slm kızlar nıhayet evımıze geldık bebeısım sımdılık cok ıyı sukurler oo,lsun nasıl korktum bır bılsenızz adınıda NEHİR NAZ koyduk rabbım tum ısteyenlerın basına versın calısmalara devam kızlarrrrr..........
merhaba canım özlettin kendini sonuyok hamiş tatlım ona sevindik en yeniSiteye girmeyeli uzun zaman oldu girer girmez böyle güzel bir haber duymak beni çok mutlu etti canım allahım bebeğine ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Darısıda topiğin tüm kızlarına olsun inşallah
Hepinizi çok özledim kızlar
Umarım herkes iyidir yeni hamişler varmı
geçmişi okuyacaktım ama sayfalar epey ilerlemiş okuyamadım oyüzden
Kızlar dün sabaha karşı sağ kasığımda bir sancıyla uyandım. Üşütmeye bağlıdır bir sorun yoktur diye çok önemsememeye ,strese girmemeye çalıştım. Ki hamilelğimin başlangıcından itibaren ara ara sancım oluyordu zaten. Ama bu sancı daha farklıydı daha keskindi süresi daha uzundu ve daha sıktı. Öğlen dr ma gittim,sağ kasığımda kan öbeği oluşmuş,Allahtan kanama içte kalmış,iç çamaşırıma gelen bişey olmadı çok şükür. Hemen düşük önleyici progynex iğne vurdurttu,corasprini bıraktırdı,ve hareketlerimi yatak ile tuvalet arasında sınırladı.şuan için çok korkulacak bişey yok,fakat istemediğimiz bir durum ile karşı şarşıyayız dedi.Zaten erken doğum riskimiz var dedi. uzun lafın kısası ödüm koptu ,moralim bozuk başına böyle bir şey gelen var mı?sıkıntı yoktur diyin lütfennnnnnnnnnnn.
merhaba canım özlettin kendini sonuyok hamiş tatlım ona sevindik en yeni
sen nasılsın
hayırlı olsun tatlım yeni işin iyi olmuş kafanı dağıtırsın birazçok güzel bi haber bu çok sevindim
bende bi değişiklik yok tek değişiklik işe girdim
bir mimarlık ofisinin muhasebesine bakıyorum
onun için giremedim uzun zamandır
çünkü burda fırsat olmuyordu birde yeni başladığım için giremedim
ama artık girerim inşallah sık sık
zaten 1ay daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum
çünkü kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum
o arada bebiş çalışmalarına başlıyalım artık diyor eşim
ama ben hala korkularımla baş edemiyorum
ama yinede belli olmaz belki yakında bende size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:
Kızlar dün sabaha karşı sağ kasığımda bir sancıyla uyandım. Üşütmeye bağlıdır bir sorun yoktur diye çok önemsememeye ,strese girmemeye çalıştım. Ki hamilelğimin başlangıcından itibaren ara ara sancım oluyordu zaten. Ama bu sancı daha farklıydı daha keskindi süresi daha uzundu ve daha sıktı. Öğlen dr ma gittim,sağ kasığımda kan öbeği oluşmuş,Allahtan kanama içte kalmış,iç çamaşırıma gelen bişey olmadı çok şükür. Hemen düşük önleyici progynex iğne vurdurttu,corasprini bıraktırdı,ve hareketlerimi yatak ile tuvalet arasında sınırladı.şuan için çok korkulacak bişey yok,fakat istemediğimiz bir durum ile karşı şarşıyayız dedi.Zaten erken doğum riskimiz var dedi. uzun lafın kısası ödüm koptu ,moralim bozuk başına böyle bir şey gelen var mı?sıkıntı yoktur diyin lütfennnnnnnnnnnn.
önce moral sonra da dinleneceksin ve sağlıklada bebeğini kucağına alacaksın inşallah...
slm kızlar nıhayet evımıze geldık bebeısım sımdılık cok ıyı sukurler oo,lsun nasıl korktum bır bılsenızz adınıda NEHİR NAZ koyduk rabbım tum ısteyenlerın basına versın calısmalara devam kızlarrrrr..........
slm kızlarr nasılsınız bakalım ben uzun zamndan beri giremiyorum siteye mide bulantılarım halsizliğim bide iğnemi eşimin vuramaması mecburen kayınvalidemde kalıyorum oradada net oladığı iin sizleri ziyaret edmiyorum kızlar yaa hem bi kaç parça eşya almak hemde size bişi sormak için acilen geldim.normalde kayınvalidem iğneyi vururken bakamıyordum ama hep tarif ediyodum malum yaşlı bi kerede kavrayamıyor bu gün cesaretimi topladım ve bakayım dedim iğneyi yarıya kadar sokmuş muhtemelen her gün öle vuruyordu yaa acaba bişe olurmu sürekli söylememe rağmen sadece ucunu sokacaksın dememe rağmen yarıya kadar sokuyormuşş kızdım mecburen ucunu sokunca şişiyor diyor ee şişmesi gerkmiyormu zatennn yaaa cok kötüyüm acaba zararı oldumuuu acil yardım bekliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?