Zehrayede canım aynen dediğin gibi şimdiden bir minik CADI benim kız :))
Sen nasılsın canım, herşey yolunda okuduğum kadarı ile, iğne için doğuma kadar demesi iyi, erken bırakmak ürkütüyordu beni, ben de doğumdan bir gün önceye kadar vurmuştum iğnemi:)
Kızlar bu arada tam iğnelerden kurtuldum diye sevinirken, doktora kontrole gittiğimde rahimde dışarı atılmayan bir kan pıhtısı gördü yine.
Ve bu seferde rahmin kasılmasını sağlayarak o kanın dışarıya çıkmasını sağlayacak başka bir iğne verdi..Allahtan bu sadece 3 gün vuruldu..Sizlerin de aklında olsun diye yazdım, doğum sonrası 15. günde falan doktor kontrolüne gitmeyi sakın sakın ihmal etmeyin..Ben bebekle falan gitmesem mi, sıkıntım da yok, kanamam da bitti diye düşünmüştüm ama eşim ablam falan mutlaka git dediler..Sonra iyi ki gitmişim dedim, ben kanamam bitti sanarken meğer rahmim yeterince kasılmadığı için içerideki kanı dışarı atamamış.
SONUYOK canım hamile olduğunu yeni öğrendim çok sevindim inanki canım umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
aysude feryad nasılsınız kızlar ben bugün korkularıma yenik düşüp bu hamilelik işini biraz erteleme kararı aldım sonuçta hayatta bi oğlum var ona bunu yapmaya hakkım yok çünkü hamile kalınca hem psikolojik anlamda hemde bedensel anlamda ona yeterli olamıyorum yaz bitimine kadar en azından bekleyim diyorum
geçmiş olsun bitanem aman kontrollerini ihmal etme bak atlattın derken yeni yeni rahatsızlıklarla uğraşma bitanem kuzuuya iyi bak ellerinden öğ boynunu kokla bizim içinZehrayede canım aynen dediğin gibi şimdiden bir minik CADI benim kız :))
Sen nasılsın canım, herşey yolunda okuduğum kadarı ile, iğne için doğuma kadar demesi iyi, erken bırakmak ürkütüyordu beni, ben de doğumdan bir gün önceye kadar vurmuştum iğnemi:)
Kızlar bu arada tam iğnelerden kurtuldum diye sevinirken, doktora kontrole gittiğimde rahimde dışarı atılmayan bir kan pıhtısı gördü yine.
Ve bu seferde rahmin kasılmasını sağlayarak o kanın dışarıya çıkmasını sağlayacak başka bir iğne verdi..Allahtan bu sadece 3 gün vuruldu..Sizlerin de aklında olsun diye yazdım, doğum sonrası 15. günde falan doktor kontrolüne gitmeyi sakın sakın ihmal etmeyin..Ben bebekle falan gitmesem mi, sıkıntım da yok, kanamam da bitti diye düşünmüştüm ama eşim ablam falan mutlaka git dediler..Sonra iyi ki gitmişim dedim, ben kanamam bitti sanarken meğer rahmim yeterince kasılmadığı için içerideki kanı dışarı atamamış.
günaydın canım iyiyim mutluyum pazar günü izmire gidiyorum iş içinde olsa 2 günde olsa bi değişiklik olcak benim için şimdiden heyecan bastı :sm_cool:gülüşüm günaydın nasılsın canım...
geçmiş olsun bitanem aman kontrollerini ihmal etme bak atlattın derken yeni yeni rahatsızlıklarla uğraşma bitanem kuzuuya iyi bak ellerinden öğ boynunu kokla bizim için
günaydın canım iyiyim mutluyum pazar günü izmire gidiyorum iş içinde olsa 2 günde olsa bi değişiklik olcak benim için şimdiden heyecan bastı :sm_cool:
Zehrayede canım aynen dediğin gibi şimdiden bir minik CADI benim kız :))
tatlım yaaaaa kurtuldum diodum ilaçtan :sinifsinif:inşallah otobüsle gitmezsin..... ama bişi söylücem unutmadan.. bizim gibi kanda pıhtılaşma problemi olan arkadaşlar uçak ile yada otobüsle yola çıkacaklarsa birkaç gün önceden asprin folik asit ve b 12 almaları gerekiyormuş biliyosundur ama hatırlatayım dedim... izmire hiç gitmedim ama yeğenim orda okuyo bu yaz gitcem inşallah....çok güzel olduğunu söylüyor bizim sıpa benim içinde eğlen tamam mı...kaydirigubbakcemile3
sorularıma cevap veren arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim
bu arada MELEK ,,, doktorum ilk önce coraspini iğneyle birlikte bırak dedi sonra da dediki: şimdide bıraksan olur coraspin ilk başlarda önemliydi dedi ama ben 34. haftamda bırakıcam coraspini iğneyi de 37. haftamda bırakırım zaten 38de de doğum olur allah kısmet ederse
:) sağol canım , bildiğimiz sebepten dolayı demiştir o zaman...sağol canım .aspirini ne zaman bırakacaz dedim 32 ile 34 .hafta arası dedi iğne dedim doğuma kadar dedi.açıklama sunmasını beklemedim nedense.hani burdan hep biliyoz ya :))) bide çok yoğundu doktorum bu gittiğimde herşeyi unutmamak için arka arkaya bir doktor sordu bir ben.:)))
Canım iyiki gitmişsin doktora , en azından erkenden farketmişsiniz , geçmiş olsun canımcım...Deniz kızını da kocaman öpüyorum...Babamız nasıl bu arada , kızına aşık oldu mu şimdiden :)Kızlar bu arada tam iğnelerden kurtuldum diye sevinirken, doktora kontrole gittiğimde rahimde dışarı atılmayan bir kan pıhtısı gördü yine.
