kızlar bu ay bende de bişey yok reglime 5 gün var ama bugün başladı
feryadcım hiç moralini bozma hakkına hayırlısı gününü bekliyor işte
zeynom sende özlettin kendini bi policiliniğe kayınvalidenle beraber gitsen hemşireler anlatsa ona bide
zaten gelinsin ya kendisinin bildiği hep doğru gelir ona kızı olsa farklı davranır bi sorun olacağını bende düşünmüyorum ama dediğim gibi sana iğne yapılırken görsün nasıl yapıldığını
kıss süslen acı ne var bayanssulusmile kendine iyi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar ben artık cıkayım eşim eşyaları hazırlamış beni bekliyor gidiyorum yanii kendinize iyi bakın yokluğumda beni unutmayınnnn emiiiii
Canım ben de fraxaparine kullanıyorum , almanyada ki doktorlar çalıkuşuna fraxaparini önermiş özellikle , o yüzden ben özellikle doktorumdan fraxaparine istemiştim...ben faraxiparine kullanıyorum arkadaşlar iğneden iğneye farketmiyordur inşlahhh
Canım , ben özellikle iğne sonuna kadar batırılacak diye biliyorum , prospektüsündede öyle yazıyor...Dikkat et lütfen , istersen doktoruna da sor için rahat etsin , bence iğneyi tam batırın...slm kızlarr nasılsınız bakalım ben uzun zamndan beri giremiyorum siteye mide bulantılarım halsizliğim bide iğnemi eşimin vuramaması mecburen kayınvalidemde kalıyorum oradada net oladığı iin sizleri ziyaret edmiyorum kızlar yaa hem bi kaç parça eşya almak hemde size bişi sormak için acilen geldim.normalde kayınvalidem iğneyi vururken bakamıyordum ama hep tarif ediyodum malum yaşlı bi kerede kavrayamıyor bu gün cesaretimi topladım ve bakayım dedim iğneyi yarıya kadar sokmuş muhtemelen her gün öle vuruyordu yaa acaba bişe olurmu sürekli söylememe rağmen sadece ucunu sokacaksın dememe rağmen yarıya kadar sokuyormuşş kızdım mecburen ucunu sokunca şişiyor diyor ee şişmesi gerkmiyormu zatennn yaaa cok kötüyüm acaba zararı oldumuuu acil yardım bekliyorum canlarım
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim :) Kızını ismide çok güzelmiş , sağlıkla büyütürsün inşallah...slm kızlar nıhayet evımıze geldık bebeısım sımdılık cok ıyı sukurler oo,lsun nasıl korktum bır bılsenızz adınıda NEHıR NAZ koyduk rabbım tum ısteyenlerın basına versın calısmalara devam kızlarrrrr..........
Canım çok geçmiş olsun , bol bol dinlen , her şey yolunda gidecek inşallah....Kızlar dün sabaha karşı sağ kasığımda bir sancıyla uyandım. Üşütmeye bağlıdır bir sorun yoktur diye çok önemsememeye ,strese girmemeye çalıştım. Ki hamilelğimin başlangıcından itibaren ara ara sancım oluyordu zaten. Ama bu sancı daha farklıydı daha keskindi süresi daha uzundu ve daha sıktı. Öğlen dr ma gittim,sağ kasığımda kan öbeği oluşmuş,Allahtan kanama içte kalmış,iç çamaşırıma gelen bişey olmadı çok şükür. Hemen düşük önleyici progynex iğne vurdurttu,corasprini bıraktırdı,ve hareketlerimi yatak ile tuvalet arasında sınırladı.şuan için çok korkulacak bişey yok,fakat istemediğimiz bir durum ile karşı şarşıyayız dedi.Zaten erken doğum riskimiz var dedi. uzun lafın kısası ödüm koptu ,moralim bozuk başına böyle bir şey gelen var mı?sıkıntı yoktur diyin lütfennnnnnnnnnnn.
Canım 6+0 erken olabilir , hemen ümitsizliğe kapılma lütfen , inşallah bebişinin kalp atışlarını bu gidişinizde duyarsınız...malesef kal atışı yoktubugün tam 6+0 cumartesi tekrar çağırdı kontrol için ama hiç umudum kalmadı benim
Canım , bacak acımıyor , deneyebilirsin bence...Bu arada asprini ne zaman bıraktırıyor...Benim doktorumda 1 hafta öncesinden iğneyi bıraktıracak galiba , netleşince tarih yazarım burdan....kızlar dün doktora gittim iğnelerimi 37. haftamda bırakmam gerektiğini söyledi 38+2 de de bebişimi alacak sezeryanla yani 23 nisan gibi allah kısmet ederse kızlar doğumdan 1 hafta önce bırakmak normal mi acaba?
bu arada beniğnelere göbekten devam edeyim mi çok sertleşti göbeğim 45 derecelik açıyla hemşire bir arkadaşım vuruyor bana iğneyi bebeğime zararı olur mu şuanda 32. haftadayız çünkü,,yoksa ben de bacaktan mı denesem daha iyi olur çok acıyor mu bacaktan...
Canım yaa çok haklısın valla , küçük şehir bir çok yönden daha avantajlı...Bakalım biz nasıl halledicez doğumu...melek cim bazen küçük şehirde yaşadığıma seviniyorum eğer hamiş olursam doğum yapacağım hastaneye sadece sezeryande 250 Tl ödeyeceğim ve dr a gönlümden ne koparsa hediyede yapabilirim yani anlıcan en fazla hastane yatak ameliyat dr parası toplam 1.000 Tlyi geçmeyecek gibi görünüyor
Canım inşallah güzel haberlerimizi hepimiz paylaşıcaz burdan...MELEK GOBETE bizi habersiz bırakmayın
((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?