gecmesini umuyorum.sen berden yaptırdın ilk iğnenni.yapan kişide canını cok yakmıs olabilir.ama bir iki yapmadan sonra eşinde alısıcaktır.sende.ates ondan dieldir sanmıyorum.ama bi doktora sor yinede.kime gidiosun.tahir beyemi?celen bastrıyorum pamuklu kolonya geçermi canım ya sanki hafif ateş yaptı gibi valla belim ağrıyodu belimin ağrısını unutturdu bu
hoşbuldum melekcim.iyiym cok tskr ederim.sen nasılsın?asıl sende hersey yolundamı?minik yaramazın nasıl üzmüyor dimi seni :kedi:Celencim , hoşgeldin canım , nasılsın ? Umarım her şey yoludadır...
Filizim değerlerimiz aynı.Bende mthfr667 heterozigotum .0.3 ml iğne + 100 mg asprin kullanıyorum...
İğne konusunu kafanıza takmayın lütfen , zor birşey değil , ben her gün iğne vurulduğumun farkında bile değilim , ilaç içmek gibi bişey yani...
ipekçim canım ben bu kadar acıycanı tahmin etmemiştim inş alışırım canım allah kolaylık versin bizlere celenim noldukine neden küstün bana canım ne yaptım ben sana kuzum
Canım ben de iyiyi çok şükür , minik yaramazda beni üzmüyor teyzesi , böyle devam eder inşallah...hoşbuldum melekcim.iyiym cok tskr ederim.sen nasılsın?asıl sende hersey yolundamı?minik yaramazın nasıl üzmüyor dimi seni :kedi:
Celencim , hoşgeldin canım , nasılsın ? Umarım her şey yoludadır...
Filizim değerlerimiz aynı.Bende mthfr667 heterozigotum .0.3 ml iğne + 100 mg asprin kullanıyorum...
İğne konusunu kafanıza takmayın lütfen , zor birşey değil , ben her gün iğne vurulduğumun farkında bile değilim , ilaç içmek gibi bişey yani...
Canım ben de iyiyi çok şükür , minik yaramazda beni üzmüyor teyzesi , böyle devam eder inşallah...
melekçim bacağın neresine yapıyosun iğneyi tam da acımıyor bana da ver formülünü
ewet o benim :gitme: 4 dış gebelik 3 tanede kan pıhtılasması sorunundan kayebttim meleklerimi senağlama allahıma bin şükür şimdi mis kokulu kuzu var kollarımda :Saruboceq: tükendiğim bittiğim tamam dediğim anda gönderdi rabbim onu bana.şimdi sıra sizlerde..yılmak yok..tükenmek yok..allah cok buyuk dualarım sizlerle :Saruboceq:
merhaba arkadaslar malesef guzel haberlerle gelmek ısterdım ama kızımın sarılıgı varmıs 2 gundur hastanede yatııyo aglaya aglaya gozlerım sıstı ne olur bıze dua edın olurmu...
ARKADAŞLAR GECE 4:30 DAN BERİ AYAKTAYIZ.ÇOK ŞİDDETLİ SARSILDIK.HALA ARTÇILAR SÜRÜYOR.OKUL TATİL.İNANIN O DEPREM ANINDA HİÇBİŞEY AKLINA GELMİYO.CANINI KURTARMAKTAN BAŞKA.BİR DE EVİM 6.KAT.NEYSE ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN.57 ÖLÜ VAR KOVANCILAR İLÇESİNİN KÖYLERİNDE.(( Saruboceq:
kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum
gülüş27 gizem79 melek76 aysude-mir muco 509 feryad nergis60
canlarım tşk ederim hepinize şoktayım hala çünkü bu ay hiç beklemiyordum
ayrıca bugün ilk iğnemi oldum 0,6 clexan ayy ölüyordum çok yakıyo tansiyonum düştü midem bulandı mahvoldum nasıl yapıcam ben bu iğne işini lütfen yardım edin bide evde eşim nasıl yapacak zaten polikk. beni öyle görünce korktu ben sana nasıl yapıcam bu iğneyi diyor bide ben kolay bi iğne deri altından kendim yaparım diyodum şimdi bana bi akıl verin çok acımadan nasıl yapılır ?
ovma sakın.kolonyalı pamukla bastır iğne yerine.
celen ayyy ne zormuş kız hamile olsam bi dert olmasam bi dert ayyy bide kadınlar gününde olacak işmi bu değilmi
ewet o benim :gitme: 4 dış gebelik 3 tanede kan pıhtılasması sorunundan kayebttim meleklerimi senağlama allahıma bin şükür şimdi mis kokulu kuzu var kollarımda :Saruboceq: tükendiğim bittiğim tamam dediğim anda gönderdi rabbim onu bana.şimdi sıra sizlerde..yılmak yok..tükenmek yok..allah cok buyuk dualarım sizlerle :Saruboceq:
melekçim bacağın neresine yapıyosun iğneyi tam da acımıyor bana da ver formülünü
meraba canım,öncelikle çok geçmiş olsun , inşallah bebeğini bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın...
Canım ben de mthfr667 heterozigotum , 0.3 ml fraxaparine kullanıyorum.Ben ilk günden beri iğnemi kendim vuruyorum , ara ara bende bezeler oluyor ,ama genelliikle morarma ya da beze oluşmuyor .Ben bacağımdan yapıyorum baştan beri.Öyle çok iz filan da olmadı endişelenme...
Ayrıca bu iğne hamilelikte kiloda aldırmıyor.Ben 30 haftalık oldum çok şükür , şu ana kadar da 8,5 civarında kilo aldım , inşallah 11,12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum...Aslında hedefim 10 kiloyu geçmemekti ama bunu başaramicam galiba...Neyse bebişler sağlıkla gelsin de önemli olan bu canım...
Canım iğneyi :diz kapağından 4 parmak yukarı , kasıklarsan 4 parmak aşağı tutarak arada kalan bölgenin her hangi bir yerine , bacağın ön kısmına yapıyosun...Ben şu sıralar yan kısma da geçtim , önler biraz rahatlasın diye...Bacak geniş bir alan olduğu için hep aynı bölgeye vurmak zorunda kalmıyosun , sağ - sol dönüşümde yapıyosun hem...melekçim bacağın neresine yapıyosun iğneyi tam da acımıyor bana da ver formülünü
Canım yukarıda anlattım , ben de koldan denediğimde kolum çok acımıştı...evet melekcım aydınlatırmısın bızı bu konuda
kola dayanamıycam be cok fena acıtıyor
kızlar daha once sordum ama
benım dozum yarıya dusuyruldy bacaklarımda morarma oldu dıye
yalnız dr ondan sonrada 3 haftaya gun verdı ya az gelırse doz haftaya gel bakalım fılan demedı
cok zor hamıle kaldım rıske atma ıstemıyorm hıc bırseyı ben
sızde her gıtmenızde kana bakıldımı doz nasıl ayarlandı bakıldıysa yaptırdıgınız testın adını yazarmısınız
ıyı geceler arkadaslar
çok sağol canım verdiğin bilgiler için acemiliği atlatana kadar :) yardımlarınızı esirgemesseniz sevinirim bugün doktor kontrolüm var bebeğimin kalp atışı varmı diye bakıcaklar bugün dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?