Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar dün doktora gittim iğnelerimi 37. haftamda bırakmam gerektiğini söyledi 38+2 de de bebişimi alacak sezeryanla yani 23 nisan gibi allah kısmet ederse kızlar doğumdan 1 hafta önce bırakmak normal mi acaba?
bu arada beniğnelere göbekten devam edeyim mi çok sertleşti göbeğim 45 derecelik açıyla hemşire bir arkadaşım vuruyor bana iğneyi bebeğime zararı olur mu şuanda 32. haftadayız çünkü,,yoksa ben de bacaktan mı denesem daha iyi olur çok acıyor mu bacaktan...

ANGEL geçmişi okuyordum canım
ayrıntılı ultrasonda bebeğin tüm organlarının gelişimi detaylı inceleniyor,bebeğe giden kan akışınada bakılıyor diye biliyorum ben

UMUTLUYUZ genelde burada doğum yapan arkadaşlar 34.haftada aspirini bırakıp doğuma bir gün kalana kadar iğneyi kullandılar
ama celen 36.haftada yanlış hatırlamıyorsam hem iğneyi hemde aspirini bırakmıştı 38.de Cemre yi almıştı kucağına,ama yinede sen doktorunla konuş için iyice rahatlasın

dendenim yaaa sağol msjını sonradan farkettim çok şükür kurtuldum canım sonuçlarda iyi en azından bu biriki ay ne ilaç alıcam nede dr yüzü hastane yüzü göreceğim

merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşmasının bende olup olmadığını öğrenmek istiyorum hangi testi yaptırmalıyım hangi testlerde olup olmadığını anlaşılır? cevaplarsanız sevinirim..

Kızlar dün sabaha karşı sağ kasığımda bir sancıyla uyandım. Üşütmeye bağlıdır bir sorun yoktur diye çok önemsememeye ,strese girmemeye çalıştım. Ki hamilelğimin başlangıcından itibaren ara ara sancım oluyordu zaten. Ama bu sancı daha farklıydı daha keskindi süresi daha uzundu ve daha sıktı. Öğlen dr ma gittim,sağ kasığımda kan öbeği oluşmuş,Allahtan kanama içte kalmış,iç çamaşırıma gelen bişey olmadı çok şükür. Hemen düşük önleyici progynex iğne vurdurttu,corasprini bıraktırdı,ve hareketlerimi yatak ile tuvalet arasında sınırladı.şuan için çok korkulacak bişey yok,fakat istemediğimiz bir durum ile karşı şarşıyayız dedi.Zaten erken doğum riskimiz var dedi. uzun lafın kısası ödüm koptu ,moralim bozuk başına böyle bir şey gelen var mı?sıkıntı yoktur diyin lütfennnnnnnnnnnn.

canımmmsın sen ya benim güzel arkadaşım bak dra gitmişsin dr dinlen demiş evet beklenmeyen bir durum ve evet dikkatli olmak gerek tatlım ne olur kendi kendini harap etme bunuda atlatacaksın umarım hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın tüm sıkıntılar geçecek sen drun dediklerini yap dinlen tamam mı :teselli:

ASLIHAN canım geçmiş olsun öncelikle
ben birkaç gündür ilk sayfaları okuyorum,genelde bu kanamaları hamileliğinde iğne kullanan arkadaşlarımızın çoğu yaşamış
en yakın örnek dinamiss mesela,o da 12.haftada muayenesinde kan öbeği görülünce 10 gün istirahat etmiş,şimdi kızı kollarında
sen de dinlen canım,kendini yorma,sıkıntı stres yok,internete bile girmiyorsun bebişini radyasyondan korumak için,birazcıkda yatıver canım
bir an önce bu süreci atlatmanı diliyorum,Allah'a emanet olun

Gülüşüm,dendenim Allah sizden razı olsun,inşallah dedğinşz gibi olur ve geçer .Ben yatıyorum ve dinleniyorum dediğiniz gibi,dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi mucksssssssss.

merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşmasının bende olup olmadığını öğrenmek istiyorum hangi testi yaptırmalıyım hangi testlerde olup olmadığını anlaşılır? cevaplarsanız sevinirim..

merhaba
Tromboz-Kardiyovasküler Hastalıklara Yatkınlık Mutasyon Taraması adında, kan örneği alınarak yapılan genetik bir test yaptırmanız gerekiyor.Kısaca Trombofili Paneli deniliyor

geçmiş olsun

aynen yerimseniben

sağol canım inan varlığını unutturmamak için elinden geleni yapıyosun topiğe ne zaman yeni biri katılsa sen geliyosun farkına vardınmı hiç ben geldiğimdede böyle olmuştu....kaydirigubbakcemile
hiç farketmedim aysudecim ne güzel denk gelmiş.umarım elimizden bişeyler gelir :Saruboceq:
kuzuuum yaaaa çiçeeemm sen nerelerdesin telim kapalı benim gerçi aradıysan ulaşamamışsındır cemrem nasıl msn i açda bi ara konuşalım çok özledim ayrıca söylüceemm önemli şeyler var
ah yavrukusum cemreyle uğrasıyorum ne ediim :sinifsinif: ck hareketli cok yaramaz dolap lar hep karıstırılıo döküğlüo sempatiksalakcinni valla ahan bunun gibi oldum sempatiksalakcinni msn acamıyorum baharcım cok kalabalık actım mı kapatamıyorum.bş ara boş bulursam acarım konusuruz cok merak ettim delikafadulden
hee bide tel de konustuumuz bi randevun vardı onuda sormak istyorym sana yerimseniben gökalp amcaylan konusucaktın yerimseniben
Melek, ben ıgneyı göbekten yapıyorum.Arada bı koldan yapıyorum.Göbekten sakıncası varmı kı? Sen elevıt kullanıyormusun yoksa kestın mı?Ben hala kullanıyorum.
gobete cim ben 36. haftaya kadar byanii son güne kadar göbekten vuruldum.zaten en son deri cok gerildiği için nerdeyse belime yakın vuruyordum iğneyi :kedi:
celen merhaba
seni görünce o kadar sviniyorum ki : ))
cemre nasıl büyümüştür şimdi bıdık
canımsın Şeniz cemrecik buyudu cadı bir kız oldu.resim koymayı becerebilsem son halini koymak stiyorum ama yapamadım bilmiyorumkismile gerci face de son halini yükledim bugun :lepi:
çalıkuşu merhaba
nasılsın canım

calıcıımmm kusuumm msn den msjını aldım bitanem ama baharada yazdıım gibi msn acamıyorum bi türlü :gitme: lütfen kusuruma bakma.bu ayın sonunda allah kısmet ederse berline gelicem görüşebülürmüyük ki :hulya:

slm kızlar nıhayet evımıze geldık bebeısım sımdılık cok ıyı sukurler oo,lsun nasıl korktum bır bılsenızz adınıda NEHİR NAZ koyduk rabbım tum ısteyenlerın basına versın calısmalara devam kızlarrrrr..........

Allah analı babalı adıyla büyütsün canım sevindim bak biz ne demiştir geçer her bebişte olur diye boşuna üzdün kendini neyse geçti ya çok şükür olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…