Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaaa bu ticker ları nasıl koycaz....

canım bu adresten yaptım ben Lilypie - Pregnancy ticker details burda önce doğum tarihi beklenen sonra senin adet tarihin sonra resim seç yanda next var ileri yani sonra For Websites yazıyo ya karşısında image URL yazıyo onu tıklıyon gelen adresi kendi kopyala.kadınlar kulubu ne gir geri hakkımda kızmında kalem işaretli yer varya çizelge yazan yer oraya yapıştır ok.umarım anlatabilmişimdir canım :kedi: ben çok zor anlamıştımda :roflol: crawford kendi yaptı sonra bana :)))))))))))

canım çok teşekkür ederim.... sonunda oldu....))))))))) hepinizin çizelgesi var kıskanıyodum vallaaaa...........

meraba canım , hoşgeldin , sıkıntılarını atlatmış olmana sevindim , çalışmalarda başlamış ne güzel , en kısa zamanda bebişin konar göbüşüne inşallah...

Canım bir problem çıkmadığına ve kolay atlatmana sevindim...Sıra bebişe geldi bakalım :)

Canım şükür her şey yolundaymış , darısı tüm hamilelerin başına...Ben de asprini sorucam ne zaman bırakıcaz diye , kontrolüm 32+0 da , neden o haftada bıraktırdığını açıkladımı canım , merak ediyorum...

10 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:10 mart 2010 çarşamba)

celen35................. CEMRE'MıZ ...................... ( ?? 2008 )
şen....................... Pelinsu................................(10 kasım 2008)
yaren76..................Ecesu ................................( ?? 2009 )
lal82.......................Ege.....................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat.................................... (19 mayıs 2009 )
güneş5...................Selin ...................................(?? 2009 )
gelgit......................Yağız................................ .(27 temmuz 2009 )
nazlı03....................Efe.................................... .( ?? 2009 )
seybay.................. .Seza @ Arhan.....................( 11 ağustos 2009 )
29selvihan...............ıpek selin.............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora ................................. (10 eylül 2009)
sido .......................Doruk .................................(11 eylül 2009)
eserizmir.................Poyraz ...............................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.......Hakan .............................. (25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz...........................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bıhter.................................(12 Kasım 2009)
sılaya......................(erkek)................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3..............................................................??
Dinamiss.................Deniz..................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]....Nehir Naz..................................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nilüfersahh.......................(erkek) (4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
kardelen86........................36 haftalık
simge...............................36haftalık (kız)
aslgkh..............................35 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................35haftalık
_beray_............................33haftalık (kız)
göbete..............................33 haftalık (erkek)
umutluyuz ........................32haftalık (erkek)
gülay30.............................31haftalık (erkek)
melek76............................31haftalık (kız)
kelebek01.........................29haftalık (erkek)
Cherry76...........................27 haftalık (kız)
hummu85..........................27 haftalık
zehrayade..........................23haftalık (erkek)
elifim..................................21 haftalık
esraben..............................22 haftalık (kız)
esterya..............................19haftalık ( erkek )
irazmetin............................19haftalık
angel34..............................19 haftalık
eylületik.............................18 haftalık
aslıhan1806........................18haftalık
elif_fidan.............................17haftalık (kız)
iipekk.................................15haftalık
crawford.............................11haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................ ( 5 haftalık)

Son düzenleme:

bende eklenmişim ne güzel bende varım :lepi: hihoyyyt

bu listeye inşallah bende en yakın zamanda eklenirim..nasılsınız arkadaşlar?ben çalışmalara dün itibariyle başladım. yarında doktora gideceğim yumurtalara bakacak..Büyümüşlermi diye.artık doktor karar veriyor ne zaman olacağına:) 3 gün sonra tekrar gideceğim.bu kezde çatladımı diye bakacak.çatlarsa sorun yok...çatlamazsa iğne...

ayyy heyecanlandım valla.Allah isteyen herkesin önce göbüşünü sonra kucağını sağlıklı hayırlı güzel mi güzel bebişlerle doldursun ıNŞALLAHHHHH

gülüşcüm saol canım.iyiyiz çok şükür.biraz korku var ister istemez.sana da geçmiş olsun.en azından bir sorun olmadığını öğrendin.herşeyi oluruna bırak.inşallah beraber hamiş kalırız.
,zehrayade senin için de çok sevindim.herşey daha güzel olacak.
sonuyook Allah tamamına erdirsin.bakalım sıra BİZDE.
aysude,feryad,gizem,muco,denden diğer bütün arkadaşlar çok teşekkür ederim.Gerçekten önce sağlık gerisi geliyo bir şekilde.

MELEKCIM, canım benım ılk bebegım.Evet özel hastanelede 6,5 mılyar cıvarı tuutdugunu burdan daha önce duymustum.Ben onu ödeyemem maalesef.Hacettepede prof. gırermı yoksa hocanın yönlendırecegı bı ekıp varmı onları soracagım.Sonuna kadar bende senınle bılgılerımı paylasırım..Kılo ne kadar aldım bılmıyorum.Doktorun ordakı elektronıkte her ay tartılıyorum.Tartı tartıyı tutmazsa dıye.Kontrole gıdınce tartılayım sana yazarım.Ama son kontrolde 1,5 kılo almıstım.Ama son aylarda fazla almak normal dıye duymustum..Kendıne bebıse ıyı bak canım.

baharcım ya öle deme vala bu iğneler çok acıtıyomuş ama alışıcam mecburen
acı eşiğimin bu kadar düşük olduğunu bilmezdim ama hayret ettim bende kendime bu kadar pimpirik değilim aslında ama hormonlar beni bu halemi getirdi yoksa
melekçim açıkladığın için tşk şimdi ben bu gece kendim yapmayı düşünüyorum iğneyi becerebilirim değilmi inş bacaktan bi dneyim yoksa hergün oraya buraya iğne olmaya nasıl gidilir aylarca

muco gobete dinamiss canlarım yanımda olmanıza çok seviniyorum inanın bişi sorduğumda cevabsız kalmayacağını bilmek güzel
feryad buz mu koyayım olur denerim çaresizim valla eşimde korkuyo iğneyi senmi yapcn benmi diye soruyo ya bu adam yapamıcak galiba iş bana mı düştü yine
gülüş27 canım rahim filmi kabusunu bende geçen yıl yaşadım ama çektirmedim valla çünkü çooookk korktum bide asistanın biri çekecekti hele daha beter elinde hani ilaç varya onu şırıngaya koyarken kıdı filan sonra cihazı kullanan teknisyen tarif ediyo kıza şöle yap diye tamam dedim ölümüm bu kızın elinden olacak sonra bana iltihap var sende dedi çekmeyelim bugün 1 ay sonra gel dedi aslında iltihap değil fizyolojık akıntıydı aptal kız onu bile anlamıyosa allah korudu beni bacım verilmiş sadakam varmış çektirmedim
zehrayde hrşeyin iyi olmasına çok sevindim canım darısı benim başıma
azdalar canım umarım en kısa zamanda en beklemediğin anda bebişin sürpriz yapıp gelir sana

tekrar geçmiş olsun hayatım... inşallah çabucacık sarılır elazığın yaraları....:gitme:

canım bana hemşire söylemişti denedim işe yarıyo bugün sanırım damara geldi kanadı ağrıdı ama buz acısını da aldı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…