Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GÜlÜŞ nasılsın rahİm fİlmİ nasıl geÇtİ bundan sonra adet kanmalarında artar benİm Öyle olmuŞtu fİlmden sonrakİ ayda hamİle kalmıŞtım

şu hsg sonrası korunmayı bırakmayı sadece ben denememişim desenize ...
yaaaa bakın ben gaza geliyorum arkadaşlar.... benim bu ay bebek çalışması yapmamam lazım hamişler çoğalıyor ben çıldırıyorum... ben bu ay sinyal veren dişimi ve bu bahaneyle epilasyonumun ikinci seansını yaptırcam.... lütfen iştaha getirmeyin beni geçen ay aldım boyumun ölçüsünü... gelmedi sıpam...:sm_cool:

inşallah inşallah....alkisalkisalkis

melek 76 canım ya tarif ettiğin gibi bacaktan kendim yaptım yavaş yavaş verdim ilacı çok az acıdı ama biraz bacağımı kendim sıktığım için morarttım galiba hafif de kanadı ama çok acımadı bence dünkü hemşire beni mahvetmiş kendim yapınca öle çok acımadı hayret kocam bile inanamadı sen nasıl yapcn erken yapta bari acile falan gerek olursa gideriz dedi sonra bişi olmayınca bana şaşırdı bak sen baya cesaretliymişsin ha diyor ben olsam kendime yapamazdım diyor

bu arada bu iğneyi yaptıktan sonra üşüme geliyormu sizlere bana geliyor biraz bilmiyorum vücut tepkimi gösteriyo birde çok su içme ihtiyacı hissediyorum benim gibi olan varmı

canım ben de de odu ara ara ateş bastı ben yazın bile terlemem su gibi ter döktüm vücut alışana kadar tuhaf tepkiler veriyor

eee sonra o ne oluyor

sonra hazırladığın ticker ın altında
For Websites diye bi yer var orda image URL YE tıklıyorsun
hemen altta bi kutucuğun içinde Code snippet: Add to Blogger / Blogspot yazıyor ordaki kodu kopyalıyorsun ve kadınlar kulübüne geliyorsun.
yararlı linkleri tıklıyorsun profil düzenle deyip en altta kan bağışının üstünde çizelge varya ordaki kutuya yapıştırıyorsun

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt heyo heyoo heyooo... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
CRAWFORD ile görüştüm şimdi telefonla mesaj yazmıştım çok merak ettik diye... iyilermiş... tatile gitmişler kocişi yanindayken pc başına geçemiyor ve telefonoda ihtiyaç duymuyormuş arkadaş öyle dedi... OH YAA ıÇıM RAHATLADI AKLIM ONDA KALMIŞTI...

gizemmm 79 merhaba canım nasılsın bakem....
Premete seninle tanışmadık tatlım... sanada merhaba

ben kaçar uykum geldi haydi iyi geceler millet................... yarın görüşürüz artık...

yaın doktora gitcem bakalım bizim yumoşlar ne alemdeymiş...

iyiyim valla nolsun işte... biraz iyi biraz kötü biraz sıkıntılı vs. derken günler geçti .. ben düşük yapalı 11 ay bitmek üzere... aslında kendime güvensizliğim yüzünden bu haldeyim... bi cesaretimi toplayamadım.. şimdide dişimin bi biri bi biri ağrıyor... dişleri bitirdim derken bi tane daha çıktı onu da bu ay halledeyim gelcek ay bi daha deneriz bakalım bu ay olmadı çünkü.. bide bikini bölgesine epilasyon yaptırıyordum bu arada bi seans da ona giderim... sonrası allah kerim... inşallah senin yumoşlar iyidirler... allah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin gönlündekileri inşallah... allaha emanet oll.. yarın görüşürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…