Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Siteye girmeyeli uzun zaman oldu girer girmez böyle güzel bir haber duymak beni çok mutlu etti canım allahım bebeğine ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Darısıda topiğin tüm kızlarına olsun inşallah

Hepinizi çok özledim kızlar
Umarım herkes iyidir yeni hamişler varmı
geçmişi okuyacaktım ama sayfalar epey ilerlemiş okuyamadım oyüzden

merhaba canım özlettin kendini sonuyok hamiş tatlım ona sevindik en yeni
sen nasılsın

Canım benim umarım herşey yolunda gider
sakın stres yapma biliyorsun bebeğin ve senin için stres çok tehlikeli
Bol bol dua et canım benim ve sakın kötüşeyler düşünme
hep pozitif düşün
dualarım seninle ve bebişinle
merhaba canım özlettin kendini sonuyok hamiş tatlım ona sevindik en yeni
sen nasılsın

çok güzel bi haber bu çok sevindim
bende bi değişiklik yok tek değişiklik işe girdim
bir mimarlık ofisinin muhasebesine bakıyorum
onun için giremedim uzun zamandır
çünkü burda fırsat olmuyordu birde yeni başladığım için giremedim
ama artık girerim inşallah sık sık
zaten 1ay daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum
çünkü kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum
o arada bebiş çalışmalarına başlıyalım artık diyor eşim
ama ben hala korkularımla baş edemiyorum
ama yinede belli olmaz belki yakında bende size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:

Son düzenleme:
Yavvv kızlar bugün grup başkanının sekreterliğini yapıyorum arkadaş izin aldı... Ben yoğun olunca hepiniz burdasınız....
Aslıhancım herşey iyi olcak inşallah yüreğini ferah tut ... Doktorun dediğinden çıkma canım benim... Dualarımız seninle inşaallah....

hayırlı olsun tatlım yeni işin iyi olmuş kafanı dağıtırsın biraz
kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla tatlım

önce moral sonra da dinleneceksin ve sağlıklada bebeğini kucağına alacaksın inşallah...

Celencim,büşracım dilekleriniz için teşekkür ederim,dualarınızı esirgemeyin,öpüyorummmmmmm.
Umut-sevgim tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaaaaaaaaaa öpüyorummmmmmmmmmm.
Ben çıkıyorum kızlar mucksssssssssss.

Allah analı babalı büyütsün.Allah nazarlardan korusun.güzel kızını bizim içinde kokla...

slm kızlarr nasılsınız bakalım ben uzun zamndan beri giremiyorum siteye mide bulantılarım halsizliğim bide iğnemi eşimin vuramaması mecburen kayınvalidemde kalıyorum oradada net oladığı iin sizleri ziyaret edmiyorum kızlar yaa hem bi kaç parça eşya almak hemde size bişi sormak için acilen geldim.normalde kayınvalidem iğneyi vururken bakamıyordum ama hep tarif ediyodum malum yaşlı bi kerede kavrayamıyor bu gün cesaretimi topladım ve bakayım dedim iğneyi yarıya kadar sokmuş muhtemelen her gün öle vuruyordu yaa acaba bişe olurmu sürekli söylememe rağmen sadece ucunu sokacaksın dememe rağmen yarıya kadar sokuyormuşş kızdım mecburen ucunu sokunca şişiyor diyor ee şişmesi gerkmiyormu zatennn yaaa cok kötüyüm acaba zararı oldumuuu acil yardım bekliyorum canlarım

umut sevgim demek bitti demek minik kelebeğini kucağına aldınnn.cok sevindim canımm allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin.inşlahhh darı hepimizin başınaaaa şimdi doya doya kokla bahar kokunu canım bizim içinde koklaaaa boshayallersmile

canım bana hemşireler iğneyi vururken tamamını soktu iğnenin bizde öyle yapıyoruz zararı olacağını sanmam

feryadcım benimde bazen öle oluyordu canım 5 gün 6 gün önceden geldiği ama cokk nadirrr.bu ay olmadıysa bidahaki aya olur canooo yeterki senin canın sağolsunn üzülmee olumunekankayizsmile

ama cilt altı diyor feryadcım iğnenin tamamını sokunca kas içine geliyor yani emilimi daha cabuk olyormuş ama dr.lar yavaş yavaş emilmesini istiyorlarmışş ya hemn emilip bittiyseeee yaa benim kalbim hiç kanaat etmiyorrrreyvahedigeldismile

evet canım bende göremiyorum bu arada bende clexan 0,5 oluyorum hiçbişey söylemedi bu konuda ne doktor ne hemşire o nasıl öğrettiyse öyle yaptım o da iğneyi tamamn batırdı hatta özellikle kasları toplayıp batırdıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…