canımsın burdaki hikayeleri derlesek film olur beaeeeaeaaaynen öyle yapcaz zaten
elif şafak ilk hamileliğinde depresyona girmiş ve Siyah Süt adlı bir kitap yazmış,dünden beri okuyorum bugün bitiririm sanırım.........neyse bizde mi kitap yazsak yaaa....ne güzel olur aslında di mi........hayatlarımız roman gibi zaten
canımsın burdaki hikayeleri derlesek film olur beaeeeaeaa
bende merak edyoru o kitabı ne zamandır aklımda ama sen iyi cesaret okumuşsun ben bazı şeyleri hatırlarımda canım sıkılır diye okumadım
unutulmuyor tatlım olmuyor :içelim:kendi iç seslerinin oluşturduğu parmak kadınlar yaratmış,her biri ayrı bir elif ve sürekli kendi aralarında didişiyorlar....
arada anne olmaya ve olmamaya karar veren kadın yazarlardan bahsetmiş,annelik ve yazarlık arasında gidip gelmelerini anlatmış.......
yani korkma,hatırlattığı şeyler yok bence,henüz bitirmedim ama olacağınıda sanmıyorum...
birde şu var Gül canım benim,unutmak mümkün mü acaba..........
sadece acılar hafifliyor,daha katlanılır oluyor hayat,ama unutulmuyor unutulmaz.....:içelim:
unutulmuyor tatlım olmuyor :içelim:
sadece hafifliyor hayatın devam ettiğini anlıyorsun bir tarafın eksikde olsa.......
bizi ayakta tutanda umut zaten umudumuz hiç bitmesin
umudunuz bitmesin güzellikler...... opuyorumnanaktan
Siyah Süt ü ben de hamile kalıp kalmamakta henüz kararsız olduğum günlerde okumuştum..Öyle korkulacak, bunaltacak bir kitap değil..
Hatta ben o ilk kararsızlıkları yaşadığım için kendime çok yakın hissetmiştim..Çünkü kitapta Elif şafak bebeği bir yanı ile çok isteyen bir yanı ile de çelişkilere düşüp acaba istemiyorum mu diyen yanlarını anlatmıştı..
Sonunda iç seslerinden "anaç sütlaç hanım" galip gelmiş ve hamile kalmıştı..
Hatta ben de karar verdiğimde benimde içimdeki anaç sütlaç hanım ortaya çıktı demiştim:))
Allahtan kitaptaki gibi doğum sonrası depresyon falan yaşamadım ama :)
şükür iyiyim canım yarın dr a gidicem hayırlısı bakalımsonuyok......
en taze hamişimizzz......sen nasılsın?
ya canım buna kafayı takma iinan ben sıradan bi hastaneye gidiyorum orda başladım tedaviye bende cok dedirgindim hatta orda 2 tane doktora girdim ikiside aynı dozu verdi bende girdik bu yola dedim devam ettim.bende ok tedirgindim ilk 3 ayı cok zor gecirdim bişey olcak diye günlerim gecmek bilmedi.ama inan rabbim ol derse oluyor ona bırak rahat ol oda sitres oluyor...şimdi sen kaçlık kullanıyorsun doktoruna güven başka çaresi yok
umudumuz hiç bitmesinnn:teytey:
bitmicek dimiiii etcez dimiiiiii hihoyyytDenden Gulus elbetteki umudunuz bitmeyecek kızlar çünkü umutlarınız gerçek olacak..Biz de buradan hep beraber gebeliğinizi takip edeceğiz:1hug:
merhaba canımkızlar meraba herkesler burda maşallah nasılsınız görüşmeyeli crawford seni çok merak ettim bebeşinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim inşallah bugün kalp atışlarını dinlersin angel sen nasılsın sende foruma girmemişsin bu ara bebeişin nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah aysude sende girmez oldun
kolay gelsin canım yorma yine kendini olumunekankayizsmileangel ile konuştum iyiymiş diyecektim ki gelmişşşşşşşşşşş
kıslar yemeğe misafirim var ben kaçar öpüldünüz
okuduğumuz kitapları paylaşalım lütfen ben çok seviyorum okumayı
sonuyok meraba senin faktörlerin neydi iğneylede düşük yaptınmı biraz düşüğünden bahsedermisin
sonuyok canım benim bide paı 4g/4/g onuda listeye eklersen iyi olur canım benim...(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot………………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne
canım bu aralar çok yoğunuz bide ben tayin istemek zorunda kaldım tayin dilekçesiyle falan uğraşıp duruyodum işte... birazda dişim sorun çıkardı onunla uğraşıyorum vs... ama artık daha sık gelcem inşallah....kızlar meraba herkesler burda maşallah nasılsınız görüşmeyeli crawford seni çok merak ettim bebeşinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim inşallah bugün kalp atışlarını dinlersin angel sen nasılsın sende foruma girmemişsin bu ara bebeişin nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah aysude sende girmez oldun
canımcım yarın bizim doktoro hemen soruyorum veeee burdan yazıyorum....benim birlikte çalıştığım doktorumun eşi çocuk doktoru...bide canım ben nisan başında artık çocuk hastanesinde başlıyorum... tiyo vereyim senin evine en yakın çocuk hastanesine...opuyorumnanaktan nerden biliyo bu evimi deme kan sonuçlarından hatırlıyorum hayatım... seni aramamak için kendimi zor tuttum orda ev telefonunda vardı da....eyvahedigeldismileAysude sen de burada görünüyorsun...Bu Zinco damla hakkında bilgin var mı canım..Şimdi kızın yanına gidiyorum ama fikrini yazarsan sevinirim..Fırsat bulunca okurum ben canım yazarsan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?