Geleveracım ve esracımmm , cumartesi bana da uyar , çok sevindimmm şimdii:)
Ravzacım , bencede daha sık gel artık , seni özledik...
esterya, canım kötü şeyler düşünme , ilk gebelikte 22. haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir diye biliyorum , her şey yolunda inşallah...
Crawford , canım inşallah mide problemini en kısa sürede çözersin...
umutluyuz ve hummu , inşallah bebişlerin böbrekleriyle ilgili hiç problem yaşamazsınız , her şey yolunda gider inşallah , amiiinnn...
melekcim benim ikinci bebegim 16 yasında bir oglum var :)
uzun zaman sonra gelen bir bebek oldugu icin elbette hamileligi tamamen unutmusum :)
bu arada dun dr a gittim hersey yolunda benim minik su an oldukca saglıklı cok sukur..
Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Günaydın.
Sağol canım.teşekkür ederim inşallah geçer. işte bugün randevum var doktorla. İlaç yazdıracağım. (midem için) Bebeğimi ilk defa bebek şeklinde göreceğim inşallah. En son gördüğümde fasulye kadardı o yüzden heyecanlıyım.Doktorun şuan söyleyeceğini sanmasamda cinsiyetini soracağım hihoyyyt Benim ilk başta kız olsun istiyordum ya kız olucak gibi geliyordu. Ama artık erkek olucak gibi bir his doğdu içime. Şimdiden oğlum diye seviyorum kaydirigubbakcemile2 Adını bile koyduk Arda olucak inşallah.(eğer içime doğduğu gibi erkekse tabi)
Bu arada seninde sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.
melekcim benim ikinci bebegim 16 yasında bir oglum var :)
uzun zaman sonra gelen bir bebek oldugu icin elbette hamileligi tamamen unutmusum :)
bu arada dun dr a gittim hersey yolunda benim minik su an oldukca saglıklı cok sukur..
Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
emineciğim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım demekki doktor dedikleri kadar var hadi bakalım sende hayırlısıyla çalışmalara başlarsın hayırlı haberini verirsin rabbim gönlünün muradını versin inşallah artık giriyorsun galiba topiğe bende artık buraya gelsem iyi olacak eski dostların hepsi geri gelmiş öpüyorum canım seni görüşürüz
Canım teşekkür ederim. Bende daha bebişi görmedim. Çarşambaya randevu aldım. Bir aydır gitmedim. Çünkü doktor bir ay sonra gel dedi. Bebişide, myomuda merak ediyorum en son 4 cmdi. inşallah küçülmüş yada yok olmuştur.
Bulantılarıma gelince; her sabah öğürmekle geçiyor. Akşamlarıda aynı,Öğlen yemekleri de hep bulantı var maalesef.. Her zaman bulanıyor. Bulantılar beni terkediyor yazmıştım ama öyle olmadı mafoldumben
Şimdi de dişim ağrıyor 3 gündür. Sanırım süt,yoğurt ve peynir tüketmediğimden olmuştur. Ama dünden itibaren başladım tekrar. (Reflü başlangıcım varda ne yesem geri geliyor. 2 gün önce sabaha kadar yatamadım yandı durdu yemek borum.Uykusuzluktan bir hal oldum Yastığımıda yüksek yaptım ama yinede bir işe yaramadı. ) Kalçamada ağrı giriyor sürekli. Doktora gidince Diş,mide ve kalça ile ilgili dertlerimi sıralayacağım.
Folik plus,vajinal jeli de 3. aya kadar kullanacaktım ya ohh kurtuldum. Gerçi doktor yeni ilaçlar yazacaktır :ecrin_bebek: Napalım bebiş için katlanıcaz.
Yarın ola hayrola. Randevum akşam 4. 30 ta. işten çıkıp gidicem. Aslında sabah yada öğlenede alabilirdim ama eşimle gitmek için öyle yaptım. Tek gitmek istemiyorum. O da görsün her muayenede dimi ama tek benmi istiyorum bebişi oda istiyor madem oda gelsin opuyorumnanaktan
İşte böyle Büşracım. Senden naber. Bak kendimden bayağı bahsettim aklinialirimsmile
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDİN LÜTFENN
Geleveracım ve esracımmm , cumartesi bana da uyar , çok sevindimmm şimdii:)
Ravzacım , bencede daha sık gel artık , seni özledik...
esterya, canım kötü şeyler düşünme , ilk gebelikte 22. haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir diye biliyorum , her şey yolunda inşallah...
