ay inşalla şekercim inşallah hayırlısıyla
sen ne zamandan beri deniyorsun kiii
kıs bu yoğurt mu tutturuyosunuz kaydirigubbakcemile3 bi sorun çıkmazda kocişle çalışmalar başlar :kedi:ben deniyemiyom bile.2 hamilelik geçirdim. 8.haftada ve 12.haftalarda kalp durması sonucu kaybettim.dr bana danışmadan birdaha hamile kalmaacaksın dedi.dr istediği testleri yaptırdım.eşim ameliyat olunca benim dr işlerini ertelemiştik.şimdi tekrar başlıyorum mücadeleye.pazartesi dr gidecem bakalım.dene derse bizde tutturmaya calışacağız.çokkkk işim var çokkkk.
ya nu crawford kendi sayfasında bulantılar beni terkediyor demiş daha öncede mi vardı yoksa ben yeni farkettim offff cidden merak ettim
oohhhh beee içimi rahatlattın canım yaa iyice canım sıkılmıştıcrowford iyi dün konuştuk canım.msn de.izin almışlar bir hafta .memlekete gidecez diyordu
oohhhh beee içimi rahatlattın canım yaa iyice canım sıkılmıştı
canım benimde sonuçlar iyi seninkilerinde iyi olmasına sevindim
maaşallah kuzuyaaa
biz şimdilik dr işini bırakıcaz yani kontrollü hamişliği
bikaç ay kendi kendimize denicez artık bakalım
valla benimde aklımda hep sen vardın girmeden önce ve sonra haber ver demiştinnasıl içimi rahatlattın bi bilsen gün boyunca aklım sendeydi naptı netti diye... kolay geçmesine sevindim sonucun iyi olmasınada tabi... inşallah güzel haberlerini alcaz canım benim....
oohhhh beee içimi rahatlattın canım yaa iyice canım sıkılmıştı
canım benimde sonuçlar iyi seninkilerinde iyi olmasına sevindim
maaşallah kuzuyaaa
biz şimdilik dr işini bırakıcaz yani kontrollü hamişliği
bikaç ay kendi kendimize denicez artık bakalım
crowford iyi dün konuştuk canım.msn de.izin almışlar bir hafta .memlekete gidecez diyordu
Aysude crawforda ne olmuş anlamadım
maşallah maşallah Allah'ım esirgesin eh erkek çocuk işte durur mu yerindeen iyisi canım ben tedaviden çok sıkılıp bir yıl bıraktım ve hamile kaldım sonunda geçte olsa .olacağına inan yeter.zaten bir tane olmuş yine olur.doktora gidince insan daha çok takıyo.doktorun dediği saatte yiğiş kocişle:roflol: bebek tuttumu gittimiki spermler herşeyi düşünüyoduk biz.stres çok etkiliyo ona eminim.ben en rahat olduğum ayda kaldım.hiç aklıma bile gelmemişti hamile kalabileceğim.mucizem buldu çok şükür Allaha.İnşallah tamamınada erdirir Allahım.bu sitede isteyen herkeze evladı olmayan herkese Allahım nasip eder inşallah.ben her ultrasona girdiğimde ağlayasım geliyo çok duygulanıyorum.herkes yaşasın bu duyguları.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benim yaramaz oğlan yüzünü kapattı teyzesi resmini çekecek doktor renkli ultrasonda.bir sağ elini getiriyo bir solu. eli ayağı kolu hiç durmadı.
iyiyim canım ara ara kramplar oluyo özellikle ayağa kalkınca, ne yalan söyleyeyim canım acıdı ama kalktıktan sonra öyle tansiyon düşmeleri veya çığlıklar olmadıGÜlÜŞ nasılsın rahİm fİlmİ nasıl geÇtİ bundan sonra adet kanmalarında artar benİm Öyle olmuŞtu fİlmden sonrakİ ayda hamİle kalmıŞtım
şekercim benide silmişbeni face den silmiş hatun sanırım yanlışlıkla oldu... dün zehrayede ile konuşmuşlar izin almış memlekete gidecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?