vermioruuusssmaşallah ne kadar güzel yaaa
genç kız olmuş,talipleri çok olur fıstığın,ama biz vermios
gözün aydın bitanem bundan sonra bol bol koklasmak ve emişmek olsun gecen zamanlrınız.allaha emanet olun opuyorumnanaktanslm kızlar nıhayet evımıze geldık bebeısım sımdılık cok ıyı sukurler oo,lsun nasıl korktum bır bılsenızz adınıda NEHİR NAZ koyduk rabbım tum ısteyenlerın basına versın calısmalara devam kızlarrrrr..........
saol canım bizde seni cok öpüyoruz boshayallersmilecelencim merhaba canım Allah sanada kolaylık versin şeker şeyi öp yerimize
deri altına komple sokulacak iğne ucu zeynom.kasa girmesi için ucunn baya bi uzun olması gerkio ki ne fraxiparine nede clexane bu kadar uzun uca sahip değiller korkma allaha emanet et :Saruboceq:slm kızlarr nasılsınız bakalım ben uzun zamndan beri giremiyorum siteye mide bulantılarım halsizliğim bide iğnemi eşimin vuramaması mecburen kayınvalidemde kalıyorum oradada net oladığı iin sizleri ziyaret edmiyorum kızlar yaa hem bi kaç parça eşya almak hemde size bişi sormak için acilen geldim.normalde kayınvalidem iğneyi vururken bakamıyordum ama hep tarif ediyodum malum yaşlı bi kerede kavrayamıyor bu gün cesaretimi topladım ve bakayım dedim iğneyi yarıya kadar sokmuş muhtemelen her gün öle vuruyordu yaa acaba bişe olurmu sürekli söylememe rağmen sadece ucunu sokacaksın dememe rağmen yarıya kadar sokuyormuşş kızdım mecburen ucunu sokunca şişiyor diyor ee şişmesi gerkmiyormu zatennn yaaa cok kötüyüm acaba zararı oldumuuu acil yardım bekliyorum canlarım
ben faraxiparine kullanıyorum arkadaşlar iğneden iğneye farketmiyordur inşlahhh
melek
bu ard arda alıntıları nasıl yapıp yanıtlıyorsun
bise de öğretir misin : ))
celencim merhaba umarım iyisindir... ikinci yeğen için bi durumlar vardı naptın bakem....bide şimdi kim yazmıstı unuttum 6. haftada kalp atımını duyamadım die.ben cemrenin 8. haftada duydum kalp atımını ki doktorlar 10. haftaya kadar bekleyebiloyr :) lütfen canıını sıkma vee bol bol dua et
kızlar benim ağrım var çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın...
kızlar iyi akşamlar angel testin sonucu belli oldumu canım
ya ewt denden cim şu alıntıyı bende yapamıyorum baktım ana syfadan ama ordada pek bişi anlatılmıyor
kızlar gelelim bana belim ağrıyor karnımda gazlar dolaşıyor fakat mide bulantısı yok neden acaba erkenmi acaba 5 haftalık şu an
sorularıma cevap veren arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim
bu arada melek doktorum ilk önce coraspini iğneyle birlikte bırak dedi sonra da dediki: şimdide bıraksan olur coraspin ilk başlarda önemliydi dedi ama ben 34. haftamda bırakıcam coraspini iğneyi de 37. haftamda bırakırım zaten 38de de doğum olur allah kısmet ederse
hadi hayırlısıyla canım inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza .:Saruboceq:
dinamiscim bende aldım o ananas suyundan ama cok kötü kokuyorr(yoksa banamı öle geldi bilemiyorum) midemi bulandırdı bidahada ağzıma süremedim hattaa arada bir kokusu burnuma esiyorr midem kalkıyor hemnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?