Crawford , canım inşallah mide problemini en kısa sürede çözersin...
umutluyuz ve hummu , inşallah bebişlerin böbrekleriyle ilgili hiç problem yaşamazsınız , her şey yolunda gider inşallah , amiiinnn...
Canım teşekkür ederim. Bende daha bebişi görmedim. Çarşambaya randevu aldım. Bir aydır gitmedim. Çünkü doktor bir ay sonra gel dedi. Bebişide, myomuda merak ediyorum en son 4 cmdi. inşallah küçülmüş yada yok olmuştur.
Bulantılarıma gelince; her sabah öğürmekle geçiyor. Akşamlarıda aynı,Öğlen yemekleri de hep bulantı var maalesef.. Her zaman bulanıyor. Bulantılar beni terkediyor yazmıştım ama öyle olmadı mafoldumben
Şimdi de dişim ağrıyor 3 gündür. Sanırım süt,yoğurt ve peynir tüketmediğimden olmuştur. Ama dünden itibaren başladım tekrar. (Reflü başlangıcım varda ne yesem geri geliyor. 2 gün önce sabaha kadar yatamadım yandı durdu yemek borum.Uykusuzluktan bir hal oldum Yastığımıda yüksek yaptım ama yinede bir işe yaramadı. ) Kalçamada ağrı giriyor sürekli. Doktora gidince Diş,mide ve kalça ile ilgili dertlerimi sıralayacağım.
Folik plus,vajinal jeli de 3. aya kadar kullanacaktım ya ohh kurtuldum. Gerçi doktor yeni ilaçlar yazacaktır :ecrin_bebek: Napalım bebiş için katlanıcaz.
Yarın ola hayrola. Randevum akşam 4. 30 ta. işten çıkıp gidicem. Aslında sabah yada öğlenede alabilirdim ama eşimle gitmek için öyle yaptım. Tek gitmek istemiyorum. O da görsün her muayenede dimi ama tek benmi istiyorum bebişi oda istiyor madem oda gelsin opuyorumnanaktan
İşte böyle Büşracım. Senden naber. Bak kendimden bayağı bahsettim aklinialirimsmile
günaydın shark hoşgeldin
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
genellikle küretajdan sonra bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor ama,operasyondan sonra 3 ay düzenli doktor kontrolünde olman gerekiyor
doktorlar hem senin rahminin toparlanıp toparlanmadığını kontrol ediyorlar hem de yumurta takibi yaparak problem var mı yok mu sorusunun yanıtını buluyorlar
rahimde yapışıklık rahim filmi ile anlaşılan bir durum,doktorlar belli bir süre muayene ve kontroller sonucunda hastadan istiyorlar,tabii muayene bulguları olumsuz ise....
bence doktoruna git durumundan bahset,rahim fimine gerek kalmadan çözüme ulaşabilirsin belki,yumurtaları uyaran hormon ilaçarı falan var çünkü
burada rahim filmi çektiren arkadaşlarımızda oldu ayrıca,tekrar geçmiş olsun
sevgiler....
büşra günaydın
aldığınız karar hayırlı olsun canım
bebeğin doğru zamanda gelsin tam gelsin inşallah :Saruboceq:
ıyı geceler arkadaslar
ozellıkle lutfu hocanın hastaları olanllar maıl adresını yazabılırmısınız rıca etsem
maılle cevap alabılırmıyım acaba soruma ılgılenırmı dersınız sansımı deneyecegım bakalım
Günaydın canım benim
Umarım dediğin gibi hayırlı olur
Akisinin olmasından çok korkuyorum
En son kürtaj olalı 5ay oldu ama bu korku hiç azalmadı içim
Eşime göre 10sene geçsede azalmayacak onun için beklememiz anlamsız dedi
Sonuçda evlilik tek kişilik deil iki kişilik
Benim korkularım yüzünden onu baba olmak isteğinden mahrum edemem diye düşünüdm
Sen nasılsın canım
eşin korkular konusunda haklı,bizim korkularımızdan arınmamız çok güç,ancak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız gün belkiCADIARZU
o zamanda başka korkulara gebeyiz gerçi,çocuk sahibi olmak tam bir yürek çarpıntısı
Allah hayırlı zamanda nasip etsin
işine karışmak gibi olmasın ama keşke şu kromozom analizinide yaptırsaydınız,üniversitelerde yapılıyor ve 15 gün gibi kısa bir süredede sonucu alıyorsun en azından kafandaki tüm soru işaretlerini silerdin
bizim kaybımızdan sonra doktorum istemişti,hemen yaptırdım ,en azından içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?