Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya canım kızcam sana şimdi ama
ne temizliği yazık sana yorma kendi
tut kadın yapsın bitanem dikkat et kendine lütfen
biliyorsun bizim kendimize daha çok dikakt etmemiz lazım zaten sorunlu insanlarız

Ben iyiyim işe girdim çalışıyorm
Sağlığımda idare eder kalple ilgili sorunlarım var ritim bozukluğu sorunum var
birde bacağıma sürekli morluk atıyor ama artık takmıyorum umursamıyorum
hastalıkları bir kanara bıraktım
mayısta allah kısmet ederse kpss kursuna başlıycam
Eşimde hamile kalmam için baskı yapıyor
Belki yakında bende size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:

Son düzenleme:

gözün aydın canım..bundan sonra keyifni cıkar hamileliğin :teselli:

celen nasılsın canım cemre nasıl

saol muco cum sen nasılsın?oğlusun nasıl?
cemreyi sorma teyzesi sempatiksalakcinni bugun keçeli kalemle duvarı boydan boya cizmiş.pembe ve mavi bir desen var artık duvarlarımızda alsanaalsanasmile bide diştenmidir nedir butun gün memeee die ağlıo hiçbişey yediemiyorum sadece emiyor :ecrin_bebek:

Merhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum..ben 17. haftamı sürüyorum gebeliğimde ve öğrendiğim ilk günden beri claxane 0.4 iğne oluyorum..kendi kendime yapıyorum artık ustalaştım..neyse şimdi 20 martta amniosentezim var ve doktorum 2 gün önce bıraksan kafi dedi..amniosentez sonrasında da artık aspirin almaya başla iğneyi keselim dedi..acaba bu gibi bir uygulama yapan var mı aranızda ?

3 düşük sonrası bu bebeğim annesine tutunduğu için açıkçası biraz endişeleniyorum herşey için..

tatlım hayırlısı olsun sağsalim kucağına al inşallah.iğneyi pıhtılasmadan dolayımı kullanıyorsun*eğer bu sebeptense değerlerin nedir*yada doktorun sadece önlem amalımı basladı iğneye?

tatlım hayırlısı olsun sağsalim kucağına al inşallah.iğneyi pıhtılasmadan dolayımı kullanıyorsun*eğer bu sebeptense değerlerin nedir*yada doktorun sadece önlem amalımı basladı iğneye?
Çok teşekkür ederim Celencim ..3 tane sebepsiz düşük sonrası doktorum bir test yapmadan bana dediki git hamile kal kaldığını anlar anlamaz bana gel dedi..ben de öyle yaptım ve ilk günden itibaren herhangi bir test yapmadan iğne kullanmaya başladım..Bir de progesteron jel ama onu artık kestik..Ve bu iğnenin mucize yarattığına inanıyorum çünkü bebeğim tutundu :))

:1hug: ya kızma bana,ayaklarım üşümei walla,ıslandı patiklerim ben de hemen gittim değiştirdim,kaloriferide yaktım
banyoda da terlik giyiyorum eyvahedigeldismile
ama evimde temizlik yapmayı çok özelemişim yaaaaaa,belim ağrısada olsun,akşama biraz dinlenirim geçer :lepi:

hadi inşallah Büşra,hayırlı haberlerini bekliyoruz
söz, asıl büyük temizlikte bir yardımcı alacağım vereliniortak
bacağındaki morluk pıhtılaşmadan dolayı olabilir bence kalbinide onuda ihal etmeki sağlıklı bir hamilelik geçirebilesin canım

akannehir şimdi düşer bayılırım haaaaaaa ay belim ağrısada olsun diyoo yaaaaaaaa
olmaz aürımıcak ağır işler yapmayacaksın rahmin şuan normal boyutlarında değil toparlanması lazım ağır kaldırma ağır iş yapma suyla oynama yükseğe uzanma ay dinlen yaaaaaaaaa

