Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadcım hiç moralini bozma hakkına hayırlısı gününü bekliyor işte
zeynom sende özlettin kendini bi policiliniğe kayınvalidenle beraber gitsen hemşireler anlatsa ona bide
zaten gelinsin ya kendisinin bildiği hep doğru gelir ona kızı olsa farklı davranır bi sorun olacağını bende düşünmüyorum ama dediğim gibi sana iğne yapılırken görsün nasıl yapıldığını

zeynom benim abimin eşi hemşire ve iğnenin ucunun tamamını veriyor,kardiyoloji hemşiresi yıllarca hastalara yapmış bu iğneyi,problem olacağını sanmıyorum,zaten iğnenin ucu deri altına gidecek şekilde dizayn edilmiş

umutsevgim ne mutlu sana,Allah sağlıklı uzun ömürler versin

feryad canım hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin bebişler : ))

dinamiss nasılsınız,deniz zuzumuz nasıl : ))

gülüşüm bende sizleri özlüyorum hayatım ama beni görsen bi bakımsız kaldım ki hiç sorma aynaya bakmaya bile mecalim yok
alt katımda hemşire oturuyordu ona gittik beraber 1 hafta tamm öğrendim ben yaparım dedi bende güvendim deri altına yapılınca şişme oluo orada hafifçe öle olunca korkmuş karıya kadar sokmuş bende diyodum kendi kendime niye yanmıyo artık die meğersem ondanmışş yani sizin bi bilgniz yokmu canlarım yaaa nasıl yapılcekkk buu CADIARZU

ohh ölemi dendencimm ya yani sorun yok bundan sonrada bölemi dewm edelim şimdi kadınada kızdım yani yarıya kadar sokması normal ölemiiii

kızlar üzülmüyorum merak etmeyin hayırlısı bir daha ki aya inş ama daha günüme 5 gün var neden bu kadar erken geldibilmiyorumkismile canımı sıkan bu offffff doktoruma da ulaşamadım

Denden cim sağol canım iyiyiz sen nasılsın? ıyisin umarım:)
Deniz birazcık gazlı bir kız maalesef, geceleri pek uyutmuyor, o nedenle de gündüz o uyuyunca ben de yatıyorum..Böyle geçiyor günler...Dün allahım dedim 20 günlük bebek nsıl bu kadar durabilir uyumadan, sabah 5 buçuğa kadar kucakta gezdirtti kendini sıpam..Şimdi de uyuyor sabahtan beri..Korkuyorum tüm uykusunu aldı bu gece de ayağa diker bizi..

Ama herşeyine seve seve katlanılıyor, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

Aslıhancım çok geçmiş olsun, kaç haftalıktın tam olarak bilemiyorum ama ben de böyle bir durum yaşamıştım belki hatırlarsın..7. haftada kanama geçirdim, 45 gün sırt üstü yattım sadece tuvalete gitmeme izin vardı benim de..
Sonra da rahmimde pıhtı oluştuğunu gördü doktorum, o sonradan oluşan pıhtılar da gene istirahatle dağıldı gitti şükürler olsun..
Biz de aspirin kesmiştik bunlar olunca, sonra bir daha da başlamadık..
ınşallah sen de atlatacaksın tatlım, ben bir de bolca ananas suyu içmiştim, hani yüzde yüz meyve suyu diye satılanlardan..Bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş..
Doktorunu dinle, kendini iyi ile hissetsen istirahate devam et canım..Dualarımız seninle, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Zeynom iyiyiz canım, DEnizin gaz derdi dışında bir sıkıntımız yok şükürler olsun:)

Sende iyisin değil mi, iğneyi dert etme, bir sıkıntı yoktur bence.

dinamiscim bende aldım o ananas suyundan ama cok kötü kokuyorr(yoksa banamı öle geldi bilemiyorum) midemi bulandırdı bidahada ağzıma süremedim hattaa arada bir kokusu burnuma esiyorr midem kalkıyor hemnn

zeynom olur mu hiç bi tara saçlarını hiç yoktan bi rimel bi ruj başka bişi gerek yok ne far ne allık
allah'ım anne güzelliğini vermiştir sana zaten
dinamiss canım yaaa deniz demek seni böööleee ayakta tutuyor kuzzuuuu yerim ben onuuuu
feryadcım hava değişiminden de olablir sıkıntı strestende olablir

ohh maşallah size canımm keşke oda almasaydı ama olsun bunada şükr hemn hemn her bebekte rastlenıyor sabhatan beri uyuyorsa korkarım seni yine gece uyutmazz canım allah kolaylık versinn
bende iyiyim canım ama şu iğneler sen nasıl vuruyorsun tatlım yaa bide senin fikrini alim

gülüşüm cokkk halsizimmm canoooo ne rimeli kızzzzzzzzz elimi bile kaldıramıyorum az yürüyeyim hemn kendimi yatağa atıyorummmm süsümden hiç vazgeçemem gibi geliyordu ama bak nasıl vazgeçiliyorrr alışmışım kendimi öle bakımlı görmeye cok çirkin görüyorum kendimiiiii inşlah koçişte benle aynı fikirde diildirrrkaydirigubbakcemile3

aslıhancım cok geçmiş olsun canımm yazılanlandan anladığım kadarıyla kanamam var ama sen bayağı ilerlemiştin yatıp dinlen bebeğin kalp atımlarındada bi problem yoksa atlatıcaksın canımmmm :Saruboceq:

kızlar ben artık cıkayım eşim eşyaları hazırlamış beni bekliyor gidiyorum yanii kendinize iyi bakın yokluğumda beni unutmayınnnn emiiiii

ben faraxiparine kullanıyorum arkadaşlar iğneden iğneye farketmiyordur inşlahhh
Canım ben de fraxaparine kullanıyorum , almanyada ki doktorlar çalıkuşuna fraxaparini önermiş özellikle , o yüzden ben özellikle doktorumdan fraxaparine istemiştim...
Canım , ben özellikle iğne sonuna kadar batırılacak diye biliyorum , prospektüsündede öyle yazıyor...Dikkat et lütfen , istersen doktoruna da sor için rahat etsin , bence iğneyi tam batırın...

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim :) Kızını ismide çok güzelmiş , sağlıkla büyütürsün inşallah...

Canım çok geçmiş olsun , bol bol dinlen , her şey yolunda gidecek inşallah....
malesef kal atışı yoktu bugün tam 6+0 cumartesi tekrar çağırdı kontrol için ama hiç umudum kalmadı benim
Canım 6+0 erken olabilir , hemen ümitsizliğe kapılma lütfen , inşallah bebişinin kalp atışlarını bu gidişinizde duyarsınız...

Canım , bacak acımıyor , deneyebilirsin bence...Bu arada asprini ne zaman bıraktırıyor...Benim doktorumda 1 hafta öncesinden iğneyi bıraktıracak galiba , netleşince tarih yazarım burdan....

Canım yaa çok haklısın valla , küçük şehir bir çok yönden daha avantajlı...Bakalım biz nasıl halledicez doğumu...

MELEK GOBETE bizi habersiz bırakmayın
((
Canım inşallah güzel haberlerimizi hepimiz paylaşıcaz burdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…