Çabuk alışacağına eminim , kendin yapıyorsun çünkü iğneni...Canım tam olarak kaç haftalık bebişin...melekcim hiç sorma :))bizim adamlar çok cesaretli bizler olmasak onların vay haline ya neyse allahtan aşmaya çalışıyorum bi kaç gün sürer belki stresi ama çabuk alışıcam sanırım bu iğnelere
Canım her mesajın altında ,melek
bu ard arda alıntıları nasıl yapıp yanıtlıyorsun
bise de öğretir misin : ))
geçmiş olsun bitanem aman kontrollerini ihmal etme bak atlattın derken yeni yeni rahatsızlıklarla uğraşma bitanem kuzuuya iyi bak ellerinden öğ boynunu kokla bizim için
canım çok geçmiş olsun...ama anlamadığım bişey var doğum sonrası 6 hafta kadar kan sulandırıcı tedaviye ilaç yada iğne ile devam edilmesi gerekiyor kullanmana rağmen mi pıhtı oluşmuş...
Canım iyiki gitmişsin doktora , en azından erkenden farketmişsiniz , geçmiş olsun canımcım...Deniz kızını da kocaman öpüyorum...Babamız nasıl bu arada , kızına aşık oldu mu şimdiden :)
ah canım benim bende bayıldım ablana sen tonu o kadar sıcak koruyucu ve içtendiki sağolsun benim için güzel şeyler söylemişSağol canım, Deniz de sizi öper kocaman kocaman..Bu arada gulus cüm ne zamandır yazacağım fırsat olmuyor..Ablamla konuşmuştun ya sen hani ben hastanedeyken ablam sadece buradan tanıştığımıza inanamadı..Ya dedi bir insan yüzyüze tanımadan, yakın dost olmadan bu kadar içten nasıl sevinebilir senin ve Deniz in iyi olduğu haberine..O kadar içten konuşmuşsunki ablam bile tanımadan bayıldı sana tatlım.opuyorumnanaktan
Aysudecim sağol canım..
Ben doğumdan sonra iğneye devam etmemiştim, iğne dozumda düşüktü zaten gerek olmadığını söylemişti doktorum. Neyse allahtan çok büyük bi sorun çıkmadı, aslında emzirdğim için rahim kendi kendine kasılmalıymış ama benimki biraz tembel çıktı sanırım, yeterince kasılmamış işte, biz de suni yollardan kastık kendisini:)
Olmaz mı oldu valla..Sabah kalkıp işe gittiği halde Deniz gece ağladı mı bazen benden önce uyanıyor,kulağı hep kızında aşkımın.. Bir de bzimki küçük bebekleri hiç kucağına falan alamaz, korkar, kendi yeğenini bile anca 2 aylık olunca kucağına almıştı..Ben bizimkini de alamaz diye korkuyodum ama yanılttı beni..İnsanın kendi yavrusu başka oluyor ne de olsa..
Sen nasılsın Mwelekcim, ağırlaşmışındır artık, nasılsa evdesin, bol bol dinlen ve uyu tatlım :)
ah canım benim bende bayıldım ablana sen tonu o kadar sıcak koruyucu ve içtendiki sağolsun benim için güzel şeyler söylemiş
merak ettim tabii gözüm hep telefondaydı acaba arar da ben yetişemem mi diye ama çok şükür sağsalim yanımızdasınız olumunekankayizsmile
tamam canım bende öptüm seni hadi sen işine bak crawfırd memlekete gitmiş rahatmış merak etme ŞenizBen çıkıyorum guluscüm, Deniz uyurken biraz ortalığı toparlayayım, öptüm seni yeniden görüşürüz:)
günaydın tatlımGunaydın pıhtıdas guzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?