yatak merak etme sen yarın senden de güzel haberlerini bekliyorumkızlar hepinize iyi akşamlar yarını bekliyorum heyecanla.sabah 9 da şeker yüklemesi 10 da ultrasona girecem.öpüyorum hepinizi.gülüşüm sende inşallah acı çekmeden kurtulursun.adet ağrısı gibi zaten.ben iki kere 15 dakka arayla çekildim .ilkinde hiç bir şey hissetmedim.sonrakinde adet ağrısı gibiydi.dinlen yarın eve gidince yat mikrop kapmamaya çalış.ilaçlarını düzenli al. olumunekankayizsmile
mucocum bakalım artık hakkımıza hayırlısı olur inşallah bi 10 dk sabır çekecem artıkgülüş yarın rahim filmi çekilecek galiba ben 2 kere çekildim sadece ilacı encekte ettiğinde canın biraz yanıyo ama hamilelik şansın rahim filminden sonra artıyo ben filimden sonraki ay hamile kalmıştım
kuzuuuu :teselli: umarım alışırsın bak 9 ay boyunca arkadaşlar oldular ve sonunda bebişlerini sağlıkla kucaklarına aldılar miniş için sıkıcaz dişimzi biraz ben hiç iğne olmadım buyüzden bişi diyemiyorumgülüş27 gizem79 melek76 aysude-mir muco 509 feryad nergis60
canlarım tşk ederim hepinize şoktayım hala çünkü bu ay hiç beklemiyordum
ayrıca bugün ilk iğnemi oldum 0,6 clexan ayy ölüyordum çok yakıyo tansiyonum düştü midem bulandı mahvoldum nasıl yapıcam ben bu iğne işini lütfen yardım edin bide evde eşim nasıl yapacak zaten polikk. beni öyle görünce korktu ben sana nasıl yapıcam bu iğneyi diyor bide ben kolay bi iğne deri altından kendim yaparım diyodum şimdi bana bi akıl verin çok acımadan nasıl yapılır ?
gülüş27 gizem79 melek76 aysude-mir muco 509 feryad nergis60
canlarım tşk ederim hepinize şoktayım hala çünkü bu ay hiç beklemiyordum
ayrıca bugün ilk iğnemi oldum 0,6 clexan ayy ölüyordum çok yakıyo tansiyonum düştü midem bulandı mahvoldum nasıl yapıcam ben bu iğne işini lütfen yardım edin bide evde eşim nasıl yapacak zaten polikk. beni öyle görünce korktu ben sana nasıl yapıcam bu iğneyi diyor bide ben kolay bi iğne deri altından kendim yaparım diyodum şimdi bana bi akıl verin çok acımadan nasıl yapılır ?
canım herşey normal görünüyor çok az bir kan pıhtılaşman var mthfr 677 heterozigotsun korkulacak bişiyin yok fakat gebe kalınca iğne kullanacaksın sakın korkma ben 3 gende mutasyonum ve ben bile hamile kalmaya cesaret ettim düşün yani ayrıca bu 9 ay nasıl geçer hiç bilmiyorum
Factor V G1691A (Leiden)
ß Fibrinogen- 455 G>A
MTHFR A 1298 C heterozigot canım benim değerlerim
kızlar iğne yapılan yer morarmış
off ne yapayım sice hepmi morartacak bu meret yaaa kolony falan ovsammı acaba nasıl geçecek bu morluk dahada morarmasa bari
sonu yok tebrik ederim arkadaşım allah gönlüne göre verir inşallah
ovma sakın.kolonyalı pamukla bastır iğne yerine.
bu arada son bir ayda iki taneb bebişimiz oldu... daha önceden tam 8 olumsuz gebelikten sonra bebeğini kucağına alan bi arkadaşımız da var ve o şimdi ikinci bebek planlıyor umarım bunlar bize olduğu gibi sana da umud olurlar.........
celen ayyy ne zormuş kız hamile olsam bi dert olmasam bi dert ayyy bide kadınlar gününde olacak işmi bu değilmi
kızlar iğne yapılan yer morarmış
off ne yapayım sice hepmi morartacak bu meret yaaa kolony falan ovsammı acaba nasıl geçecek bu morluk dahada morarmasa bari
sanki iğne olan yerin etrafıda hafif acıyor gibi
oncelıkle saglıkla gelsın bebısın ınsallah canım
bende 3..5 aydır vuruyorum morarmaya sertlesmeye care bulamadım
kolonyalı pamukla bastırıyorum ıyı gelıyor
gun ıcınde bı kac kez yap
ben bazen pamugu yapıstırıyorum
gobegımde yer kalmadı nerdeyse dra soyledım kola gecelım dedı
esım koldan yapıyor artık daha fazla acıyor ama yapcaz bıey yo sabır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?