dendencim "alıntı yap"ın yanında "mq" var cvp yazmak sitediğin msjın altında buna tıkla ve okumaya devam et.bitirdiğinde en son alıntı yapmak istediğin mesajın altında ki "alıntı yap" a tıkla ve tamam
Gunaydın pıhtıdas guzeller :)
Ya kızlar bu arada Crawford nerelerde? Ben mi rastlamadım çok sık girip geçmişi okuyamadım gerçi ama öncede her açtığımda görürdüm..Şimdi göremeyince merak ettim, haberi olan var mı..
tamam canım bende öptüm seni hadi sen işine bak crawfırd memlekete gitmiş rahatmış merak etme Şeniz
tatlım bu ay 10 günlük bir gecikme oldu hamilelik var sandık ama yokmus bilmiyorumkismile ben zaten eylülde hamile kalmak sitiyorum.haziranda doğarsa ikizler bebei olucak bende ikizlerim ve cok eğlenceli bir hayata sahibim Şenizcelencim merhaba umarım iyisindir... ikinci yeğen için bi durumlar vardı naptın bakem....
tskr ederiizz :kedi:celen cemre ne kadar büyümüş maşallah tu tu
hi farketmez.benden sana tavsiye epidural olman.bebeğin ilk seni görsün hayatta sende onu ilk gören ol opuyorumnanaktanbu arada arkadaşlar kanı sulandırıcı iğne kullananlar doğumu epidural mi yoksa genel anestezi alarak mı yapıyorlar hangisi bizim için daha uygun
amin canım denizi kocaman öpüyoruz allaha emanet olun :Saruboceq:Celen cim bu kız ne kadar güzel yaa, allah nazarlardan saklasın maşallah valla
bende geliim miii senağlama :gitme:günaydın canım iyiyim mutluyum pazar günü izmire gidiyorum iş içinde olsa 2 günde olsa bi değişiklik olcak benim için şimdiden heyecan bastı :sm_cool:
bu sistem homozigotlar iin gecerli aysudecimcanım çok geçmiş olsun...ama anlamadığım bişey var doğum sonrası 6 hafta kadar kan sulandırıcı tedaviye ilaç yada iğne ile devam edilmesi gerekiyor kullanmana rağmen mi pıhtı oluşmuş...
herkese günaydınlarr
nasılsınız kızlarr..uzun zamandır yokum,geçmiş çok birikmiş..biraz okuyabildim
ben ve kızım iyiyiz çok şükür,ctesi kontrolümüz var..yanlız bu aralar rahimde (daha çok rahim ağzı gibi geliyor bana) kasılmalar oluyo,yani nasıl desem böle ani sancılar girip çıkıyo..sürekli değil ama günde 1 kaç kez oluyo..geçen ultrasonda bebeğin yerleşimi falan iyi demişti doktor..yanlız mantar olmuş bende ondan mı acaba??:uhm:doktora sorcam ama içinizde bilen tecrübeler varsa beni aydınlatın nolur
buarada hepinizi çok merak ettim ve özledim öpüldünüzz
canım kusuruma bakma yaa müşteri geldi onla görüştüm cevap yazamadım evet tatlım ne zamandır yoksun nerelerdesin sen neler yaptın bende bir değişiklik yok denemelere devam bakalım hayırlısıGUluscum nasılsın hersey yolundamı, uzun zamandır giremedim ben
merhaba tatlım hoşgeldin demek kuzumuz iyiymiş alkisalkisalkis tatlım hem mantardan olabilir hemde şimdi o bölgede kan hareketi eskisinden daha fazla ve kan hareketinden dolayı kaşınmalar yada çekmeler olabiir kasında merak edilecek bişi yok bende de mantar oluşmuştu dr bana ılık suya bir yemek kaşığı sirke dökmemi ve pamuğu bu su ile ıslatıp bikini bölgemin iç kısmını tampon yapar gini temizlememi söylemişti günde 2 defa bende hemen geçti ilaç vs kullanmadımherkese günaydınlarr
ben ve kızım iyiyiz çok şükür,ctesi kontrolümüz var..yanlız bu aralar rahimde (daha çok rahim ağzı gibi geliyor bana) kasılmalar oluyo,yani nasıl desem böle ani sancılar girip çıkıyo..sürekli değil ama günde 1 kaç kez oluyo..geçen ultrasonda bebeğin yerleşimi falan iyi demişti doktor..yanlız mantar olmuş bende ondan mı acaba??:uhm:doktora sorcam ama içinizde bilen tecrübeler varsa beni aydınlatın nolur
gel tatlım gel yaaa kuzuyuda al gel ben ona bakarım sen gez sorun diiillll kıyamam sanatatlım bu ay 10 günlük bir gecikme oldu hamilelik var sandık ama yokmus bilmiyorumkismile ben zaten eylülde hamile kalmak sitiyorum.haziranda doğarsa ikizler bebei olucak bende ikizlerim ve cok eğlenceli bir hayata sahibim Şeniz
tskr ederiizz :kedi:
hi farketmez.benden sana tavsiye epidural olman.bebeğin ilk seni görsün hayatta sende onu ilk gören ol opuyorumnanaktan
amin canım denizi kocaman öpüyoruz allaha emanet olun :Saruboceq:
bende geliim miii senağlama :gitme:
bu sistem homozigotlar iin gecerli aysudecim
msjın basını okurken üsütmüşsün veya enfeksiyon vardır esracım dedim kendi kendime nitekim mantarı yazmıssın.aman dikkat et.hijyene ve ayaklarına.Şeniz
Kasılmalar 10 dakika içinde 3 kez olursa problem oluyor diye biliyorum , senin ki gün içinde bir kaç kezmiş , o yüzden önemli değildir diye düşünüyorum...Ama sen yinede önlemini al , randevuna kadar bol bol dinlen canımm , öptümm...herkese günaydınlarr
Ne güzel :)) Bebişini çok merak ediyorum , resmini gönderme şansın var mı canım ?Olmaz mı oldu valla..Sabah kalkıp işe gittiği halde Deniz gece ağladı mı bazen benden önce uyanıyor,kulağı hep kızında aşkımın.. Bir de bzimki küçük bebekleri hiç kucağına falan alamaz, korkar, kendi yeğenini bile anca 2 aylık olunca kucağına almıştı..Ben bizimkini de alamaz diye korkuyodum ama yanılttı beni..İnsanın kendi yavrusu başka oluyor ne de olsa..
Sen nasılsın Mwelekcim, ağırlaşmışındır artık, nasılsa evdesin, bol bol dinlen ve uyu tatlım :)
bu sistem homozigotlar iin gecerli aysudecim
desene bu ben oluyorum....sempatiksalakcinni
yuppiiiiiiiiii :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis süper haber buuuuuuuuuuuKIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
KIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
canım çok sevindim buaralar maşallah hep güzel haberler alıyorum topikten neşem yerine geliyor valla inşallah kan testi sonuçlarında iyi çıkar
ay ben başımı nerelere vurayım............ yoksa seninkini mi vurayımşu an belim ağrıyor,zaten bel fıtığı var,vücut aylardır çalışmadı ne yapsın,bu gün ilk kez temizlik yapayım dedi,o da sadece sil,süpür,toz al,balkon ve banyoları yıka.......
bu kadarcık yani,şu an iflas etmiş durumdayım : ((
daha camlar,kapılar,tüller ve mutfak var,ama tek başıma yapamayacağım yardım alıcam : ((
gebelikten önce ev pırıl pırıl olsun di mi ama zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?