iyiyim valla nolsun işte... biraz iyi biraz kötü biraz sıkıntılı vs. derken günler geçti .. ben düşük yapalı 11 ay bitmek üzere... aslında kendime güvensizliğim yüzünden bu haldeyim... bi cesaretimi toplayamadım.. şimdide dişimin bi biri bi biri ağrıyor... dişleri bitirdim derken bi tane daha çıktı onu da bu ay halledeyim gelcek ay bi daha deneriz bakalım bu ay olmadı çünkü.. bide bikini bölgesine epilasyon yaptırıyordum bu arada bi seans da ona giderim... sonrası allah kerim... inşallah senin yumoşlar iyidirler... allah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin gönlündekileri inşallah... allaha emanet oll.. yarın görüşürüz inşallah...
havalardan mı nedir uykumu alamıyorum... :)))
sonra hazırladığın ticker ın altında
For Websites diye bi yer var orda image URL YE tıklıyorsun
hemen altta bi kutucuğun içinde Code snippet: Add to Blogger / Blogspot yazıyor ordaki kodu kopyalıyorsun ve kadınlar kulübüne geliyorsun.
yararlı linkleri tıklıyorsun profil düzenle deyip en altta kan bağışının üstünde çizelge varya ordaki kutuya yapıştırıyorsun
iğneni kendin yapmışsın ne güzel , elin alıştıkça pek acımayacak , morarmalar da olmayacak...Benim eşim de yapamıyo canım , ilk günden beri iğnemi ben yapıyorum , bizim kocişler bize kıyamıyo da ondan aslında :) Yoksa çok cesaretlidirler canımmmm:)melek 76 canım ya tarif ettiğin gibi bacaktan kendim yaptım yavaş yavaş verdim ilacı çok az acıdı ama biraz bacağımı kendim sıktığım için morarttım galiba hafif de kanadı ama çok acımadı bence dünkü hemşire beni mahvetmiş kendim yapınca öle çok acımadı hayret kocam bile inanamadı sen nasıl yapcn erken yapta bari acile falan gerek olursa gideriz dedi sonra bişi olmayınca bana şaşırdı bak sen baya cesaretliymişsin ha diyor ben olsam kendime yapamazdım diyor
bu arada bu iğneyi yaptıktan sonra üşüme geliyormu sizlere bana geliyor biraz bilmiyorum vücut tepkimi gösteriyo birde çok su içme ihtiyacı hissediyorum benim gibi olan varmı
MELEKCIM, canım benım ılk bebegım.Evet özel hastanelede 6,5 mılyar cıvarı tuutdugunu burdan daha önce duymustum.Ben onu ödeyemem maalesef.Hacettepede prof. gırermı yoksa hocanın yönlendırecegı bı ekıp varmı onları soracagım.Sonuna kadar bende senınle bılgılerımı paylasırım..Kılo ne kadar aldım bılmıyorum.Doktorun ordakı elektronıkte her ay tartılıyorum.Tartı tartıyı tutmazsa dıye.Kontrole gıdınce tartılayım sana yazarım.Ama son kontrolde 1,5 kılo almıstım.Ama son aylarda fazla almak normal dıye duymustum..Kendıne bebıse ıyı bak canım.
inşallah...yakında bebişten uyumaya başlarsın.inşallahhhhhh :))
denedim ama olmuyor kabul etmiyor ya
günaydın şekerler dün akşam yine iyi kaynatmışsınız
oh oh maaşallah sessiz kalmasın burası kendimi kötü hissediyorum o zaman
melek, azdalar, sonuyok hepinize teşekkür ederim kızlar çok şükür atlattım
azdalar iyi olmanıza çok çok sevindim kolay değil yaa bide onun korkusu bile yeter
melek cim bazen küçük şehirde yaşadığıma seviniyorum eğer hamiş olursam doğum yapacağım hastaneye sadece sezeryande 250 Tl ödeyeceğim ve dr a gönlümden ne koparsa hediyede yapabilirim yani anlıcan en fazla hastane yatak ameliyat dr parası toplam 1.000 Tlyi geçmeyecek gibi görünüyor
sonuyok canım sevindim kendi kendine yapabilmene ayyy siz bana umutsunuz valla
aysude beni çıldırtmaaaaaklava: diş en fazla 2 günde halledilir e epilasyon zaten tek seans en fazla 30 dk sen bunları 1 gaftada halledersin e kırmızılarda geleli fazla olmadı yumurtlama dönemine kadar herşeyi halletmiş olursun vazgeçmek yok bırakmakta bi çok insan 7-8 sene deniyor yılmıyor sende vazgeçmiceksin kıss valla küserim :umursamaz:
iyide şekerim epilasyonu yapan dr demedi mi sadece kıl kökleri etkileniyor normalde hiçbirşey olmaz die hem o zamana kadar yımırtanda oluşmamış olur kiiiikız vazgeçmedim.. sadece bu ay koruncam biliyosun benim son bebeğim kromozom anomaliliydi biliyosun hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyorum...
