şu an belim ağrıyor,zaten bel fıtığı var,vücut aylardır çalışmadı ne yapsın,bu gün ilk kez temizlik yapayım dedi,o da sadece sil,süpür,toz al,balkon ve banyoları yıka.......
bu kadarcık yani,şu an iflas etmiş durumdayım : ((
daha camlar,kapılar,tüller ve mutfak var,ama tek başıma yapamayacağım yardım alıcam : ((
gebelikten önce ev pırıl pırıl olsun di mi ama zemuszemus
KIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
celen nasılsın canım cemre nasıl
Merhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum..ben 17. haftamı sürüyorum gebeliğimde ve öğrendiğim ilk günden beri claxane 0.4 iğne oluyorum..kendi kendime yapıyorum artık ustalaştım..neyse şimdi 20 martta amniosentezim var ve doktorum 2 gün önce bıraksan kafi dedi..amniosentez sonrasında da artık aspirin almaya başla iğneyi keselim dedi..acaba bu gibi bir uygulama yapan var mı aranızda ?
3 düşük sonrası bu bebeğim annesine tutunduğu için açıkçası biraz endişeleniyorum herşey için..
Çok teşekkür ederim Celencim ..3 tane sebepsiz düşük sonrası doktorum bir test yapmadan bana dediki git hamile kal kaldığını anlar anlamaz bana gel dedi..ben de öyle yaptım ve ilk günden itibaren herhangi bir test yapmadan iğne kullanmaya başladım..Bir de progesteron jel ama onu artık kestik..Ve bu iğnenin mucize yarattığına inanıyorum çünkü bebeğim tutundu :))tatlım hayırlısı olsun sağsalim kucağına al inşallah.iğneyi pıhtılasmadan dolayımı kullanıyorsun*eğer bu sebeptense değerlerin nedir*yada doktorun sadece önlem amalımı basladı iğneye?
ay ben başımı nerelere vurayım............ yoksa seninkini mi vurayımklava:
yav güzeli canım arkadaşım hadi evi temizlemeni anlarım süpürge ve vileda ok tamam tabiii herikiside ağır olmadığı sürece ama balkonları sen neden yıkıyorsun hava soğuk bide yeni müdahale edildi tatlım yaaaaa bidaha balkon yıkamak yok illaki yıkanacaksa eşin yıkasın yada bırak kirli kalsın yada sil ne bileyim suyla fazla uğraşma banyo yaparken bile terlik giy
ay zaten sorunluyuz bide rahim sorunu çıkartma başımıza onlar bize lazım iyi bak üşütme ayacıklarını ay ben çok kızdııımmmmm alsanaalsanasmile
Ya canım kızcam sana şimdi ama
ne temizliği yazık sana yorma kendi
tut kadın yapsın bitanem dikkat et kendine lütfen
biliyorsun bizim kendimize daha çok dikakt etmemiz lazım zaten sorunlu insanlarız
Ben iyiyim işe girdim çalışıyorm
Sağlığımda idare eder kalple ilgili sorunlarım var ritim bozukluğu sorunum var
birde bacağıma sürekli morluk atıyor ama artık takmıyorum umursamıyorum
hastalıkları bir kanara bıraktım
mayısta allah kısmet ederse kpss kursuna başlıycam
Eşimde hamile kalmam için baskı yapıyor
Belki yakında bende size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:
olmus bi tane daha yükliim ozaman alkisalkisalkis
http://img218.imageshack.us/img218/1940/img0208h.jpg
işte size ilk zigotcanlardan biri cemre cadısııııı :sm_cool:
akannehir şimdi düşer bayılırım haaaaaaa ay belim ağrısada olsun diyoo yaaaaaaaa:1hug: ya kızma bana,ayaklarım üşümei walla,ıslandı patiklerim ben de hemen gittim değiştirdim,kaloriferide yaktım
banyoda da terlik giyiyorum eyvahedigeldismile
ama evimde temizlik yapmayı çok özelemişim yaaaaaa,belim ağrısada olsun,akşama biraz dinlenirim geçer :lepi:
hadi inşallah Büşra,hayırlı haberlerini bekliyoruz
söz, asıl büyük temizlikte bir yardımcı alacağım vereliniortak
bacağındaki morluk pıhtılaşmadan dolayı olabilir bence kalbinide onuda ihal etmeki sağlıklı bir hamilelik geçirebilesin canım
KIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
hi farketmez.benden sana tavsiye epidural olman.bebeğin ilk seni görsün hayatta sende onu ilk gören ol opuyorumnanaktan
kızlar hepinizi özlüyorum... bugün pc eşimin hepinizi çok öptüm umut dolu günlere inşallah hep beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?