Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

melekcim hiç sorma :))bizim adamlar çok cesaretli bizler olmasak onların vay haline ya neyse allahtan aşmaya çalışıyorum bi kaç gün sürer belki stresi ama çabuk alışıcam sanırım bu iğnelere
denden cim ağol iğneyi fazla abartmamak gerek ama eskiden beri bilinçaltı belkide iğne deyince kim korkmuyor ki
ısceylan ahh canım moralini bozma sakın burada sido ve funda arkdaşlarımızında geç göründü kalp atışları belki 8. haftada göründü o yüzden fazl acele edip aldırmayı düşünme bekle biraz hiç olmazsa 8. haftaya kadar bekle şimdi o dediğim arkadaşların bebekleri kucaklarında merak etme belki geç döllenmedir ve geç görünür korkma
umutluyuz bacak fazla acımıyor bence yap ben acemiyim ama bacaktan yaptım dün bide kendim yapınca ilacı daha yavaş verip canımı daha az yakıyorum bişey olmaz daha iyi olur bencede iğneyi erken kesmenin yani 9 gün önce kesecek vardır bir bildiği dun çünkü bu iğnelerin prospektüsünü okuduysan korkutmak istemem seni ama heparin tedavisi olanlar bizler gibi spinal veya epidural anestezi alanlarda kalıcı felç yada uzun süreli felç görülebilirmiş o yüzden drlar erken kesmek istiyorlar sen kalbini ferah tut iğneyi kessende bebek artık kendi kendine yaşayabilirliğe ulaşmış olduğundan sanmıyorum bişi olcağını
aslıhan üzülme stres yapma bol bol dinlet yat kafana takma geçecek emin ol ama içini ferah tut düşük önleyici iğnelerini kullan allahın yardımıyla muhakkak bunu atlatacaksın
umutsevgim canım nehir naz koydun bebenin adını allah adıyla yaşatsın umut olsun sizlere
zeynom iğneyi tam sokacaksın 45 derecelik açıyla iyi bence sadece iğne ucu sokulunca bilmiyorum zaten iğne küçücük bişi korkma tedirgin olma olmazsa bi hemşireye danışın

ya ewt denden cim şu alıntıyı bende yapamıyorum baktım ana syfadan ama ordada pek bişi anlatılmıyor

kızlar gelelim bana belim ağrıyor karnımda gazlar dolaşıyor fakat mide bulantısı yok neden acaba erkenmi acaba 5 haftalık şu an

lülülülülülü
maşallah ne kadar güzel yaaa
genç kız olmuş,talipleri çok olur fıstığın,ama biz vermios
vermioruuusss
gözün aydın bitanem bundan sonra bol bol koklasmak ve emişmek olsun gecen zamanlrınız.allaha emanet olun opuyorumnanaktan
celencim merhaba canım Allah sanada kolaylık versin şeker şeyi öp yerimize
saol canım bizde seni cok öpüyoruz boshayallersmile
deri altına komple sokulacak iğne ucu zeynom.kasa girmesi için ucunn baya bi uzun olması gerkio ki ne fraxiparine nede clexane bu kadar uzun uca sahip değiller korkma allaha emanet et :Saruboceq:

ben faraxiparine kullanıyorum arkadaşlar iğneden iğneye farketmiyordur inşlahhh

farketmeeezzz :teselli:

melek
bu ard arda alıntıları nasıl yapıp yanıtlıyorsun
bise de öğretir misin : ))

dendencim "alıntı yap"ın yanında "mq" var cvp yazmak sitediğin msjın altında buna tıkla ve okumaya devam et.bitirdiğinde en son alıntı yapmak istediğin mesajın altında ki "alıntı yap" a tıkla ve tamam

bide şimdi kim yazmıstı unuttum 6. haftada kalp atımını duyamadım die.ben cemrenin 8. haftada duydum kalp atımını ki doktorlar 10. haftaya kadar bekleyebiloyr :) lütfen canıını sıkma vee bol bol dua et

bide şimdi kim yazmıstı unuttum 6. haftada kalp atımını duyamadım die.ben cemrenin 8. haftada duydum kalp atımını ki doktorlar 10. haftaya kadar bekleyebiloyr :) lütfen canıını sıkma vee bol bol dua et
celencim merhaba umarım iyisindir... ikinci yeğen için bi durumlar vardı naptın bakem....

