Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:teyteyh çok şükür maşallah
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah,inşallah bundan sonra hiç bir problem yaşamazsın

önümüzdeki hafta içi birgün işyerinden izin alıp yaptırcaz canım
Birde eşiminde genetik testini istedi doktorum
zaten bu testleri yapmadan hamile kalırsam daha tedirgin olurum

çok güzel bu kararı almanız,sonuçlarınız da temiz çıkacaktır mutlaka
ondan sonrada hayırlı zamanda gelsin bebişler

kısslarr güzel kısslarrr güzel anne adayları güzel anneler hepinize merhaba
ben geldim çok şükür ayyyy ızmir de çok üşüdümmmmm a.s.
çok yorgunum offf aktarmalı uçak çok yordu giderken ve gelirken öldüm şimdi gözlerimden uyku akıyo
az çok gördüğüm kadarıyla çok şükür kötü haberler yok aksine güzel haberler var aslıhanımın kanaması küçülmüş oğluşu oluyomuş alkisalkisalkis
gülayım iyiymiş suyu yerindeymiş alkisalkisalkis
büşracım kara vermiş bebişeeeeee alkisalkisalkis
dendenimde iyi alkisalkisalkis
ravzacım eskileri arada görünce tekrar gelmeye karar vermiş alkisalkisalkis
crawfordddb yurda dönmüş kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
veeee şimdi sayamadığım arkadaşlar maaşallh hepiniz iyisiniz alkisalkisalkis
moral en güzel ilaç

Hoşgeldin topiğin gülüŞeniz
Çok şükür topikte herkes iyi kötü haber yok (maşallah)zemuszemus
Bir kaç aya kadar bende güzel haberi vercem inşallah canım
Sen neler yaptın anlat bakalım

Hoşgeldin topiğin gülüŞeniz
Çok şükür topikte herkes iyi kötü haber yok (maşallah)zemuszemus
Bir kaç aya kadar bende güzel haberi vercem inşallah canım
Sen neler yaptın anlat bakalım
hoşşşbuuldukkkkkk
maaşallah maaşallah hepinize
inşallah güzelim inşallah bende verebilirim :Saruboceq:
ay ne anlatayım 2 gün boyunca izmirdeydim ama biyere gidemedik ki
bi dün test sürüşü için Alaçatıya gittik o kadar ondada arabaları test ettik oturduk
şöylee bi sakızlı kahve içtik güzeldi valla
sonrası yorgunluk başka bişi değil

Yinede değişiklik güzeldir canım
Buarad sakızlı kahve nasıl bişey
ilk defa duydum çok cahil kalmışım sanırsamfisfisfisfisfisfis

canım allah kısmet ederse bizimde bi paşamız olcak karşısına yazarsın bide degerlerimiz oldugu listeyi güncellesen

ya canım buna kafayı takma iinan ben sıradan bi hastaneye gidiyorum orda başladım tedaviye bende cok dedirgindim hatta orda 2 tane doktora girdim ikiside aynı dozu verdi bende girdik bu yola dedim devam ettim.bende ok tedirgindim ilk 3 ayı cok zor gecirdim bişey olcak diye günlerim gecmek bilmedi.ama inan rabbim ol derse oluyor ona bırak rahat ol oda sitres oluyor...şimdi sen kaçlık kullanıyorsun doktoruna güven başka çaresi yok

Yinede değişiklik güzeldir canım
Buarad sakızlı kahve nasıl bişey
ilk defa duydum çok cahil kalmışım sanırsamfisfisfisfisfisfis
yani orası kesin
yok be güzelim bende orda öğrendim hani damla sakızı var bazı sakızlarda yani aroma olarak işte o aromanın özü aslıunda eğede bulunan sakız ağacından çıkan reçineye samla sakızı deniyor ve normal bildiğimiz türk kahvesine birazcık koyuyorlar

melek ve esra arıycam sizi yarın.
büşraaa hadi hayırlısı canım ama sen bir kaç ay diyorsan bence o eşin olcak adam şimdiden düşmez yakandan senin ben tanıyorum sizi aklinialirimsmile artık güzel günler tatlı yeğenler gelir inşallah bir aya kalmaz güzel haberi verirsin,

topiği hiç takip edemiyorummmmmmmmmm

ben üç aydır başlamam gerekiyordu ama eşim elime geçmiyorki başlayayım henüz başlayamadık vesselam ama hayırlısı olsun inşallah.

gülümüz gelmiş hoşgelmişa.s.

çok ösledik bis seni,bir daha gitme tamam mı:1hug:

bence bir kaç aya kadar hamiş patlaması yaşanacak topiğimizde

sonrada gelsin doğumlarrrrrrr

az kaldı zaten arkadaşlarımızın doğumlarına celen'lerin dediği gibi zigotcanların serüvenleri:dance:

aaaa zeyno hamileymiş sevindim ayyy.. yahu gerçi bir an sevindim ama kimdi bu zeyno yahu unutuvermişim herkesi yaa ... yani rumuz olarak karıştırıyorum... neyse yani hamilelere hayırlı olsun diyeyim

aaaa zeyno hamileymiş sevindim ayyy.. yahu gerçi bir an sevindim ama kimdi bu zeyno yahu unutuvermişim herkesi yaa ... yani rumuz olarak karıştırıyorum... neyse yani hamilelere hayırlı olsun diyeyim

bende rumuzları ve hikayeleri karıştırıyorum ama geçmişi yeni okuduğum için hatırlıyorum zeynomu balıkesirden yazan bir arkadaşımız vardı modelist belki şimdi hatırlarsın CADIARZU

hoşbulduj şekerrrr olumunekankayizsmile
eh ben yokken iyi kaynatmışsınız
bende sizi çokkkkkkkk özledim
ne güzel olur offf yine burda beraber büyütürüz kaydirigubbakcemile pıhtıcan zigotcanlarııı

ipekciğim ben lütfü beyin hastası değilim ama bende tüm test sonuçlarımı yazıp kısaca durumumu mail olarak atmıştım.ertesi gün cevap geldi.sanada cevap yazar inş.yazmassa 15 gün sonra tekrar mail atarsın.onderoglu@hecattepe.edu.tr

aynen öyle yapcaz zaten
elif şafak ilk hamileliğinde depresyona girmiş ve Siyah Süt adlı bir kitap yazmış,dünden beri okuyorum bugün bitiririm sanırım.........neyse bizde mi kitap yazsak yaaa....ne güzel olur aslında di mi........hayatlarımız roman gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…