Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen bastrıyorum pamuklu kolonya geçermi canım ya sanki hafif ateş yaptı gibi valla belim ağrıyodu belimin ağrısını unutturdu bu

Arkadaşlar kesinlikle iğne için bacağı tavsiye ediyorum...Ben baştan beri bacağa vuruyorum , izleri çabuk kayboluyor ve bol bol yerim var daha...Aksilik çıkmazsa son güne kadar ben bacaktan vurmayı düşünüyorum...Dinamiste hep bacaktan vurmuştu ve problem yaşamamıştı...

Celencim , hoşgeldin canım , nasılsın ? Umarım her şey yoludadır...
Filizim değerlerimiz aynı.Bende mthfr667 heterozigotum .0.3 ml iğne + 100 mg asprin kullanıyorum...
ığne konusunu kafanıza takmayın lütfen , zor birşey değil , ben her gün iğne vurulduğumun farkında bile değilim , ilaç içmek gibi bişey yani...

ipekçim canım ben bu kadar acıycanı tahmin etmemiştim inş alışırım canım allah kolaylık versin bizlere celenim noldukine neden küstün bana canım ne yaptım ben sana kuzum

Son düzenleme:
elif_fidan , senin nasıl gidiyor canım...Osman beye devam ediyormusun hala...Her ay istediği testler var dı hocanım , o testleri yaptırıyormusun...15 günde bir kan sayımı , ayda bir de d-dimer e bakılmasını istemişti benden...20. haftaya kadar yaptırdım ben bu testleri , sonra bıraktım...Lütfü bey kan akışına ultrasondan da bakıyor çünkü...Ama o testler aklımda da kalmadı değil , 32. haftam da yaptırmayı düşünüyorum ...

celen bastrıyorum pamuklu kolonya geçermi canım ya sanki hafif ateş yaptı gibi valla belim ağrıyodu belimin ağrısını unutturdu bu
gecmesini umuyorum.sen berden yaptırdın ilk iğnenni.yapan kişide canını cok yakmıs olabilir.ama bir iki yapmadan sonra eşinde alısıcaktır.sende.ates ondan dieldir sanmıyorum.ama bi doktora sor yinede.kime gidiosun.tahir beyemi?
hoşbuldum melekcim.iyiym cok tskr ederim.sen nasılsın?asıl sende hersey yolundamı?minik yaramazın nasıl üzmüyor dimi seni :kedi:
ipekçim canım ben bu kadar acıycanı tahmin etmemiştim inş alışırım canım allah kolaylık versin bizlere celenim noldukine neden küstün bana canım ne yaptım ben sana kuzum

face de yazdım :umursamaz:

Saol canım cevabın için.

sermet beye gidiyorum canım zaten iğneyi yapan kız ilk kez derialtı iğne yapmış üstelik sölemiyo bide ya

melekçim bacağın neresine yapıyosun iğneyi tam da acımıyor bana da ver formülünü

evet melekcım aydınlatırmısın bızı bu konuda

kola dayanamıycam be cok fena acıtıyor

kızlar daha once sordum ama
benım dozum yarıya dusuyruldy bacaklarımda morarma oldu dıye
yalnız dr ondan sonrada 3 haftaya gun verdı ya az gelırse doz haftaya gel bakalım fılan demedı
cok zor hamıle kaldım rıske atma ıstemıyorm hıc bırseyı ben
sızde her gıtmenızde kana bakıldımı doz nasıl ayarlandı bakıldıysa yaptırdıgınız testın adını yazarmısınız
ıyı geceler arkadaslar

sağol canım inan varlığını unutturmamak için elinden geleni yapıyosun topiğe ne zaman yeni biri katılsa sen geliyosun farkına vardınmı hiç ben geldiğimdede böyle olmuştu....kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...

canım geçmiş olsun iyi olur üzülme her bebekte oluyor hemen hemen dualrım kuzunla :)

çok çok geçmiş olsun bir daha yaşanmamasını diliyorum allah sabır versin:)

kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum

kız delüüüü nasıl sevindim yaaaa canım benim bak ben sana ne dediydim biraz dinlesen hadi hayılrısı canım inşallah kucağına almak nasip olur

kıs amma paniksin bacım etini iki parmağınla sıkıştır batır iğneyi ilacıda yavaş yavaş verdinmi acı macı olmaz beze morarma olmaz hadi bakiim katlancan artık bebiş için :)

ovma sakın.kolonyalı pamukla bastır iğne yerine.

kuzuuum yaaaa çiçeeemm sen nerelerdesin telim kapalı benim gerçi aradıysan ulaşamamışsındır cemrem nasıl msn i açda bi ara konuşalım çok özledim ayrıca söylüceemm önemli şeyler var

celen ayyy ne zormuş kız hamile olsam bi dert olmasam bi dert ayyy bide kadınlar gününde olacak işmi bu değilmi

klava:klava:klava:kız varya seni ben naparım o nasıl laf öle benneyaptımki

kıymamam ama çok çektin diye sana dünya tatlısı bir kız geldi

melekçim bacağın neresine yapıyosun iğneyi tam da acımıyor bana da ver formülünü

kaba et nerde buldun sok oraya toto hariç canım kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım verdiğin bilgiler için acemiliği atlatana kadar :) yardımlarınızı esirgemesseniz sevinirim bugün doktor kontrolüm var bebeğimin kalp atışı varmı diye bakıcaklar bugün dua edin benim için

Canım iğneyi :diz kapağından 4 parmak yukarı , kasıklarsan 4 parmak aşağı tutarak arada kalan bölgenin her hangi bir yerine , bacağın ön kısmına yapıyosun...Ben şu sıralar yan kısma da geçtim , önler biraz rahatlasın diye...Bacak geniş bir alan olduğu için hep aynı bölgeye vurmak zorunda kalmıyosun , sağ - sol dönüşümde yapıyosun hem...

İğneyi batırdıktan sonra da yavaş yavaş veriyorum ilacı,başta kolonyalı pamuk bastırıyodum ama son zamanlarda üşeniyorum pek yapmıyorum...

Canım yukarıda anlattım , ben de koldan denediğimde kolum çok acımıştı...
Canım hemotolog bana ayda bir d-dimer diye bir test var , onu yaptır demişti...Bu testten kanın pıhtılaşıp pıhtılaşmadığı anlaşılıyormuş...Yalnız iğne kullanılmasına rağmen , 20. haftadan itibaren d-dimer sınırın biraz üstünde çıkabilir endişelenme demişti.Sınırın çok üzerinde olursa problem olabilirmiş...Canım birde tam kan sayımı yaptırabilirsin , trombosit değerine bakacaksın...

Rica ederim canım, inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsınız , güzel haberlerini bekliyoruz...

MELEKCIM Selam, cok sükür ıyıyım canım.Benım kontrolüm ayın 17 sınde.Bakalım dogumu konusacam kesın hacettepe olcak.Hoca bır yol gösterır ınsallah.Bıseyler duydum ne kadar dogru bılmıyorum hacettepede dogum ıcın bır ay öncesı yer ayırmak falan gerekıyormus.Dogrumu bılmıyorum.Canım senın bılgın varmı?Ben 33. haftadayım. Doktordan gelınce sana muhakkak bılgı yazarım..

Melek, ben ıgneyı göbekten yapıyorum.Arada bı koldan yapıyorum.Göbekten sakıncası varmı kı? Sen elevıt kullanıyormusun yoksa kestın mı?Ben hala kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…