Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyok meraba canım en kolay iğne vurunabileceğin yer göbek bence iki elinle kaba etini kavra kavradığın yere yap benim eşimde polis malum sürekli evde değil bi gece bigündüz yok kendim vurmaya alışmıştım

kızlar iğne yapılan yer morarmış
off ne yapayım sice hepmi morartacak bu meret yaaa kolony falan ovsammı acaba nasıl geçecek bu morluk dahada morarmasa bari
sanki iğne olan yerin etrafıda hafif acıyor gibi

canım benim iğneyi yapınca buz koy ozaman bişey olmuyo:)

ya kızlar bende hamile omak istiyorum yaa
günüm geçmedi ama ben rüylarımda yemekler görüyorum test aldım tabi ki çıkmadı bebek, Allahım herkese versin inş.bir iki gün daha bekleyecem yarın adet olmam lazım of ya beklemek ne zor, birde bişi soracam size, şimdi ben hamil olduğumu öğrenince hemen doktoruma gidip iğnemi verecek ne zaman gitmem gerek iğne vermesi iiçin doktorun 7 veya 8 haftaya kadar beklemek mi gerekiyor.tşkr

kızlar henüz geçmişi okuyamadım fakat hemen sizlere hamile olduğum haberini vermek istiyorum detayları biraz dinlendikten sonra yazacağım bugün çok koşturdum yoruldum

Sonuyok canım çok sevindim :1hug:
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın tatlım :Saruboceq:

İğnelerden şikayet etmişsin ama inan kısa sürede alışırsın..Benim de başlarda bezeler morarmalar olmuştu ama iğneye eliniz alıştıkça bu sorunlar ortadan kalkar..Arada gene olur tabii yani ben de oluyordu ama boşverrr..İşe yarasınlar da nasılsa hepsi unutuluyor :))

iyi olmana sevindim canım.Canım ben de hacettepede doğumu düşünüyorum.hrs ile konuştum , 1500 tl civarı hastaneye ait olan kısmı , üzerine lütfü beye ve anestezi uzmanına da para verilecekmiş.Mesadada hastane 2000 tl alıyomuş , yine hocaya ve anestezi uzmanına ayrıca para veriliyomuş...Yani 6000 civarı bişey oluyor...
Doğum için 1 ay öncesinden yer ayırmak gerektiğini duymadım ben , öyleyse bu kontrolde doğum olayını mutlaka halletmemiz gerek...
Bu arada hacettepedeki prof.lar sezeryandan 1200 tl alıyorlarmış...
Melek, ben ıgneyı göbekten yapıyorum.Arada bı koldan yapıyorum.Göbekten sakıncası varmı kı? Sen elevıt kullanıyormusun yoksa kestın mı?Ben hala kullanıyorum.
Canım göbek , kol ve bacaktan yapılıyor , hiç bir sakıncası yok o yüzden...Eleviti kesmedim ama bana kan değerim ( hemoglobin ) sınırda olduğu için son iki ay demir ilacı kullan dedi...ılacımı daha bugün alıcam ama , ihmal ettim biraz... 7 haftam kaldı inşallah , şimdiden çok heyecanlıyım...Canım senin de ilk bebeğin değilmi?
Bu arada gobetecim toplamda kaç kilo aldın ? Kilo alımı hızlandı bende , eskisi gibi kontrol edemiyorum.Ama son zamanlarda alınan kilolar bebişe gidiyor diyorlar...
Benimde kontrolüme 2 hafta kaldı , bilgilerimizi son güne kadar paylaşalım canım , bakarsın doğumlarımız aynı gün olur :)

Son düzenleme:

canım telefonunu yazarmısın arıcam seni arkadaşla konuştum...

canım nasılsın
hoşgeldin deniz kuzum nasıl

kızlar herkesler merhaba.aylardır kk ya gelemedim.eşim ameliyat oldu.geçmişide okumam mumkün değil ama inşallah herkes iyidir.sıkıntıları biraz atlattığım için cocuk calışmalarına başlıyorum.izmirde iyi bir prof buldum.pazartesi tehlillerimi alıp gideceğim.gelişmeleri sizlere aktarırım.büşra senide cok merak ediyorum.ravza sen ne yaptın?canderyam enson 5 haftalıktın.nasıl gidiyor hamilelik.çalıkuşum,gelevera,melek,papatya,dinamis ve unuttuğum tüm arkadaşlarım.hepinizi öptüm.bundan sonra hep burdayım.

kıslarrrrrrrrrrrr ben geldim
canım acıdı hele iğne girdiğinde ve iğneyi çıkarırken çok acıdı
ama şimdi iyiyim ara ara kramplar giriyo sadece
sonucuda aldık dra gösterdik tüpler açık hiçbir sorun yok
bundan sonra iki defa aşılama yaparız olmazsa tüp bebek dedenir dedi dr ama bana kalırsa
siz bikaç ay deneyin kendiliğinden olma ihtimali filmden sonra yüksek dedi
olmamasını strese bağladı aklınızdan çıkarın bebek olayını biyerlere gidin tatil yapın dedi bakalım
artık bebişi şimdilik rafa kaldırdık gibi görünüyor

canım herşeyin normal olmasına çok sevindim :) çok takınca olmuyor gerçekten de birde düşük olunca insan ister istemez takıyor ama çok takmamaya çalış olur en yakın zamanda inş.

emine hoşgeldin canım umarım sende bir an önce hamiş kalırsın ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ...

canım öncelikle geçmiş olsun.sen atlattın filmi darısıda bana.heralde banada çektir der.ödüm patlıyor valla.ama hamilelik ihtimalini yükselttiği de açıkca ortada.o yüzden hayırlısı .kıss bakarsın öteki aya beraber hamiş kalırız.delikafadulden

canımmmmm çok geçmiş olsun.... rahat olmana sevindim... benim baya sıkıntı olmuştu benim rahim biraz arkaya dönükmüşte....

ay inşalla şekercim inşallah hayırlısıyla
sen ne zamandan beri deniyorsun kiii

kuzum crawford da bi sıkıntı var bizi face den de silmiş biliyomusun telefonunu aradım kapalı senin haberin varmı inan çok merak ettim onu....

kuzum crawford da bi sıkıntı var bizi face den de silmiş biliyomusun telefonunu aradım kapalı senin haberin varmı inan çok merak ettim onu....
yok be güzelim benimde haberim yok ay şimdi merak ettim
ne zamandır aklımda naptı diyordum ama
faceden sildiğini farketmemiştim noldu acaba
bi haber alırsan bana bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…