Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay inşalla şekercim inşallah hayırlısıyla
sen ne zamandan beri deniyorsun kiii

ben deniyemiyom bile.2 hamilelik geçirdim. 8.haftada ve 12.haftalarda kalp durması sonucu kaybettim.dr bana danışmadan birdaha hamile kalmaacaksın dedi.dr istediği testleri yaptırdım.eşim ameliyat olunca benim dr işlerini ertelemiştik.şimdi tekrar başlıyorum mücadeleye.pazartesi dr gidecem bakalım.dene derse bizde tutturmaya calışacağız.çokkkk işim var çokkkk.

kıs bu yoğurt mu tutturuyosunuz kaydirigubbakcemile3 bi sorun çıkmazda kocişle çalışmalar başlar :kedi:

ya nu crawford kendi sayfasında bulantılar beni terkediyor demiş daha öncede mi vardı yoksa ben yeni farkettim offff cidden merak ettim

kızlar herkese merhabalar doktordan geldim.şeker yüklememde iyi çok şükür.ayrıntılı ultrasonumda iyi.suyumuzda iyiymiş çok şükür herşey yolunda.
aspirini 32 ile 34.hafta arası keseriz dedi doktorum.iğneyi doğuma kadar bir gün kalaya kadar kullanacam.elevite aynen devam yanında magnezyum ve kalsiyuma da devam ediyorum.
gülüş canım sen ne yaptın geçmişi okumadım daha.inşallah iyi geçmiştir .

crowford iyi dün konuştuk canım.msn de.izin almışlar bir hafta .memlekete gidecez diyordu
oohhhh beee içimi rahatlattın canım yaa iyice canım sıkılmıştı
canım benimde sonuçlar iyi seninkilerinde iyi olmasına sevindim
maaşallah kuzuyaaa
biz şimdilik dr işini bırakıcaz yani kontrollü hamişliği
bikaç ay kendi kendimize denicez artık bakalım

nasıl içimi rahatlattın bi bilsen gün boyunca aklım sendeydi naptı netti diye... kolay geçmesine sevindim sonucun iyi olmasınada tabi... inşallah güzel haberlerini alcaz canım benim....

nasıl içimi rahatlattın bi bilsen gün boyunca aklım sendeydi naptı netti diye... kolay geçmesine sevindim sonucun iyi olmasınada tabi... inşallah güzel haberlerini alcaz canım benim....
valla benimde aklımda hep sen vardın girmeden önce ve sonra haber ver demiştin
veremedim dedim kesin azar işiticem :tomato:
çok şükür çok problemli olmadı sonuçta iyi çıktı bakalım iyi haberleri vericem inşallah gelecek aylara ve tabii seninde iyi haberlerini alıcaz kaydirigubbakcemile

en iyisi canım ben tedaviden çok sıkılıp bir yıl bıraktım ve hamile kaldım sonunda geçte olsa .olacağına inan yeter.zaten bir tane olmuş yine olur.doktora gidince insan daha çok takıyo.doktorun dediği saatte yiğiş kocişle:roflol: bebek tuttumu gittimiki spermler herşeyi düşünüyoduk biz.stres çok etkiliyo ona eminim.ben en rahat olduğum ayda kaldım.hiç aklıma bile gelmemişti hamile kalabileceğim.mucizem buldu çok şükür Allaha.İnşallah tamamınada erdirir Allahım.bu sitede isteyen herkeze evladı olmayan herkese Allahım nasip eder inşallah.ben her ultrasona girdiğimde ağlayasım geliyo çok duygulanıyorum.herkes yaşasın bu duyguları.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benim yaramaz oğlan yüzünü kapattı teyzesi resmini çekecek doktor renkli ultrasonda.bir sağ elini getiriyo bir solu. eli ayağı kolu hiç durmadı.

GÜlÜŞ nasılsın rahım fılmı nasıl geÇtı bundan sonra adet kanmalarında artar benım Öyle olmuŞtu fılmden sonrakı ayda hamıle kalmıŞtım

bende çıkacam kızlar ilk defa dolmuşa binmek zorunda kaldım çok yordu beni iki dolmuş ,bacağımda damarım çekiyo sanki.
azdalar canım haber ver arada nasıl olduğunu.
denden canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.
kelebek hala girmedin nete özelinede yazdım canım.haber ver merak ettim .
dinamis deniz kızın nasıl canım dün akşam kileri okudum ama nasıl olduğunuzu yazmamışsın yada ben görmedim.bugün hastanede bir erkek bir de kız bebek vardı birer haftalık yeni doğmuş.ay kuzucuklar nasıl tatlılar maşallah minicikler eminim deniz kızında öyle tatlıdır.öp benim için kızını.Allaha emanet olun.

maşallah maşallah Allah'ım esirgesin eh erkek çocuk işte durur mu yerinde
ya hiç sorma gezmeye gideriz bende kaş göz oynamaya başlar hadi eve gidip yapacaz görevimiz var diye yok yat altına yastık al aman akmasın gitmesin doğmamış bebişler :roflol: uğraş dur Allah'ım inşallah o duygusu her isteyene yaşatır sağlıkla kucağına almayı nasip eder
GÜlÜŞ nasılsın rahİm fİlmİ nasıl geÇtİ bundan sonra adet kanmalarında artar benİm Öyle olmuŞtu fİlmden sonrakİ ayda hamİle kalmıŞtım
iyiyim canım ara ara kramplar oluyo özellikle ayağa kalkınca, ne yalan söyleyeyim canım acıdı ama kalktıktan sonra öyle tansiyon düşmeleri veya çığlıklar olmadı
şimdi aldığım ilaçlardan herhalde elim ayağım gidiyo kas gevşetici ve ağrıkesici olmuştum ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…