Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Zehrayede canım aynen dediğin gibi şimdiden bir minik CADI benim kız :))

Sen nasılsın canım, herşey yolunda okuduğum kadarı ile, iğne için doğuma kadar demesi iyi, erken bırakmak ürkütüyordu beni, ben de doğumdan bir gün önceye kadar vurmuştum iğnemi:)

Kızlar bu arada tam iğnelerden kurtuldum diye sevinirken, doktora kontrole gittiğimde rahimde dışarı atılmayan bir kan pıhtısı gördü yine.
Ve bu seferde rahmin kasılmasını sağlayarak o kanın dışarıya çıkmasını sağlayacak başka bir iğne verdi..Allahtan bu sadece 3 gün vuruldu..Sizlerin de aklında olsun diye yazdım, doğum sonrası 15. günde falan doktor kontrolüne gitmeyi sakın sakın ihmal etmeyin..Ben bebekle falan gitmesem mi, sıkıntım da yok, kanamam da bitti diye düşünmüştüm ama eşim ablam falan mutlaka git dediler..Sonra iyi ki gitmişim dedim, ben kanamam bitti sanarken meğer rahmim yeterince kasılmadığı için içerideki kanı dışarı atamamış.

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun iyikide aileni dinleyip gitmişsin doktra
sonuçda bizler sorunlu hamilelik süreci yaşıyoruz onun için mutlaka doğum sonrası kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz
benim bi arkadaşımda sadece benim gibi mthfr homozigot olduğu halde doktoru doğum sonrasıda 3ay heparin kullandırtmıştı çünkü doğum sonrasıda pıhtı atma riski varmış. Sende kendine çok dikkat et canım doğurmakla bitmiyor sorunlar
Bu arada melek kızını benim yerime ellerinden öp olurmu allahım onu nazarlardan ve tüm kötülüklerden esirgesin senide tabi canım

Büşracım canım benim teşekkür ederim :))
Ellerinden falan değil direk yanaklardan öpüyorum valla dayanamıyorum napim :))

ınşallah sen de sağlıkla hamile kalır, kolaylıkla kavuşursun meleğine canım :Saruboceq:

SONUYOK canım hamile olduğunu yeni öğrendim çok sevindim inanki canım umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

amin canım allaha emanet elimden gelen hrşeyi yapıyorum bütün önlemlerimizi alıyoruz bundan sonrası allahın taktiri inş kucağıma almakta nasip olur
inş sende ağrısız acısız yaparsın doğumunu bebeğine sağlıkla kavuşursun inş canım

canım benim... hakkında hayırlısı olsun.. tabi bi evladın daha var ona yeterli olmak düşüncesindede haklısın.. inşallah herşey istediğin gibi olur... konuşuruz bi ara ararım ben seni...

geçmiş olsun bitanem aman kontrollerini ihmal etme bak atlattın derken yeni yeni rahatsızlıklarla uğraşma bitanem kuzuuya iyi bak ellerinden öğ boynunu kokla bizim için
gülüşüm günaydın nasılsın canım...
günaydın canım iyiyim mutluyum pazar günü izmire gidiyorum iş içinde olsa 2 günde olsa bi değişiklik olcak benim için şimdiden heyecan bastı :sm_cool:

inşallah otobüsle gitmezsin..... ama bişi söylücem unutmadan.. bizim gibi kanda pıhtılaşma problemi olan arkadaşlar uçak ile yada otobüsle yola çıkacaklarsa birkaç gün önceden asprin folik asit ve b 12 almaları gerekiyormuş biliyosundur ama hatırlatayım dedim... izmire hiç gitmedim ama yeğenim orda okuyo bu yaz gitcem inşallah....çok güzel olduğunu söylüyor bizim sıpa benim içinde eğlen tamam mı...kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun...ama anlamadığım bişey var doğum sonrası 6 hafta kadar kan sulandırıcı tedaviye ilaç yada iğne ile devam edilmesi gerekiyor kullanmana rağmen mi pıhtı oluşmuş...

tatlım yaaaaa kurtuldum diodum ilaçtan :sinifsinif:
ankara aktarmalı uçakla gidip gelicem canım
ben daha önce gitmiştim güzel memleket vallahi gerçi ben otele tıkılıp kalıcam ama olsun oda yeter

Canım benim doktorumda böyle yapacak galiba...Hayırlısı canım , her şey yolunda gider inşallah...

:) sağol canım , bildiğimiz sebepten dolayı demiştir o zaman...

