Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ıyı geceler arkadaslar
ozellıkle lutfu hocanın hastaları olanllar maıl adresını yazabılırmısınız rıca etsem
maılle cevap alabılırmıyım acaba soruma ılgılenırmı dersınız sansımı deneyecegım bakalım

Günaydın.
Sağol canım.teşekkür ederim inşallah geçer. işte bugün randevum var doktorla. İlaç yazdıracağım. (midem için) Bebeğimi ilk defa bebek şeklinde göreceğim inşallah. En son gördüğümde fasulye kadardı o yüzden heyecanlıyım. Doktorun şuan söyleyeceğini sanmasamda cinsiyetini soracağım hihoyyyt Benim ilk başta kız olsun istiyordum ya kız olucak gibi geliyordu. Ama artık erkek olucak gibi bir his doğdu içime. Şimdiden oğlum diye seviyorum kaydirigubbakcemile2 Adını bile koyduk Arda olucak inşallah.(eğer içime doğduğu gibi erkekse tabi)
Bu arada seninde sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.

melekcim benim ikinci bebegim 16 yasında bir oglum var :)
uzun zaman sonra gelen bir bebek oldugu icin elbette hamileligi tamamen unutmusum :)
bu arada dun dr a gittim hersey yolunda benim minik su an oldukca saglıklı cok sukur..

Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ha şöyle ya esterya öyle acaba diyeceğine doktora gitmişsin. Eeee hareketlerini ne zaman hissedicekmişsin?

crawfordcum dr um bir haftaya kadar başlarsın hissetmeye dedi, su an hissetmemen cok normal dedi bu haftalarda hissedilen genelde bagırsak hareketi ile karıstırılıyor, ama 20+0 dan sonrası artık bebek hareketidir dedi.

Canım ya heyecanını tahmin edebiliyorum gerçekten onun bebek şeklini almış halini görmek çok güzel hatta mükemmel bir duygu doktordan geldikten sonra yaz mutlaka bize

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Uzun bir aradan sonra tekrar hamile olmak çok güzel bir duygudur heralde
bende hep ilk bebeğim olsun 2. bebeğim en az bi 10 sene sonra olsun istiyordum
Ama bu gidişle bir tane olursa yeter tabi oda olursa bilmiyorumkismile

ravzacım nasılsın canım seni burda görmek çok güzel
Gel artık topiğe bizi senden mahrum etme canım
Emin ol burası sana gerçekten iyi gelecek

Ah canım ya kıyamam sana
Gaviscon şurup gerçekten işe yarıyor hiç kullandınmı canım
Kullanırsan eğer seni biraz rahatlatacağını düşünüyorum
Doktoruna sorarsın artık canım hatta soracakları not al unutma
Ben hep doktora gitmeden önce bir sürü soru biriktiriyordum aklımda ama
Doktoru görünce yarısını unutuyordum kaydirigubbakcemile
Buarada eşinle gitmekle en iyisini yapıyorsun canım
Bence baba adaylarınında her muyaneye gelmesi lazım
Seninle aynı heyecanı yaşaması lazım diye düşünüyorm
Bende bi değişiklik yok canım
Eşimin ısrarları üzerine bizde 1 2 ay sonra bebek çalışmalarına başlayabiliriz :ecrin_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDıN LÜTFENN

günaydın shark hoşgeldin
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

genellikle küretajdan sonra bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor ama,operasyondan sonra 3 ay düzenli doktor kontrolünde olman gerekiyor

doktorlar hem senin rahminin toparlanıp toparlanmadığını kontrol ediyorlar hem de yumurta takibi yaparak problem var mı yok mu sorusunun yanıtını buluyorlar

rahimde yapışıklık rahim filmi ile anlaşılan bir durum,doktorlar belli bir süre muayene ve kontroller sonucunda hastadan istiyorlar,tabii muayene bulguları olumsuz ise....

bence doktoruna git durumundan bahset,rahim fimine gerek kalmadan çözüme ulaşabilirsin belki,yumurtaları uyaran hormon ilaçarı falan var çünkü

burada rahim filmi çektiren arkadaşlarımızda oldu ayrıca,tekrar geçmiş olsun

sevgiler....

büşra günaydın

aldığınız karar hayırlı olsun canım

bebeğin doğru zamanda gelsin tam gelsin inşallah :Saruboceq:

amin canım sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımız bebişlerimizi

crawford maşallah,hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

çok tşklr bilgilerin için.en kısa zamanda dr.a gidicem.

büşra günaydın

aldığınız karar hayırlı olsun canım

bebeğin doğru zamanda gelsin tam gelsin inşallah :Saruboceq:

Günaydın canım benim
Umarım dediğin gibi hayırlı olur
Akisinin olmasından çok korkuyorum
En son kürtaj olalı 5ay oldu ama bu korku hiç azalmadı içim
Eşime göre 10sene geçsede azalmayacak onun için beklememiz anlamsız dedi
Sonuçda evlilik tek kişilik deil iki kişilik
Benim korkularım yüzünden onu baba olmak isteğinden mahrum edemem diye düşünüdm

Sen nasılsın canım

Canım genellıkle cevap yazıyor.Umarım sanada bılgı verır.Hocanın maıl adresı onderoglu@hecattepe.edu.tr

eşin korkular konusunda haklı,bizim korkularımızdan arınmamız çok güç,ancak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız gün belkiCADIARZU

o zamanda başka korkulara gebeyiz gerçi,çocuk sahibi olmak tam bir yürek çarpıntısı

Allah hayırlı zamanda nasip etsin

işine karışmak gibi olmasın ama keşke şu kromozom analizinide yaptırsaydınız,üniversitelerde yapılıyor ve 15 gün gibi kısa bir süredede sonucu alıyorsun en azından kafandaki tüm soru işaretlerini silerdin

bizim kaybımızdan sonra doktorum istemişti,hemen yaptırdım ,en azından içim rahat

Arkadaşlar merhaba;
Nasılsınız? Benim kasık sancılarım azaldı,rahmimdeki kanama öbeğimde küçülmüş çok şükür.
Benim bebişimin cinsiyetide erkek,listeye ekleyebilirseniz sevinirim.
Kendinize çok iyi bakın,öpüyorummmmmmmmmmmm.

önümüzdeki hafta içi birgün işyerinden izin alıp yaptırcaz canım
Birde eşiminde genetik testini istedi doktorum
zaten bu testleri yapmadan hamile kalırsam daha tedirgin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…