tatlım merhaba umarım hayırlısıyla 3. denemende bebişin tutar ve hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsın ama bu kanunda bi açıklık vardı okuduğum kadarıyla düşük ihtimali olanlarda 1den fazla denenebilir gibi bişi hatırlıyorum hakkına hayırlısı kötü düşünme bu olmazsa bi bakarsın kendiliğinden olur çünkü böyle hikayeleri olanlarda var iğne olmasına karşın düşük yapan arkadaşlarımız var elbette ama bunun nedenleri çok farklı bebişte sorunlar olabiliyor başka rahatsızlıklar olabiliyor yada şans 100de1 görülen düşüklerde olabiliyor bunu iğne oldum ama olmadıya bağlamamak lazım iğne kanın pıhtılaşmasından kaynaklanan düşükleri önlemek için kullanıyoruz diğer düşük nedenlerine maalesef çare değilkızlar merhaba benim 3.tüp bebek tedavime başladık kanda pıhtılaşma nedeniyle 2. düşük yaşadım ve yeni çıkan yasa malesef benide vurdu tek embriyo transferi şansım daha da azalıyo bu durumda ve çok endişeliyim ben tutmucak diye lütfen bana morel verin benim gibi olup 3.ye hamile kalan varmı iğneleri göbektenmi yapıcam acıyomu iğnelere rağmen yine düşük yaşayan varmı kafam çok karışık bi ara tedaviyi bile bırakmayı düşündüm tutmucak korkusundan hayırlısı olsun artık rabbim herkese nasip etsin.
Canım iğneyi :diz kapağından 4 parmak yukarı , kasıklarsan 4 parmak aşağı tutarak arada kalan bölgenin her hangi bir yerine , bacağın ön kısmına yapıyosun...Ben şu sıralar yan kısma da geçtim , önler biraz rahatlasın diye...Bacak geniş bir alan olduğu için hep aynı bölgeye vurmak zorunda kalmıyosun , sağ - sol dönüşümde yapıyosun hem...
İğneyi batırdıktan sonra da yavaş yavaş veriyorum ilacı,başta kolonyalı pamuk bastırıyodum ama son zamanlarda üşeniyorum pek yapmıyorum...
Canım yukarıda anlattım , ben de koldan denediğimde kolum çok acımıştı...
Canım hemotolog bana ayda bir d-dimer diye bir test var , onu yaptır demişti...Bu testten kanın pıhtılaşıp pıhtılaşmadığı anlaşılıyormuş...Yalnız iğne kullanılmasına rağmen , 20. haftadan itibaren d-dimer sınırın biraz üstünde çıkabilir endişelenme demişti.Sınırın çok üzerinde olursa problem olabilirmiş...Canım birde tam kan sayımı yaptırabilirsin , trombosit değerine bakacaksın...
Rica ederim canım, inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsınız , güzel haberlerini bekliyoruz...
iyide şekerim epilasyonu yapan dr demedi mi sadece kıl kökleri etkileniyor normalde hiçbirşey olmaz die hem o zamana kadar yımırtanda oluşmamış olur kiiii
ama tabii sen bilirsin ne diymmmm senin peşini bırakmıcammmmm sürekli baskı yapmammm ha ha haaaa aklinialirimsmile
günaydın arkadaşlar,dün işlerim vardı,bugünde önce geçmişi okudum
GÜL sorunsuz atlattın çok şükür,içimiz rahatladı,ne güzel herşey yolundaymış ohhhhhhhh,en hayırlı zamanda bebeğinize kavuşmanızı diliyorum canım
ZEHRA maşallah size,Allah sağlıcakla tamamına erdirsin canım
AYSUDE benim de bir dişim sinyal veriyor,soğuk algınlığım geçsin hemen gidicem doktora,korunma sürem bitsin benim beklemeye hiç niyetim yok,sen daha ne bekliyorsun ki anlamadım canım
yaşamak bile risk bu hayatta,ya şöyle ya böyle olursalarla geçmez bu hayaaaaat,başa geleceği varsa geliyor biz de çekiyoruz ne yapalım,fazla düşünme zuzu
SONUYOK tebrik ediyorum seni,iğne işinide hallettin,o kadar sıkıntıdan sonra o iğnenin acısı hiçbişey di mi ; ))
ANGEL nerdesin nasılsın canım??
MELEK GOBETE bizi habersiz bırakmayın
EMıNE eşine geçmiş olsun,tekrar hoşgeldin,hayırlı zamanda iyi haberlerini bekliyoruz ; ))
CELEN daha sık gel lütfen : ((
malesef kal atışı yoktubugün tam 6+0 cumartesi tekrar çağırdı kontrol için ama hiç umudum kalmadı benim
bak işte o konuda hiç şüphen olmasın ha birha hatırlatır hatta bi hamiş kalıymda şu kızın lafından kurtulayım dersin aklinialirimsmilekuzucum doktorum bunu söyledi ama yinede başına gelen biliyor işte korkuyorum velhasıl bide bi seansa gidiyorum sonra 20 gün sonra kontrol seansına gidiyorum o yüzden canımcım... erteleme sebebim birtek seans olmaması yani
ama sen psikolojik baskı yapmaya devam et...aklinialirimsmile
canımcım sen bana evlenme tarihini ve üste alta ne yazacağımı yaz ben yapıp senin maile göndereyim ordan kopyalayıp yapıştırmayı dene o zaman olacağını düşünüyorum
canım yaptım kopyaladım yaıştırdım ama uygun formatta değil diyoneyse uğraşır bulurum boşver balık tutmayı öğrenmem gerek değil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?