Canım iyiki gitmişsin doktora , en azından erkenden farketmişsiniz , geçmiş olsun canımcım...Deniz kızını da kocaman öpüyorum...Babamız nasıl bu arada , kızına aşık oldu mu şimdiden :)

melekcim hiç sorma :))bizim adamlar çok cesaretli bizler olmasak onların vay haline ya neyse allahtan aşmaya çalışıyorum bi kaç gün sürer belki stresi ama çabuk alışıcam sanırım bu iğnelere
Çabuk alışacağına eminim , kendin yapıyorsun çünkü iğneni...Canım tam olarak kaç haftalık bebişin...

melek
bu ard arda alıntıları nasıl yapıp yanıtlıyorsun
bise de öğretir misin : ))
Canım her mesajın altında ,
ALINTI YAP , NQ , HIZLI YANIT seçenekleri var...
Cevap vermek istediğin her mesajın altındaki NQ seçeneğine basacaksın...
En son da CEVAP YAZ seçeneğine bastıktan sonra işaretlediğin mesajların bütün alıntıları , yazacağın kutucukta çıkıyor...
Her biri için aralara girip mesajını yazacaksın canım...

Canım bir de sana başka bir bilgi vereyim , belki biliyorsundur ama...
Kendi mesajını yazdıktan sonra , mesajında değişiklikler yapmak ya da eklemeler yapmak istiyorsan : Kendi mesajının altında ALINTI YAP , HIZLI YANIT VE NQ seçeneklerinin yanında EDIT seçeneği var.Bu seçeneğe basarsan önceden yazmış olduğun mesajın ekrana geliyor...Düzeltmelerini veye eklemelerini yaptıktan sonra KAYDET seçeneğine basıyosun...Sonra sayfaya mesajının düzeltilmiş şekli yansıyor...

Son düzenleme:
geçmiş olsun bitanem aman kontrollerini ihmal etme bak atlattın derken yeni yeni rahatsızlıklarla uğraşma bitanem kuzuuya iyi bak ellerinden öğ boynunu kokla bizim için

Sağol canım, Deniz de sizi öper kocaman kocaman..Bu arada gulus cüm ne zamandır yazacağım fırsat olmuyor..Ablamla konuşmuştun ya sen hani ben hastanedeyken ablam sadece buradan tanıştığımıza inanamadı..Ya dedi bir insan yüzyüze tanımadan, yakın dost olmadan bu kadar içten nasıl sevinebilir senin ve Deniz in iyi olduğu haberine..O kadar içten konuşmuşsunki ablam bile tanımadan bayıldı sana tatlım.opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun...ama anlamadığım bişey var doğum sonrası 6 hafta kadar kan sulandırıcı tedaviye ilaç yada iğne ile devam edilmesi gerekiyor kullanmana rağmen mi pıhtı oluşmuş...

Aysudecim sağol canım..
Ben doğumdan sonra iğneye devam etmemiştim, iğne dozumda düşüktü zaten gerek olmadığını söylemişti doktorum. Neyse allahtan çok büyük bi sorun çıkmadı, aslında emzirdğim için rahim kendi kendine kasılmalıymış ama benimki biraz tembel çıktı sanırım, yeterince kasılmamış işte, biz de suni yollardan kastık kendisini:)

Canım iyiki gitmişsin doktora , en azından erkenden farketmişsiniz , geçmiş olsun canımcım...Deniz kızını da kocaman öpüyorum...Babamız nasıl bu arada , kızına aşık oldu mu şimdiden :)

Olmaz mı oldu valla..Sabah kalkıp işe gittiği halde Deniz gece ağladı mı bazen benden önce uyanıyor,kulağı hep kızında aşkımın.. Bir de bzimki küçük bebekleri hiç kucağına falan alamaz, korkar, kendi yeğenini bile anca 2 aylık olunca kucağına almıştı..Ben bizimkini de alamaz diye korkuyodum ama yanılttı beni..ınsanın kendi yavrusu başka oluyor ne de olsa..

Sen nasılsın Mwelekcim, ağırlaşmışındır artık, nasılsa evdesin, bol bol dinlen ve uyu tatlım :)

ah canım benim bende bayıldım ablana sen tonu o kadar sıcak koruyucu ve içtendiki sağolsun benim için güzel şeyler söylemiş
merak ettim tabii gözüm hep telefondaydı acaba arar da ben yetişemem mi diye ama çok şükür sağsalim yanımızdasınız olumunekankayizsmile

Canımsın :1hug: a.s.

Ya kızlar bu arada Crawford nerelerde? Ben mi rastlamadım çok sık girip geçmişi okuyamadım gerçi ama öncede her açtığımda görürdüm..Şimdi göremeyince merak ettim, haberi olan var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…