aysude feryad nasılsınız kızlar ben bugün korkularıma yenik düşüp bu hamilelik işini biraz erteleme kararı aldım sonuçta hayatta bi oğlum var ona bunu yapmaya hakkım yok çünkü hamile kalınca hem psikolojik anlamda hemde bedensel anlamda ona yeterli olamıyorum yaz bitimine kadar en azından bekleyim diyorum

sorularıma cevap veren arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim

bu arada MELEK ,,, doktorum ilk önce coraspini iğneyle birlikte bırak dedi sonra da dediki: şimdide bıraksan olur coraspin ilk başlarda önemliydi dedi ama ben 34. haftamda bırakıcam coraspini iğneyi de 37. haftamda bırakırım zaten 38de de doğum olur allah kısmet ederse

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar kanı sulandırıcı iğne kullananlar doğumu epidural mi yoksa genel anestezi alarak mı yapıyorlar hangisi bizim için daha uygun

Canım şükür her şey yolundaymış , darısı tüm hamilelerin başına...Ben de asprini sorucam ne zaman bırakıcaz diye , kontrolüm 32+0 da , neden o haftada bıraktırdığını açıkladımı canım , merak ediyorum...[/QUOTE]

sağol canım .aspirini ne zaman bırakacaz dedim 32 ile 34 .hafta arası dedi iğne dedim doğuma kadar dedi.açıklama sunmasını beklemedim nedense.hani burdan hep biliyoz ya :))) bide çok yoğundu doktorum bu gittiğimde herşeyi unutmamak için arka arkaya bir doktor sordu bir ben.:)))
sonuyok sağol canım inşallah sende sorunsuz devam eder hamileliğin.
denden sağol canım sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allah.
angel ne yaptın detaylı ultrasonu.benimki iyiydi çok şükür
geçmişi hızlı okudum yeni geldim eve.yaprak dökümünü izliyorum sonra detaylı okurum.bana yazıpta cvb vermediğim varsa affedin kızlar.azdalar sen nasılsın girince yaz tatlım.gazlı kızımız denizi öptüm annesiiii.uyutmayacak tabii bu gecede okadar uyursa gündüz :))) cadııı de sen o yaramaza.:))))

benimde hamileliğimde öyle olmuştu.bulantı hiç olmadı zaten 7-8 haftada başlııyor olmayabilirde......acayipte gaz oluyordu..

hadi hayırlısıyla canım inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza .:Saruboceq:

SONUYOK canım hamile olduğunu yeni öğrendim çok sevindim inanki canım umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

dinamiscim bende aldım o ananas suyundan ama cok kötü kokuyorr(yoksa banamı öle geldi bilemiyorum) midemi bulandırdı bidahada ağzıma süremedim hattaa arada bir kokusu burnuma esiyorr midem kalkıyor hemnn

Haklısın tatlım tadı da kokusu da çok kötü ama ben o geçirdiğim kanamadan sonra öyle korkmuştum ki faydası olabilecek herşeyi içtim..Ama benim ciddi bir düşük tehlikem vardı, doktorum herşeye hazır ol demişti..Üsteli mide bulantısından süekli istifar ettiğim halde düşük tehdidi lafını duyunca tadını da kokusunu da umursamıyor insan...

Ama eğer zaten böyle bir tehliken yoksa içmene de gerek yokki zaten, dediğim gibi ben de kanamadan sonra içmeye başlamıştım zaten..

İnşallah hiçbir ekstra şeye gerek kalmadan, sağlıkla kolaylıkla yavruna kavuşursun zeynocum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…