Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

görüşürüz canım.sende Allaha emanet ol..Allah herkesin gönlüne göre versin.

denedim ama olmuyor kabul etmiyor ya

iğneni kendin yapmışsın ne güzel , elin alıştıkça pek acımayacak , morarmalar da olmayacak...Benim eşim de yapamıyo canım , ilk günden beri iğnemi ben yapıyorum , bizim kocişler bize kıyamıyo da ondan aslında :) Yoksa çok cesaretlidirler canımmmm:)

inşallah her şey istediğimiz gibi olur canım...sende kendine ve bebişine iyi bak , öpüyorum...

günaydın şekerler dün akşam yine iyi kaynatmışsınız
oh oh maaşallah sessiz kalmasın burası kendimi kötü hissediyorum o zaman
melek, azdalar, sonuyok hepinize teşekkür ederim kızlar çok şükür atlattım
azdalar iyi olmanıza çok çok sevindim kolay değil yaa bide onun korkusu bile yeter
melek cim bazen küçük şehirde yaşadığıma seviniyorum eğer hamiş olursam doğum yapacağım hastaneye sadece sezeryande 250 Tl ödeyeceğim ve dr a gönlümden ne koparsa hediyede yapabilirim yani anlıcan en fazla hastane yatak ameliyat dr parası toplam 1.000 Tlyi geçmeyecek gibi görünüyor
sonuyok canım sevindim kendi kendine yapabilmene ayyy siz bana umutsunuz valla
aysude beni çıldırtmaaaaa klava: diş en fazla 2 günde halledilir e epilasyon zaten tek seans en fazla 30 dk sen bunları 1 gaftada halledersin e kırmızılarda geleli fazla olmadı yumurtlama dönemine kadar herşeyi halletmiş olursun vazgeçmek yok bırakmakta bi çok insan 7-8 sene deniyor yılmıyor sende vazgeçmiceksin kıss valla küserim :umursamaz:

kız vazgeçmedim.. sadece bu ay koruncam biliyosun benim son bebeğim kromozom anomaliliydi biliyosun hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyorum...

kızlar merhaba benim 3.tüp bebek tedavime başladık kanda pıhtılaşma nedeniyle 2. düşük yaşadım ve yeni çıkan yasa malesef benide vurdu tek embriyo transferi şansım daha da azalıyo bu durumda ve çok endişeliyim ben tutmucak diye lütfen bana morel verin benim gibi olup 3.ye hamile kalan varmı iğneleri göbektenmi yapıcam acıyomu iğnelere rağmen yine düşük yaşayan varmı kafam çok karışık bi ara tedaviyi bile bırakmayı düşündüm tutmucak korkusundan hayırlısı olsun artık rabbim herkese nasip etsin.

kız vazgeçmedim.. sadece bu ay koruncam biliyosun benim son bebeğim kromozom anomaliliydi biliyosun hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyorum...
iyide şekerim epilasyonu yapan dr demedi mi sadece kıl kökleri etkileniyor normalde hiçbirşey olmaz die hem o zamana kadar yımırtanda oluşmamış olur kiiii
ama tabii sen bilirsin ne diymmmm senin peşini bırakmıcammmmm sürekli baskı yapmammm ha ha haaaa aklinialirimsmile
tatlım merhaba umarım hayırlısıyla 3. denemende bebişin tutar ve hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsın ama bu kanunda bi açıklık vardı okuduğum kadarıyla düşük ihtimali olanlarda 1den fazla denenebilir gibi bişi hatırlıyorum hakkına hayırlısı kötü düşünme bu olmazsa bi bakarsın kendiliğinden olur çünkü böyle hikayeleri olanlarda var iğne olmasına karşın düşük yapan arkadaşlarımız var elbette ama bunun nedenleri çok farklı bebişte sorunlar olabiliyor başka rahatsızlıklar olabiliyor yada şans 100de1 görülen düşüklerde olabiliyor bunu iğne oldum ama olmadıya bağlamamak lazım iğne kanın pıhtılaşmasından kaynaklanan düşükleri önlemek için kullanıyoruz diğer düşük nedenlerine maalesef çare değil
ama sen içini ferah tut dün drumda bana dedi sürekli bebeği düşünürsen olmaz yumurta kalıtesi düşer ve rahim yumurtayı tutamayabilir kendini şartlandırma dedi rahat bırak dinlen dedi

günaydın arkadaşlar,dün işlerim vardı,bugünde önce geçmişi okudum

GÜL sorunsuz atlattın çok şükür,içimiz rahatladı,ne güzel herşey yolundaymış ohhhhhhhh,en hayırlı zamanda bebeğinize kavuşmanızı diliyorum canım

