yaaa senide silmiş ben baktım ikimizide yanlışlıkla silmiş olabilirmi kii... olabilir tabikiii... dimi...iyidir bişeyi yoktur...şekercim benide silmiş
canım yaaa bu ticker ları nasıl koycaz....
yaaa senide silmiş ben baktım ikimizide yanlışlıkla silmiş olabilirmi kii... olabilir tabikiii... dimi...iyidir bişeyi yoktur...
canım bu adresten yaptım ben Lilypie - Pregnancy ticker details burda önce doğum tarihi beklenen sonra senin adet tarihin sonra resim seç yanda next var ileri yani sonra For Websites yazıyo ya karşısında image URL yazıyo onu tıklıyon gelen adresi kendi kopyala.kadınlar kulubu ne gir geri hakkımda kızmında kalem işaretli yer varya çizelge yazan yer oraya yapıştır ok.umarım anlatabilmişimdir canım :kedi: ben çok zor anlamıştımda :roflol: crawford kendi yaptı sonra bana :)))))))))))
meraba canım , hoşgeldin , sıkıntılarını atlatmış olmana sevindim , çalışmalarda başlamış ne güzel , en kısa zamanda bebişin konar göbüşüne inşallah...kızlar herkesler merhaba.aylardır kk ya gelemedim.eşim ameliyat oldu.geçmişide okumam mumkün değil ama inşallah herkes iyidir.sıkıntıları biraz atlattığım için cocuk calışmalarına başlıyorum.izmirde iyi bir prof buldum.pazartesi tehlillerimi alıp gideceğim.gelişmeleri sizlere aktarırım.büşra senide cok merak ediyorum.ravza sen ne yaptın?canderyam enson 5 haftalıktın.nasıl gidiyor hamilelik.çalıkuşum,gelevera,melek,papatya,dinamis ve unuttuğum tüm arkadaşlarım.hepinizi öptüm.bundan sonra hep burdayım.
Canım bir problem çıkmadığına ve kolay atlatmana sevindim...Sıra bebişe geldi bakalım :)kıslarrrrrrrrrrrr ben geldim
canım acıdı hele iğne girdiğinde ve iğneyi çıkarırken çok acıdı
ama şimdi iyiyim ara ara kramplar giriyo sadece
sonucuda aldık dra gösterdik tüpler açık hiçbir sorun yok
bundan sonra iki defa aşılama yaparız olmazsa tüp bebek dedenir dedi dr ama bana kalırsa
siz bikaç ay deneyin kendiliğinden olma ihtimali filmden sonra yüksek dedi
olmamasını strese bağladı aklınızdan çıkarın bebek olayını biyerlere gidin tatil yapın dedi bakalım
artık bebişi şimdilik rafa kaldırdık gibi görünüyor
kızlar herkese merhabalar doktordan geldim.şeker yüklememde iyi çok şükür.ayrıntılı ultrasonumda iyi.suyumuzda iyiymiş çok şükür herşey yolunda.
aspirini 32 ile 34.hafta arası keseriz dedi doktorum.iğneyi doğuma kadar bir gün kalaya kadar kullanacam.elevite aynen devam yanında magnezyum ve kalsiyuma da devam ediyorum.
gülüş canım sen ne yaptın geçmişi okumadım daha.inşallah iyi geçmiştir .
canım çok teşekkür ederim.... sonunda oldu....))))))))) hepinizin çizelgesi var kıskanıyodum vallaaaa...........
canım çok teşekkür ederim.... sonunda oldu....))))))))) hepinizin çizelgesi var kıskanıyodum vallaaaa...........
10 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:10 mart 2010 çarşamba)
celen35................. CEMRE'MİZ ...................... ( ?? 2008 )
şen....................... Pelinsu................................(10 kasım 2008)
yaren76..................Ecesu ................................( ?? 2009 )
lal82.......................Ege.....................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat.................................... (19 mayıs 2009 )
güneş5...................Selin ...................................(?? 2009 )
gelgit......................Yağız................................ .(27 temmuz 2009 )
nazlı03....................Efe.................................... .( ?? 2009 )
seybay.................. .ikiz.. bebeklerimiz................( ?? 2009 )
29selvihan...............İpek selin.............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora ................................. (10 eylül 2009)
sido .......................Doruk .................................(11 eylül 2009)
eserizmir.................Poyraz ...............................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.......Hakan .............................. (25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz...........................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bİhter.................................(12 Kasım 2009)
sılaya......................(erkek)................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3..............................................................??
