GÜlÜŞ nasılsın rahİm fİlmİ nasıl geÇtİ bundan sonra adet kanmalarında artar benİm Öyle olmuŞtu fİlmden sonrakİ ayda hamİle kalmıŞtım
burdayım canım
sanada ticker yapalım valla çok kıskanıyodum kızları yıldönümünü görünce atladım valla
bu listeye inşallah bende en yakın zamanda eklenirim..nasılsınız arkadaşlar?ben çalışmalara dün itibariyle başladım.yarında doktora gideceğim yumurtalara bakacak..Büyümüşlermi diye.artık doktor karar veriyor ne zaman olacağına:) 3 gün sonra tekrar gideceğim.bu kezde çatladımı diye bakacak.çatlarsa sorun yok...çatlamazsa iğne...
yapalım canım nasıl yapcaz :))
Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. sayfasından anniversary i seçiyosun...bunu yap önce
yaptım ama mail adresi istiyor onu ne yapacağız
melek 76 canım ya tarif ettiğin gibi bacaktan kendim yaptım yavaş yavaş verdim ilacı çok az acıdı ama biraz bacağımı kendim sıktığım için morarttım galiba hafif de kanadı ama çok acımadı bence dünkü hemşire beni mahvetmiş kendim yapınca öle çok acımadı hayret kocam bile inanamadı sen nasıl yapcn erken yapta bari acile falan gerek olursa gideriz dedi sonra bişi olmayınca bana şaşırdı bak sen baya cesaretliymişsin ha diyor ben olsam kendime yapamazdım diyor
bu arada bu iğneyi yaptıktan sonra üşüme geliyormu sizlere bana geliyor biraz bilmiyorum vücut tepkimi gösteriyo birde çok su içme ihtiyacı hissediyorum benim gibi olan varmı
eee sonra o ne oluyor
yaın doktora gitcem bakalım bizim yumoşlar ne alemdeymiş...
iyi geceler erkencisin bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?