Allah kimseye yaşatmasın..bekleme süreci çok sıkıntılıdır eminim..ama sonucu çok güzel çok şükür.Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

hi farketmez.benden sana tavsiye epidural olman.bebeğin ilk seni görsün hayatta sende onu ilk gören ol opuyorumnanaktan

canımcım sen epidural sezeryan mı olmuştun epiduralin bize sakıncası var diye duymuştum kalıcı felç gibi allah korusun,,,,,ben epidural istiyorum zaten,,,,,,bu arada kızın çok şeker allah bağışlasın

Merhaba canım arkadaşlarım ;

Uzun zamandır giremediğim için yeni arkadaşlarla tanışamadım , eski arkadaşların durumlarından da haberdar değilim. Hepinizi , buradaki paylaşımımızı çok özledim.Bundan sonra mutlaka düzenli takip etmeye çalışacağım ama aradaki açığı kapatmak için kısaca kim ne durumda bi özet bilgi yazan arkadaşım olabilirse çok sevinirim.ınanın kızım bütün vaktimi alıyor , kalan azıcık vaktimi de onun büyümesi beslenmesiyle ilgili bişeyler karıştırarak , okumaya çalışarak geçirmeye gayret ediyorum.

Canım arkadaşlarım , geçmiş sayfalarda benim hikayemi okuduysanız daha bi umutlu , güçlü olmanız lazım diye düşünüyorum. 4. hamileliğimde kavuştum kızıma , hiç pes etmedim , umudumu kaybetmedim. Çok şükür Allahım da sabrımın karşılığını verdi. Kızım Bihter şimdi 4 aylık. Fotoğrafını koymayı beceremedim ama , bakmak isterseniz , www.dunyaaslan.com adresinde " dünyaya poz veren bebekler " yazısının altında , çam ağacının yanında noel baba şapkalı bebek benim canım kızım. Uyurken çekilmiş bi foto. Maşallah demeyi unutmayın. Allah herkesin evladını esirgesin , buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.

Bu arada dün dinamisciğimin kızından bahsettiğini okudum. Canım çok tebrik ederim seni. Senin ve kızının iyi olmanıza çok sevindim tatlım. Allah anneli - babalı büyütsün bebeğini inşallah. Bir de sonuyokcuğumun hamilelik haberi gözüme çarptı . Seni de tebrik ederim canım , Allah tamamına erdirsin inşallah.

Çalıkuşum , Celencim , şencim , kahvelokumcum , lidya , melek ,gelevera , dinamis tüm arkadaşlarım . Hepinizi çok özledim . O meşhur bi listemiz vardı ya kahvelokumun tuttuğu , onu yazabilirseniz kim ne durumda biraz fikrim olacak . Canlarım kızımın tam uyanma vakti . Hepinizi öpüyorum. Herkese çok sevgiler , beni unutmayın olur mu ?

kızlar hepinizi özlüyorum... bugün pc eşimin hepinizi çok öptüm umut dolu günlere inşallah hep beraber...

Dinamis sağol canım ben iyiyim bazen bazende ağrılarım oluyo dinlenince geçiyor neyseki çok şükür.bugünde kendimi çok iyi hissettim mutfak dolabını sildim belimi çok ağrıtmışım.dinleniyorum şimdi.seninde pıhtılı kalmış canım iyiki gitmişsin aman dikkat et kendine.iğneler 3 gün vuracağın kan sıvılaştırıcımı söktürücü bir iğnemi.bilgimiz olsunki bizdede olursa doktora söyleriz.çok öpüyorum deniz kızını ve seni oğluşumla .uyku düzeni için kefh suresi varmış kuranda.10 sayfamı 12 sayfamı ne.21 defa okununca bebeğin uykusu düzenli oluyormuş.yer gök duayla kurulmuş canım bir kere oku biliyorsan en azından belki düzene girer .zemuszemus ben şimdiden okuyacam :)))nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…