ZEHRA maşallah size,Allah sağlıcakla tamamına erdirsin canım

AYSUDE benim de bir dişim sinyal veriyor,soğuk algınlığım geçsin hemen gidicem doktora,korunma sürem bitsin benim beklemeye hiç niyetim yok,sen daha ne bekliyorsun ki anlamadım canım
yaşamak bile risk bu hayatta,ya şöyle ya böyle olursalarla geçmez bu hayaaaaat,başa geleceği varsa geliyor biz de çekiyoruz ne yapalım,fazla düşünme zuzu

SONUYOK tebrik ediyorum seni,iğne işinide hallettin,o kadar sıkıntıdan sonra o iğnenin acısı hiçbişey di mi ; ))

ANGEL nerdesin nasılsın canım??

MELEK GOBETE bizi habersiz bırakmayın

EMıNE eşine geçmiş olsun,tekrar hoşgeldin,hayırlı zamanda iyi haberlerini bekliyoruz ; ))

CELEN daha sık gel lütfen : ((

evet galiba 2tane transfer edilebiliyomuş şimdi biraz okudum bende inşallah öyledir doktorum banda diyor stres yapma stresten düşücek bebek diyo ama elimde değil işte çok kızıyo banada bukadar stres yaptığım için hayırlısı olsun artık rabbim yazdıysa olucak elbette yardımcı olduğun tşk ederim glişmeleri burdan yazarım size

malesef kal atışı yoktu bugün tam 6+0 cumartesi tekrar çağırdı kontrol için ama hiç umudum kalmadı benim

kuzucum doktorum bunu söyledi ama yinede başına gelen biliyor işte korkuyorum velhasıl bide bi seansa gidiyorum sonra 20 gün sonra kontrol seansına gidiyorum o yüzden canımcım... erteleme sebebim birtek seans olmaması yani
ama sen psikolojik baskı yapmaya devam et...aklinialirimsmile

haklısın hayatım ertelememek lazım ama.. benim acayip gözüm korktu .... sokakta gördüğüm her down sendromlu çocuk içimi daha fazla acıtıyor... çünkü böyle sorunu olan bi bebeğimi kaybettim tekrar olur diye korkuyorum.... o yüzdende ince eleyip sık dokuyorum... hamileliğimi etkileyecek herşeyden uzak duruyorum kesinlikle kullandıklarım dışında ilaç almıyorum.. sigaranın yanından bile geçmiyorum.. sevmememe rağmen faydalı olabilecek birçok şeyi yiyorum vs vs... yani aslında hazırım ama bu ay şu işleri halletmem lazım...bi de tam bir yıl geçmiş olcak bu durumda aslında galiba istediğimde buydu... 1 yıl içinde dış gebelik ameliyatı ve 3 kürtaj baya yordu beni...

bak işte o konuda hiç şüphen olmasın ha birha hatırlatır hatta bi hamiş kalıymda şu kızın lafından kurtulayım dersin aklinialirimsmile

canımcım sen bana evlenme tarihini ve üste alta ne yazacağımı yaz ben yapıp senin maile göndereyim ordan kopyalayıp yapıştırmayı dene o zaman olacağını düşünüyorum

canım yaptım kopyaladım yaıştırdım ama uygun formatta değil diyo neyse uğraşır bulurum boşver balık tutmayı öğrenmem gerek değil mi :))

DENDEN canım naptın?1de dr gitcem detaylı ult. bakalım nolcak dua edin nolurr.bugün bi rahatlasam iyi desede dr. sen napıyosun.kontrolün iyi geçti rahatladın inş.
ya detaylı ult.herzaman baktığı ult.demi?3 boyutlu olan ult.bakılmıyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…