Dinamiss.................Deniz..................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]....( kız)..................................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nilüfersahh.......................(erkek) (4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
kardelen86........................36 haftalık
simge...............................36haftalık (kız)
aslgkh..............................35 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................35haftalık
_beray_............................33haftalık (kız)
göbete..............................33 haftalık (erkek)
umutluyuz ........................32haftalık (erkek)
gülay30.............................31haftalık (erkek)
melek76............................31haftalık (kız)
kelebek01.........................29haftalık (erkek)
Cherry76...........................27 haftalık (kız)
hummu85..........................27 haftalık
zehrayade..........................23haftalık (erkek)
elifim..................................21 haftalık
esraben..............................22 haftalık
esterya..............................19haftalık
irazmetin............................19haftalık
angel34..............................19 haftalık
eylületik.............................18 haftalık
aslıhan1806........................18haftalık
elif_fidan.............................17haftalık (kız)
iipekk.................................15haftalık
crawford.............................11haftalık
sonuyok............................ ( Yeni hamilemiz)
canım çok geçmiş olsun sizin durumlarınız nasıl bir yapabileceğimiz birşey var mı?
tekrar geçmiş olsun hayatım... inşallah çabucacık sarılır elazığın yaraları....:gitme:gülüşcüm saol canım.iyiyiz çok şükür.biraz korku var ister istemez.sana da geçmiş olsun.en azından bir sorun olmadığını öğrendin.herşeyi oluruna bırak.inşallah beraber hamiş kalırız.
,zehrayade senin için de çok sevindim.herşey daha güzel olacak.
sonuyook Allah tamamına erdirsin.bakalım sıra BİZDE.
aysude,feryad,gizem,muco,denden diğer bütün arkadaşlar çok teşekkür ederim.Gerçekten önce sağlık gerisi geliyo bir şekilde.
baharcım ya öle deme vala bu iğneler çok acıtıyomuş ama alışıcam mecburen
acı eşiğimin bu kadar düşük olduğunu bilmezdim ama hayret ettim bende kendime bu kadar pimpirik değilim aslında ama hormonlar beni bu halemi getirdi yoksa
melekçim açıkladığın için tşk şimdi ben bu gece kendim yapmayı düşünüyorum iğneyi becerebilirim değilmi inş bacaktan bi dneyim yoksa hergün oraya buraya iğne olmaya nasıl gidilir aylarca
muco gobete dinamiss canlarım yanımda olmanıza çok seviniyorum inanın bişi sorduğumda cevabsız kalmayacağını bilmek güzel
feryad buz mu koyayım olur denerim çaresizim valla eşimde korkuyo iğneyi senmi yapcn benmi diye soruyo ya bu adam yapamıcak galiba iş bana mı düştü yine
gülüş27 canım rahim filmi kabusunu bende geçen yıl yaşadım ama çektirmedim valla çünkü çooookk korktum bide asistanın biri çekecekti hele daha beter elinde hani ilaç varya onu şırıngaya koyarken kıdı filan sonra cihazı kullanan teknisyen tarif ediyo kıza şöle yap diye tamam dedim ölümüm bu kızın elinden olacak sonra bana iltihap var sende dedi çekmeyelim bugün 1 ay sonra gel dedi aslında iltihap değil fizyolojık akıntıydı aptal kız onu bile anlamıyosa allah korudu beni bacım verilmiş sadakam varmış çektirmedim
zehrayde hrşeyin iyi olmasına çok sevindim canım darısı benim başıma
azdalar canım umarım en kısa zamanda en beklemediğin anda bebişin sürpriz yapıp gelir sana
feryad ordamısın fistuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?